ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ – “ΣΤΟΧΕΥΣΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ”

    Κοινοποίηση:
    ωσδωσωδσωδ

    Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση των χούλιγκαν στα ΜΑΤ, κατά την διάρκεια της οποίας τραυματίστηκε σοβαρά και χαροπαλεύει ο 31χρονος αστυνομικός στου Ρέντη, έρχεται στο «φως» της δημοσιότητας.

    Στο βίντεο διακρίνονται οι οπαδοί να τρέχουν μετά την επίθεση στους αστυνομικούς, έξω από το «Μελίνα Μερκούρη», ενώ ανάμεσά τους είναι και ο 18χρονος που φέρεται να ομολόγησε ότι εκείνος έριξε τη ναυτική φωτοβολίδα στον 31χρονο, τραυματίζοντας τον.

    Ο 18χρονος οργανωμένος οπαδός υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι βρισκόταν μαζί με τον αδερφό του στο γήπεδο όπου διεξαγόταν ο αγώνας Ολυμπιακού–Παναθηναικού εκεί όπου άλλοι οπαδοί τον παρότρυναν σε επίθεση κατά των αστυνομικών.

    Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο

    Σύμφωνα με τον 18χρονο, κάποιος του έδωσε την φωτοβολίδα και του είπε: «Πάρτη αυτή εδώ, βγάλε το καπάκι που έχει από πίσω, τράβα το σχοινί και στόχευσε τους μπάτσους». Ο δράστης δήλωσε ότι ήθελε να ρίξει στον αέρα τη φωτοβολίδα, ωστόσο όταν την πέταξε, εκείνη χτύπησε στο έδαφος και τραυμάτισε κάποιον από τους αστυνομικούς. Αφού επέστρεψε στο γήπεδο, είπε στον αδερφό και στον φίλο του όσα συνέβησαν, ενώ την επόμενη μέρα άλλαξε κινητό τηλέφωνο και e-mai, ενώ έσβησε τις φωτογραφίες του από τα social media.

    Και ο αδερφός του 18χρονου είχε συλληφθεί για οπαδική βία!

    Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως την ώρα που ο 31χρονος αστυνομικός των ΜΑΤ εξακολουθεί να χαροπαλεύει στο Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Κρατικού Νίκαιας και ο 18χρονος δράστης που τον τραυμάτισε με ναυτική φωτοβολίδα στου Ρέντη, πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα ζητώντας προθεσμία για να απολογηθεί.

    Ο 18χρονος ισχυρίζεται δια του συνηγόρου του ότι ήταν η πρώτη φορά που έριχνε ναυτική φωτοβολίδα, υπό την καθοδήγηση των χούλιγκαν και δεν είχε πρόθεση να τραυματίσει τον αστυνομικό.

    Σύμφωνα με πληροφορίες , παρελθόν στην οπαδική βία είχε ο αδελφός του 18χρονου δράστη που ομολόγησε την επίθεση. Ήταν 2 Μαρτίου του 2014 όταν ο 20χρονος τότε αδερφός του συνελήφθη από αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ κοντά στο γήπεδο Καραϊσκάκη, μετά από αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Ο ίδιος μαζί με άλλους χούλιγκαν τράπηκαν σε φυγή όταν είδαν τους αστυνομικούς και αυτός ήταν ο λόγος σύμφωνα με την μαρτυρία που οι άντρες της ΔΙΑΣ τους ακολούθησαν, καθώς θεώρησαν ύποπτη την κίνησή τους.

    Αφού κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν, μετά από σωματικό έλεγχο, εντόπισαν στην κατοχή του αδερφού του 18χρονου ένα πτυσσόμενο μεταλλικό γκλοπ και ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι, με αποτέλεσμα να προχωρήσουν στην σύλληψή του…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. τον παροτρυναν τον καημενο τον 18χρονο….και αυτος μην εχοντας αλλη επιλογη πηγε…

      1. Τι θα πει καημένος ρε φιλε; βλακας είναι εκανε ότι εκανε και μετά μπήκε στο γήπεδο και το φωναζε κιόλας το κατόρθωμα που εκανε , δεν τον πιεσε κανενας να πάει εκεί και να συμμετάσχει στην επίθεση, μόνος του πηγε . Αυτό που δεν ήξερε είναι ότι πολλοί οργανωμενοι σε συνδέσμους είναι τα μάτια και τα αυτιά της αστυνομίας, και έτσι τον πιάσανε, δεν σου κάνει εντυπώσεις ότι πήγαν και τον βρήκαν στο σπιτι της κοπέλας του; οι κολλητοί του συνεπάρει του τον έδωσαν.

    Comments are closed.