ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΣΕ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΜΕ ΤΗΝ “21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ”. ΠΩΣ Η ΝΔ ΛΗΣΤΕΨΕ 200.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΠΕ ΚΑΙ Η ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΠΕΤΣΑ. ΤΣΙΠΡΑΣ: “ΕΙΣΤΕ Ο ΣΤΕΦ. ΧΙΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ”!!! ΚΟΛΑΣΗ!!!

    Κοινοποίηση:
    makeleio-tsipras-koulis

    Πριν τις εκλογές του 2019. Ο τότε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κούναγε την εφημερίδα μας στη Βουλή, χρησιμοποιώντας τα εκτενή- και απολύτως αληθή ρεπορτάζ μας- για τα εκατομμύρια που έβγαλε η φαμίλια Τσίπρα με την εργολαβική εταιρεία του Παύλου Τσίπρα, πατέρα του τότε πρωθυπουργού, επί της 21ης Απριλίου 1967. 

    3 χρόνια μετά, το πολιτικό σκουπίδι της Μαφίας που λέγεται Μητσοτάκης, επιδιώκει εδώ και καιρό με τα μίσθαρνα όργανά του, να βάλει λουκέτο, στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ. Το προσπαθεί αλλά θα φάει τα μούτρα του, όπως τα έφαγε κι ο Τσίπρας τότε. 

    Επίσης να μην ξεχαστεί: Ο Μητσοτάκης και η συμμορία του, έκλεψαν 200.000 ευρώ από την ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΠΕ, με τη βρωμολίστα Πέτσα. Όταν ακυρώθηκε προεκλογικά η επιχορήγηση όλων των εντύπων και καναλιών και βρήκαν τα κομμούνια το άλλοθι να κατακρίνουν την νόμιμη κρατική επιχορήγηση, επειδή θα την έπαιρνε και το ΜΑΚΕΛΕΙΟ. Για τόσο βρωμιάρηδες μιλάμε.

    1.indd

    Λίγους μήνες μετά, επί θητείας Μητσοτάκη, εφευρέθηκε η άθλια λίστα Πέτσα και η διασπάθιση του δημοσίου χρήματος. Τότε το ΜΑΚΕΛΕΙΟ- ανεξαρτήτως των ποσών που μοιράστηκαν και δεν πήρε ούτε πενηνταράκι- έκανε μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία για απάτη και παράβαση καθήκοντος αλλά και έκθεση σε κίνδυνο ζώης, κατά κυβερνητικών αξιωματούχων, ζητώντας ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ληστές δημοσίου χρήματος στο εδώλιο. Μεταξύ αυτών, μηνύθηκε ο Πέτσας, ο Γρηγόρης Δημητριάδης και άλλα λαμόγια που έκλεψαν τα λεφτά του Λαού.

    1.indd

    Λίγους μήνες μετά, ακολούθησε η δολοφονική ενέργεια κατά του Στέφανου Χίου.

    Τώρα λοιπόν εξηγείται και ένα ακόμη κίνητρο, όσων απεργάζονταν εδώ και χρόνια Νεοδημοκράτες και Συριζαίοι.

    Δειτε τα βίντεο και θα καταλάβετε, πόσο ελεεινά σκουλήκια είναι όλοι τους. Είναι πολύ βαρύ το τίμημα, να είσαι ανεξάρτητος και να το δείχνεις κάθε μέρα. Πολύ βαρύ. Και θα το πληρώσουν όλοι όσοι στρέφονται εναντίον μας για άλλη μια φορά, πολύ ακριβά.   

    Και θα το πληρώσεις ακριβά κύριε Μητσοτάκη, γιατί είσαι ένας παλιάνθρωπος, κλέφτης , μαφιόζος και με κοντή μνήμη, κι εσύ και όσοι είναι δίπλα σου και πήγαν να σκοτώσουν τον δημοσιογράφο μας. Και εσύ και η σύζυγος που ξέρει πολλά και κάνει την ανήξερη αλλά κι αυτό το ρεμάλι, ο δικηγόρος που στείλατε για να μας δωροδοκήσει. Ποιους εμάς.

    Έμπλεξες μαζί μας. Νόμιζες ότι είμαστε μόνοι μας. Αλλά μια φωνή να βάλλουμε και θα μαζευτούν 1.000 σε μία ώρα.


    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Στέφανε όλα στη φόρα ξεβράκωσε το άθλιο σάπιο ανθελληνικό αντίχριστο και ανώμαλο σύστημα!!
      Μιζοτάκη γαμιέσαι!!Τσίπρα μην ξεχνιέσαι κι εσύ γαμιέσαι!!

    2. ….δεν ειναι δυνατον να συμβαινουν τετοια ”’πραματα”’ στην συγχρονη ελλαδα και στην διαστημικη εποχη που ζουμε……οι Σκορδιλοι οι γαλατες , οι κουμανοι οι σφαγεις , οι Πετσενεγκοι , οι κουτροβηροι και αλλοι ηλιθιοι τι κανουν ?

    3. Ρε τον offshorakia που κατηγορει τους άλλους για offshores.
      Καταγγελία Βαρουφάκη:
      “Κολλητοί σας έχουν στήσει funds στο Ντελαγουέρ. Και αγοράζουν δάνειο των 100.000 ευρώ με τρία χιλιάρικα. Έπειτα έρχονται και βγάζουν τα σπίτια των Ελλήνων στον πλειστηριασμό, τους πετάνε έξω από τα σπίτια τους, ολόκληρες οικογένειες και βγάζουν το μεγαλύτερο κέρδος που μπορεί να βγάλει κάποιος στην παγκόσμια οικονομία. Τα λεφτά μάλιστα που τσεπώνουν καταλήγουν σε λογαριασμούς στα Κέιμαν, δεν μένουν καν στην Ελλάδα.
      Είναι σα να μιλά η ύαινα για την χορτοφαγία ή ο Δράκουλας για την αιμοδοσία»
      Ο κύριος Κούλης που δήθεν στηρίζει την οικογένεια και της παίρνει τα σπίτια.

    4. Με το σημερινό πρωτοσέλιδο θα βγάλει αφρούς.
      Είναι σίγουρη μια επικείμενη επιληπτικη κρίση

    5. Έχετε αφυπνίσει κ ξυπνήσει όλο το Ελληνικό έθνος ανεξάρτητα από ιδεολογία η κομματική παράταξη .Το ΜΑΚΕΚΕΙΟ έχει βγάλει ειδήσεις στη φόρα που κάνεις όχι μόνο δεν θέλει να βγάλει λόγω διαπλεκόμενων συμφερόντων αλλά κυρίως δεν μπορεί γιατί δεν έχει το δημοσιογραφικό τιμ ,την ομάδα σας που κάνει αυτη την απίστευτη έρευνα κάθε φορά .
      Στη ουσία ρίξατε δύο εγγληματιες γιατί κ ο Μητσοτάκης θα πέσει .Δύο κυβέρνησεις διαφθοράς δημαγωγίας ,δύο Εγκληματικές Οργανώσεις .Ο Πατριωτικός χώρος θα γίνει κυβέρνηση χάρη σε εσάς .Αν μη τι άλλο Χίο σε θέλουμε στη Βουλή .Ανοίγεις το δρόμο για την Πατριωτική Κυβέρνηση και δεν σε θέλουμε αυλικό αλλά Ηγέτη της κίνησης. ο Κασιδιάρης δεν έχει ούτε τα μισά αρχιδι@ σου αν δεν δεχτεί να συμπορευτεί μαζι σου ,τσάκισε τον κ αυτόν με αποκαλύψεις .Προδότης θα είναι

      1. Tα έχεις μπερδέψει λίγο !!Ο έγκλειστος Κασιδιάρης σε τι είναι προδότης??Και τι έχεις να αποκαλύψεις για αυτόν?Αν μη τι άλλο έπρεπε να σέβεσαι κάποιους που είναι φυλακή γιατί απλά ξεβράκωσαν το σάπιο σύστημα για τι ιδέες τους και για ψηφοθηρικούς λόγους.
        Στηρίζουμε Μακελειό Στέφανο Χίο και Ηλία Κασιδιάρη γιατί αυτούς φοβάται το σύστημα!!

    Comments are closed.