ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ – Κ@ΛΟΧΑΝΕΙΟ Ο ΕΒΡΟΣ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗΣ [ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    σωδσωσ

    Την παρουσία περίπου 80 προσφύγων σε ελληνική νησίδα του Έβρου επιβεβαίωσε το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού Ιωάννη Σαρμά, με ανακοίνωσή του. Αν και δεν διευκρινίζεται αν έχει γίνει κάποια ενέργεια για τη διάσωση των ανθρώπων αυτών, μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά, επισημαίνεται ότι «η κυβέρνηση προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες να αποτραπεί κάθε αντικανονική είσοδος στη χώρα». Αν είναι έτσι, γιατί δεν τους επαναπροωθεί;;;;

    Υπενθυμίζεται ότι μέσω της ομάδας Alarm Phone της οργάνωσης WatchTheMed, το Σάββατο 3 Ιουνίου έγινε γνωστό ότι ομάδα 86 ατόμων έχει εγκλωβιστεί σε νησίδα του Έβρου για διάστημα τουλάχιστον έξι ημερών, ενώ μεταξύ των 86 προσφύγων είναι και 33 παιδιά. Η οργάνωση επισήμαινε ότι η νησίδα βρίσκεται εντός ελληνικού εδάφους. Επίσης, η Alarm Phone επισήμαινε ότι οι πρόσφυγες έχουν προβεί σε επείγουσα έκκληση προς διάφορες αρχές (μεταξύ των οποίων και η Frontex) καθώς έχουν ανάγκη από νερό, τρόφιμα και ιατρική περίθαλψη, ωστόσο δεν είχε υπάρξει κινητικότητα από την πλευρά τους.

    Η ανακοίνωση του Γραφείου του Πρωθυπουργού

    Στην γελοία ανακοίνωση που εκδόθηκε για το θέμα από το Γραφείο του Πρωθυπουργού Ιωάννη Σαρμά, αναφέρεται ότι «η κυβέρνηση προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να αποτραπεί καθε αντικανονική είσοδος στη χώρα» και πως οι «ελληνικές αρχές προβαίνουν στις αναγκαίες ενέργειες, ώστε με σεβασμό στο εθνικό, ενωσιακό και το διεθνές δίκαιο, να αποτραπεί κάθε αντικανονική είσοδος αλλοδαπού στη χώρα»

    Επίσης, αναφέρεται ότι «τις τελευταίες ημέρες, η χαμηλή στάθμη των υδάτων του ποταμού Έβρου ευνοεί την παράνομη διέλευση μεταναστών, με χρησιμοποίηση νησίδων που εμπίπτουν και στην ελληνική και την τουρκική επικράτεια. Σε μια τέτοια νησίδα, ογδόντα περίπου μετανάστες κατέληξαν στο ελληνικό τμήμα».

    Και καταλήγει ότι «η ελληνική κυβέρνηση έχει απευθυνθεί στην τουρκική κυβέρνηση, που ορκίστηκε χθες, για τον συντονισμό των συνοριακών αρχών και την αποτροπή παράνομων διελεύσεων».

    Δηλαδή μας λένε ότι θα τους πάμε σε ασφαλές σημείο. Τους καλοδεχτήκαμε και αυτούς.

    Δείτε αποκλειστικό βίντεο από τη νησίδα:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. ΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΞΕΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΩΝ!!!

    2. Κατσε και κοιταζε ραγια…οταν θα μπουκαρουν μες το σπιτι σου να σε δω τι θα κανεις.
      Θα σε σφαξουν σαν προβατο ραγια νεοελληνα και δε θα σε λυπηθει κανενας.
      Συνεχισε να βελαζεις,ερχεται πολυ συντομα.

    3. Όσο υπάρχουν ΜΚΟ και FRONTEX στα σύνορα θα έχουμε αυτά τα φαινόμενα όπως λένε … από μπροστά παρθένα και από πίσω περνάνε τρένα!

    4. Περισσότεροι γαμιάδες για τους συριζαίους! Θα αναστενάξουν και θα ξεχειλώσουν τα τρυπίδια τους!

    5. ΑΙ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟΔΙΑΟΛΟ ΣΚΑΤΟΛΑΘΡΟΜΟΥΣΛΙΜΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΑΤΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΑΖΑΡΟΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΟΥΙΓΟΥΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ .

    6. Τους πηραν οι αλλοι τηλεφωνο οι ελληνοποιημενοι για να ερθουν για να τσεπωσουν επιδοματα και να βολταρουν ολη μερα στα σουπερ μαρκετ.

    7. Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες. Ε ρε να ζούσε ο Αντρέας Παπανδρέου… Θεός σχωρεστον. Θα είχε αστράψει και βροντησει σε όλα και σε όλους.

    8. ΙΜΙΤΑΣΙΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ 30 ΗΜΕΡΩΝ
      Πείτε και καμιά αλήθεια, διαφορετικά τραβάτε και…….
      οκ, καταλαβαίνουμε εντολές εκτελείτε, αλλά απο εμάς παίρνετε κι εσεις μεροκάματο……
      ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΕΙΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ
      ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ………
      ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΚΑ ΣΑΣ, ΠΑΝΩ ΣΑΣ…….
      ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΛΕΛΕΔΕΣ

    9. Το ωραίο σημείο ήταν που έμπαιναν όλοι σαν μυρμήγκια.Την βλέπω την Αθήνα να περνάει σε αλλαγή ονόματος ως Αθηναϊστάν Κουλτσούκ.

      1. ΜΠΑ.. ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΚΩΛΟΒΛΑΧΟΙ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΠΕΙΝΑΣ, ΣΥΝ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ… ΜΙΑ ΧΑΡΑ… ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ..

    10. Καλώς τα “παιδιά” που έρχονται απο το Ιράκ που φυσικά πλέον εδώ και αρκετά χρόνια ΔΕΝ έχει πόλεμο! Γελάνε και τα τσιμέντα με το Ελλαδισταν.

    Comments are closed.