ΝΟΜΙΖΑΝ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΘΑΨΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΠΕΣΑΝ ΕΞΩ! ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ “ΒΟΜΒΕΣ” ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ!! “ΕΜΠΛΕΚΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΙΨΙΟ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΙΟΥ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ” – ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 27/6 ΣΤΗ ΓΑΔΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ…

    Κοινοποίηση:
    xios-apokalipseis

    Σάλο έχουν προκαλέσει οι “βόμβες” του διαδικτυακού ΜΑΚΕΛΕΙΟ. Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με μάρτυρα που βιντεοσκοπήθηκε ΝΟΜΙΜΑ κατονομάζει τον ανιψιό του Πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη ως τον εντολέα της απόπειρας δολοφονίας εναντίον του Στέφανου Χίου. Ο μάρτυρας φέρεται να επιθυμεί να καταθέσει ενόρκως για όσα γνωρίζει. Επίσης, ο κ. Δημητριάδης φέρεται – σύμφωνα με τον μάρτυρα – να έχει ιδιαίτερες σχέσεις με εφοπλιστή που στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί για λαθρεμπορία και τώρα κάνει “κολεγιές” με το Μαξίμου.

    Όλα αυτά κάνουν τον γύρο του ελεύθερου Διαδικτύου σε αντίθεση με τα βοθροκάναλα που τηρούν σιγή ασυρμάτου μπροστά στις συγκλονιστικές εξελίξεις. Ιστοσελίδες όπως το happenednow.gr αναδημοσιεύουν το σχετικό απόσπασμα με το ρεπορτάζ του Στέφανου Χίου.

    ;ςδδ

    Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το διαδικτυακό ΜΑΚΕΛΕΙΟ  που έφερε στο φως τις αποκαλύψεις:

    Συνέχεια στην υπόθεση θα δοθεί τη Δευτέρα 17 Ιουνίου όταν θα επιδοθεί με δικαστικό επιμελητή στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ τις πληροφορίες που έχει στη διάθεσή του το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, οι οποίες κάνουν λόγο για συμβόλαιο θανάτου που έχει υπογραφτεί για τον ποινικολόγο Νίκο Αντωνιάδη…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Ο Κύριος των Δυνάμεων να φυλάει τους κύριους Χίο και Αντωνιάδη. Όταν ο Κύριος φανέρωσε μέσω των προφητών την κρίση της πόρνης Ιερουσαλήμ είπε ότι θα εγείρει άντρες δίκαιους που θα την κρίνουν και δεν θα κοινωνήσουν από τις πληγές της. Όταν διαβάζω αυτό το απόσπασμα από τη Γραφή σκέφτομαι τον κύριο Αντωνιάδη και τον κύριο Χίο.

    2. Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Ο ΑΝΗΨΙΟΣ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΑΛ ΚΑΠΠΟΝΕ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΠΡΕΠΟΥΣΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΠΡΕΠΟΥΣΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΧΟΥΝ [ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΑΕΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ …..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΛΕΚΟΜΑΙΝΟ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ KOKAINOΦΟΡΤΙΟ ΤΟΥ NOR R1 ΟΛΗ ΞΕΡΟΥΜΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ …ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ….Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΙΔΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ………………….

    3. Έχουν την μεγαλύτερη ευθύνη για την κατάντια της χώρας! Απατεώνες (πολιτικάντηδες) θα υπάρχουν πάντα, φταίνε αυτοί που παρουσιάζουν το άσπρο μαύρο και κρυβουν την αλήθεια και τους υποστηρίζουν!

    4. Γ@μημένοι εισαγγελείς που είστε; Γιατί δεν κουνιέται φύλλο μετά από τέτοιες δηλώσεις

    5. Ολα στή φόρα Στέφανε ξεβρακωσε την πραγματική εγκληματική οργάνωση.

    Comments are closed.