ΝΕΟ “ΧΑΣΤΟΥΚΙ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ “ΑΡΙΣΤΩΝ” ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ! ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΔ – ΣΟΚ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΗΔΑΜΙΝΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ – Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΥΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

    Κοινοποίηση:
    ΚΟΥΛΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

    Την ανησυχία, αλλά και την αγανάκτηση των πολιτών για την συνεχιζόμενη αύξηση των τιμών αποτυπώνει νέα δημοσκόπηση της Alco για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Open.

    Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, η ψαλίδα μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης μειώνεται, κυρίως όμως εξαιτίας της φθοράς της ΝΔ, φθορά που δεν καρπώνεται ουσιαστικά ο ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα, η διαφορά μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ διαμορφώνεται στις 8,1 μονάδες, με το κυβερνών κόμμα να χάνει μιάμιση μονάδα και την αξιωματική αντιπολίτευση να κερδίσει μόλις  0,3% σε σχέση με την προηγούμενη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας.

    1
    Δημοσκόπηση Alco για το Open
    Ακολουθεί το ΚΙΝΑΛ, που παρουσιάζει σταθεροποίηση στα ποσοστά του, με 13%, το ΚΚΕ με 6%, η Ελληνική Λύση με 4,9% και το ΜέΡΑ 25 με 3%. Από τα εξωκοινοβουλευτικά κόμματα, 1% λαμβάνει η Πλεύση Ελευθερίας και 1,8% το Έλληνες Γ.Τ.Π. του καταδικασθέντος της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη. Το ποσοστό των αναποφάσιστων κυμαίνεται στο 14%.

    2
    Δημοσκόπηση Alco για το Open
    Στο ερώτημα της καταλληλόλητας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξακολουθεί να προηγείται με 34% έχοντας ωστόσο απωλέσει 3 μονάδες από τον Σεπτέμβρη. Ακολουθεί ο «κανένας» με 31% και ο Αλέξης Τσίπρας που «τσιμπάει» δυο μονάδες και βρίσκεται πλέον στο 25%.

    3

    Δημοσκόπηση Alco για το Open
    Εκείνο που αποτυπώνει την έλλειψη εμπιστοσύνης και προς την αξιωματική αντιπολίτευση είναι η ερώτηση για την κατάσταση στο θέμα της ακρίβειας, αν στην κυβέρνηση βρισκόταν ο ΣΥΡΙΖΑ. Στη δημοσκόπηση το 35% απαντά πως τα πράγματα θα ήταν χειρότερα, 34% πιστεύει πως η κατάσταση θα ήταν η ίδια και ένα 22% πιστεύει πως η διαχείριση της ακρίβειας θα ήταν καλύτερη.

    4

    Δημοσκόπηση Alco για το Open
    Απογοητευμένοι από τα μέτρα οι πολίτες σύμφωνα με τη δημοσκόπηση
    Στην ερώτηση αν τα μέτρα της κυβέρνησης, συμπεριλαμβανομένου του κατώτατου μισθού και του ΕΝΦΙΑ, βοηθούν στην αντιμετώπιση της ακρίβειας, οι ερωτηθέντες στη δημοσκόπηση της Alco απαντούν σε ποσοστό 49% «καθόλου». Ένα 23% εκτιμά πως θα βοηθήσουν λίγο και μόλις 14% πιστεύει πως τα μέτρα βοηθούν αρκετά.

    5
    Δημοσκόπηση Alco για το Open
    Άλλωστε, οι πολίτες εκτιμούν πως η οικονομική κατάσταση της οικογένειάς του θα χειροτερέψει σε ποσοστό 60% στους μήνες που ακολουθούν. Εδώ οι αισιόδοξοι περιορίζονται σε ποσοστό μόλις 4%.

    6

    Δημοσκόπηση Alco για το Open
    Όπως είναι λογικό, ανάμεσα στα προβλήματα που βαραίνουν περισσότερο τους πολίτες, οι ερωτηθέντες στη δημοσκόπηση απαντούν μαζικά (60%) για την ακρίβεια. Ακολουθεί ο πόλεμος με 24%, ενώ η πανδημία πλέον ακολουθεί με μόλις 5%.

    7

    Δημοσκόπηση Alco για το Open
    Τέλος, η δημοσκόπηση ρώτησε τους συμμετέχοντες ποιο κόμμα θα μπορούσε να εξασφαλίσει καλύτερα αποτελέσματα στην σταθερότητα, την ανάπτυξη και τη στήριξη της κοινωνίας. Αν και η κυβέρνηση διατηρεί το προβάδισμα σε όλους τους τομείς, είναι χαρακτηριστικό πως πλειοψηφικά οι ερωτηθέντες πιστεύουν πως κανένα κόμμα δεν μπορεί να το καταφέρει αυτό.

    8
    Δημοσκόπηση Alco για το Open

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. ΝΔ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 24 % ;;;;; ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΠΕΝΤΑΠΛΑΣΙΑΣΑΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ;

    2. Πιστεύω ότι η ΝΔ αυτή την στιγμή κινείται γύρω στο 22-24 τοις εκατό. Ο ΣΥΡΙΖΑ επειδή και το 2019 τον έδειχναν στο 25 τοις εκατό και τελικά πήρε 31.5 κλειδί θα είναι οι μετακινήσεις ψηφοφόρων του προς το ΠΑΣΟΚ…προβλέπω ότι το ΠΑΣΟΚ θα κινηθεί σίγουρα στο 14-16 τοις εκατό γιατί θα μετακινηθούν και πολλοί της ΝΔ παλιοί πασοκοι στα παλιά λημέρια. Από δεξιά της ΝΔ υπάρχει ο Βελόπουλος που τον βλέπω σίγουρα πάνω από 6 τοις εκατό.γενικα βλέπω ότι υπάρχει ένα ποσοστό μεγάλο της ΝΔ που δεν ξέρουμε που θα πάει γιατί ότι έχει φύγει από τον Κυριάκο είναι δεδομένο.

    3. Καλά είναι δυνατόν οι δολοφόνοι μας να ξεπερνούν το 80%. Καλύτερα να κλείσουν οι δημοσκόποι τα μαγαζάκια τους. Όλοι πρέπει να συμπαρασταθούμε στον κ. Αντωνιάδη στην δίκη των δικών. Ο Θεός μαζί του.

    4. Μήπως η δημοσκόπηση έγινε με άτομα που ζουν στην Πειραιώς και στην Κουμουνδούρου! Είναι δυνατόν να έχουν ακόμη τέτοια ποσοστά αυτά τα δυο αποκόμματα αλλά και το ΚΙΝΑΛ/ΚλεφτοΠΑΣΟΚ! Μακάρι να είναι μούφα δημοσκόπηση γιατί αν είναι αληθινή τότε δεν έχουμε μέλλον σαν χώρα.

    5. Έλληνες μαζικά Κασιδιάρη ένας γνήσιος πατριώτης και έξυπνος όχι στα λαμόγια …αλλιώς τελειώσαμε με τα σκουπίδια..

    6. Η Ελληνική Λύση γιατί υπάρχει;;
      Ένας που πουλάει αλοιφές για φαλακρούς και είναι φαλακρός, ψήφισε το πρώτο μνημόνιο, ψήφισε παρών αντί για ΟΧΙ στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και είναι η σκοτεινή πλευρά της Νέας Δημοκρατίας πάμπλουτος που μπαίνει στη Βολή για να παίρνει κι άλλα;;

      1. Καλά ρε ελληναρά απο ολα αυτα τα τομάρια που τα ξέρεις εδω και 50 χρονια η ελληνική λυση σε πειράζει και αν τα παίρνει;
        Α ρε κακομοίρη αμ γιαυτό δεν προκειται να δείς άσπρη μερα πανίβλαξ.
        Δεν υπερασπίζω κανέναν αλλα αστον κι αυτον μια φορα να δούμε τι σκατα θα φαει τουλάχιστον αυτός σκέφτεται σαν τον ερντογάν δλδ για την πατρίδα του

        1. Αφού σκέφτεσαι έτσι, ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ!!!! Βλέπεις τά σημάδια καί εθελοτυφλείς, όπως ακριβώς έκαναν καί πρίν 3 χρόνια οι ψηφοφόροι τού δράκουλα… ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΟΣ!!!!

    7. Έτσι είναι . Ο ραγιαδοπηθηκος είναι μοναδικό γιδοπρόβατο σε όλο τον πλανήτη!!!! Θα ξαναψηφίσει την Κούλα και την Τσιπρου την αγράμματη και τον κολοβλαχο του κιναλ πατσοκ!!! Αρε κστακαημενη Ελλαδίτσα σε τι κατάντια έχεις πέσει!!!! Ο ήλιος να βγάλει κέρατα ο νεοέλληνας μυαλό δεν βάζει.Ειναι τόσο ανεγγεφαλος και αγράμματος που δεν τον ενδιαφέρει τίποτα πέρα από το τομάρι του.Ετσι είναι και έτσι θα είναι είς τούς αιώνας των αιώνων!!!!!!

    8. Ουτε 15% εχει οχι 30% αυτο ονειρο απλησιαστο ειναι σαν το πασοκ το 2010 θα παει .

    9. Καλά είμαστε σοβαροί? ,ύστερα από όλα αυτά τα εγκλήματα που έχουν κάνει όλες αυτές οι πολιτικές συμμορίες παίρνουν τέτοια ποσοστά?? Κάτι δεν πάει καλά ή ο ελληνικός λαός είναι πλεόν λοβοτομημένος ολοκληρωτικά ή οι δημοσκοπήσεις είναι ψεύτικες. Αυτά τα καθάρματα ούτε 5% δεν πρέπει να πάρουν, για να μην πω ούτε στη βουλή να μπουν,έχετε σκεφθεί πως για να τιμωρηθούν όλοι αυτοί οι εγκληματίες πρέπει να μείνουν εκτός βουλής όλοι τους για να χάσουν την βρωμοασυλία τους και να πάνε στα τσακίδια?

    10. Aν υπάρχει Έλληνας που στηρίζει έστω και ένα από αυτά τα τρία κώματα, ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΤΣΙΠΡΑ θα ήταν προτιμότερο να πάρει μια πέτρα με θηλιά να την κρεμάσει στο λαιμό του και να την ρίξει στη θάλασσα μπας κ’ έρθει ο λογισμός του. ΗΘΕΛΕΣΤΑ και ΠΑΘΕΣΤΑ

    11. Σύριζα, ΝΔ και ΚΙΝΑΛ ετοιμάζονται να κάνουν συγκυβέρνηση και οι τρεις μαζί γιατί δεν τους βγαίνουν τα κουκιά. Τα έχουν αυτά συμφωνημένα εδώ και καιρό. Μόνο εξωκοινοβουλευτικά πατριωτικά κόμματα στις επόμενες εκλογές διαφορετικά είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

    12. Αφού μετά οσα συμβαίνουν, αν είναι αληθινά τα νούμερα και παίρνει η ΝΔ 30%, τότε οι Έλληνες είναι για φτύσιμο και να μη τολμάνε να διαμαρτύρονται, διότι δικαιούνται τα κατακεφαλα που τους έρχονται! Θερμά συγχαρητήρια σε όλους!

    13. Άμα δεν ενωθεί ο Ελληνικός λαός σε ένα κόμμα δικό του μέσα από τα σπλάχνα της Ελληνικής γνήσιας λαϊκής κοινωνίας να ρίξει τα κόμματα των πρακτόρων των Αμερικανοσιωνιστων προκοπή δεν θα δει στην ψευτοδημοκρατια των εντολοδόχων μασόνων που συνεργάζονται με της Ευρωπαϊκες και Αμερικανικες μασονικές στοές.

    Comments are closed.