ΝΕΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΚΑΙ ΕΥΘΕΙΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ – “ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΖΕΤΕ ΤΑ ΝΗΣΙΑ” ΕΙΠΕ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΟΝ HAPPY TRAVELER ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ: “ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ”

    Κοινοποίηση:
    erdogan

    Ο Tούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε σήμερα πως η Ελλάδα θα πρέπει να σταματήσει να εξοπλίζει τα νησιά που έχουν αποστρατιωτικοποιημένο καθεστώς και θα πρέπει να συμμορφωθεί προς τις διεθνείς συμφωνίες.

    Όπως μεταδίδει το Ρόιτερς, σε ομιλία που έκανε ενώ επέβλεπε τουρκικά στρατιωτικά γυμνάσια στην ακτή της δυτικής Τουρκίας, ο Ερντογάν δήλωσε πως η Ελλάδα θα πρέπει «να αποφύγει όνειρα, πράξεις και δηλώσεις που θα έχουν ως αποτέλεσμα να μετανιώσει».

    «Δεν αστειεύομαι, μιλάω σοβαρά» πρόσθεσε και συνέχισε κάνοντας επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη: “Ο Έλληνας πρωθυπουργός κάνει… τουρισμό στα νησιά και πως αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί”.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Είμαι 55 χρονών και από παιδί τους Τούρκους χρησιμοποιούν για να μην μιλάμε. Την ΔΕΗ και την βενζίνη να την αυξήσετε κι άλλο. Ρεζιλια μας λιωσατε.

    2. Θα εχουμε ενα ρεσιταλ σιγα σιγα θα ερθει η κλιμακωση τωρα απλα προειδοποιουνε θα στελνουνε επιστολες στον ΟΗΕ και καποια στιγμη θα κανουνε το μοιραιο λαθος…και μετα θα πουνε εμεις σας ειχαμε ενημερωση.

    3. ΠΟΛΛΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΔΩ ΠΕΡΑ! ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΣΚΑΤΟΦΑΡΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.
      ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΙΣΗ ΦΡΑΤΖΟΛΑ ΨΩΜΙ ΜΕ ΤΙΜΑΡΙΘΜΟ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 73,5%!!!!!!!!!!!!!!!!!

    4. MEMETIA EIMAΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΑΙ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΝΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ

      1. θα σας αφήσουν χωρίς πυρομαχικά και θα δώσουν τις θέσεις σας ακριβώς στους Τούρκους ενώ σε εσάς θα πουν ότι έρχονται ενισχύσεις, σαν την ΕΛΔΥΚ στην Κύπρο ένα πράγμα….εννοείται ότι θα έχετε να κάνετε και με λάθρο που θα είναι στο νησί αλλά και διάφορους που θα αποβιβάζονται ως προσφυγεσ με βαρκακια και θα ξέρουν ακριβώς τις θέσεις σας….καλή τύχη σύντροφοι….

    5. Ηρεμήστε ρε , μην τρελένεστε. Δεν πρόκειται να γίνει τίποτα με την Τουρκία .

    6. ποσο ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΓΛΕΝΤΗΣΕΙ ‘ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΙΚΑ’ ΛΟΚΑΡΑΚΙΑ Ο ΕΡΝΤΟ… ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ + (ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ_ )
      Υ.Γ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΟΛΕΜΙΚΑ….ΕΤΣΙ ΑΥΤΑΡΕΣΚΟΝΤΑΙ….

      ΕΚΟΣ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΜΟΥΤΣΙΝΑΔΩΝ…. ΤΩΝ ΧΑΡΔΑΛΙΑΔΩΝ…………………… Κ ΤΟΥ METOO,,, ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ Κ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑ ΝΗΣΙ (ΑΠ ΟΤΑ 100 ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ..)

    7. Από που έκανε τις δηλώσεις αυτός ο μαλάκας

      1. ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΚΟΥΤΣΟΒΛΑΧΕ.
        απο ΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙΔΙΙΑ… ΜΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ….. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ‘ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟ’ ΕΔΑΦΙΚΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ. Η ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ….
        ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΟΙ ΜΑΚΡΟΜΥΤΗΔΕΣ ΟΛΟΥΣ…. ΧΑΧΑΧΑΧ

    8. ρε ερντογαν βλημα και αν εχουν στρατο τα νησια μας τι σε νοαιζει??????????????? εκτος και αν τα θελεις τα νησια χωρις τιποτα επανω απο στρατο για να μπουκαρεις ετσι κανουν οι δειλοι ετσι και στην κυπρο οταν εφυγε η μεραρχια αν δεν κανω λαθος εσεις μπουκαρατε τοσο δειλα ανθρωπακια ειστε

      1. η συνθήκη της Λωζάνης λέει ότι δεν πρέπει να έχουν στρατό τα νησιά, δεν το λέει ο Ερντογάν, απλά οι Γραικύλοι επικαλούνται την συνθήκη της Λωζάνης για να το παίξουν πατριώτες χωρίς να κάνουν καμμία κίνηση αλλά όταν την επικαλείται ο Ερντογάν είναι “παραλήρημα”…..η Γραικύλοι έπρεπε αυτομάτως να επικαλούνται την συνθήκη των Σεβρών….

    Comments are closed.