ΝΕΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΛΕΠΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΙΟΥ, ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΝΕΙ ΣΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΑΛΛΑ Ο ΠΛΕΥΡΗΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ!

    Κοινοποίηση:
    RIO

    Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας στο Ρίο και πιο συγκεκριμένα στην δερματολογική κλινική, νοσηλεύεται σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες  μία γυναίκα με λέπρα.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν έχει ακόμη διασταυρωθεί αν πρόκειται για το δεύτερο κρούσμα στη χώρα μας, διότι δημοσιεύματα αναφέρουν πως έχει εντοπιστεί και περιστατικό το οποίο νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο “Αττικόν”

    Ήδη, όπως πληροφορούμαστε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας στο Ρίο έχουν ληφθεί μέτρα προκειμένου να μην υπάρξει διασπορά της νόσου.

    Η γυναίκα που είναι 65 ετών και έχει Αλβανική καταγωγή νοσηλεύεται απομονωμένη στην Δερματολογική Κλινική του Νοσοκομείου!

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Τι χαζα ειναι αυτα; Τι απομονωθηκε για να μην υπαρξει διασπορα ; Αυτη απο που κολλησε ; Αυτος που την κολλησε απομονωθηκε για διασπορα ;

    2. Ανοίξαμε και σας περιμένουμε αυτο ακριβώς ειμαστε σαν χωρα.
      Λυπάμαι ειλικρινα για την κατρακυλα που σταματημό δεν έχει οπως και το βαρελι δεν έχει άλλο πατο.
      Τα ξεφτιλισαν ολα και ολοι μαζι.
      Ντρeπομαι που ειμαι Ελληνας τι να πω
      ..

    3. Ενδημικη σε Πακισταν, Ινδια, Μπανγκλαντες. Παντως στην Πελοπονησο εχει και πολλους τσιγγανους.

    4. Το κρούσμα είναι Αλβανικης καταγωγής! Μια ακόμη απόδειξη ότι όλες αυτές οι ασθένειες επέστρεψαν στην Ελλάδα μετά από δεκαετίες επειδή όλοι αυτοί οι Λ@θρ@ δεν έχουν κάνει τα εμβόλια που έχει κάνει ο γηγενης πληθυσμός στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Ποιος έχει αυταπατες ότι την Ευλογιά των πιθήκων ότι δεν την έφεραν στην Ελλάδα Λ@θρ@ από την Αφρική ! Απελαση σε όλους τους ξένους άμεσα, για λόγους δημόσιας υγείας!!!!

    5. Λέπρα χολέρα Έιτζ σε λίγο θα γεμίσει ο πλανήτης τη κοινό θα έχουν όλοι ;;;;;;; Είναι όλοι τους εμβολιασμενοι όλα αυτά είναι παρενέργειες και πολλά άλλα που θα δούμε . Και ο Κόσμος ακόμα κοιμάται………

    6. Δεν υπάρχει λέπρα, τρομοκρατούν τον λαό για να πουλήσουν φάρμακα και εμβόλια οι εταιρείες. Μπόλια που λέει και η σελίδα σας εδώ και δύο χρόνια. Τρολλ εσείς με τον κόβιντ; Τρολλ κι’ εγώ.

    7. Βαλθεί να εξαφανίσουν τους Έλληνες, πρέπει να συνέλθουμε από την απάθεια που μας δέρνει πριν είναι αργά…

    8. Φερε Μυταρακη κι αλλους πιθηκους…. επενδυτες….νοσηματων!
      Περισσοτερους μαχαιροβγαλτες με εδρα την απροσπελαστη για Ελληνες πλατεια Ομονοιας!
      Κουλα μπορντελο την καταντησες την Ελλαδα! Σε διορισε η Μερκελ για να βαλεις το κερασακι στη τουρτα!
      Αει για Ελβετια μανα μ σε κανα ιδρυμα ανιατων!

    9. πολυ καλα καΝει…………. αυτη ειναι η δουλεια του….. οχι να ασχολειται με τους κατοικους του -σταν….. γιατρος ειναι??? δικηγορος………. μια χαρα τα παει….. ξερει με ποιους εχει να κανει…….

    10. ΠΟΙΟΙ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΙ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗ ΛΕΠΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? ΟΕΟ

    Comments are closed.