ΝΕΟ ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΤΟΝ “ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΒΛΑΚΑ” ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ TWITTER. “ΕΡΓΑΣΙΟΜΑΝΗΣ. ΚΑΛΟ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟ, ΠΡΟΕΔΡΕ. ΑΜΟΛΑ ΚΑΛΟΥΜΠΑ, ΑΧΡΗΣΤΕ”

    Κοινοποίηση:
    ΚΟΥΛΗΣ

    Πέφτει κράξιμο στον Μητσοτάκη για την Σύρο!!!

    Με την Ευρώπη να βρίσκεται στα πρόθυρα ενός πολέμου, για πρώτη φορά από το τέλος του Β΄ΠΠ που όμοιό του μπορεί να μην έχει δει ο κόσμος μέχρι τώρα και με τους ηγέτες των ευρωπαϊκών χωρών να βρίσκονται σε συνεχείς επαφές για να αποσοβήσουν μια μεγαλύτερη κρίση, ο Έλληνας πρωθυπουργός προτίμησε να πάει για τετραήμερο στην Σύρο!

    Και όχι μόνο αυτό: Μας στέλνει  και τα χαιρετίσματά του σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

    Η αλλόκοτη -τουλάχιστον- συμπεριφορά αυτή του  πρωθυπουργού  δεν δείχνει μόνο έλλειψη σοβαρότητας ειδικά από τη στιγμή που έχουμε και ένταση στο Αιγαίο, μόνο  εχθές είχαμε 60 παραβιάσεις της τουρκικής Αεροπορίας, αλλά επιπρόσθετα  χαρακτηρίζει και τo έλλειμμα ηγεσίας στη χώρα.

    Μια έλλειψη η οποία βάζει σε κίνδυνο και την χώρα την ίδια με την πρωτοφανή απόφαση της κυβέρνησης αφενός να στείλει βαρύ οπλισμό στην Ουκρανία θέτοντάς την στο «στόχαστρο» της Μόσχας και αφετέρου να παροπλίσει τα πλέον κρίσιμα οπλικά συστήματα της ΠΑ και του ΕΣ με την φράση του ότι “τα ρωσικά όπλα που διαθέτουν οι ΕΔ δεν είναι σημαντικά για την Εθνική Άμυνα”.

    Και οι διακοπές στην πρωθυπουργία συνεχίζονται.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    36 Σχόλια

    1. ΣΤΈΦΑΝΕ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΎΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΞΈΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝΑ ΑΜΕΡΙΚΉΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΛΗΓΟΥΡΗΔΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑ Ο ΛΟΓΟ Σ Ο ΜΌΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΕΊΝΑΙ ΤΩΝ ΡΌΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΡΟΚΦΈΛΕΡ ΑΥΤΟΙ ΕΊΝΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΆΝΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΊΑ ΣΤΑ ΧΈΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΟΥΤΟ ΚΑΘΕ ΕΞΕΙΣ ΕΛΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΈΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΤΩΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΟΥΛΗΜΈΝΟ ΏΠΩΣ ΟΙ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ Η ΔΗΜΟΚΡΟΙ ΣΤΗΝ ΗΠΑ ΓΕΡΜΑΝΊΑ ΙΣΠΑΝΊΑ ΙΤΑΛΕΙΑ ΒΡΕΤΑΝΊΑ Κ.Ο.ΚΘ.Ξ..Ο ΠΟΥΤΙΝ ΓΝΩΡΊΖΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΊΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΊΟΣ ΤΩΝ ΜΟΪΚΑΝΏΝ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΑ ΕΘΝΗ

    2. Στον αγύριστο μπορεί να πάει ησυχάσουμε, κάθε μέρα τον στέλνω κάποια στιγμή θα πιάσουν οι ευχές μου

    3. Όταν τους αποκαλείτε βλάκες τους απενοχοποιείτε, ένας βλάκας έχει το ακαταλόγιστο. Αυτός είναι ΠΡΟΔΟΤΗΣ, παίγνιο, καραγκιόζης και πιόνι των ξένων δολοφόνων της Δύσης, που δολοφονούν τους λαούς για να υφαρπάξουν τις όποιες πλουτοπαραγωγές πηγές τους. Οικονομική βοήθεια, εξοπλισμοί στους ναζιστές Ουκρανούς, όταν οι Έλληνες υπερφορολογούνται για να εξασφαλίσουν αξιόλογο εξοπλισμό. Με ποιο δικαίωμα αυτοί οι αχρείοι απεμπολούν όσα με τόσες θυσίες ο λαός της Ελλάδας στηρίζει το κράτος; Άντε και στον αγύριστο όλοι σας προδότες, ψεύτες , κλέφτες, ξενόδουλοι υπηρέτες!!!!!!!

    4. 2 χρόνια τώρα λες για το γρήγοτο εμβόλιο! Όχι το ασφαλές! Στη σύρο πρότεινες το μπόλι στα παιδάκια; Ειδικά τώρα που υποχωρεί η δήθεν πανδημία, φαντάζομαι οι φαρμακευτικές θσ δώσουν μεγαλύτερη προμήθεια σε όσους εκβιάζουν για το μπόλι!

    5. Ο δεξιός κομμουνιστής !!!!!!!!!!!!!! Ή ο κομμουνιστής της δεξιάς;;;;;

    6. έκανα το εμβόλιο και έπαθα κατάθλιψη, ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

    7. Αυτονομία στους δασκάλους, λες και είναι ηλεκτροκινητα αυτοκίνητα…..

    8. ΑΝΙΚΑΝΟΣ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ, ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ, ΚΛΕΦΤΗΣ, ΕΜΠΡΗΣΤΗΣ, ΨΕΥΤΗΣ, ΑΠΑΤΡΙΣ……..καθρεφτης του Ζελενσκυ

    9. Αντε ”γ@μησου” κι εσυ κι καλημερα σου ρε Αρχικαραγκιοζη !!!

    10. Δεν είναι πολιτικός βλάκας.Είναι προδότης και ως τέτοιος πρέπει να δικαστεί επί εσχάτη προδοσία ,όπως το άλλο κατακάθι της αριστεράς που ξεπούλησε την Μακεδονία.

    11. το ραμολιμέντο της σύγχρονης ελληνικης δικατορίας….

    12. ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΧΟΥΝΤΟΚΟΥΛΗ!!!!!

    13. Οι άνθρωποι συνήθως πεθαίνουν σε ημερομηνία κοντινή των γενεθλίων τους.
      Εσύ ρε σιχαμενε δε γίνεται να ψοφήσεις σήμερα που έχεις γενέθλια;;;

    14. Ο Σταϊκούρας μόλις είπε ότι θα δώσουμε 1.2 δις στην Ουκρανία!!
      Τρέλα..

    15. Αντε ”γ@μ@σ@@” κι εσυ κι καλημερα σου ρε Αρχικαραγκιοζη !!!

    16. Ο ΧΟΥΝΤΟΝΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΗΛΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!!!

    17. Γκαντεμη φύγε να πάρουμε μία ανάσα.
      Από την ημέρα που σε ψήφισαν οι νεοέλληνες η ανθρωπότητα έχει πάθει μεγάλες ζημιές.

      1. Πραγματικά, ούτε καν μόνο εμείς. Για κλάμματα η κατάσταση…

    18. 1000 φορές καλύτερα ακυβέρνητοι, παρά νά “κυβερνάη” δαύτος. Κρατήστε τόν στή Σύρο καί μήν τόν αφήσετε. Ζητήστε λύτρα από τόν Πούτιν γιά νά τόν κρατήσετε αιχμάλωτο.

    19. Καταλαβε οτι και ο τελευταιος Ελληνας τον πηρε χαμπαρι οτι ο Λουδοβικος τα παιρνει απο την πρεσβεια και οτι ειναι σε πληρη αντιδιαστολη με το λαικο αισθημα και θελει να το παιξει οτι ειναι κοντα στους λαουτζικο

    20. Πληροφορίες γέννησης: 4 Μαρτίου 1968 (ηλικία 54 έτη
      Δε θα ευχηθούμε στο παιδί Χρόνια Πολλά;;

    21. Αν σε ξαναψηφίσω να μου κοπούν τα χέρια από τον ώμο.Αλήθεια πόσο πουλιέται ένα υγιέστατο νεφρό? Σε τέτοια απόγνωση έχω φτάσει.

    22. ΑΛΑΖΟΝΑΣ, ΨΕΥΤΟΠΕΡΗΦΑΝΟΣ, ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΛΙΑΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ

    23. Απ’ότι φαίνεται μεταφέρει και όπλα των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων για τον πόλεμο στην Ουκρανία. Πέρα των καλάσνικωφ, βγήκαν φωτογραφίες και με ελικόπτερα. Με πλήρη μυστικοπάθεια εννοείται για να κοιμάται ο κόσμος. Όπως με τα εμβόλια όταν ο λαός δεν μάθαινε τίποτα για τις άπειρες παρενέργειες τους.

    24. ΞΑΝΑ ΨΗΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟΣΟ Μ@Λ@Κ@Σ ΕΙΣΑΣΤΕ!!!

    25. Πρέπει να πίνει πολλους μπαφους το ζαβο,δεν εξηγείται διαφορετικά ,ακόμη κ η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά !!!

    26. Θα πήγε να φάει λουκούμια να γλυκαθεί γιατί θα φάει πίκρα στις εκλογές.

    27. Και τετραημερο κιολας! Εχει πολλη….. κουραση απανω του το “παλληκαρι” ! Τουλαχιστον εχει να πλερωσει τη ΔΕΗ! Πορδιπουργαρα ο ατιμος! Ο κοσμος τρεχει για το μεροκαματο κι αυτος λιβανιζεται! Οι Λουδοβικοι ετσι ειναι!

    28. Aυτό το κωλόπαιδο την ώρα που εξελίσσονται τα γεγονότα αφοπλίζει την μεθόριο και αποδυναμώνει την αμυντική ισχύ της χώρας για να βρει την ευκαιρία ο Τουρκογάν να μπουκάρει. Ένας παλαβός δεν υπάρχει εκεί στο νησί να τον πνίξει σε έναν κουβά νερό

    29. Μόνο βλάκας δεν είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία είναι.

    Comments are closed.