ΝΕΜΕΣΙΣ! Ο ΝΙΑΓΑΡΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΚΟΥΡΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΙΓΝΑΔΗ: “ΈΝΑ ΚΤΗΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΣΦΙΓΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΡΥΦΕΡΕΣ ΡΑΧΟΚΟΚΚΑΛΙΕΣ ΝΕΑΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ!”(ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    Kakouros

    Καταπέλτης για τον Δημήτρη Λιγνάδη είναι ο ηθοποιός Λεωνίδας Κακούρης με ανάρτησή του στο Facebook. O πρωταγωνιστής από τις «Άγριες Μέλισσες» κάνει λόγο για ένα τέρας που έσταξε μέσα σε εκατοντάδες ψυχές το φαρμάκι του.

    «Με τις «ευλογίες» πολλών, για πάνω από 30 χρόνια, το «ανίερο» τέρας, «μαγάρισε» την Ποίηση και το Θέατρο για να κάνει ψωνιστήρι και το ψώνιο του. Έσταξε μέσα σε εκατοντάδες ψυχές το φαρμάκι του» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Κακούρης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook εκφράζοντας έτσι την οργή του στους διαδικτυακούς του φίλους. «Ένα κτήνος που του άρεσε να σφίγγει στην αγκαλιά του τρυφερές ραχοκοκκαλιές νεαρών παιδιών μέχρι να ραγίσουν και ύστερα να σπάσει όποια ήθελε».

    «Γιατί; Γιατί μπορούσε! Ο Χρίστος πάλεψε… Με το σώμα αλλά κυρίως με τον πιο ύπουλο εχθρό. Το μολυσμένο μυαλό ενός αδίστακτου σαδιστή…. Και το νίκησε».

    Leonidas_Kakouris
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. 30 Χρόνια ξέραμε ότι όλοι είναι ατάλαντοι. Σήμερα μάθαμε ότι είναι παιδεραστές, βιαστές, εκβιαστές και προπαντός καλοί υποκριτές.

    2. Φέρτε μου τον Λιγναδη να του σφίξω το κορμί μέχρι να γίνει ποιον.
      Αναλαμβάνω την ευθύνη.

    3. Άμα το έκανε αυτό 30 χρόνια και το ξέρατε τι καθόσασταν ρε μπινεδες

    4. Ο Λεωνίδας Κακούρης, γκόμενος της κουτσής νύφης του Αιμίλιου Βεάκη από τα χρόνια της σχολής. Δεν φοίτησε στη σχολή Βεάκη, στο εθνικό πήγε αλλά συχνά πυκνά επισκεπτόταν την εν λόγω σχολή!

    5. Όλοι ήξεραν και ξαφνικά τώρα μιλάνε! Υποκριτές!!!

      1. Οταν δεν εχουν στοιχεία ή μαρτυρια κάποιου πως θα μιλήσουν;Να τρέχουν αυτοί στα δικαστήρια για συκοφαντική δυσφήμιση;Τοσα χρόνια δεν μιλούσαν τα ίδια τα θύματα και θα μιλήσουν αλλοι χωρις στοιχεία;

    6. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΟΜΑΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ,ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ

    7. ΟΛΟΙ ΞΕΡΑΝΕ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΕ…ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ…ΕΤΣΙ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΗΞΕΡΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ…ΤΙ ΟΧΙ??? ΑΑΑ ΝΑΙ ΞΕΧΑΣΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ…

    8. Δεν είναι λίγες οι αναρτήσεις Λιγναδη υπέρ της κοινωνίας των πολιτών και της αλληλεγγύη που πρέπει να υπάρχει προς τότε λαθρομετανάστες. Οι λόγοι προφανείς. Σκεφτείτε τι παίζετε με τις μκο και τους λεγόμενους αλληλεγγυους που ζουν από αυτό. ΜαστρωποιΚ@λομπαραδεςΟλοι.

    9. Όταν διαβάζω ότι ήξεραν από ό,τι φαίνεται όλοι εδώ και «30 ΧΡΟΝΙΑ» (!!!!!!!!!!!!!!!!!) τρελαίνομαι.

    10. Η γνωστή δημοσιογράφος και συνεργάτις του Εθνικού Θεάτρου, Ελένη Σκουλά ειναι η πρωτη γυναικα του Πετρου Κοκκαλη και κολλητη με την Σμαραγδα Καρυδη. Καθε τοσο εχει φωτογραφιες ολως αυτων των ηθοποιων στο ινστα της. Αλλωστε πρωην γυναικα Κοκκαλη ειναι και με δυο τεκνα απο αυτον.

    Comments are closed.