ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ Λ@ΘΡΑΙΩΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ! ΑΚΟΜΑ ΕΚΒΡΑΖΕΙ ΠΤΩΜΑΤΑ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΕ ΛΕΣΒΟ ΚΑΙ ΚΥΘΗΡΑ – ΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ [ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    φγφγγφγφγφγ

    Δραματικές στιγμές για δεκάδες ανθρώπους, γυναίκες και άνδρες, που έζησαν την απόλυτη φρίκη μέσα στη θάλασσα σε Λέσβο και Κύθηρα επειδή ο Μητσοτάκης και ο γενίτσαρος του ο Μηταράκης αντί να πατάξουν το φαινόμενο με σχέδιο που θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα της χώρας, επέλεξαν τη λογική “ελάτε, σας περιμένουμε”.

    Το αποτέλεσμα είναι το Αιγαίο να έχει καταντήσει νεκροταφείο ψυχών με τα πτώματα των λ@θρο να εκβράζονται σε κάθε ακτή.

    Ήδη, δεκαέξι γυναίκες είναι νεκρές στη θαλάσσια περιοχή Προβοσκίδα, ανατολικά της Λέσβου, μετά τη βύθιση σκάφους στο οποίο επέβαιναν περίπου 40 πρόσφυγες – μετανάστες. Κάτοικος των Κυθήρων δήλωσε ότι, έβλεπαν τους ανθρώπους να πνίγονται, ενώ προσπαθούσαν να κρατηθούν στα βράχια.

    Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, και οι 16 νεκρές γυναίκες στη Λέσβο είναι αφρικανικής καταγωγής. Έχουν επίσης διασωθεί εννέα γυναίκες, από τις 40 που επέβαιναν στο σκάφος που βυθίστηκε στην περιοχή «Προβοσκίδα», ανατολικά του νησιού.

    Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και σε αυτές συμμετέχουν δυνάμεις του Λιμενικού, της Πυροσβεστική, του Στρατού και της Αστυνομία. Στην επιχείρηση συνδράμουν ένα περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος και ένα super puma, ενώ στην περιοχή πνέουν άνεμοι 7 μποφόρ. Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Λιμενικού Σώματος, κάποιες από τις γυναίκες που διασώθηκαν εντοπίστηκαν σε σπηλιά. Είπε μάλιστα ότι οι άνδρες του Λιμενικού βουτούσαν με τα ρούχα στη θάλασσα καθώς φοβόντουσαν ότι υπάρχουν και παιδιά.

    15 αγνοούμενοι στο Διακόφτι Κυθήρων

    Συναγερμός και στα Κύθηρα, μετά την βύθιση σκάφους που μετέφερε πρόσφυγες – μετανάστες. Το σκάφος με τους περίπου 95 επιβαίνοντες προσέκρουσε και βυθίστηκε σε μια απόκρημνη θαλάσσια περιοχή, στο Διακόφτι. Σε δηλώσεις του, ο εκπρόσωπος του Λιμενικού σημείωσε ότι από αυτούς οι 55 είναι άνδρες, υπάρχουν 17 γυναίκες και 18 ανήλικοι, με καταγωγή από το Ιράν, Ιράκ. Είπε επίσης ότι 11 έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ενώ – σύμφωνα με την καταγραφή που έχει γίνει – οι αγνοούμενοι είναι 15.

    Δείτε το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το Λιμενικό:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. Ότι δεν κάνουν οι οποσθογεμεις ραγιάδες το κάνει το περήφανο Αιγαίο. Να ναι βαθιά και κρύα τα νερά που πνίγουν τα λαθροσκουπιδια.

    2. Τελικά δεν ήξεραν πού πηγαιναν; Ήξεραν.. δεν ήξεραν προϊστορία για το Αιγαίο και πόσοι πνίγηκαν; ήξεραν… για τους λαθροδιακινητες που μπέσα δεν έχουν δεν ήξεραν; Ήξεραν… τους κινδυνους και τα ρίσκα δεν τα ήξεραν; Τα ήξεραν… όλα αυτά και άλλα πολλά δεν τα υπολόγισαν γιατί δεν ήθελαν .. γιατί είναι άνθρωποι που όπως αποδεικνύεται καθημερινά δεν υπολογίζουν τίποτα… οπότε τιιι;;; Ας πρόσεχαν… κάτι τέτοια μυαλά μας έφεραν εδώ που φτάσαμε… όλοι τρέχουν.. έρχονται.. για να φάνε τζάμπα… έτσι τους έταξε η Ευρώπη… και να.. τα παθήματα που δεν τους γίνονται μαθήματα.. λυπηρό….

    3. Αυτους τους αφρικανους τους μαζεψε ο ερντο γιατι ειχε το σκοπο του τους εφερνε με αεροπλανα τζαμπα απο αφρικη γιατι ειχε σχεδιο .
      Δεν μ ενδιαφερει αν σκυλοπνιγονται αφου παίρνουν το ρισκο.
      Και για ναχουμε καλο ερωτημα πως εφτασε η βαρκα στα κυθηρα ως συνηθως;
      Λιμενικο δεν υπαρχει;
      Δεν καταλαβαινω κατι στην ιταλια εγινε μια φορα ενα επεισοδειο κι αυτο ηταν τελειωσαν οι εισροες σε μας οσα και να γινουν θα μας κουβαλιουνται επ απειρον;

    4. Μαλιστα! Ο Μητσοτακης Γ@μιεσαι, ενισχυει την προπαγανδα των Μογγολων! Κρεμαλα, διχως αλλο! Χθες!

    5. Από όλο το ισλάμ και την Αφρική,μπουκάρουν στην Ελλάδα,σας κάλεσε κανείς;Στα τσακίδια,να πάτε σε μουσουλμανικές χώρες

    6. Οι ” μητέρες” είναι αραπινες και νεγρες που έρχονται με 2-3 αραπακια και νεγρακια τους για να τα κάνουν 7-8 εις βάρος των Ελλήνων.

      1. Σωστός.
        Με το παιδί στην κοιλιά και αμέσως άδεια παραμονής για όλο της το σόι και το πιθηκάκι που θα βγει μετά αναγράφεται ελληνόπουλο.
        Σχέδιο της αριστεράς πανούκλας όπως πάντα….

    7. Έχουν αρχίζει και ανεβαίνουν τα ποσοστά των γυναικών που μπουκάρουν παράνομα.Πριν,το 95% ήταν νεαροί άντρες,μουσουλμάνοι.Τωρα το ποσοστό έχει μεταβληθεί σημαντικά,αν παρατηρησατε

      1. Φυσικό είναι. Πως αλλιώς θα αυξηθούν οι αλλοδαποί, ωστε να διώξουν εμάς από την Ελλάδα; Οι γυναίκες χρειάζονται για να γεννοβολούν και το κάνουν σαν τις κουνελες. Δέκα δέκα τα αμολούν.
        Όσο για τους νεκρούς, λυπαμαι, αλλά καλύτερα αυτοι παρά εμείς. Γιατί όσο πιο πολλοι έρχονται τόσο περισσότερο κινδυνεύουμε εμείς. Οι …δικοί μας…γιατί δεν τα δείχνουν αυτά στον ΟΗΕ η όπου άλλου πρέπει; Ο Ερντογαν είπε πως εμεις τους σκοτώνουμε. Αληθεια, ποιος τους στέλνει ολους αυτούς εδώ; Από τον ουρανό πέφτουν; Εκεινος δεν τους στέλνει με πολλους τροπους; Τόσα βίντεο υπάρχουν, γιατί δεν τα χρησιμοποιούν; Γιατί δεν ανοιγουν το βρομόστομα τους; Στο τέλος θα βγούμε και φταίχτες.

    8. Λάτρεις του διεθνούς δικαίου με το καλό να τους κάνετε εφτά εκατομμύρια. Μέχρι τα εκατό έχουμε καιρό.

    9. Δεν αντιλέγει κανείς, ότι είναι λυπηρό να βλέπεις μητέρες με μικρά παιδιά να σκυλοπνίγονται σε μία βάρκα. ΟΜΩΣ γιατί το κάνουν; Δεν αντέχουν το καθεστώς της χώρας τους; Δεν αντέχουν τη φτώχεια της; Δεν αντέχουν την φριχτή μουσουλμανίλα της χώρας τους; Μήπως τους έπεισαν κάποιοι καλοθελητές ενός μεγάλου σχεδίου να λαθρομεταναστεύσουν ή μήπως είναι βαλτοί και πληρωμένοι; Κάτι από όλα αυτά ή όλα αυτά μαζί; Γιατί φεύγουν από το Μπαγκλαντές, αφού η πρωθυπουργός του Μπαγκλαντές είχε πει ότι η χώρα της μπορεί να ταΐσει τον πληθυσμό τους; Τι ζητούν οι λαθραίοι; Καλύτερες συνθήκες ζωής; Δηλ. θέλουν να ζουν σε χριστιανικό και ελεύθερο κράτος, αλλά εφαρμόζοντας την Σαρία στο κράτος, που τους φιλοξενεί; Τόσο ηλίθιοι είναι ή μήπως είναι βαλτοί, όπως είπα πιο πάνω; Γιατί δεν ξεσηκώνονται οι γυναίκες τους; Γιατί αυτές οι κουφάλες οι φεμινίστριες δεν πάνε να πιάσουν τις μουσουλμάνες και να τους διδάξουν διδάγματα απελευθέρωσης, ελεύθερο χτένισμα, τακούνι, μίνι φούστα, κατάργηση μαντήλας, αμβλώσεις κλπ.; Το σχέδιο είναι πολύ μεγάλο και πανέξυπνο για την αλλαγή πληθυσμιακών ομάδων, με συνέπεια – κάποια στιγμή – τον εμφύλιο στο κάθε κράτος, αφού αυτοί είναι όπως οι γύφτοι, δηλ. ΔΕΝ ΑΦΟΜΟΙΩΝΟΝΤΑΙ, όσο και να προσπαθούμε. Εδώ δεν αφομοιώνονται οι γύφτοι, που κάνουν και τους Χριστιανούς, θα αφομοιωθούν οι λαθρομετανάστες, που είναι μουσουλμάνοι; Σοβαρευτείτε.

      1. Εγώ πιστεύω πως είναι βαλτοί και φανατικοί με την θρησκεία τους και γίνεται προσπάθεια εξάπλωσης του μουσουλμανικού τόξου, εμείς οι δυτικοί χάσαμε δυστυχώς τις αξίες και την πίστη μας, μας έκαναν πολιτικά αδιάφορους, αμόρφωτους, άθρησκους, το μόνο που μας νοιάζει είναι η κάθε @νωμαλία να βαπτιστεί φυσιολογική….καμία οικογένεια, καμία επικοινωνία ουσιαστική μεταξύ μας.
        Κανένας από αυτούς δεν θα ενσωματωθεί αντιθέτως θα γίνει σε λίγα χρόνια χαμός, βλέπε Σουηδία που από πρότυπο χώρας και δημοκρατίας κατάντησε επικίνδυνη και για περίπατο.
        Πρέπει να φύγουν όλοι, που θα πάνε να ζήσουν; σε άλλες μουσουλμανικές χώρες που είναι πλούσιες και έχουν δουλειές να τους δώσουν…Ντουμπάι κλπ.

    10. προσέξτε για τα φέικ όπως εκείνο το “αγοράκι”, ο Ασλάν πώς τον έλεγαν το οποίο ήταν κούκλα και φαινόταν στο βίντεο καθαρά, τους βάζουν να ξαπλώνουν και τους τραβάνε φωτογραφίες για να συγκινηθείς και να επιτρέψεις να μπουν άλλα 5.000.000 να προστεθούν στα ήδη υπάρχοντα 8.000.000 αλλοδαπών

    11. Η τραγωδία έγκειται στο ότι επιτρέπουν στους αφροασιατες να εισβάλουν στη χώρα, μια κατάσταση που χρονίζει εδώ και δεκαετίες.
      Εισβολείς αφροασιατες έρχονται για να καλοπερασουν στην Ευρώπη.
      Πρόκειται περί εχθρών…

    12. Χειρότερα από ΣΥΡΙΖΑ στο λαθρομεταναστευτικό η ΝΔ των Μητσοτάκηδων. Η Αθήνα είναι γεμάτη με γκέτο από παραβατικούς αφροασιάτες 3,5 χρόνια στην εξουσία δεν έκαναν απολύτως τίποτα και αυτοί. Ανάθεμα τα βόδια που τους πίστεψαν και τους έκαναν κυβέρνηση το 2019.

    13. Καλά βρε κουράδες, αναπαράγετε την προπαγάνδα της Τουρκίας; Δεν ντρέπεστε;

    Comments are closed.