ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΜΗΝΑΓΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΤΣΙΤΛΑΚΙΔΗΣ – ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ! ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ!

    Κοινοποίηση:
    5794625

    Δυστυχώς βρέθηκε νεκρός και ο κυβερνήτης του Φάντομ!

    Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας ανακοινώνει ότι σήμερα Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023, ολοκληρώθηκαν οι επιχειρήσεις έρευνας – διάσωσης για τον εντοπισμό και του κυβερνήτη του αεροσκάφους F-4E Phantom II, Σμηναγού (Ι) Ευστάθιου Τσιτλακίδη, 31 ετών, που ακολούθησαν το αεροπορικό δυστύχημα της 30ης Ιανουαρίου 2023, 25 ναυτικά μίλια νότια του αεροδρομίου της Ανδραβίδας.

    Η συγκέντρωση και η ανάλυση των ευρημάτων, επιβεβαίωσαν τον θάνατό του.

    Σμήναρχος (Ι) Σωτήριος Μαγκώτσιος
    Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΑ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    35 Σχόλια

    1. Είναι ώρα να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα γιατί η κατάσταση πραγματικά έxει ξεφύγει.Η Ελληνική πολεμική αεροπορία διαθέτει τεράστιο πρόβλημα και αυτό είναι κάτι πάρα μα πάρα πολύ σοβαρό και κάποια στιγμή πρέπει να το αναφέρει το ΜΑΚΕΛΕΙΟ.Φταίει η εκπαίδευση φταίει η μη συντήρηση των αεροσκαφών φταίει η έλλειψη xρημάτων για καύσιμα;Κάτι φταίει πάντως γιατί πάρα πολύ απλά μέσα σε 30 έτη σκοτώθηκαν 162 άτομα από πτώσεις πολεμικών αεροσκαφών.Ναι πολύ καλά διαβάσατε το επαναλαμβάνω για να το εμπεδώσετε πως η Ελλάδα έxει σxεδόν την πρωτιά θανάτων από πτώσεις πολεμικών αεροσκαφών εν καιρό ειρήνης σε σxέση με άλλα κράτη τα οποία βρισκόταν σε πόλεμο.Και το κακό είναι πως από όλα αυτά τα δυστυxήματα αιτία των Τούρκων σε αερομαxίες κτλ ήταν μόνο τέσσερις περιπτώσεις.Συγκεκριμένα εκτός τον θρήνο των Ικάρων μας η πολεμική αεροπορία έxει xάσει στο xρονικό διάστημα αυτό 93 αεροσκάφη 8 ελικόπτερα εκ των οποίων το ένα ήταν πολεμικό του ναυτικού που είxε να κάνει με την περίπτωση των Ιμίων και το θάνατο του Καραθανάση του Γιαλοψού και του Βλαxάκου που στην πραγματικότητα καταρρίφθηκε άσxετα με το τι έβγαλε η προδοτική στρατιωτική και φυσικά πολιτική ηγεσία προς τα έξω.Οι αριθμοί αυτοί είναι κάτι παραπάνω από τραγικοί και δείxνει ότι υπάρxει πάρα πολύ μεγάλο πρόβλημα στην Ελληνική πολεμική αεροπορία.Μεγάλα κεφάλια με τα γαλόνια μέxρι τις κάλτσες που φυσικά είναι αναξιόπιστα τα λεγόμενά τους διότι καθοδηγούνται ως γνωστό από την πολιτική μαφία αναφέρουν ότι η συντριπτική πλειοψηφία των δυστυxημάτων αυτών οφείλονται σε λάθους xειρισμούς των πιλότων.Και το ερώτημα είναι πάρα πολύ απλό εάν ισxύει κάτι τέτοιο.Πως είναι δυνατόν να συνδυάσουμε το γεγονός αυτό με τα λεγόμενά πως διαθέτουμε ένα από τα καλύτερα Team πιλότων στον κόσμο;Η πλειοψηφία των αεροσκαφών έxουν μεγαλύτερη ηλικία από τους πιλότους.Και πιο είναι το νόημα λοιπόν ένας στόλος μαxητικών να διαθέτει 10% υπερσύγχρονα αεροσκάφοι και 90% παλιοσίδερα του αέρα;Θα πολεμήσουμε με τα αναβαθμισμένα αεροπλάνα των 40 ετών;Δεν είναι όπως καταλαβαίνετε κάτι που πρέπει να το προσπεράσουμε έτσι απλά.Πενθούμε συνεxώς πιλότους και ταυτόxρονα καταστρέφετε η δύναμη του αιθέρα σε τυxών ώρα μάχης.Αν για ακόμα μία φορά αναφέρουν πως πρόκειται πάλι σε ανθρώπινο λάθος τότε πρέπει να κλαίμε διότι οι πιλότοι μας δεν είναι τόσο έμπειροι που πιστεύουμε.Από την άλλη εάν μιλήσουν για μηχανική βλάβη πρέπει να αναρωτηθούμε πού πάνε τα xρήματά του ταλαίπωρου Έλληνα πολίτη κοινώς τα δισεκατομμύρια ευρώ που δίνει για την πλήρη αναβάθμιση των Ενόπλων Δυνάμεων με αποτέλεσμα τα παλικάρια μας να πετάνε με σκουριασμένες λαμαρίνες που διαθέτουν φτερά.
      Για ακόμα μία φορά βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να πονάμε για δύο ήρωες μας που xάθηκαν τόσο άδικα και πού πίσω από αυτό υπάρxουν ευθύνες που ως συνήθως θα κουκουλωθούν.Οι ηθικοί αυτουργοί για όλο αυτό που συμβαίνει πρέπει να τιμωρηθούν.

    2. Πριν μάθει τις επιχειρησιακες δυνατότητες ενός MIRAGE, ας μάθει πρώτα γραφή και ανάγνωση.
      Υπάρχει μπόλικος χρόνος μετά για να ασχοληθεί και με τα MIRAGE.

    3. ΗΘΙΚΟ ΔΕΙΔΑΓΜΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ΟΙ ΣΑΒΟΥΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΝ ΤΑ PHANTOM 2 KAI TA MIRAGE 2000-2005 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ Sukhoi 35 H 57 MAZI NEA ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΓΑΛΛΙΑ RAFALE ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΙΑ

      1. Γνωρίζεις τις επιχειρησιακές δυνατότητες έχει ένα Μιράζ 2000-5 η γράφεις ότι σου κατέβει το κεφάλι

    4. Ο ΚΟΥΛΗΣ ΘΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΝΕΚΡΟΣΗΜΟ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΛΙΚΑΡΙΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΓΙΟΥΧΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΥΛΟ ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ Η ΝΑ ΣΥΝΚΥΒΕΡΝΙΣΟΥΝ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΣ ΞΥΠΝΙΣΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΑΛΛΙΩΣ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΤΑ ΛΑΘΡΟ ΟΡΚ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

    5. Αθανατα τα παληκαρια! Ειθε η θυσια τους ν αποτελεσει το φως για τους νεοελληνες να βρουν το δρομο τους για το καλο της Πατριδος! Τιμη και δοξα στη πολεμικη αεροπορια! Μητσοτακη ντροπη σου για τις ιπταμενες νεκροφορες που επρεπε ναχουν συνταξιοδοτηθει προ πολλου!

    6. Διαβάστε καλά την ανακοίνωση. Μακάβριο η όχι προφανώς βρέθηκαν μέλη. Στο φέρετρο ενός πιλότου παλιότερα έβαλαν ένα παπούτσι.

    7. Η ΝΔ δεν έχασε την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί πολιτικά το θάνατο των δύο ηρώων πιλότων.
      Δεν τους είδα να είναι τόσο ευαίσθητη για το θάνατο του Ιάσωνα από παραβίαση του STOP από τον οδηγό της Μπακογιάννη.
      Το έθαψαν το θέμα.
      Δείτε λίγο το βίντεο του Πέτρου Δούκα που μιλούσε σε κομματική συγκέντρωση και έλεγε κατεβήκαμε στην Ηλεία με βαλίτσες λεφτά και μοίραζαν χρήματα για να σώσουν τις εκλογές μετά το θάνατο δεκάδων ανθρώπων από τις πυρκαγιές στην Ηλεία.
      Η ΝΔ που είχε κάνει σημαία της προεκλογικά τους νεκρούς στο Μάτι για καθαρά κομματικούς λόγους.
      Για Μάτι πάντως έχω πολλές αμφιβολίες μοιάζει ξεκάθαρα για προβοκάτσια.
      Όλοι οι αξιωματικοί που είχαν δεδομένες ευθύνες και έδιωξε τότε ο ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ τους αναβάθμισε μετά ως κυβέρνηση….
      Περίεργα πράγματα.

    8. “”σθανατοι” διαβάζω, ” ήρωες” …”αγγελουδια” γράφει ο άλλος ο μακακας.. σκοτώθηκαν τα παιδιά αυτα, έγινε μλκια ή καναν μλκια δεν έχει νόημα να το συζητάμε. Πάμε παρακάτω. Για τον ντελιβερα που τον πήρε σβάρνα το αμάξι ή τον εργατη που σκοτώθηκε από ρεύμα δεν άκουσα κάτι. Γι αυτά πρώτοι όμως ειστε. Ε;

      1. Για ολους στεναχωριόμαστε, για όλα τα ελληνόπουλα. Κανένας δεν μας περισσεύει. Ειμαστε ήδη πολλοι λιγοι, ειδικά σε αυτές τις ηλικιακές ομάδες. Αυτά τα παιδιά όμως έδωσαν την ζωή τους για την δίκη μας ασφάλεια και ηρεμία. Κάθε ζωή μετράει. Ατυχήματα μπορεί να συμβούν σε ολους, αυτοι όμως παίζουν με τον θάνατο κάθε μερα. Ελπιζω να καταλαβαινεις την διαφορά.
        Καλό ταξίδι στα παιδιά μας και κουράγιο στις οικογένειες.

      2. Το κράτος είναι πονηρό. Σε κάθε δυστύχημα στο στρατό (πλην αυτοκτονιών), αντί για έρευνα, και απόδοση ευθυνών ΠΑΝΤΟΥ, παρασημοφορούνται οι νεκροί ως ήρωες πεσόντες στο καθήκον, δίνεται το όνομά τους σε κάποιο κτίριο, θάλαμο, σκοπιά, κλπ, κάποιος χαμηλόβαθμος μετατίθεται στον Έβρο και καθαρίσανε. Λένε μετά στον πατέρα του νεκρού “ήρωας ο γιος σου, προστάτευε την Ελλάδα, να είσαι περήφανος” και από μέσα τους λένε “πάει και αυτό, τί θα φάμε το μεσημέρι;”. Για τον ντελιβερά χέστηκε το κράτος γιατί σου λέει δεν είναι υπόλογο. Κρίμα όλοι, αυτό λέω εγώ και ανάθεμα στους πολιτικούς και στρατιωτικούς που κοροϊδεύουν τους νεκρούς και τις οικογένειές τους.

      3. Α γεια σου!!!!!!!!!!!!!λες και ο θανατος καποιων ειναι ανωτερος απο αλλων.λες και μιλαμε για Αγιους της εκκλησιας η για Τον Χριστο.σιγα μην ανακυρυχτουν και “θεοι”.ειπαμε τραγικο μεν,αλλα ως εκει δε!!!!καλη αναπαυση στις ψυχες τους.

    9. καλο παραδεισο στους αγγελους μας..πολυ λυπαμαι κριμα τα παλληκ
      αρια..κουραγιο γονεις..συμπονω μαζι σας διοτι ακομα θρηνω το γιο μου..στη ηλικια τους ηταν ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΣΑΣ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ

    10. Αποκαρδιωτικό για όλους τους Έλληνες..αποκαρδιωτικες καταστάσεις και συμβάντα…κι αν κλαίει όλη η Ελλάδα για τα παιδιά αυτά τι να πουν οι γονείς.. Σιωπή… σιωπή από όλους μας… σιωπή και σεβασμός…οι Έλληνες πάντα ήξεραν να τιμούν τους νεκρούς τους.. και σίγουρα να εκδίκουνται αυτούς που τους έστελναν αδίκως στον θάνατο…

    11. οι αλήτες τον αφήνουν στον πάτο της θάλασσας, επειδή το κόστος ανάσυρσης είναι μεγάλο ή για να μην φανεί ότι πετούσαν με ιπτάμενο φέρετρο-σαράβαλο ;

      1. Ασεμας ρε κλόουν κάποιο μέλος του σώματος του βρήκαν προφανώς γ αυτότο λένε….

    12. από ψηλά προστάτευαν τα χοτσποτ που χτίζει ο στρατός και τα πλοία του ναυτικού που μεταφέρουν τους εποίκους στην ενδοχώρα….η αεροπορία φροντίζει για την απρόσκοπτη πρόοδο της αντικατάστασης των Ελλήνων με εποίκους…οι γιατροί εξοντώνουν τους Έλληνες με εμβόλια….όλοι πατριώτες πάνω απ’όλα…

    13. Φταινε δεν φταινε αυτα τα αγγελουδια θα αποφανθουν οι υπευθυνοι οτι ηταν λαθος χειρισμων οπως γινεται παντα για να καλυψουν τυχον ευθυνες τους !!!!!

    14. Τι πάει να πει η συγκέντρωση και η ανάλυση των ευρημάτων; Βρήκαν την σορό ή όχι;

      1. Εσύ δηλ τι καταλαβαίνεις σαινι;
        Κομμάτια βρήκαν, διαμελισμένα, όχι ολόκληρη σορό
        Ψηφίζεις εσύ;

    15. Για την κυρία που έχασε το χέρι της εν ώρα εργασίας σε πλυντήριο νοσοκομείου, δεν είδα τα ίδια σχόλια. Όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι απέναντι είτε στον πόνο, είτε στις αρρώστιες, είτε στον θάνατο.

    16. Αθάνατος, όπως όσοι έχουν πέσει στην υπηρεσία του Ελληνικού Έθνους.
      Ας τον συγχωρέσει ο Θεός για όλα, αν δεν το κάνει δεν είναι δικός μου Θεός ούτε του Ελληνικού Έθνους.

      1. Αναθεμα κι αν γνωριζεις εσυ Τον Θεο,να μιλησεις γι’αυτον!!!!!!!!!!!βουρλο.

    17. Η συγκέντρωση κ η ανάλυση των ευρημάτων… Άρα, τι βρέθηκε από το παλληκάρι????….
      Καλή δύναμη στους γονείς….

    18. ΖΕΙ ο Ευστάθιος και θα ναι ΠΑΡΩΝ την κατάλληλη στιγμή. Το ξέρουμε καλά όλοι. Κουράγιο στους γονείς του

    19. Τι θα πει κηρύχθηκε νεκρός ρε παλιοτομαρα;; Δηλαδή οι γονείς του τί θα λένε αφού δε θα έχουν πάρει τη σορό του παιδιού τους;;Αλλά είπαμε, ζούμε σε κωλοχανειο

      1. Δε θα βρεθεί ποτέ η σορός… έμεινε μέσα στο αεροπλάνο…τον άλλον τον βρήκαν γιατί ενεργοποίησε την εκτίναξη… εκεί τα βάθη είναι 1000 μέτρα και πάνω…δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί τίποτα… ανάπαυση να έχουν οι ψυχές τους και καλό παράδεισο…

    20. Αθάνατοι !
      Ζητω ο Στρατός , Ζήτω το Έθνος !
      Αιωνία τους η μνήμη
      Κουράγιο και δύναμη στις οικογένειες, στους αγαπημένους και τους οικείους τους.
      Όλοι οιι Έλληνες πενθούμε μαζί τους

    21. Αθάνατοι. Να είναι ελαφρύ το χώμα. Κουράγιο στους γονείς.

    22. Καλό παράδεισο στα παληκαρια μας.

      Ειναι μεγαλη ντροπή εν καιρω ειρινης, νά πεθαινουν ελληνες στρατιωτικοί.

      Περιμενουμε να αποδοθουν ευθυνες εκει πού υπαρχουν.

      Περιμενουμε η ηγεσια του Υπουργειου Εθνικης Αμυνης, να παραιτηθεί.

    Comments are closed.