ΝΕΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΑΡΟΚΑΜΕΝΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΣΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ: “ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ”. ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΨΥΧΡΑΙΜΟΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

    Κοινοποίηση:
    sizigos_glika

    Στο σπίτι του στα Γλυκά Νερά, εκεί που βρήκε μαρτυρικό θάνατο από τα χέρια των αδίστακτων ληστών η 20χρονη γυναίκα του Καρολάιν, επέστρεψε για λίγο το μεσημέρι της Πέμπτης ο 32χρονος σύζυγός της. Συντετριμμένος, αλλά φαινομενικά ψύχραιμος, ο 32χρονος πιλότος περιέγραψε τις δραματικές στιγμές και αποκάλυψε ότι δεν γνώριζε ότι η γυναίκα του είχε δολοφονηθεί, παρά το έμαθε όταν πλέον έφθασε η αστυνομία στο σπίτι και τον έλυσαν οι αστυνομικοί.

    «Μας έδεσαν και από εκείνο το σημείο και μετά τους είχαμε πει ήδη πού είναι και τα χρήματα, από κει και μετά δεν ξέρω. Συνειδητοποίησα ότι η γυναίκα μου είναι νεκρή όταν ήρθαν οι αστυνόμοι και με έλυσαν. Η κόρη μου ευτυχώς είναι καλά. Όποιος γνωρίζει κάτι είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει…».

    «Αυτή τη στιγμή είναι 10-15-20 άτομα στο δρόμο και ψάχνουν… Δουλεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ, τώρα που μιλάμε, τις 3 τελευταίες μέρες ήμασταν όλοι μαζί, δουλεύουν όλη μέρα, όλο το βράδυ, όλη μέρα. Η αστυνομία, το ανθρωποκτονιών. Αυτό ξέρω, είναι συνέχεια σε επικοινωνία μαζί μου όσο έχω μπορέσει να τους βοηθήσω, αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να τους βρει, θα τους βρουν τα παιδιά αυτά», δήλωσε συντετριμμένος ο σύζυγος της 20χρονης, προσθέτοντας ότι ευτυχώς το μόλις 11 μηνών κοριτσάκι του είναι καλά.

    Τι εξετάζει η αστυνομία

    Τα στοιχεία απο πέντε ληστείες που διαπράχθηκαν τον τελευταίο χρόνο στη βορειοανατολική Αττική με ιδιαίτερη βία συγκρίνουν οι αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ. με τα δεδομένα που έχουν μέχρι στιγμής συγκεντρώσει απο το φρικτό έγκλημα στη «σοφίτα του μαρτυρίου» στα Γλυκά Νερά.

    Οι αξιωματικοί των δυο ειδικών ομάδων του Ανθρωποκτονιών και του Διαρρηκτών, εκτιμούν οτι κάποιες απο αυτές έχουν διαπραχθεί απο τους τρεις φονιάδες της Καρολάιν και έτσι αντιμετωπίζουν την υποθεση ως κοινή, ταυτοποιώντας στοιχεία. Παράλληλα, έχουν σχηματίσει μια «κόκκινη λίστα» 100 υπόπτων, όλοι τους σκληροί ληστές-κακοποιοί, «εισαγόμενοι» αλλά και ελληνικής υπηκοότητας που έχουν αποφυλακιστεί και έχουν κυλήσει και πάλι στην παρανομία. Τα αποτελέσματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ για ίχνη DNA και αποτυπωμάτων θα τα χρησιμοποιήσουν για να εκμεταλλευτούν τα λάθη των εισβολέων, που φέρεται να έκαναν κατά τη μια και πλέον ώρα που αλώνιζαν στη μονοκατοικία της οδού Παναγούλη. Μέχρι και τα ρούχα που φορούσαν τα δυο θύματα έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά για ανάλυση προκειμένου να αντλήσουν και απο εκεί στοιχεία.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    31 Σχόλια

    1. Όλοι οι κλουζώ εδώ μαζευτήκαν,σοβαρευτείτε μερικοί.

    2. Συμφωνω με πολλους για τον αντρα της, Εγω θα πω το πολύ απλό, την λογικη ρε παιδί μου…τα καθάρματα σκοτωνουν την ατυχη γυναίκα του..μα σε αυτη την περιπτωση δεν αφηνεις το δευτερο ατομο που σας εχει δει ζωντανό, λογικα καθαρίζεις και αυτον, εκτος και αν τα αποβράζματα ήταν τόσο βλαμένα ομως δεν νομιζω, γιαυτο εδω κατι δεν πάει καλά.

    3. Όλοι εσεις οι ξερόλες στόκοι ΝεοΕλληνες που θεωρείτε ότι έχει σχέση με όλο αυτό το σκηνικό ο σύζυγος,είστε Καραγκιοζηδες και Κακομοίρηδες στην ζωή σας !!! Βρείτε νόημα στην ζωή σας ρεεεεε…..

    4. Αλήθεια το μωράκι των 11 μηνών πως και δεν πήγε προς τον πατέρα του αλλά έμεινε δίπλα στη μάνα του και μάλιστα λένε πως δεν έκανε τίποτα ούτε μιλιά δεν έβγαζε …μήπως είδε κάτι που το τρόμαξε και αυτό το κάτι και αυτός που το έκανε το έκαναν να κάτσει αμίλητο φοβισμένο δίπλα στη μάνα του που ήταν νεκρή ;;;;και αλήθεια πως αντέδρασε ως άντρας πατέρας και σύζυγος εναντίον των εισβολέων που του σκότωναν την οικογένεια του;;;;

    5. Κάτι δεν κολλάει στην υπόθεση….ελπίζω οι αστυνόμοι να το ανακαλύψουν γρήγορα.

    6. Πώς κάλεσε με την μύτη όπως ισχυρίζεται την αστυνομία ενώ ήταν δεμένος παντού και είχε δεμένα μάτια και στόμα;Τα σημερινά τηλέφωνα αφής δεν είναι τόσο εύκολα για να καλέσει με τη μύτη και ενώ δεν βλέπει.Δεν το πίστευα αλλά κι εγώ διακρίνω μια περίεργη συμπεριφορά.Ειδικα η συνεχόμενη έμφαση στο πόσο καλοί είναι και πόσες ώρες δουλεύουν οι αστυνομικοί.

    7. Ο/Η Να γίνει σύμβολο αυτή η γυναίκα και το έγκλημα που έγινε λέει:

      Αν έχουν λίγη τσίπα τελικά και φιλότιμο οι μπάτσοι, μετά από ΟΛΑ όσα μας έχουν κάνει κατά τη διάρκεια της πανδημίας, αυτό το περιστατικό, πρέπει να το πάρουν προσωπικά, σαν έγκλημα τιμής για όλους τους Έλληνες και να σκιστούν να πάνε να τους βρουν !! Να πεισμώσουν όσο αν σκοτωνόταν ένας δικός τους γιατί θα μπορούσε να είναι η σύζυγος του οποιουδήποτε από αυτούς, η κόρη, η αδελφή, η σύζυγος, η μητέρα ΟΛΩΝ ΜΑΣ. Να γίνει σύμβολο!

      1. Μπορει να το ειχε με ομιλια ρε φιλε

    8. Καλα. Αυτον τον εδεσαν!!! Αφου τους ειπε που βρισκονται τα λεφτα γιατι δεν τα πηραν και να φυγουν αλλα σκοτωσαν την κοπελα!!!!! Σαν αντρας της και σαν πατερας δεν ειδα να προσπαθει εστω και δεμενος. Να δωσει κουραγιο στην κοπελα, να φωναζει να μην σκοτωσουν το παιδι του!!!!!!!!!!! Το μονο που σκεφτηκε ηταν -αφου εφυγαν οι δολοφονοι- να παρει τηλ την αστυνομια. Εμαθε λεει για το οτι η γυναικα του ειναι νεκρη οταν ηρθε η αστυνομια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κανενα ενδιαφερον για την γυναικα του!!!!!!!!!! Μεχρι να ερθει η αστυνομια τι εκανε?????????Και ολο και περιτριγυριζει στα καναλια απο την πρωτη κιολας στιγμη!!!!!!!!!!!!!

    9. Για την ψυχή της τόσο αποτρόπαια ΔΟΛΟφονημένης κοπέλλας, μακάρι οι αξ/κοί του ανθρωποκτονιών να φανούν γατόνια και να ξεσκεπάσουν τον ΑΝΑΝΔΡΟ διεστραμμένο ψυχοπαθή…που σίγουρα ανάγκασε το θύμα του, πριν το στραγγαλίσει, να παρακολουθήσει τον απαγχονισμό του σκύλου της, δεδομένου ότι το αγαπούσε και του στερούσε, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ, αυτό που αγαπά…Μόνο έτσι έχει νόημα ο απαγχονισμός του σκύλου…

    10. Απλα τ; πράγματα ο τυπος με το αεροταξι.μετεφερε και κοκες στα νησια.εκλεβε και τον πηραν χαμπαρι του εφαγαν την.γυναικα και αυτος το παιζει οτι τον ληστεψαν
      Τις επόμενες μερεε θα το δειτε.απο την.αρχη βρωμαει η υποθεση.
      Σπιταρωνα 32 χρονων τετοια δεν.εχεις πλεον.χωρις μπηνια

    11. Σε λιγότερο απο χρόνο θα βρει νέα γυναίκα και θα έχει νέο παιδί, στοίχημα;Ο,τι έκανε και ο Υπάτιος

    12. Ο Μιχαλάκης δεν μπορεί να πετύχει την βαφή των μαλλιών του και θα πετύχει τους δράστες?

    13. η αστυνομια τον αφηνει να πιστευει….. και όταν χρειαστει…. στην δευτερη ερωτηση θα πεσει σε αντιφασεις…. τωρα που ειναι νωρις….. στην αντιφαση μπορει να επικαλεστει σοκ…. σε δεκα μερες θα κανει παρεα του…. Μενιου…..

    14. Κάπου μπλεγμένος ειναι αυτός ..Το χτυπημα είναι μαφιόζικο και στο στυλ “μη βγάλεις άχνα ή μη διανοηθείς να το ξανακάνεις ,γιατί θα ερθουμε πίσω για σένα και το παιδί” …Τπτ δεν κολλάει για ληστεία μετα φόνου…Ο μόνος δε που μπορεί να τους βρει ,δεδομένου οτι η ΕΛ.ΑΣ δεν εχει λύσει καμιά τετοια υπόθεση-εκτελεση ,παρα μόνο κανα εγκλημα πάθους ή πυροβολισμούς για οικονομικές διαφορές-πορτοκαλιές και κατσίκια ,είναι τα 300χιλιάρικα…Κ αυτό επρεπε να το γνωρίζει ο τύπος..”Οι μόνοι που μπορούν να τους βρούν” ,δεν έχουν εξιχνιάσει σχεδόν κανένα σοβαρό εγκλημα-απόπειρα-δολοφονία μαφιόζικου τύπου(Χίος/καραιβάζ/γκιόλας/Λαζαρίδης/Στεφανάκος και πόσες άλλες)..

    15. Πώς γίνεται αυτός να βγήκε σώος και αβλαβής και σε καλή ψυχολογική κατάσταση μετα απο τέτοια απώλαια (που κανονικά δεν θα είχε κουραγιο ουτε μια λεξη να πει) ,και να σκότωσαν την κοπέλλα χωρίς να του πειραξουν ουτε τρίχα,τη στιγμή μάλιστα που ο ιδιος λέει ότι “τους δειξαμε πού είναι τα χρήματα”. Ούτε για τους ληστές είχε πιά κανένα νόημα να τη σκοτώσουν,ενώ με αυτό επιβάρυναν τη θεση τους και με φόνο,ενώ αν τους έπιαναν θα πηγαιναν μονο για ληστεία .Πολύ περίεργα πράγματα

    16. εχε γουστο οι κλουζω της ΕΛ.ΑΣ. να ψαχνουν γυρω γυρω,και να εχουν μπροστα τους τον δολοφονο να τους κανει δηλωσεις…

    17. Αυτός φαίνεται ψύχραιμος και ίσως να οφείλετε στο επάγγελμα που κάνει και για αυτό ίσως τη γλύτωσε. Η κοπέλα μπορεί να αντιστάθηκε λόγω του ότι έκανε αθλήματα και αυτό να στάθηκε μοιραίο. Η πορεία της υπόθεσης θα δείξει τι έχει γίνει και από ποιούς, αν φυσικά καταφέρουν να την εξιχνιάσουν.

    18. προσπάθησε να αντισταθεί η κοπελιά Αφού είχε γνώσεις αυτοάμυνας και μαύρη ζώνη;

    19. Ολοι μας απορούμε με τη συμπεριφορά αυτουνου του ανθρώπου.Καλύτερα υποψιασμένοι και να βγούμε ψεύτες παρά υπεράνω υποψίας.

    20. Πολυ περιεργα πραγματα…συμφωνω με το Mt.κατι δεν κολλαει.

    21. Το ιδιο πιστευω κ εγω απο την πρωτη στιγμη….λιγο περιεργος ο αντρας της…για μενα εχει σχεση κ αυτος…

    22. Ο Μιχαλακης ουτε την 17 Ν δεν επισσε.Οι Αμερικανοι ασχοληθηκαν οταν ηθελαν.Πειυε μου μια επιτυχια του.ΚΑΜΙΑ.ΚΑΜΙΑΑΑΑΑ.
      Δεν ζουνε στην κοινωνια μας με τους φοβους μας , τις σκεψεις μας.
      Ειναι αλλου ολοι τους

    23. Μου κάνουν πολλά πράγματα εντύπωση. Ειδικός δεν είμαι αλλά συνεχίζουν να μου κανουν εντύπωση . Βλέποντας την αναπαράσταση και διαβάζοντας καποια αποσπάσματα απο την κατάθεση ,,απορώ πως είδε οτι σημάδευαν το μωρο αρχικά αν σκεφτείς οτι ήταν γυρισμένος και δεν είχε αυτή την οπτική επαφή κατά δεύτερον ,,για ποιο λογο να τον γυρίσουν προς την άλλη μεριά ,,ληστεία πας να κανεις οχι θεατρικο ντεμπούτο ,,,,επίσης,, μονο αυτή φώναζε και αυτος τι ? ήταν ήρεμος και γιαυτο σώθηκε ? λένε οτι μπορεί η κάπελα να τους είδε, πως τους είδε ? της έλυσαν τα ματια ? μονο τα δικα της έλυσαν ?,,σκότωσαν το σκυλί..να φανεί αγριότητα πάνω στη ληστεία?,,,πολλά πράγματα ,,,,,,,,,,,,,,,θα φανεί,,,,ελπίζω να μην ειναι αυτο που εχω αρχίσει να φαντάζομαι..ελπίζω@

    24. αυτου ουτε τρίχα δε του πειράξανε ?? ουτε μια μωλοπα ??? πως κι την γλίτωσε ???κι το κινητο πως του το αφισαν και αμεσος μετα το επιασε με την μυτη και καλεσε αστυνομια ??? απορίες απλα δε ξερω !!

    Comments are closed.