ΝΕΑ ΚΕΡΑΤΕΑ: ΟΛΟΝΥΧΤΙΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΜΕ ΜΕΡΑΡΧΙΕΣ ΜΑΤ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ. ΝΥΧΤΑ ΤΡΟΜΟΥ ΣΤΟ ΝΗΣΙ. ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΣΩΜΑ ΜΕ ΣΩΜΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    mat-ΛΙΜΑΝΙ

    Νύχτα τρόμου στο λιμάνι της Μυτιλήνης όπου ήταν συγκεντρωμένοι κάτοικοι της Λέσβου για να διαμαρτυρηθούν και να εμποδίσουν την έλευση του πλοίου “ΠΗΓΑΣΟΣ” που φέρνει από την Αθήνα διμοιρίες των ΜΑΤ και αυτοκίνητα “ΑΥΡΕΣ”.

    Οι άνδρες των ΜΑΤ προκειμένου να διαλύσουν τους διαδηλωτές έκαναν χρήση δακρυγόνων και χημικών.

    Δείτε το σχετικό βίντεο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ σάρωσε στις εκλογές Μυτιλήνη και Χίο. Κυριάκο, τσάκισε τους στο ξύλο! Να ‘σαι σίγουρος πως θα ξαναβγείς πρώτος στην Μυτιλήνη και την Χίο. ”Τον Έλληνα κι αν τον Γ@μ@ς την ψήφο του δεν την Χαλάς”.

    2. ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΚΙΝΗΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

    3. Ο βλαντ που κάποια αριστερά κατακάθια κατασυκοφαντησαν κλέβοντας τον είχε δίκιο σε όλα όσα αποκάλυψε ότι θα συμβούν. Το βλέπω τώρα που προσπαθούσε να σώσει την χώρα με τα άρθρα τού. Εμφανίσουν μεγάλε ηγέτη και Έλα να μας σωσεις…σε χρειάζεται ο πατριωτικός κόσμος ….

      1. Διαβολικά καθεστώτα παντού….τι να πει κανείς…..το πάρτυ τελείωσε…

    4. Κοίτα τώρα το σχέδιο, τσακωνόμαστε οι Έλληνες για να φέρουμε τον εχθρό στο σπίτι μας!!!!!! Βόμβα πρώτα στην βουλή και μετά ντου στους εισβολής. Πριν να είναι αργά το μπατσακι εντολές εκτελεί!

    5. κουμουνια συγκρουονται με ματ οχι οι κατοικοι της λεσβου.ακουστε τα συνθηματα

      1. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

        Ναι Φίλε αυτοί που φωνάζουν όντως είναι οι πράκτορες που πάνε να καπελωσουν τους πατριώτες πάντα σε συνεργασία με την εκάστοτε κυβέρνηση γιατί και ο Κυριάκος τσιπρας και ο Αλέξης Μητσοτάκης το ίδιο αφεντικό εχουν

    Comments are closed.