ΝΕΑ ΘΡΟΜΒΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Η 44ΧΡΟΝΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΗΣ – ΥΠΕΣΤΗ ΝΕΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΘΡΟΜΒΩΣΗ Η ΝΕΑΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ – ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΓΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ

    Κοινοποίηση:
    astrazeneca.

    Τη μεταφορά της 44χρονης γυναίκας από το Βενιζέλειο στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, έχουν ζητήσει οι γιατροί του νοσοκομείου μετά από επιπλοκές που παρουσίασε η υγεία της 44χρονης γυναίκας η οποία τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, καθώς σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών εμφάνισε θρομβοπενία, μετά τον εμβολιασμό της κατά του κορωνοϊού με το εμβόλιο της AstraZeneca.

    Αυτό ανέφερε μιλώντας στο cretapost, υποδιοικητής του ΠΑΓΝΗ Στέλιος Κτενιαδάκης.

    Οι πληροφορίες του cretapost, που όμως δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα από τη διοίκηση του ΠΑΓΝΗ, καθώς δεν υπάρχει σαφή εικόνα της υγείας της, αν δε μεταφερθεί πρώτα στο νοσοκομείο, είναι ότι η αξονική τομογραφία στην οποία υπεβλήθη, έδειξε εγκεφαλική θρόμβωση.

    Να υπενθυμίσουμε ότι η 44χρονη νοσηλευόταν μέχρι και τώρα, στην Αιματολογική Κλινική του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, σε καλή κατάσταση, μετά τα ήπια συμπτώματα που εμφάνισε κατόπιν του εμβολιασμού της.

    Οι εργαστηριακές εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη έδειξαν διαταραχή πηκτικότητας του αίματος και χαμηλά αιμοπετάλια.

    Όπως είχε αναφέρει και ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίες του Βενιζέλειου Χάρης Λυδάκης, από την πρώτη στιγμή εξεταζόταν το ενδεχόμενο συσχετισμού των συμπτωμάτων με το εμβόλιο ή αν υπήρχε άλλα συστηματικό νόσημα που οδήγησε σε αυτό.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. ΑΥΤΟΣ EINAI Ο ΣΤΟΧΟΣ ….
      ΟΤΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ,ΤΟΤΕ ΜΟΛΥΝΕΙ ΤΟΥΣ ΥΓΙΕΙΣ….
      ΜΕΙΝΕΤΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ .
      ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ PFIZER….
      Εδώ είναι το λινκ ολόκληρου του εγγράφου 146 σελιδών
      https://media.tghn.org/medialibrary/2020/11/C4591001_Clinical_Protocol_Nov2020_Pfizer_BioNTech.pdf

      .
      VACCINES COVID 19 mRNA Pfizer
      ASTRAZENECA ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΑΣΘΕΝΟΥΝ – 25:19
      .
      https://newtube.app/user/Athina_Sturmer/K2bF6Vh
      .
      ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ….
      ΣTO 3:45 ΛΕΠΤΟ TO EΠΙΜΑΧΟ ΣΗΜΕΙΟ

      .
      ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

      .

    2. ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΤΟΧΟΣ ….
      ΟΤΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ,ΤΟΤΕ ΜΟΛΥΝΕΙ ΤΟΥΣ ΥΓΙΕΙΣ….
      ΜΕΙΝΕΤΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ .
      ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ PFIZER….
      .
      VACCINES COVID 19 mRNA Pfizer
      ASTRAZENECA ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΑΣΘΕΝΟΥΝ – 25:19
      .
      https://newtube.app/user/Athina_Sturmer/K2bF6Vh
      .
      ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ….
      ΣTO 3:45 ΛΕΠΤΟ TO EΠΙΜΑΧΟ ΣΗΜΕΙΟ

      .
      ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

    3. Τι μαζική τάση αυτοκτονίας σας έχει πιάσει ρε πρόβατα; Έχετε δει πρόβατα που όταν ένα πέσει στο γκρεμό το ακολουθούν όλα;; Ακριβώς το ίδιο.

    4. Πέντε μήνες άνεργος δεν με ρώτησε κανείς εάν έχω μια φρατζολα ψωμί και τώρα νοιάστηκε να με σώσει με το εμβόλιο…κάηκαν τα αρχιδια του.

    5. Για καλο θα ναι

    6. Τα χαμηλά αιμοπετάλια σημαίνει ότι το σώμα της τα έχει χρησιμοποιήσει σε θρόμβους. Τα αιμοπετάλια έχουν συγκεκριμένο αριθμό και αν τα χρησιμοποιήσεις κινδυνεύεις και από αιμορραγία. Διπλός κίνδυνος δηλαδή

    7. Βαλτε το μυαλο σας να δουλεψει, ειναι πολυ απλα τα πραγματα! Μας δουλευουν εναμισο χρονο, μα νεοι ανθρωποι να πηγαινουν να τρυπιουνται με οσα ακουγονται;;; Ο κουλης και το συναφι τους μας βλεπουν και σπανε πλακα που κυκλοφορουμε με μασκες! Χασαμε την κριση μας με τα σαπιοκαναλα!

    8. ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΗ Η Ν_Δ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΣΗ ΜΕ ΑΣΤΡΑ ΖΕΝΕΚΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΓΚΕΣ ΛΟΙΠΟΝ

    9. Οσο κυβερνα το βρωμοσογο τοσο καταστρεφεται και η οικονομια και φτωχαινει ο λαος μας. Αλλα μια μερα θα πληρωσουνε για ολα τα εγκληματα τους. Οταν αναλαβουν πατριωτες να διακυβερνησουν, η προδοσια των ΝΔΣΥΡΙΖΑΚΙΝΑΛΠΑΣΟΚ προς αυτο το ταλαιπωρο λαο θα πρεπει να τους οδηγησει σε ισοβια φυλακιση αν δεν προλαβουν να φυγουν.

    10. Την πίεσε κανεις να το κανει ??οχι ,,,,,λυπάμαι αλλά σφυρίζω αδιάφορα,,,και παλι καλα να λες που εζησε ,,,λογικα θα ζησει,,,,απο χειμωνα που θα φεύγουν κάποιοι σιγα σιγα να δουμε τι θα λενε ,,οι αψέκαστοι !!!

    11. είναι δύσκολο να λυπηθείς κάποιον που έκανε τον έξυπνο που θα πάει πρώτος πρώτος να εμβολιαστεί επειδή “δεν πιστεύει σε συνωμοσίες” σπρώχνοντας ταυτόχρονα στον θάνατο άλλους φοβισμένους ανθρώπους…….όντως τα εμβόλια πραγματοποιούν μια δαρβινική επιλογή, αυτοί που τα κάνουν φεύγουν από την ζωή ή καταστρέφονται…….

    12. Σκοτώνουν αβέρτα οι μπλε συριζαίοι, να τους ξαναψηφίσετε

    13. Απ’τη στιγμή που τα κύτταρα μεταλλαχθούν σε παραγωγούς κορωνοακίδων αντιστροφή δεν υπάρχει.

    14. Όποιος δεν ακούει και βλέπει
      Στου γιατρούς μετά θα τρέχει
      Αν προλάβει

    Comments are closed.