ΝΕΑ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ: «ΔΑΙΜΟΝΙΖΕΤΑΙ» ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟ 2006 ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΤΑΝ

    Κοινοποίηση:
    1

    Από το Γραφείο Τύπου της Πατριωτικής Ριζοσπαστικής Ένωσης, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

    Η προτεινόμενη από την “πατριωτική” Ν.Δ., Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, ως νέα Πρόεδρος της Ελληνικής(;) δημοκρατίας, θεσμού που υποτίθεται ενώνει όλους τους Έλληνες, ΔΙΧΑΖΕΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ, αφού το 2006 με έγγραφο που συνυπέγραψε δήλωσε ότι καταπατούνται οι θρησκευτικές ελευθερίες και η θρησκευτική ουδετερότητα του ΣτΕ, επειδή ο Πρόεδρος του ανωτάτου δικαστηρίου τόλμησε ……να τελέσει αγιασμό(!!!) εν όψει του νέου δικαστικού έτους, χοροστατούντος του μακαριστού αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου.

    ΔΙΧΑΖΕΙ ΕΘΝΙΚΑ υπερασπιζόμενη την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών στο ΣτΕ, ΔΙΧΑΖΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ εφαρμόζοντας πιστά την μνημονιακή πολιτική εις βάρος των Ελλήνων. Αυτή η κυρία, παρουσιάζεται με σκεπτικό ΣΥΡΙΖΑ, ως κατάλληλη για τον θεσμό αυτό, επειδή “είναι γυναίκα” που “λατρεύει την φύση και τα ζώα” και “της αρέσουν τα ταξίδια”… λες και αντί για Πρόεδρο διαλέγουμε παρέα για εκδρομή. Τελικά ο Μητσοτάκης έγινε Τσίπρας, παρά την αντίθετη ανακοίνωση των συριζαίων και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σαν να έφυγε από την κυβέρνηση αλλά κυβερνά ακόμη….

    ————-

    Ακολουθεί άρθρο του Αλεξίου Σίλα στην εφημερίδα τα ΝΕΑ, με ημερομηνία 13 Σεπτεμβρίου 2006 και τίτλο:

    Άγιος… εμφύλιος στο ΣτΕ

    Σε πόλεμο μεταξύ – σχεδόν – του συνόλου των δικαστών του Συμβουλίου της Επικρατείας και του προέδρου του δικαστηρίου εξελίσσεται η διαφωνία που ανέκυψε με αφορμή την πρωτοφανή πρωτοβουλία του Γ. Παναγιωτόπουλου να εγκαινιάσει το νέο δικαστικό έτος με αγιασμό, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών Χριστόδουλο.

    Υπέρ των 30 δικαστών του ΣτΕ που αντέδρασαν εξ αρχής τάσσεται ο νομικός κόσμος της χώρας, ενώ το ζήτημα εξακολουθεί να παραμένει σε εκκρεμότητα. Σήμερα αναμένεται να τοποθετηθεί επί του θέματος και η Ένωση Δικαστικών Λειτουργών του ΣτΕ και, σύμφωνα με πληροφορίες, θα ευθυγραμμιστεί με τη στάση των 30 διαφωνούντων, οι οποίοι αποτελούν την πλειονότητα των παρόντων στο δικαστήριο δικαστών αυτή τη στιγμή, λόγω διακοπών.

    Χθες ακόμη ένας δικαστής εκδήλωσε εγγράφως τις αντιρρήσεις του, με το επιχείρημα ότι στο ΣτΕ εκκρεμούν πολλές υποθέσεις σχετικές με το θρήσκευμα, ο πρόεδρος του δικαστηρίου όμως φέρεται αποφασισμένος όχι μόνο να μην υπαναχωρήσει, αλλά – αναλόγως της επιτυχίας που θα έχει η εκδήλωση – να καθιερώσει τον θεσμό του αγιασμού στην έναρξη κάθε δικαστικού έτους. Τις προθέσεις του αυτές πάντως δεν αποκλείεται να ανακόψει η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, της οποίας τη σύγκληση θα ζητήσουν – σύμφωνα με πληροφορίες – ορισμένοι σύμβουλοι προκειμένου να λάβει απόφαση για το θέμα.

    Οι αιτιάσεις των 30 ανωτάτων και ανωτέρων δικαστών – μεταξύ των οποίων είναι και τέσσερις αντιπρόεδροι του ΣτΕ – όπως διατυπώθηκαν στην έγγραφη διαμαρτυρία τους προς τον πρόεδρο του δικαστηρίου, εστιάζουν στο γεγονός ότι η πρόσκληση σε αγιασμό θέτει εν αμφιβόλω τη θρησκευτική ουδετερότητα του ΣτΕ, το οποίο η συνταγματική ιστορία έχει αναδείξει ως τον βασικό εγγυητή της προστασίας των ατομικών δικαιωμάτων, ιδιαίτερα στο θέμα της θρησκευτικής ελευθερίας.

    Στο έγγραφό τους οι δικαστές επισημαίνουν ότι ο αγιασμός δεν είναι απλή κοινωνική εκδήλωση, αλλά πράξη θρησκευτικής λατρείας που εμφανίζει το δικαστήριο ως θεσμό να θρησκεύεται. Προσθέτουν μάλιστα πως παρουσία ή απουσία των δικαστών στην τελετή του αγιασμού που θα λάβει χώρα το μεσημέρι της Παρασκευής, θα δώσει αφορμή να αποκαλυφθούν οι θρησκευτικές πεποιθήσεις τους.

    Σημειώνεται ότι το έγγραφο υπογράφουν μεταξύ των άλλων οι αντιπρόεδροι του ΣτΕ Κ. Μενουδάκος, Γ. Σταυρόπουλος, Γ. Ανεμογιάννης και Π. Ν. Φλώρος, έντεκα σύμβουλοι Επικρατείας, οι κ.κ. Αγγελική Θεοφιλοπούλου, Ν. Ρόζος, Ελένη Δανδουλάκη, Χ. Ράμμος, Ν. Μαρκουλάκης, Π. Κοτσώνης, Γ. Μαντζουράνης, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, Μ. Γκορτζολίδου, Ι. Γράβαρης, Δ. Γρατσίας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    27 Σχόλια

    1. Εμφανώς διαπιστώνεται μία ΑΓΩΝΙΩΔΗΣ προσπάθεια, όλων των ΜΜΕ, εξιδανίκευσης-αγιοποίησης της υποψήφιας με «χαρακτηριστικά» οικολογικές ανησυχίες, αγάπη για τα ζώα & άλλα φαιδρά, λες & αυτά αποτελούν κριτήρια για πρόταση ΠτΔ, αντί να πουν ευθαρσώς ότι δηλαδή αποτέλεσε ΔΕΚΑΝΗΚΙ της ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ η οποία αμείβεται για την συμπαιγνία της εκ μέρους της ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ εις βάρος του λαού!!!!!

      Η ιστορία στην αρχή ξεκίνησε από τo κυβερνητικό επιτελείο προπαγάνδας ότι ο ΠτΔ πρέπει να είναι ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να είναι πολιτικό πρόσωπο, παρών στην κρίση, κοινής αποδοχής & άλλους βερμπαλισμούς. Τελικά η κυρία Σακελλαροπούλου:
      1) ΟΥΤΕ πολιτικό πρόσωπο είναι & πέραν του ότι είναι κολλητή του Βενιζέλου & αθώωσε τον Π”κωνσταντίνου & δεν έκανε δεκτή για δικαστική εξέταση την αίτηση για ακύρωση των Πρεσπών, δεν έχει άλλη σχέση εκτός & αν την πρότεινε ο Πάιατ (ΝΤΠ) λόγω της διατεταγμένης υπηρεσίας της για τον Αλεξάντερ Βίννικ, οπότε πάσο.
      2) ΟΥΤΕ παρούσα στην κρίση ήτανε (γιατί οι μισθοί των δικαστικών μπορεί να μειώθηκαν ανεπαίσθητα αλλά οι συνολικές απολαβές & τα αναδρομικά τους μόνο κρίση δεν κατάλαβαν (οι απολαβές ακόμα παραμένουν βασιλικοί αλλά …βολεύει τους βολευτές του κυνοβουλίου μας)
      3) Δεν είναι κοινής αποδοχής στο λαό, εδώ γελάμε γιατί θα έλεγα ότι είναι ΑΡΕΣΤΗ από το βολευτικό σύ-στημα αλλά ΜΙΣΗΤΗ από τον λαό, δεδομένου ότι οι εισηγήσεις της ακολουθούν την ίδια συνταγή Πικραμένου. Εκείνος, ως Πρόεδρος του ΣτΕ, νομιμοποιώντας το μνημόνιο έγινε αντιπρόεδρος της ΝΔ, αυτή, ως Πρόεδρος της Ολομέλειας του ΣτΕ, νομιμοποίησε την κατάργηση του 13ου & 14ου μισθού (& των αναδρομικών ) των δημοσίων υπαλλήλων & δεν έκανε ΚΑΝ ΔΕΚΤΟ το αίτημα για δικαστική εξέτα-ση των Πρεσπών.

    2. Μπορεί να είναι μουσουλμάνα κ να της αρέσει το αλλο

    3. Κουλή κάτι άλλο δε σου βρίσκεται; κάτι σε πιο ουδέτερο, πιο ενωτικό; αν ναι τύλιξε το θα το πάρουμε.

    4. Εγώ θέλω να την δω σε τσόντα στο Υοu porn…. Gilf in glasses

    5. Εις τήν σημερινή Ελληνική πολιτεία ουδείς ευσεβής Χριστιανός θά έφθανε έστω καί τό ……αξίωμα !!!!!! τού κλητήρος (εις δικαστικό), δεκανέως (εις στρατιωτικόν), κανδηλανάφτη (εις εκκλησιαστικό), καθαριστή (εις πολιτικό) καί γενικά ως κατώτερος υπάλληλος εις οιονδήποτε τομέα καί χώρον. Βασική προϋπόθεση τών θέσεων αυτών εστί νά είναι προδότης Πίστεως καί Πατρίδος, φιλοαιρετικός οικουμενιστής, μασώνος, ροταριανός, άθεος, άπατρις, αιρετικός, άσπονδος εχθρός τής ΕλληνΟρθοδόξου Πατρίδος μου ως οι κομμουνισταράδες, μέ ……πλούσιο εγκληματικό καί προδοτικό παρελθόν !!!!!!πουλημένο κορμί ‘ή τό ολιγότερον ……καρπαζοεισπράκτωρας !!!!!!! καί νά αποδέχεται άνευ αντιλογιών ότι …… ο γά·ι·δαρος πετάει !!!!!!!! καί νά συμπλέει μέ κάθε ανομία καί αντιχριστότητα τών ανωτέρων του. Μόνον τοιαύτα ……αξιοκρατικά !!!!!! κριτήρια διαθέτει σήμερον η λίαν ξεπεσμένη Ελληνική (ακριβέστερα ελληνόφων) πολιτεία.

      1. Γρηγορη πως γινεται να εναρμονιζονται εννοιολογικα τα σχολια μας;
        Με διαβαζεις ρε θηριο;

    6. Εις τήν σημερινή Ελληνική πολιτεία ουδείς ευσεβής Χριστιανός θά έφθανε έστω καί τό ……αξίωμα !!!!!! τού κλητήρος (εις δικαστικό), δεκανέως (εις στρατιωτικόν), κανδηλανάφτη (εις εκκλησιαστικό), καθαριστή (εις πολιτικό) καί γενικά ως κατώτερος υπάλληλος εις οιονδήποτε τομέα καί χώρον. Βασική προϋπόθεση τών θέσεων αυτών εστί νά είναι προδότης Πίστεως καί Πατρίδος, φιλοαιρετικός οικουμενιστής, μασώνος, ροταριανός, άθεος, άπατρις, αιρετικός, άσπονδος εχθρός τής ΕλληνΟρθοδόξου Πατρίδος μου ως οι κομμουνισταράδες, μέ ……πλούσιο εγκληματικό καί προδοτικό παρελθόν !!!!!!πουλημένο κορμί ‘ή τό ολιγότερον ……καρπαζοεισπράκτωρας !!!!!!! καί νά αποδέχεται άνευ αντιλογιών ότι …… ο γά·ι·δαρος πετάει !!!!!!!! καί νά συμπλέει μέ κάθε ανομία καί αντιχριστότητα τών ανωτέρων του. Μόνον τοιαύτα ……αξιοκρατικά !!!!!! κριτήρια διαθέτει σήμερον η λίαν ξεπεσμένη Ελληνική (ακριβέστερα ελληνόφων) πολιτεία.

      1. Φοβερό σχολειό Γρηγόρη, είναι έτσι οπός τα λες φίλε.

    7. Η επιβίωση της σιχαμερής αριστεράς Όσο πιο λεσι ειναι τοσο πιο πολυ θα κονομαει στην δεξιά τσέπη

    8. Ο επόμενος θα είναι φουστης παντρεμένος με @ντρα. Ούτε να το γράψω δε μπορώ. ΝΤΠ. Αντε και συγχυστηκα

    9. καλά έκανε και δεν θέλει τον αγιασμό! ΕΞΟΡΚΙΣΜΟ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΤΑΓΚΑΛΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ

    10. Κούλη συγνώμη που βρίζω μεσημεριάτικα Κούλη αλλά έκανες τη μεγαλύτερη μαλάκια που μπορούσες να κάνεις για τον ελληνικό λαό Κούλη χίλιες φορές τα τσιμπουκόχειλα που είχαμε πριν λίγο καιρό παρά αυτό τον γκολουμ με περούκα που λέει κ ένα παιδί από κάτω το βλέπεις απ τη φάτσα θα έχουμε πολύ κακά ξεμπερδέματα με αυτό το πράγμα που κουβαλάς αναθεώρησε αμέσως για το καλό όλων των Ελλήνων και του τόπου μας

    11. ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΜΟΥΜΙΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΦΤΥΝΩ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΧΑΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΑ ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΙΑΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΨ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΥΝ…ΠΑΝΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΙΔΙΟΠΑΝΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ; ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΡΙΕΡΑ ΤΗΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΥΡΙΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ.

    12. Χριστέ και Παναγία μου κάντε κάτι μην βγει και μας κατσικωθει για 4 χρόνια. Θα μας την φορτώσουν με το έτσι θέλω. Και λέει κάποιο σεναριο: να πάμε σε προωρες, να μην βγει ο κουλης αλλά Να μας έχει φορτώσει για τα υπόλοιπα χρόνια αυτήν.. Θεέ βοηθά……

    13. Βρε τον Κούλη τον τίκι τίκι τάκα, τον γιο του Δρακουμέλ, το ξώγαμο της Ντοράκλας, τον απαυτό της κατσικομούρας της Μαρέβας, τον κοντοβράκια, πού πήγε και το βρήκε αυτό το ερμαφρόδιτο σπερματέγχυμα του Χατζατζάρ Χατζηαβάτ, αυτή την ποντικομούρα Χατζατζάρ Χατζηαβάτησα, το απόβλητο του καραγιόζ μπερντέ, που μας την κατσικώνει για Προεδρρρρράρα της Δημοσκατίας.

    14. … Θα αποκαλυφθούν λέει οι θρησκευτικες πεποιθήσεις τους. Σιγά το κρατικο απορρητο. Τι σκαρφιζονται για να μπλοκάρουν την θρησκεία μας. Άραγε από το 2006 συνεχίζει να γίνεται αγιασμός; η περασε το δικό τους; αν ξέρει κάποιος ας μας ενημερωσει. Αντε γιατί το π@ραχεσαμε με τα προσωπικά δεδομενα

    15. Φυσικά δαιμονίζεται τό σιωνιστικό ζόμπι.Ο αγιασμός είναι αναπόσπαστο κομμάτι τής Ορθοδοξίας
      κάτι πού δέν αρέσει τούτης τής αποξηραμένης μούμιας.
      Γιάννης Λάκων

    16. Η αρχιδιαβόλισα, η κόρη του αρχιδιαβόλου, φυσικά και φοβάται τον αγιασμό και το λιβάνι.
      Γι’ αυτό παιδιά όλοι οι ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ να μαζευτούμε έξω από το σπίτι της με αγιαστούρες και λιβάνια, να τη στείλουμε στην κόλαση παρέα με τα βερζεβουλάκια, τον πατέρα της και το διαβολόσογό της.

      1. άν ειναι καλή Πρόεδρος τί σημασία έχει άν ειναι φανατική χριστιανή ή όχι? Δέν τήν κάναμε και Μητροπολίτη …

    17. καλα θα βαλουμε προεδρο απιστη!!αν ναι να μην παει και καθολου !!ερχεται θρησκευτικος πολεμος και θα εχουμε απιστη!!!

    18. Πώς να μην δαιμονίζεται η ΧΑΖΑΡΑ, η κόρη του αρχι Χαζάρου;
      Σας λέω ΡΩΜΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ξυπνάτε, δεν είναι ΡΩΜΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ, αυτοί και αυτές που μας κυβερνούν. Είναι εβραιόσποροι, ΜΤΟΝΜΕΔΕΣ και ΧΑΖΑΡΟΙ.
      Μελετήστε, μάθετε, συνασπιστείτε και παλουκώστε τους, πριν μας ξεκάνουν.
      Έξω οι ΧΑΖΑΡΟΙ ΝΤΟΝΜΕΔΕΣ από την ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ, να πάνε στον αγύριστο, οι εβραιόσποροι των ΧΑΖΑΡΩΝ.

    19. Για να την προωθει το κοκκινο πολιτικο παρταλι ο κομουνιστης πινοκιος σιγουρα ειναι αθεη ,,,,Οχι απλα αθεη αλλα και πολεμιος του χριστιανισμου ….
      Ηρθε σημερα και ο αλλος υποτακτικος και εδωσε στην κατσαριδομουρα το ανωνερο πολιτικο αξιωμα .,.,

      Φτου σας πολιτικοι χαφιεδες .,.,.

    20. Άλλος Τσιπρας θα μας βρει που δεν προσκυνάει Τον Σταύρο !!!!!

    21. Δηλαδή αυτά τα 30 καλο…παιδα εμπόδισαν τους υπόλοιπους συναδέλφους τους να τελέσουν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα; αφού δεν σέβονται τα δικαιώματα των συναδέλφων τους θα σεβαστούν τα δικά μας; δεν δημοσίευσες, όμως, Στέφανε την συνέχεια, για να δούμε τι είπε η ολομέλεια του ΣτΕ.

    22. Ε λογικό αφού είναι γκόλουμ με περούκα.

    Comments are closed.