ΕΚΤΑΚΤΟ! “ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΚΜΗ” – ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

    Κοινοποίηση:
    tsipras-bouli-2-4-2021_1

    Πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας το μεσημέρι της Πέμπτης στην Ολομέλεια της Βουλής.

    «Να φύγετε κύριοι της κυβέρνησης, γιατί δεν αξίζει στην κοινωνία και στη χώρα αυτή η παρακμή. Ζήτησα εκτάκτως το λόγο για να καταθέσω πρόταση μομφής εναντίον της χειρότερης κυβέρνησης που γνώρισε ο τόπος από τη μεταπολίτευση και μετά», ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

    Στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης απάντησε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης λέγοντας ότι η κυβέρνηση θα δώσει όλες τις απαντήσεις τις επόμενες ημέρες κατά τη συζήτηση στη Βουλή.

    Ο προεδρεύων Νικήτας Κακλαμάνης ανακοίνωσε ότι σταματούν οι κοινοβουλευτικές διαδικασίες και θα οριστεί η σχετική διαδικασία σε συνεννόηση με τους εκπροσώπους των κομμάτων.

    “Θα λάβετε όλες τις απαντήσεις”

    Αύριο το απόγευμα, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, θα ξεκινήσει η τριήμερη συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης που κατέθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. «Την απάντηση στην πρόταση δυσπιστίας που καταθέσατε, θα σας την δώσει αύριο το απόγευμα η Βουλή. Τις επόμενες τρεις ημέρες, μην ανησυχείτε, θα πάρετε από την κυβέρνηση όλες τις απαντήσεις στα ψέματά σας». Ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης που απάντησε εκ μέρους της κυβέρνησης.

    Η πρόταση κατατέθηκε πριν τη συζήτηση του Αναπτυξιακού Νόμου και έτσι όπως προβλέπει ο κανονισμός της Βουλής, οι κοινοβουλευτικές διαδικασίες διακόπηκαν άμεσα προκειμένου να αποφασίσει η Ολομέλεια επί της πρότασης. Η συζήτηση θα ξεκινήσει αύριο το απόγευμα και θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Κυριακής.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    60 Σχόλια

    1. Τέλεια τους τα είπες Αλέξη! Να αγιάσει το στόμα σου!

    2. Όπως το βλέπω στις εκλογές που θα γίνουν θα έχουμε κυβέρνηση ΜΑΤ !!!!!

    3. Αν άκουσα καλά ο Τσιπρας είπε ‘να φύγουμε’…….

      ΣΣΣΩΣΤΟΣ!!

    4. Τα κόμματα της παρακμής έχουν ονομα: ΝΔ, ΠΑΣΟΚ & ΣΥΡΙΖΑ….

      Σύντομα θα μπουν στο χρονοντουλαπο της μαύρης σελίδας της ελληνικής ιστορίας…και καλό είναι η ιστορία αυτη να μην επαναληφθεί….

    5. Η προδοσια της Μακεδονιας θα σε κυνηγαει και στον υπνο σου παρταλι….η κουλα ειναι τελειωμενη αλλα σε καμια περιπτωση το αποβρασμα που ξεπουλησε την Μακεδονια αποτελει την εναλλακτικη λυση,

    6. Άντε… παραπέρα… ρε και ‘συ, πασοκοκουμμούνι των βολεμάτων. Αλήτης ο κούλης, καραγκιόζης εσύ.

    7. Ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος. Πολιτικοί από τα λίντλ με ψηφοφόρους από τα τζάμπο. Φύγετε όλοι απ τη Βουλή. Νέο αίμα με τίμιους και φιλοπάτριδες πολιτικούς.

    8. και είπε να φανεί κι αυτός λίγο. Ειδικά τώρα που δεν είναι βουλευτής ο πρόεδρος του κινεδαλ…

    9. Ουστ στα τσακιδια ραμολι και εσύ! Πήξαμε στους μ@λ@κες τόσα χρόνια! Μόνο Χίος για ηγέτης!!!!

    10. Η μία μαριονέτα κατακρίνει την άλλη μαριονέτα

    11. Κατάργηση κομμάτων. Μόνο σοβαροί κ μορφωμένοι στις κατάλληλες θέσεις.

    12. Συγνώμη τώρα ,η Αττική οδός ΑΕ εβαλε σε κίνδυνο την μισή Αθήνα έχει προκαλέσει τεράστιο κόστος στο ελληνικό δημόσιο με τους απεγκλωβισμους και ένα τσουβαλι ευρώ ζημιά 100-150 δις ευρώ στην υστεροφημία της Ελληνικής Δημοκρατίας αυτά είναι τα προφανή ..κ βγαίνει ο τσιπροκιο και δεν έχει δει τίποτα?? Καταλαβαίνετε τι θα πάθετε αν ξανά έρθει τι να πεις ?? Και δεν είμαι καθόλου φιλικός προς τον Χίο ίσα ίσα γουρούνι της λάσπης τον θεωρώ και αυτόν για να μην περιήγηθω.

    13. Ρε ούστ κοπρίτη, λες να ξεχάσαμε τα έργα σου κύριε Αλέξη μας, μαλάκες είμαστε,δεν έχουμε άνοια.

    14. το ΟΧΙ το εκανες ΝΑΙ βρωμιαρη το θυμασε το θρασος σου γαμιολη

    15. ΕΚΤΑΚΤΟ! “ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΚΜΗ” – ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ,
      ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
      ΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ.
      ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΕΝΟ ΑΕΡΓΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ. Ο ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΟΜΟΕΙΔΗ ΠΕΡΙΤΩΜΑΤΑ? KAI ΜΑΛΛΗΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ? ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΖΗ ΤΟ ΠΑΡΤΑΛΙ? ΣΤΟΝ ΠΛΟΥΤΩΝ?

    16. ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα…..το οχι το εκανε ναι …..το ψεμα συννεφο και θελει να ρθει ξανα ..βρε ουστ ……γιατι ρε χιο δεν εγκρινης το μυνημα μου παλιο ξεφτιλα;;

    17. Επί ΣΥΡΙΖΑ έγινε η καταστροφή στο μάτι ( κανένας δεν το ξεχνάει ). Δημιουργήθηκε όμως η πυροπροστασία δασών, η οποία καταργήθηκε ( αντί να ανανεωθεί ), απο την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Με αποτέλεσμα τις πυρκαγιές το περασμένο καλοκαίρι. Δεν είπαμε οτι ο Τσίπρας ήταν ότι καλύτερο ( μακρυά απο μας ), όμως γινόταν και κάποια έργα μέσα απο τα λάθη. Τώρα ούτε τα λάθη τους δεν παραδεχονται.

    18. ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα…..το οχι το εκανε ναι …..το ψεμα συννεφο και θελει να ρθει ξανα ..βρε ουστ

    19. “Ο προεδρεύων Νικήτας Κακλαμάνης ανακοίνωσε ότι σταματούν οι κοινοβουλευτικές διαδικασίες και θα οριστεί η σχετική διαδικασία σε συνεννόηση με τους εκπροσώπους των κομμάτων.”

      Ποιες κοινοβουλευτικες διαδικασιες ρε καραγκιοζηδες ?
      Δυο χρονια με ΚΥΑ κυβερνατε, γελοιοι.
      Οχι οτι ο υπευθυνος για το Ματι ειναι καλυτερος αλλα λεμε τωρα.

      1. Καλύτερος από αυτόν που έχουμε τώρα, ναι. Τόσο χαμηλά έχουμε φτάσει φαντάσου.

        Μιλάμε στην Αττική 1000 νοικοκυριά δεν έχουν ρεύμα 3 μέρες τώρα γιατί δεν κλάδεψαν τα γ@μημένα τα δέντρα και γέμησαν χιόνι, έσπασαν τα κλαδιά έπεσαν πάνω στους στύλους της του ΔΕΔΔΗΕ

        ΞΕΦΤΙΛΑ

    20. Δεν βρίζουμε Άλεξ τώρα… Περιμένουμε να πέσει η Κούλα πρώτα.

    21. Γενικως εχουμε ανικανοι κυβερνηση αλλα και ανικανους δημαρχους και περιφερεια αττικης……γινεται να φυγουν ολοι μαζι να γλυτωσουμε…ολο και καποιον θα βρουμε να κανουμε πρωθυπουργο…για δημαρχεια,περιφερεια ρουσφετο μαγαζα ειναι κλειστα και φτιαξτε ενα υπουργειο να τα κανει ολα.

    22. Το αριστερό φασισταριο θέλει να διώξει το δεξιό φασισταριο,,, δηλαδή να φύγει ο βλάκας για να έρθει άλλος βλάκας.χεχεχεχεχε

    23. Έτσι… εκεί…καλά να πάθεις Έλληνα ραγιά, 5,5 δις Rafale και εξοπλιστικά, μίζες, φονικές πυρκαγιές στην Εύβοια, ξεχαρβαλωμένο κράτος, ρεμούλες, σκάνδαλα, Λιγνάδηδες, εγκλωβισμένοι στην Αττική οδό, ο Κούλης απών και θλιβερός, ο χειρότερος που έχει περάσει, ακρίβεια σε όλα, καύσιμα, τρόφιμα, ενοίκια….κανάλια ταισμενα, κοινωνική πολιτική στήριξης….ανύπαρκτη, ενέργεια στα ύψη…και δεν καταλαβαίνει κανείς ότι αυτή η κυβέρνηση της πλάκας και της αρπάχτηκε πρέπει να φύγει.
      ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ….
      ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟ ΚΟΥΛΗ….
      ΥΓ…..Δεν ξέρω ποιος πρέπει να αναλάβει ούτε είμαι υπέρ του Αλέξη…αλλά ο Κούλης είναι επικίνδυνα ανεύθυνος…ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ

      1. Πορδοσαλτε κοίτα να το συνηθίσεις γιατί δεν πρόκειται να το αποφύγεις!

    24. Η π@ρδή είπε στην κλ@νι@ φύγε, μου μυρίζεις!!

    25. Αλ6 Cipra έχετε καταλάβει οτι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΟΙ 301;

    26. Συνεχίζουν το δούλεμα οι συνεργάτες “του να κουκουλωνουμε ο ένας τα σκάνδαλα του άλλου δεκαετίες τώρα”. Όλα ψέματα!

    27. ναι να φυγει ο ενας αχρηστος και να ερθει ο αλλος αχρηστος κολιος και κολιος απο το ιδιο βαρελι. τα ειδαμε και τα δικα σου κατορθοματα ψειριζα

    28. ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΦΥΓΗ “Η ΚΟΥΛΑ”? ΤΟ..”ΑΛΙΕΚΣΙ”?? ΑΧΑΧΟΥΧΑ!! ΣΩΘΗΚΑΜΕ!!!

    29. Αν είναι να φύγει ο Κούλης να φύγετε όλοι μαζί ΛΑΜΟΓΙΑ ,ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    30. Ποιος μιλάει!!! Θεέ μου!!! Το θέατρο του παραλόγου ζούμε!

    31. ΔΗΛΑΔΗ..ΜΗΧΑΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ?? ΠΕΣΤΕ ΤΟΥ.. “ΚΥΡΙΟΥ” ΝΑ ΚΑΝΗ “ΤΣΙΣΑ ΤΟΥ”!!!

    32. ΓΥΡΙΣΕ Ο ΤΕΤΖΕΡΗΣ Κ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ

    33. Ανεξάρτητα από το ποιος την πρότεινε, είναι ευκαιρία για να φύγει η χούντα. Πάρτε τηλέφωνο σε όσους εκλέξατε για να ψηφίσουν για να γίνουν εκλογές να ανανεωθεί η λαϊκή εντολή. Δεν πάει άλλο

    34. συρσου στη τρυπα σου παλιο ερπετο με σενα πρωτο βημα να μεμταβιβασεις ακροποηλη μην σου τσακισω τα δοντια

    35. Στήριξη στο Μητσοτάκη προσφέρει, όλοι οι βουλευτές του θα ψηφίσουν υπέρ, ενώ αυτός θα ισχυρίζεται πως συμφωνεί ο κοινοβουλευτική του ομάδα σε όλα. Η αλήθεια όμως είναι πως οι άνθρωποι θέλουν να εξαντλήσουν τα όρια της θητείας τους, για το χρήμα και μόνο.

    36. Αυτα τα παιδακια παιζουν μεταξυ τους μεσα στη βουλη και δουλευουν τον κοσμο.

    37. ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.φοβαμαι

    38. Ο ΕΝΑΣ ΑΡΧΗΣΤΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΧΡΗΣΤΟ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ!
      Ε ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΕΧΕΙ ΝΑ’ΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ!

    39. Μαλακά μιλάει ο ξεφτυλας ο ταχα αριστερός που έχει εκατομμύρια στη τσεπη.με 102 ψυχές αγκαλιασμενες στη φωτιά….απειλή κιόλας ο αποτυχημένος….αν είναι 100 φορές ξεφτυλας ο Μητσοτάκης εσύ Τσίπρα εισαι 1000 που κλεισατε τα νοσοκομεία.η σαπιλα του πολιτικού συστήματος πραγματικά και η διαφθορά ζει και βασιλεύει από τους εισαγγελείς μέχρι τη πέτρα να σηκώσεις λαμόγια θα βρεις ντροπή πράγματικα καλά μας κάνουν.

    40. Χώρα μπάχαλο, μπορντέλο , δεν δουλεύει τίποτα με μητσοτακη

    41. …είπε ο …αυτοδημιούργητος. Έλεος! Ποιος μιλά για ανικανότητα..
      (ξέρω ότι δε θα το περάσετε. Ό,τι είναι εναντίον του αλ6, κόβεται)

    42. Αν είναι να φύγει ο Κούλης γαι να έρθει το αλέξι , ή ο άλλος του κιναλ που ούτε το μικρό του δε θυμάμαι,τότε άστο καλύτερα. Ή φεύγουν όλοι απο τη βουλή και μπαίνουν τελείως διαφορετικά κόμματα κι πρόσωπα, ή θα το κλασικό , τη Παρακευή τους ζητωκραυγάζουμε, τη Κυριακή τους ψηφίζουμε και τη Δευτέρα τους βρίζουμε. Και μίστερ αλέξι , μάλλον ξέχασες και eπι δικής σου διακυβέρνησης κάποια πράγματα, όπως Μάτι , Μανδρα, αλλά είπαμε. Το όπλο των πολιτικών είναι η λήθη των λαών

    43. Ε αφου το λέει ο τζιμπρας…
      Αντε ρε ψώνιο τράβα να βρεις καμμια δουλειά (αν μπορείς)

    44. ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΤΣΙΠΡΑ….ΙΔΙΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΥΟ….ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΕΙΣΑΣΤΕ…ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ…. ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ…??? ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ…!!! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ /ΠΑΣΟΚ -ΚΚΕ-ΜΕΡΑ25 ΚΤΛ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ….!!!! ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΩΣΑΝ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΈΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ…!!! ΚΑΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΕΧΕΙ…” ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ”…!!!!

    45. Δεν ξεχνάμε τους 100 ανθρώπους που δολοφόνησες στο Μάτι. Νομίζεις ότι έχουμε πάθει αμνησία κύριε Τσίπρα ? Μήπως είσαι πρωτοεμφανιζόμενος ? ΟΧΙ είσαι μέλος της συμμορίας των πολιτικών κομμάτων..

    46. Ο ιστορικός David Channel θεωρεί την τωρινή φάση της κουλτούρας μας σαν την συγχώνευση δύο διακριτών ιδεωδών του δυτικού κόσμου για την τάξη του οργανικού κόσμου (“η μεγαλη αλυσίδα της ζωης”) και για τον μηχανικό ορθολογισμό (“το σύμπαν / ρολόι”). Υποστηρίζει ότι σήμερα αυτές οι δυο άλλοτε διακριτές ιδέες συγχωνεύονται σε μία, στην ιδέα της ζωϊκής μηχανικής.

    47. 4η μέρα με το χιόνι στους δρόμους του Αμαρουσίου να κάνει την κυκλοφορία αδύνατη.Οι δρόμοι είναι δολοφονικές παγίδες.Ο δήμαρχος σφυρίζει αδιάφορα.Τηλεφώνησα στο δήμο προλίγου και η απάντηση ήταν ότι έχει ένα εκχιονιστικό το οποίο πριν μερικές μέρες χάλασε.Είναι για γέλια και για κλάματα.

    48. Οι χειροτεροι με 102 νεκρους στο Ματι, και σχιζοντες τα μνημονια με ενα νομο και με ενα αρθρο κλπ , κλπ , ζητουν απο τους κακους να παραιτηθουν, οταν σ’ αυτη τη χωρα δεν παραιτηται ποτε κανεις, για οτιδηποτε!!!!!! Απο την μια μερια ειναι να γελας με αυτους τους ανεκδιηγητους, και απο την αλλη να κλαις για το πως ολοι αυτοι καταντησσν την χωρα!!!!!!!!

    49. Εντάξει, κανείς δεν γουστάρει τον λαθρολάγνο αραβο-Κούλη αλλά όχι να μας το παίζει πατριώτης ο εθνικά τουρκαλβανοτσάμης από την Λουψίστα, το χωριό των τουρκαλβανοτσάμηδων που παραλίγο να σκοτώσουν τον Κοσμά τον Αιτωλό…

    50. Ουστ κολολαμογιο συντροφε της Κουλας! Ακομα το χειλακι σου μυριζει σκατιλα απο τοτε που φιλησες “αντιστασιακε” τη κωλαρα της frau! Ουτε ιερο ουτε οσιο δεν εχεις παλιομαλακα! Παρ το Μπαρουφακη και αντε στα κομματια!

      1. Ο/Η Τέλεια τα λες για τους Μπαρούφες Σαμαρά και Βενιζέλο! λέει:

        🙂

    Comments are closed.