ΝΑ ΟΙ… ΦΙΛΗΣΥΧΟΙ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!!!! ΔΕΙΤΕ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ Γ@ΦΤΩΝ ΝΑ ΕΦΟΡΜΟΥΝ ΣΕ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ… ΠΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ – “ΑΝΟΙΞΕ ΘΕΙΑ Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ” – ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΦΤΑΙΝΕ ΠΑΛΙ ΟΙ… ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ

    Κοινοποίηση:
    ΑΨΑΣΨΑΣΑΣΑ

    Ακόμη και τα έθιμα των Χριστουγέννων, όπως τα κάλαντα, εκμεταλλεύτηκε μία θρασύτατη συμμορία Ρομά, που ξεχύθηκε στις γειτονιές της Αθήνας, με σκοπό να εξαπατήσει ανυποψίαστους πολίτες και να τους αρπάξει χρήματα.

    Η παρακάτω φωτογραφία είναι από κάμερα στο κουδούνι διαμερίσματος σε γειτονιά του κέντρου της Αθήνας χθες το πρωί. Μια ομάδα τριών αντρών, ο ένας εκ των οποίων φοράει το σκουφάκι του Άγιου Βασιλη και οι άλλοι δυο που τον συνοδεύουν, κρατούν τρίγωνα στο χέρι, χτυπούν το κουδούνι δήθεν για να πουν τα κάλαντα.

    «Άνοιξε θεία από τον Άγιο Βασιλη είμαστε» απαντούν μόλις η ένοικος του διαμερίσματος ρωτάει ποιος είναι.

    ΑΨΑΣΨΑΣΑΣΑ

    Οι συμμορίες των Ρομα εφορμούν σε πολυκατοικίες, χτυπούν όλα τα κουδούνια, ποντάροντας ότι όλο και κάποιος θα την… πατήσει και θα ανοίξει τη πόρτα. Τα υπόλοιπα είναι εύκολη υποθεση για εκείνους που «χτυπούν» με την μέθοδο της απασχόλησης.

    Ως εκ τούτου, οι πολίτες οφείλουν να είναι υποψιασμένοι και να μην ανοίγουν τις πόρτες τους σε άτομα που δε γνωρίζουν.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Αν δεν αποκλειστεί εντελώς αυτός ο υπόκοσμος, δεν θα φτιάξει τίποτα. Οι ρόμ, τσιγγάνοι, αθίγγανοι ( όπως θέλουν να λέγονται ), πρέπει να συλαμβάνονται και μόνο όταν εμφανίζονται, γιατί οταν κάνουν τις πράξεις τους είναι πολύ αργά. Το πτι λένε κάποιοι αφελείς οτι υπάρχουν και καλοί ρόμ, ας πάνε να τους βρούν και να τους παζαρευτούν.

    2. Δεν έχουμε ασφάλεια! Τι περιμένουν από εμάς? Τι ακριβώς περιμένουν από εμάς??? Βρωμοπολιτικοί!

    3. Η αστυνομία έχει αποδειχθεί ως πανταχού απούσα. Απόδειξη; η καθημερινότητα μας. Και φυσικά φταίει η αστυνομία και πρώτος από όλους ο υπουργός και δεύτερος ο αρχηγός. Και δεν πάει κανένας από αυτούς στη φυλακή! για να μην πούμε και για την πανταχού απούσα τροχαία. Εξάλλου, το λέει και το ρητό: μεγαλύτερο μπουρδέλο από την τροχαία είναι το λιμενικό, μόνο που το λιμενικό φτιάχτηκε! τροχαία και αστυνομία συνοδεύουν μόνο τους βουλευτές για να μην κολλήσουν στην κίνηση, κόβουν κλήση έξω από τα σπίτια τους και τους φυλάνε από την οργή του λαού. Αίσχος. Ας αλλάξουν όνομα, σε βουλευτική προστασία, γιατί ελληνική αστυνομία δεν είναι…

    4. Ο/Η Η digea φέρνει στο σπίτι σας τα ΜΜΕξαπάτησης. Να κλείσει τώρα. λέει:

      Για όλα φταίνε οι βολευτές και κυρίως οι ροζ φούστηδοι που έφτιαξαν νόμους που τους αφήνουν ασύδοτους να δρουν κατά της Ελλάδος. Έξω οι γύφτοι, έξω και οι 300 κλέφτες.

    5. Ξέρετε γιατί στην Λάρισα δεν ξεσηκώθηκαν οι γύφτοι με τα επεισόδια πριν μερικές εβδομάδες;

      Γιατί πήγαν στους βουλευτές της ΝΔ και τους είπαν ή καίμε την Λάρισα ή μας σκάτε φράγκα για όλους. Και φυσικά οι χιλιάδες ψήφοι της περιοχής πάνε μονοκούκι σε αυτούς που τους πλήρωσαν.

      Όπως έκαναν το 2020 με το 1ο lockdown και πήραν 5000 ευρώ ο καθένας για να μην κυκλοφορούν ελεύθεροι στην πόλη. Μόνο στην Νέα Σμύρνη.

    6. Αυτοι ετσι κι αλλοιως μονο στην αγιαβαρβάρα πιστευουν τπτ αλλο

    7. Οι σκατόγυφτοι δεν ανήκουν στο ανθρώπινο είδος.

    8. ΚΑΛΟΣ ΓΥΦΤΟΣ Ο ΨΟΦΙΟΣ ΓΥΦΤΟΣ,,, ΜΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ,,ΕΝΑ ΜΟΝΟΒΟΛΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΥΦΤΟΚΑΤΣΑΡΙΔΑ… ΕΝΑ ΒΟΛΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΣΤΟ ΔΟΞΑ ΠΑΤΡΙ,,,ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΛΩΤΣΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΑΛΕΣ

    9. οι μπατσοι να ασχοληθουν με το οργανωμενο εγκλημα και με τους πρεζεμπορες. να αφησουν τον καθε γυφτο στον ΛΑΟ. μονο ο ΛΑΟΣ μπορει να δωσει τελος σε αυτα. αμα αφησουν τον ΛΑΟ να οπλοφορει και να υπερασπιζεται την ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ του τοτε ολα θα στρωσουν. αυτα.

    10. Οι γυφτοι ειναι σντικοινωνικα και σνθελληνικα σκουπιδια και πρεπει να τους φερομαδυε αναλογα.Καλος γυφτος ειναι αυτος μόνο που βλεπει τα ραδικια αναποδα

    11. Να τους μοιράσει ο Θεοδωρικάκος μερικά “τούβλα ” με 50ευρα,όπως έκανε για να σταματήσουν τα επεισόδια λόγω του αστυνομικού στην Θεσσαλονίκη!!

    12. Να οι…επενδυτες που “σεβονται” τα Χριστουγεννα μας παντα…..συμφωνα με το….διεθνες δικαιο! Παππουδες και γιαγιαδες Προσοχη!!!!

    13. Τα μπαλαμο κανουν τα ρομα πλουσια

    14. Ου ρε αρκουδόγυφτοι. Πατατόγυφτοι. Αγριόγυφτοι.

    15. ΚΩΛΟΓΥΦΤΟΙ ΨΟΦΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

    16. Ρε ξύλο και αφανισμό δε γίνονται άνθρωποι αυτοί.

    17. Μήνυση παντος γύφτου.Ξυπνατε λιγοστοί ελληνες

    Comments are closed.