ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ – ΠΩΣ ΖΕΙΣ ΒΡΕ ΑΔΩΝΗ ΜΕ 1500 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΣΕ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ 450 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ;

    Κοινοποίηση:
    (ʏ͔QɍǓ ÉّÏӠEUROKNISSI)

    Με τα αδιευκρίνιστα ποσά να περνάνε σε εταιρικούς, προσωπικούς και συγγενικών του προσώπων τραπεζικούς λογαριασμούς και χωρίς περεταίρω έρευνα, ο εισαγγελέας αρχειοθέτησε την υπόθεση θεωρώντας ότι αφού είναι αδιευκρίνιστα δεν έχει δωροδοκηθεί από τη Novartis. Τώρα η λέξη «αδιευκρίνιστη» τίθεται μπροστά από την προσωπική του ζωή. Πως αλλιώς μπορούν να χαρακτηριστούν τα ποσά που εμπεριέχονται στη δήλωση πόθεν έσχες του 2021 (χρήση 2020) που μόλις την Πέμπτη 23 Ιουνίου βγήκε στη δημοσιότητα;

    Αν αναλύσουμε τα όσα δήλωσε ο Αδ. Γεωργιάδης ως εισοδήματα αυτού και της συζύγου του, Ε. Μανωλίδου… Αν υπολογίσουμε ότι μαζί του μένουν τα δύο ανήλικα τέκνα του… Τότε ο λογαριασμός δεν βγαίνει… Πως είναι δυνατόν να θεωρήσουμε λοιπόν ότι μία τετραμελής οικογένεια, όπως αυτή του Α. Γεωργιάδη που μένει σε μονοκατοικία 450 τετραγωνικών μέτρων στο Μαρούσι ζει με κάτι παραπάνω από 1.500 ευρώ το μήνα; Τελικά είναι πρόδηλο για όποιον αντέχει να διαβάσει την ανάλυση του πόθεν έσχες του Αδ. Γεωργιάδη ότι καθίσταται αδιευκρίνιστη η προσωπική ζωή του Αδ. Γεωργιάδη και πώς αυτή η οικογένεια ζει με το ποσό των €1.553,49!!!!!

    Τα εισοδήματα της οικογένειας Γεωργιάδη
    Ο Άδωνης Γεωργιάδης για τη χρήση 2020 δήλωσε εισοδήματα €31.955,28 (άλλη περίπτωση) και 36.069,00€ (συνολικό καθαρό εισόδημα από μισθωτές υπηρεσίες, επιδόματα πρόσθετες αμοιβές κλπ). Επιπροσθέτως δήλωσε το ποσό των €660,00 ενώ άλλα €8,48 προστέθηκαν στο εισόδημα του από μερίσματα, τόκους, δικαιώματα. Το συνολικό ποσό του ετήσιου εισοδήματος του ανέρχεται στα €68.692.76. Αντίστοιχα η σύζυγος του δήλωσε εισόδημα €9.379,60 και άλλα €8,20 από μερίσματα, τόκους, δικαιώματα. Συνολικά λοιπόν η τετραμελής οικογένεια Α. Γεωργιάδη-Ε. Μανωλίδου δήλωσε εισοδήματα γι το 2020 της τάξης των €78.080,56!

    dilosigeorg

    Τι κατέβαλε ο Αδ. Γεωργιάδης

    Από αυτά και όπως προκύπτει από τη σύγκριση των δηλώσεων πόθεν έσχες 2020 (χρήση 2019) και 2021 (χρήση 2020) καταβάλει στις τράπεζες απ’ όπου έχει δανειοδοτηθεί το ποσό των €24.779,82 (την 31η-12-2019, οι δανειακές οφειλές ανέρχονταν στο ποσό των €582.538,85 ενώ 12 μήνες μετά ανέρχονταν σε €557.759,03).

    Οι τραπεζικές οφειλές Αδωνη Γεωργιάδη (χρήση 2019)

    xreiadon

    Οι τραπεζικές οφειλές Αδωνη Γεωργιάδη (χρήση 2020)

    xreiadon1

    Επίσης μέσα στο 2020 αύξησε τις τραπεζικές του καταθέσεις κατά το ποσό των €28.658,79, δεδομένου ότι για τη χρήση του 2019 είχε δηλώσει το ποσό των €18.829,05 ενώ στο τέλος του 2020 δήλωσε το ποσό των €47.487,84.

    Οι τραπεζικές καταθέσεις Αδωνη Γεωργιάδη (χρήση 2019)

     

    Οι τραπεζικές καταθέσεις Αδωνη Γεωργιάδη (χρήση 2020)

     

     

    Ας κάνουμε όμως και μερικές αυθαιρεσίες για να εξάγουμε συμπεράσματα. Ας υπολογίσουμε για παράδειγμα ότι ο φόρος που πλήρωσε για όλα αυτά τα εισοδήματα είναι της τάξης των 5.000 ευρώ (είναι σίγουρα παραπάνω). Επίσης ας υπολογίσουμε ότι για τα 14 ακίνητα της οικογένειας Γεωργιάδη (Στα 13 κατέχει ποσοστά επί των ακινήτων ενώ νέμεται εκείνος σε ποσοστό 100% μία μονοκατοικία 450,37 τετραγωνικών στο Μαρούσι) ο ΕΝΦΙΑ που πληρώθηκε ανέρχεται σε μόλις 1.000,00ευρώ (καθίσταται προφανές ότι είναι υποεκτιμημένο το ποσό).

    Κάτω από όλα αυτά τα δεδομένα ο Αδωνης Γεωργιάδης, η σύζυγός του Ε. Μανωλίδου και τα δύο ανήλικα τέκνα τους που όλοι μαζί μένουν σε οικία 450 τετραγωνικών μέτρων κλήθηκαν (και κατάφεραν όλως αδιευκρινίστως!!!) να ζήσουν με το ετήσιο ποσό των €18.641,75!

    Δηλαδή μία τέτοια οικογένεια κατέβαλε μηνιαίως για οικογενειακές δαπάνες (ένδυση, υπόδηση, φαγητό, λογαριασμούς ρεύματος, ύδρευσης, τηλεφωνίας και internet), για την εκπαίδευση των παιδιών τους και για τη ψυχαγωγία τους το ποσό των €1.553,49, ενώ ζουν σε σπίτι 450 τετραγωνικών μέτρων.

    Δεν τολμούμε να σκεφτούμε αν τα τέκνα των Αδ. Γεωργιάδη-Ε. Μανωλίδου πηγαίνουν σε ιδιωτικό ή δημόσιο σχολείο. Δεν τολμούμε να συνυπολογίσουμε αν κάνουν ιδιαίτερα σε μαθήματα που δεν διδάσκονται στην Ελληνική αγωγή.

    Είναι σίγουρο ότι αν το ψάξουμε θα συγκρουστούμε με το τείχος του αδιευκρίνιστου!

    Είναι το εμπόδιο που ορθώθηκε και τύφλωσε τον εισαγγελέα που αρχειοθέτησε το σκάνδαλο Novartis με τη δικαιολογία των αδιευκρίνιστων ποσών που βρέθηκαν όλως αδιευκρινίστως στους τραπεζικούς λογαριασμούς του Αδ. Γεωργιάδη.

    Πηγή: documentonews.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    27 Σχόλια

    1. Μην αδικείτε τον Άδωνι, έχει και αυτός τα δικά του. Θα θέλατε να βρισκόσαστε στη θέση του και η γυναίκα του να μπαλαμουτιάζεται ξεβράκωτη μπροστά στο πανελλήνιο με χορευτές του dancing with the stars?

    2. Ρε ποιον δουλεύει; Ζει με ετήσιο εισόδημα 18.641,75 €; Αν θυμάστε το 2016 ο μακαρίτης Κουρής είχε πει στην εξεταστική επιτροπή της βολής για τα θαλασσοδάνεια των ΜΜΕ και των κομμάτων ότι ο Άδωνις του δίνει 17.000 € τον μήνα (!!!!) για να αγοράσει τηλεοπτικό χρόνο στο κανάλι “Κόντρα” για τις τηλεπωλήσεις του. Για αυτά τα λεφτά έχει δώσει εξηγήσεις; Και αν έδινε στο περιφερειακό “Κόντρα” 17.000 τον μήνα στα άλλα μεγαλοκάναλα πόσα έδινε για να τον βγάζουν 30 φορές τη μέρα; 17 και 18 χιλιάδες τα χει να τα δίνει πουρμπουαρ σε περιθωριακά κανάλια όχι να ζει ένα ολόκληρο χρόνο με αυτά, αυτός και η γυναικούλα του και η κόρη του. Αντε απο δω παπατζη…

      1. Ναι όντως και μάλιστα είχε πει τότε ο κουρής οτι πρώτη φορά έβλεπε αυτό το πράγμα και ότι είναι συνεπέστατος, σαν τράπεζα πληρώνει ο Άδωνις!!! Βέβαια δεν είναι και τόσο συνεπέστατος με τις οφειλές του προς τις τράπεζες…557.000 χρωστάει και δε δείχνει τόσο συνεπής όπως φαίνεται στην αποπληρωμή τους. Και ένα πολύ σημαντικό στοιχείο που δεν εμφανίζεται στα πόθεν κλέψες, όπως λέει και ο Στέφανος Χίος, είναι ότι απλά παραθετουν το ποσό της οφειλής του δανείου τους και δεν λένε τίποτα για τη ρύθμιση που έχουν κάνει. Δηλαδή ο Άδωνις χρωστάει 557.000€. Τι δόση πληρώνει κάθε μήνα; Μέχρι πότε έχει συμφωνηθεί η αποπληρωμή του δανείου; Γιατί μπορεί να πληρώνει ένα ευρώ το χρόνο και η αποπληρωμή του να γίνει σε 557.000 χρόνια! Μη γελάτε είναι ικανοί να έχουν κανει και τέτοιες κατά χρηστικές ρυθμίσεις οι φίλοι μας οι τραπεζίτες για αυτους τους πολιτικους κόπανους.

    3. Μάλλον δεν ήταν κ τοσο fake η δηλωση της κ. Μανωλίδου που ειχε κάνει πριν δύο χρόνια ότι ακολούθησε τον οικονομικό οικογενειακό προγραμματισμό του Αδωνι Γεωργιάδη και πέρασε η οικογένεια για 7 ημέρες με 38,40 ευρώ μαζί με το σούπερ μάρκετ.

    4. Ετσι ειναι η φυση του πολιτικου να λεει και να προτεινει τον λαο να κανει λιτοτιτα ενω σε αντιθεση αυτοι να ζουνε σε χλιδη και σπαταλη ζωη

    5. Εδω ταιριαζει η παλια του διαφημιση αυτην την ταμπλετα ποιος θα την παρει;
      Να τη παρεις και να τον κοπανάς μεχρι τελικης πτώσεως τον πανίβλακα

    6. Τι να μας πει…. μωρε ο ”καραμλκας” !!! Θα μας πει… κιολας ο Ψευτης-Κλεφτης !!! Χαμενο κορμι απο κουνια !!!

    7. Θα τον λέμε “ο αδιευκρινιστος”

    8. ρε παιδια ας ειμαστε σοβαροι.τα 1500 ευρω φτανουν …αμαξι,σερβις,βενζινα,ασφαλεια,δεν πληρωνει..τα πληρωνει το κρατος δηλαδη εμεις…φαγητο,καφεδες,ποτα ολα κερασμενα οπου παει και οπου σταθει…τηλεφωνα κινητα και συσκευες τελευταιας τεχνολογιας ολα δωρεαν..σχολειο για τα παιδια τζαμπα,τους κανει διαφημιση,.νερο για τη πισινα του κουβαλανε τζαμπα τα βυτια,μπορει και κανενα ελικοπτερο οταν υπαρχουν φωτιες..ετσι για να φρεσκαριστει η πισινα,ρευμα το πληρωνουμε εμεις κι αυτο ξερουν τον τροπο…
      εεεε τι μενει?..να δωσει κανενα ευρω πουρμπουαρ σε κανενα σαν ολους εμας..
      ..εεεε κι αν ζωριστει λιγο μια στις τοσες και θελει να παει κανενα μονακο,αμπου νταμπι κλπ να δει και τη φορμουλα1,του φερνουν απο το λουξεμβουργο κλπ μαφιοζικα οικονομικα κρατη,κανα δυο τρια βαλιτσακια ευρω απο αυτα που ολοι συνεχιζουν να βγαζουν εξω.για να εξασφαλισουν τα γηρατια τους με αξιοπρεπεια.
      οποτε σε λογικη βαση τα 1500 ευρω φτανουν.σα δεντρεπομαστε λιγο να μιλαμε ετσι για τον ανθρωπο.

    9. Καμνένας δεν πιστεύει οτι αυτές οι θέσεις έχουν μισθό 1500€. Εκτός και τα ρεστα τα δωρίζει ( ΑΜ ΔΕ ). Απο εκεί και πέρα, τον ψηφίζουν; Είναι εκλεγμένος; Αλλα λόγια

    10. Μιας και ο Γεωργιάδης χρωστάει και στις τράπεζες για δάνεια που έχει αν θυμάμαι καλά 500.000 ας κάνουμε μια έκκληση να τον εντάξουν στο νόμο κατσελη. Κρίμα είναι ο άνθρωπος μπορεί να του κάνουν ολικό κούρεμα στα χρέη μιας και με 1500 που δηλώνει δε πρόκειται ούτε στον αιώνα τον απαντα να ξεχρεώσει. Αλλά δε πειράζει τα κορόιδα οι Έλληνες θα πληρώσουν τα χρέη των πολιτικών. Αν χρωστάει ο Έλληνας 100 ευρώ στο ελληνικό δημόσιο η στις τράπεζες πανε να του βγάλουν και την ψυχή. Για τα καθίκια τους πολιτικούς όλα καλά!

    11. Ρε παιδια μπορει να εχει πεθερα σαν του Αβραμοπουλου !!!

    12. Τους δικηγόρους και τα έξοδα τους πως τα πληρώνει; Τα ρούχα του, φτώχεια καταραμένη. Γεια σου κλειδοκράτορα Άδωνι κωλοτουμπα Βορειομακεδονομαχε δενπληρωνω τζαμπατζη .

    13. Στο ιδιωτικό σχολείο θέλεις από 8000 χιλιάδες και πάνω το χρόνο για το κάθε παιδί. Βρήκαν μα…….κες και τα κάνουν. Έχουν κατακλέψει το δημόσιο χρήμα και γελάνε πίσω από την πλάτη μας. Καλά μας κάνουν αφού δεν βάζουμε μυαλό.

    14. Το “αδιευκρίνιστο” , βάση κοινής λογικής, δεν σημαίνει ότι πρέπει να ερευνηθεί για να διευκρινιστεί;

    15. Ειναι πολυ μαλακες αυτοι που ψηφιζουν αυτον τον καραγκιοζη.
      Και δεν μιλαω για μεγαλοεπιχειρηματιες (που ειναι πολυ λιγοι).

    16. Το αντιπαθητικο μαντροσκυλο του κουλη που ολο γαυγιζει και ολο χρημα μαζευει……………….Μονο να συντηρησει τις δυο κοκοτες πουχει μαζεψει μανα και κορη φτανει…………………………………….τη να του κανουν τα 1500 ευρο το μηνα……

    17. ΘΑΥΜΑ ΘΑΥΜΑ!!!! ΤΩΡΑ Ο ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΣΤΟ ΚΑΛΌ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ;;; Η ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΟΥΓΚΟ;;;

    18. Ίσως γιαυτό μου έβαλε πρόστιμο μη εμβολιασμού, σκέφτηκε πως και εγώ και η σύζυγος μου με τα 20 χιλιάρικα το χρόνο θα τα βγάλω πέρα. Όμως, θερμοσίφωνα βάζω μια φορά την εβδομάδα, όπως έκανε η μάνα μου το 1950. Αντί για θέρμανση φοράω παλτό και τραγιάσκα στο σπίτι, ενώ περιόρισα κρέας και λαχανικά και μηδένισα τις εξόδους. Δυστυχώς, περιόρισα και τις ιατρικές εξετάσεις και τα φάρμακα. Όσο για το ενοίκιο μου, μόνο 250€. Θέλω να ρωτήσω τον υπουργό σε τι κάνω λάθος, εγώ πάντως πιστεύω πως φταίει η ιδιότητα του συνταξιούχου, υπουργός του Μητσοτάκη έπρεπε να ήμουν.

    19. Ο βουτυρομπεμπές Αδωνις είναι πανέξυπνος Έχει πολλά εκατομμύρια από μίζες και ρουσφέτια αλλά έχει τους κατάλληλους ανθρώπους που τον συμβουλεύουν Όταν ήταν τα σκάνδαλο πριν λίγα χρόνια Novartis αμέσως έσπευσε στις ΗΠΑ και ανέθεσε σε δικηγορικό γραφείο την υπόθεση του Ξέρει τι κάνει είναι είναι έξυπνος φασισμό ρεμπεσκές χωρίς πτυχίο πανεπιστημίου σοβαρό είναι υπουργός ανάπτυξης Ρεζίλια Έλληνες

    20. μήπως τα λαμόγια ζουν με “χορηγίες” (βλέπε νοβάρτις) ;;

    Comments are closed.