ΝΑ ΓΙΑΤΙ Η ΛΙΒΥΗ ΤΑ ΚΑΝΕ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΧΩΡΑ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Ο ΤΟΥΡΚΟΦΑΓΟΣ ΧΑΦΤΑΡ – ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΑΝ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ!

    Κοινοποίηση:
    libya-bombardment-720x400

    «Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και 20 τραυματίστηκαν (…) σε έναν αεροπορικό βομβαρδισμό εναντίον κατοικημένων περιοχών στην πόλη» είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Τζαμάλ Μπαχέρ, ο δήμαρχος της πόλης που βρίσκεται σε απόσταση 45 χλμ δυτικά της Τρίπολης.

    Η κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας της Λιβύης (GNA) κατηγόρησε τις δυνάμεις του στρατάρχη Χαλίφα Χάφταρ ότι διέπραξαν την επιδρομή.

    «Τα επανειλημμένα πλήγματα, που διεξάγουν αεροσκάφη ξένων χωρών τα οποία στηρίζουν τον Χάφταρ εναντίον συνοικιών και πολιτικών εγκαταστάσεων στοχεύουν να τρομοκρατήσουν τους πολίτες και να αποσταθεροποιήσουν» τη χώρα, σημείωσε σήμερα η GNA σε ένα δελτίο τύπου που ανήρτησε στο Facebook. Προς το παρόν δεν υπάρχει ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στη Ζαουίγια.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ .
      Η ΣΩΣΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΣΠΕΙΡΕΣ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙΣ.
      ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΓΓΙΛΚΑ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΟΠΟΥ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΣΧΕΤΕΣ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΑΓΓΛΙΚΑ ΛΑΤΙΝΟΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΜΕ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΠΡΟΦΟΡΑ .

    2. στεφανε πραγματικα σου μιλαω, υποκλινομαι στους τιτλους που βαζεις στα αρθρα σου.

      1. Ὁ ἀνορθόγραφος γραικούλιακας πάντα ἐντυπωσιάζει στήν προσπάθειά του νά ἐκφραστεί στά Ἀγγλικά τήν στιγμή πού τού εἶναι ἀδύνατον νά ἐκφέρει νόημα ἀκόμα καί στήν μητρική του γλῶσσα.

    Comments are closed.