ΝΑ ΒΡΑΣΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ “ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ” ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ – Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ – “ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΛΙΓΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ” – Η ΕΥΓΕΝΙΑ ΑΡΑΓΕ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕ;;;;

    Κοινοποίηση:
    First government cabinet meeting of the newly elected government of New Democracy party, in the Hellenic Parliament, in Athens, Greece on July 10, 2019. / Πρώτο υπουργικό συμβούλιo της νεοεκλεγείσας κυβέρνησης στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, στις 10 Ιουλίου 2019.

    Οι κάτοικοι της ενδοχώρας πρέπει να δεχτούν τη μετακίνηση προσφύγων είπε σε δηλώσεις του από τη Λάρισα ο υπουργός Ανάπτυξης και μέγας πατριώτης Άδωνις Γεωργιάδης.

    Ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίος παραβρέθηκε σε επιχειρηματικό δείπνο του που παρέθεσε ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, ρωτήθηκε για τις μετακινήσεις μεταναστών από τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου στην ενδοχώρα και είπε «Κανένας μας δεν αισθάνεται ευχάριστα από αυτή την αναγκαστική μεταφορά μεταναστών στην ενδοχώρα. Όμως πρέπει όλοι μας να δείξουμε αλληλεγγύη στα νησιά μας. Η επιλογή ποια είναι ή θα πάρουμε από λίγους όλοι μας, για να μπορέσουν να βγάλουν το χειμώνα η Λέσβος, η Χίος, η Σάμος και η Κως ή θα πούμε εμείς ας καούν τα νησιά αυτά κι εμείς να μην έχουμε κανέναν. Δε νομίζω ότι ένας Έλληνας πατριώτης μπορεί στ’ αλήθεια να πει ας καούν τα νησιά. Κι επειδή δεν υπάρχει κι αλλη λύση, δεν ακούσαμε από κανέναν άλλη λύση… αυτό γίνεται άπαξ, εκτάκτως και μόνον γιατί δεν έχει λειτουργήσει ακόμη το νέο σύστημα απέλασης».

    Από εκεί λοιπόν που προεκλογικά ο κ. Γεωργιάδης και η ΝΔ υποσχόταν στο πρόγραμμα της ότι έχουν σχέδιο για να απαλλαγεί η χώρα από το βραχνά του μεταναστευτικού, τώρα από την καρέκλα του υπουργού καλεί τον Έλληνα να βάλει πλάτη και να φέρει δίπλα από το σπίτι του, χιλιάδες λαθρομετανάστες. Κύριε Άδωνι, εσείς στο σπίτι σας έχετε χώρο;

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. Αγαπητέ Στέφανε,

      Τι Είναι Αυτά που Λέει ο Άδωνις Γεωργιάδης Ότι Αφού ΔΕΝ Υπάρχει Άλλη Λύση, για να Αποσυμφορηθούν τα Νησιά, Πρέπει να Δέχονται οι Έλληνες στην Ενδοχώρα Όλους τους Λαθρο-Μετανάστες που Μεταφέρουν.

      Σε Όλες τις Τοπικές Κοινωνίες της Ελλάδος, ο Κόσμος Μιλάει Ξεκάθαρα Συνέχεια για: “ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ”. Αυτά ΔΕΝ τα Ακούει; ΔΕΝ Ενημερώνεται για τις Αντιδράσεις του Κόσμου;

      Όταν θα Βλέπει Δηλαδή να Πετάει ο Κόσμος τους Λαθρο-Μετανάστες στη Θάλασσα θα Είναι Καλύτερα; Διότι Αργά ή Γρήγορα Εκεί θα Οδηγηθεί η Κατάσταση. Μήπως Επιθυμεί τον ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΧΑΣΜΟ και ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ στην Ελλάδα;

      Δηλαδή Όποια Καλή Προσπάθεια Γίνεται στην Οικονομία, στην Πάταξη της Εγκληματικότητας, στην Καθημερινότητα, ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ με τη Διαχείριση στο Λαθρο-Μεταναστευτικό;

      Αφού Όπως Λέει Ότι ΔΕΝ Υπάρχει Άλλη Λύση, που σε Καμία Περίπτωση ΔΕΝ Ισχύει Αυτό, ας Απαντήσει για Ποιο Λόγο η Ελλάδα ΔΕΝ Κλείνει τα Σύνορα Ώστε να Σταματήσουν οι Μεταναστευτικές Ροές; Να Δούμε Ποια Δικαιολογία θα Δώσει. Αφού η Ευρώπη το Έκανε Αυτό, Επομένως Μπορεί να το Κάνει και η Ελλάδα.

      Για Ποιο Λόγο Δηλαδή ΠΡΕΠΕΙ να Γίνει στην Ελλάδα ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ, ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ;

      Αν Έχει το ΘΑΡΡΟΣ και την ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ, να Βγει να Πει ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΗΡΑΝ για να Δεχθούν να ΑΛΛΑΞΟΥΝ Πολιτική στο Λαθρο-Μεταναστευτικό ( Αναφορικά με τα Όσα Έλεγαν ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ), και να Συνεχίσουν την Πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ η Οποία Οδηγεί με ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!!

      Ευχαριστώ,

      Με Εκτίμηση,
      Πολλούς Χαιρετισμούς,

      Άγγελος από Μιλάνο

    2. Ρε Αδωνι,είσαι ο αρχιπρύτανις της κωλοτούμπας,μα την αλήθεια…Μπροστά σου ο Τσίπρας είναι μαθητής προνηπίου…Αυτό το ”όχι στο τέμενος” πού έλεγες,το έφαγε η μαρμάγκα;Ντροπή σου…

    3. Κόψτε το δούλεμα ρε “Πατριώτες” της συμφορας…
      Κλείστε τα σύνορα ρε νούμερα!!!
      Καταστράφηκε η Ελλαδα, κι εσείς ξυνετε τα φρυδια σας…
      Νούμερα ε νούμερα!!!

    4. Τον νομο της σαριας ποτε θα τον περασουν? Θα σας το ανακοινωσουν? Η θα τον περασουν και αυτον στο ντουκου κ στην μαυρη νυχτα και μετα θα κλετε ολοι ομαδικως οτι δεν σας το ειπαν κ δεν ξερετε κ……..κ……κ…..

    5. Γιατι Κε Γεωργιαδη να πηγαινουν στην ενδοχωρα και δεν τους στελνετε στις πατριδες τους;;;;;;; Γι’ αυτο σας ψηφισαν τα γιδοπροβατα ,για να συνεχισετε την πολιτικη των κατσαπλιαδων;;;;;;;;; Δεν ειναι χιλιοι, δεν ειναι τρεις χιλιαδες, δεν ειναι εικοσι χιλιαδες!!!!!!!! Εδω μιλαμε για μιλιουνια, που ερχονται στα νησια καθημερινα!!!!!!!! Που θα παει αυτη η κατασταση;;;;;;;;; Πατε να μας εξισλαμισετε;;;;;;;; Γιατι τοτε καλυτερα θα ειναι να πατε στα τσακιδια!!!!!!! Εποικιζετε την χωρα με ισλαμιστες;;;;;;; Ο ξεσηκωμος θα ειναι ασχημος!!!!!!!!!!

    6. Αυτός δεν είναι ‘πατριώτης του γλυκού νερού’….προδότης είναι σαν αυτούς που πριν κατηγορούσε !

      Ο ελληνικός λαός πρέπει να καταλάβει ότι προεκλογικά του λένε άλλα, για να βγαίνουν πάντα αυτοί που υπηρετούν το σενάριο της εξαφάνισης του ελληνισμού στη χώρα μας.

      Όσοι Έλληνες μείνουν θα είναι μετανάστες στη χώρα τους ή στη Μελβούρνη και αλλού….

      Αλήθεια, τι λέει ο Άδωνις για τους μουσουλμάνους με 8-10 παιδιά που φιλοξενούνται με τα λεφτά του έλληνα φορολογούμενου ? Γιατί δεν τα δίνει στα νέα ζευγάρια των ελλήνων για να δούμε προκοπή ??

      Τελικά μόνο τα δικά του παιδιά σκέφτεται ? Tα δικά μας τα ΑΓΕΝΝΗΤΑ ποιός θα τα σκεφτεί επιτέλους ??

      ΑΙΣΧΟΣ !!

    7. Άδωνις δεν αφήνεις τα κουφά ,δεν θέλουμε λεφτά και δρόμο όλοι απλά . Για πες ρε φωστήρα το επόμενο καλοκαίρι με τόσα ξενοδοχεία γεμάτα τη θα κάνεις με τον τουρισμό ααααα… Κόσμος στην επαρχία πάει για δουλειά και τους περνουν στο κατόπι πως τους είπατε πρόσφυγες πολέμου στο τέλος θα φάτε πολύ Ματσούκι εδώ είμαι και εδώ είσαι.. ..

    8. Ο ΤΡΕΛΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑΡΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΓΕΜΊΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΛΑΡΑ ΤΟΥ. ΤΏΡΑ ΥΠΆΡΧΕΙ ΈΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΏΦΡΩΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΠΌ ΚΌΜΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΎΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΆΤΟΜΟ ΑΥΤΌ ΕΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΌ?

    9. Γιατί δεν φτιάχνει ένα χοτ σποτ στα Μελίσσια Μαρούσι που μένει να τους πάρει πρώτος για να δείξει και το καλό παράδειγμα; Ά ρε σκουληκαντέρα πατριώτη του κώλου….

    10. Aδωνη..μ ακους?? Σε θελουν στον Ανταρσυα εμαθα…Θεό σ έχουν…Πεφτουν μπουνιες με τους Κεερφαδες για το ποιος θα σε πρωτοπαρει στη συμμορία
      Σε λιγο θα σε δουμε να ξεσκατωνεις και κανα μούλικο μεσα στη δομη φιλοξενιας…
      Ε ρε τι κανει αυτη η καρεκλα…Μεχρι και Πακιστανός γινεσαι αδερφακι μου…
      Να πουλήσεις κανα βιβλίο στα Σουαχίλι μπας και πάρεις κανα ψήφο μεθαυριο, γιατι οι Ελληνες αμφιβαλω αν θα σε ξαναψηφισουν
      ΠΙΟ ΡΟΜΠΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ

    11. ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΗ ΚΑΜΠΙΑ ΜΑΣΩΝΟΠ*¥$+@ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΑ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΑ ΜΩΡΗ ΛΙΝΑΤΣΑ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ ΕΒΡΑΪΚΕΣ 100% ΑΥΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΚΑΙ ΕΨΑΞΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΙ ΣΥΜΒΑΝΕΙ ΤΡΙΓΥΡΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΦΤΩ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ……ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΛΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΚΡΥΦΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ Κ.Ι.Σ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ…………..

    12. θα συνεχιστει 1-2 χρονια το ιδιο τροπαριο. σε 4 που θα ξαναγινουν εκλογες ο μαλακας ο ελληνας θα εχει συνηθισει οπως συνηθισε το αλβαναριο που του φορτωσαν, η θα το εχει ξεχασει, και φυσικα θα τους ξαναψηφισει

    13. Τι ανθρωποι ειναι αυτοι ρε;Τι τους εχουν ταξει;Ποσα λεφτα εχουν οι λογαριασμοι τους στους φοεολογικους παραδεισους;Ειναι Ελληνες;
      Μηπως ειμαι τυφλη χαζη ηλιθια και δεν μπορω να αντιληφθω το σωτηριο πολιτικο εργο που παραγουν;
      Πως κυκλοφορουν ακομη κ δεν φοβουνται;
      Ενας τρελος Ελληνας Sniper στα 10.000.000 δεν υπαρχει;

    14. Οί Προδότες είναι χειροτεροι από τούς Ανθέλληνες…
      Τά ακούει η νδούλα;.

    15. Κλείστε τα σύνορα καθίκι και άσε τις μαλακίες

    16. ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ.ΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΜΑΝΟΛΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΕΩΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ.

    17. ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ, ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΙΔΟΣ ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΤΡΥΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? ΠΑΡΤΟΥΣ ΕΣΥ ΡΕ Α ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΣΕ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ.

    Comments are closed.