ΩΡΑ 22:42 – ΒΥΘΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΝΗΣΙ – ΓΕΝΙΚΟ ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ – ΜΕ ΚΕΡΑΚΙΑ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ “ΚΟΥΤΟΥΛΑΝΕ” ΣΑΝ ΤΙΣ ΤΥΦΛΟΜΥΓΕΣ ΣΤΑ ΣΟΚΑΚΙΑ – ΜΕΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟ..! (ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ)

    Κοινοποίηση:
    keria-1021x580

    Βυθίστηκε στο σκοτάδι η Σκιάθος μετά το ξαφνικό Black Out στις 21:35.

    21:54 Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση του τεχνικού τμήματος της ΔΕΗ βρίσκεται εκτός η μία γραμμή που έρχεται από το Πήλιο. Δεν υπάρχει εκτίμηση της βλάβης και η ώρα αποκατάστασης.

    IMG_20190816_214402

    Μέχρι και πριν από λίγα λεπτά, όπως αναφέρουν μηνύματα αναγνωστών του makeleio.gr το σκοτάδι παραμένει!

    SKIATHOS

    Μια η Σαμοθράκη για μέρες ολόκληρες χωρίς ακτοπλοϊκή σύνδεση, τώρα η Σκιάθος χωρίς ρεύμα μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού, μετά θέλουμε και τουρισμό…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Αποτέλεσματα των ημερών της Μεγίστης, όλων των εποχών, Κυβέρνησης, πρώτη φορά Αριστερά!
      Δεν προλαβαίνουμε να απολαμβανουμε τους καρπούς της…
      Κάθε μέρα κι μια “ΜεταΣυριζική”
      Εκλπηξη…..

    2. Μετά την διάλυση της ΔΕΗ πάλι καλά που σημβαινουν μόνο αυτά. Έτσι γίνεται ότι δημόσιο το απαξιώνουν για να πωληθεί μετά όσο όσο. Οι νεοέλληνες στη αρχή επιχαίρουν, μετά με τον ιδιώτη πληρώνουν και δεν μιλάνε. Η ΔΕΗ έργο του Κ. Καραμανλή εξηλεκτρισε την Ελλάδα, τώρα τον βρίζουν χυδαία οι αμνημωνες που ξέχασαν τα σκοτάδια της επαρχιας, την λάμπα πετρελαίου.

    3. Εαν δεν εξαφανισετε ολους τους κουμουνιστες, ασπρη μερα δεν θα δειτε..

    4. Νεας Δημοκρατιας: Δεν ήταν ατυχημα το συσγκεκριμενο μπλακ αουτ. Ηταν στα αμεσα και φιλοδοξα σχεδια της δημοκρατιής μας παραταξης να δωσει νεες εμπειριες και μια νεα διασταση στο ελληνικο τουρισμο. …Καθε μερα και ευχαριστη εκπληξη δεν σας είχαμε υποσχεθει; ….Ορίστε!! ουτε εμεις δεν τοπιστευουμε πως τα καταφερνουμε!!!

      1. Είσαι πολύ μεγαλος χιουμοριστας.
        Γελάω όλη την μετά με το αστείο σου.
        Συγχαρητήρια.

        1. οτι ληγει το κτηματολογιο κάποιων περιοχών , παρα το οτι γνωριζουμε οτι υπαρχουν τεραστια προβληματα για τους ιδιοκτητες να τα δηλωσουν. Αλλά εχουμε την λυση μην ανησυχειτε!!! ΜΕτα την ληξη θα βαλουμε προστιμο σε κάθε καθυστερημενο ακινητο!!!! Θα σας κοστισει κα΄τι παραπανω αλλά θα σας μεινει το ακινητο … Δημιουργουμε το προβλημα και εχουμε και την λυση!! τι αλλο θελετε!! … Αυριο; Ερχομαστε με μια νεα εκπληξη… να μην λειπει κανεις! ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΝΟΙΚΤΑ.

    5. Ποιος θέλει τουρισμό; Άντε ρε με τους άπλυτους..

    Comments are closed.