ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ! ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΡΑΤΟΣ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ! ΝΟΜΟΣ “ΣΤΑΘΜΟΣ” ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ – “ΘΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΟΣΟΥΣ ΕΠΑΘΑΝ ΒΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ”

    Κοινοποίηση:
    ΣΟΥΗΔΙΑ

    Ένα νόμο ορόσημο, που δεν θα δούμε ποτέ στην Ελλάδα, ψηφίζει  το σουηδικό κοινοβούλιο: Σύμφωνα με αυτόν προβλέπεται αποζημίωση για όσους έχουν υποστεί βλάβες από την χρήση των εμβολίων για τον κορωνοϊό.

    Ο νέος νόμος που πρόκειται να έρθει σε ισχύ  από τον Δεκέμβριο θα  προβλέπει αποζημιώσεις σε οποιονδήποτε έχει υποστεί βλάβη στην υγεία του από τη χρήση των εμβολίων.
    Την αναγγελία του νέου ν/σ έκανε η υπουργός κοινωνικών υποθέσεων της Σουηδίας Lena Hallengren την περασμένη Πέμπτη.

    «Σοβαρές παρενέργειες εμβολίων κατά του COVID-19 δεν είναι συνήθεις. Παρ΄όλα αυτά οι πολίτες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι  σίγουρα θα αποζημιώνονται σε περίπτωση οποιασδήποτε βλάβης», ανέφερε η Σουηδή υπουργός για να συνεχίσει:

    «Με αυτό το ν/σ το κράτος αναλαμβάνει να πληρώσει για την όποια ζημιά προέρχεται από εγκεκριμένα εμβόλια για τον COVID-19 στην περίπτωση το εμβόλιο δεν καλύπτεται από φαρμακευτική ασφάλεια ή τα ποσά της συγκεκριμένης ασφάλειας δεν είναι αρκετά» τόνισε η Hallengren.

    Ο νέος νόμος έρχεται μετά την απόφαση του σουηδικού φαρμακευτικού συμβουλίου τον περασμένο Δεκέμβριο να θέσει πλαφόν στο ποσό  των αποζημιώσεων που προέρχονται από παρενέργειες των εμβολίων.

    «Εξαιτίας των περιορισμών στις φαρμακευτικές αποζημιώσεις υπάρχει πιο αδύναμη προστασία για πιθανές σοβαρές παρενέργειες και βλάβες από τα εμβόλια. Η κυβέρνηση επομένως θεωρεί ότι υπάρχει ανάγκη το κράτος να συμπληρώσει το ποσό των αποζημιώσεων αυτών», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η σουηδική κυβέρνηση.

    Μάλιστα η κυβέρνηση της Σουηδίας έχει προβλέψει το ποσό των 10 εκατ. κορωνών (982.396 €) για την αρχική χρηματοδότηση της πρωτοβουλίας αυτής.

    Να σημειωθεί πως η Σουηδία έγινε η δεύτερη χώρα  μετά την Πορτογαλία η οποία απαγόρευσε την είσοδο από το πιο εμβολιασμένο κράτος του κόσμου το Ισραήλ.

    pronews.gr

     

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. ‘χα ‘χα ‘χα ‘χα ‘χα ‘χα ‘χα ‘χα ποιον να αποζημιώσει ρεεεεε. χάχανα αφού εκεί δεν θα μείνει κανένας όρθιος όλο έχουν τρυπήσει το πετσί τους με τα δηλητήρια .

    2. Ενας λόγος που ΔΕΝ καταγράφουν τις παρενέργειες και τους θανάτους από τα εμβόλια είναι να φαίνεται ότι τα εμβόλια είναι αποτελεσματικά χωρίς παρενέργειες.
      Ο άλλος λόγος οι αποζημιώσεις που πρέπει να καταβάλει το Κράτος ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΙΕΖΕΙ σε όσους έπαθαν σοβαρές παρενέργειες ή και θάνατος στους συγγενείς τους.

    3. η υγεια δεν πληρωνετε με ολα τα λεφτα του κοσμου υγεια και ειρηνη και ψωμι και ελια τιποτα αλλο

    4. εδω στο ελλαντα …
      εχουμε τον κουλη …
      και το ΣΚΙΑΧΤΡΟ την ΚΑΤΙΓΚΩ …

    5. αυτή η κρατικολαγνεία ειναι κακή, στην ελεύθερη αγορά δεν θα μπορούσαν να εμβολιάσουν κανένα καθότι δεν θα υπήρχε ΚΡΑΤΙΚΗ προπαγάνδα και δεν θα πίστευε κανείς στην ψευτοδημία, τώρα αυτός που έπαθε την ζημιά θα πληρώσει από τους φόρους του τα εγκλήματα των φαρμακευτικών, ωστόσο αν δεν υπήρχε ΚΡΑΤΙΚΗ λογοκρισία θα είχε καταρρεύσει μονομιάς το μύθευμα του πορδοϊού

    6. Φθάσαμε σε σημείου να μας επιδοτούν την αναπηρία μας και τον θάνατο μας που αυτοί μας διμηουργησαν!! Ζωή σε μας!

    7. Το ότι ήρθαν μνμ στα κινητά για υπενθυμιστικη δόση φετος, τι σας λέει; Φέτος που ήδη κάποιοι έκαναν 2 εμβόλια και δεν έχει περάσει ούτε 4 μηνο

    8. -Εσεις?
      -Εγω εχασα το ποδι μου..
      -Οριστε 5.000 ευρω..
      -Ευχαριστω!
      -Το επομενο πειραματόζωο παρακαλω.

    9. Μη συγκρίνετε τα σοβαρά κράτη με το καφενείο που ζούμε.

      1. Οι πολίτες κάνουν τα κράτη. Ας ήμασταν κι εμείς κοινωνικά μορφωμένοι και πολιτικά ώριμοι να τους βλέπαμε όλους από ψηλά…

    10. Τι να το κάνεις… Άμα δεν έχεις την υγεία σου μετά το εμβόλιο. Πάει χάθηκαν όλα. Προσπαθούν να εξαγοράσουν τον άρρωστο με χρήματα… για να σωπάσει και να μην πει τίποτα για το εμβόλιο;

    11. “”ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΡΑΤΟΣ”” πολυ σοφη φραση!!!!!!!!! οταν……. και ιδιως οταν το λεει καποιος που ζει σε ανυπαρκτο κρατος…… μεγαλη διαφορα.

    Comments are closed.