ΜΠΟΥΛΗΣ 15ΧΡΟΝΟΣ ΜΗΝΥΣΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ “ΑΡΠΑΞΕ” ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΕΠΛΗΞΕ. ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕ ΤΟ ΣΩΒΡΑΚΟ! ΤΗΝ ΣΥΝΕΛΑΒΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ! ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΣΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΒΑΛΛΕΙ.

    Κοινοποίηση:
    Καταγραφή3

    Καθηγήτρια του 65ου Γυμνασίου Αθηνών συνελήφθη για ξυλοδαρμό μαθητή της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η μητέρα ενός ανήλικου μαθητή προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία με βάση την οποία ο γιος την περασμένη Δευτέρα έπεσε θύμα ξυλοδαρμού μιας οξύθυμης καθηγήτριας.

    Ο ανήλικος μαθητής καταθέτοντας στην Αστυνομία ανέφερε ότι δέχθηκε επίθεση από την καθηγήτρια του στο προαύλιο του σχολείου όπου και φοιτά. Ο ίδιος ο μαθητής αφού δέχτηκε την επίθεση ειδοποίησε την μητέρα του και εκείνη αμέσως αντέδρασε καλώντας την Άμεση Δράση.
    Σημειώνεται πως οι αστυνομικοί οι οποίοι έσπευσαν στο σχολείο μετά από κλήση στο σημείο διαπίστωσαν πως ο 15χρονος έφερε αμυχές, στην αριστερή πλευρά του λαιμού, στην αριστερή ωμοπλάτη και στην δεξιά παλάμη ενώ δίπλα του ήταν η μητέρα του.

    Ο ανήλικος μαθητής εκμυστηρεύτηκε στους αστυνομικούς πως δέχτηκε επίθεση από την καθηγήτρια στον προαύλιο χώρο του σχολείου χωρίς να γνωρίζει τον λόγο. Αμέσως οι άνδρες της αστυνομίας προχώρησαν στην προσαγωγή της καθηγήτριας και στη συνέχεια την συνέλαβαν. Η γυναίκα αντιμετωπίζει την κατηγορία της σωματικής βλάβης αδύναμων ατόμων.

    Μαθητές του σχολείου, μιλώντας με δημοσιογράφους, υπογράμμισαν ότι η συγκεκριμένη καθηγήτρια είναι σοβαρή και ήρεμη ενώ ποτέ της δεν έχει δώσει δικαιώματα επιθετικότητας.

    Από την άλλη πλευρά, οι ίδιοι οι συμμαθητές του θύματος ανέφεραν ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση ο ανήλικος μαθητής κυκλοφορούσε στο προαύλιο με το μποξεράκι του και απλά η καθηγήτρια όταν τον είδε τον τράβηξε από την τσάντα του για να τον πιάσει και να τον πάει στο γραφείο των καθηγητών.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    43 Σχόλια

    1. Την εχουν διαλυσει την Παιδεια!!!!!! Κανουν κουμαντο γονεις της πλακας με παιδια κακομαθημενα και χωρις ιχνος αγωγης και σεβασμου!!!!!!! Γονεις που μεγαλωνουν βουτυρομπεμπεδες και αν ο καθηγητης-τρια τους κανουν παρατηρηση, πανε οι γελοιοι και τα βαζουν με τους καθηγητες-τριες, αντι να περιλαβουν τα αναγωγα που ανατρεφουν!!!!!!

    2. Ενημερώστε παρακαλώ τους επισκέπτες του site ότι ο μαθητής ήταν Αλβανός.

    3. ΟΙ ΜΑΝΑΔΕΣ , ΜΑΙΝΑΔΕΣ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ , ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΜΕΝΑΝΕ , Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΕΜΑΘΕ , ΑΠΟ 0 ΕΩΣ 6 ΧΡΟΝΩΝ , ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ , ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΝΑΔΕΣ , ΜΑΙΝΑΔΕΣ , ΕΙΝΑΙ ΨΩΝΙΑ Η ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ !!!

    4. Να αφήσουν την καθηγήτρια ΤΏΡΑ ελεύθερη και να κάνει μυνηση στη μάνα για διασυρμό και προσβολή προσωπικότητας

    5. ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ

    6. Οι γονείς φταίνε για τα χάλια των παιδιών τους .

    7. ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ Η ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ (?) ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΗΘΕΛΕ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ. Ο ΑΛΗΤΗΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΑΠΟΒΟΛΗ 20 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΟ ΨΥΧΙΑΤΡΟ . Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΨΟΦΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΝΑ ΕΝΟΧΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΑΖΕΨΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
      ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΚΠΛΗΡΕΙ. ΑΡΕ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ.

    8. Ο ΜΠΟΥΛΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟΣΟ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΜΑΣΤΟΡΑ ΤΟΥ,ΚΑΙ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΤΟΥ,. ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΟΝΤΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΤΙΣΟΥΝ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΣΩΒΡΑΚΟ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

    9. Να δίνουν και κανένα παράσημο στους καθηγητές γιατί θα τους ψάχνουν……

    10. Από πατέρα ομοφυλόφιλο τσάτσο στον οίκο ανοχής που εργαζόταν η ιερόδουλη μητέρα του τι παιδί περιμένατε νά βγεί; Η καθηγήτρια του έφταιγε στους άθλιους.

    11. Δεν υπάρχει κανονισμός για το πώς πρέπει να κυκλοφορεί ένα παιδί στο σχολείο;

    12. Μετά από το μποξερακι μένει μια μικρή κινησουλα να βγάλει και τη πουτσουλ@ του έξω.. αχ τι ωραία…που είναι η νέα τάξη πραγμάτων..Αχάριστοι που δεν το καταλαβαίνετε…

    13. ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΤΕ ΛΟΓΙΚΗ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    14. Κανονικά έπρεπε να του ξεκολλήσει τα αυτιά και να πλακώσει στο ξύλο τη μάνα του. Σχολεία μπ…. Συγχαρητήρια στο κράτος που υπερασπιζει κάθε παραβατικο.

    15. ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΕ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ Η ΕΛΛΑΔΑ …………..ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΑΤΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑΜΑΣ ΡΔΕΛΟ

    16. Τό κλασσικό παιδί τής μαμάς τής νεο-ελληνικής κοινωνίας !!
      Ναί μωρό μου , ναί χρυσό μου ,από το πρωί μέχρι το βράδυ…………….

    17. Το τέλος αυτού του σιχαμερού κόσμου πλησιάζει. Τα ζώα δεν έχουν αλλάξει από τότε που τα δημιούργησε ο δημιουργός τους.

    18. ΣΕ ΕΜΑΣ ΕΠΕΦΤΕ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΣΠΟΝΔΙΕΣ ΜΑΣ

      1. Και τρώγαμε και ένα χέρι ξύλο και από τους γονεις μας. Μετά λέμε γιατί βγαίνουν κ@λοπαιδα σήμερα τα παιδιά. Εεεεμ, γιατί άραγε;

      2. Μετά από φασαρία με καθηγητές πιο πολύ φοβόμασταν να γυρίσουμε σπίτι για να μη φάμε ξύλο από τον πατέρα. Δεν είμαι υπερ της βίας , αλλά υπάρχουν κανόνες στα σχολεία και στην οικογένεια

    19. Τον άλλο μαθητή στο Ίλιον, ο οποίος φορούσε φούστα, τον στήριξαν ο σύλλογος καθηγητών, ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων, οι συμμαθητές του, ακόμα και το υπουργείο Παιδείας!!!Γιατί αυτές οι διακρίσεις??

    20. Αν ενδιαφέρεστε για τα παιδιά σας βάλτε την αστυνομία στα σχολεία. Και σοβαρολογώ , γίνεται χαμός.

    21. Έχουμε γεμίσει με θρασύδειλα αλβανάκια που κάνουν ότι γουστάρουν…

    22. πακιστανοαλβανοαφγανός θα ήταν, μπολιαστής επενδητής του Μηζοτάκη

    23. Αν ήταν άντρας ο καθηγητής, τα ίδια θα λέγατε ή θα είχατε στήσει λαϊκά δικαστήρια για το άμοιρο το παιδάκι.

    24. Αν δεν τιμωρηθεί για να καταλάβει τι έκανε, την άλλη φορά θα πάει με το μπουρνούζι του Χιού Χέφνερ; ΠΑΡΑΚΜΗ!

    25. Δεν έχει κανένα δικαίωμα η κάθε καθηγήτρια και ο κάθε καθηγητής να σηκώσει χέρι,,, τα προβλήματα τους τα ψυχολογικά να τα αφήσουν στα σπίτια τούς ,, να μην τα μεταφέρουν στα παιδάκια…

      1. Ψυχολογικά έχουν όσοι δεν αντιδρούν βλέποντας σώβρακα και φούστες στα αγόρια.

      2. Τι λες ρε νούμερο;; Κυκλοφορούσε με το σωβρακο ο κοπριτης για να κάνει τον κάμποσο, και θα τον λυπηθεί;; Κλωτσιές ήθελε το μαλακισμένο μαζί και οι υποτιθέμενοι “γονείς”. Αυτός ο κουραμπιές αύριο θα κάνει μπουλινγκ στο δικό μου το παιδί και σε άλλα. Αλλά δε μου τυχαίνει εμένα. Να μου πουν οι κόρες μου κάτι για το σχολείο, να δεις μετά γονείς αεριοθούμενους και μηνύσεις από μπουληδες

      3. Ο κάθε καθηγητής, καθηγήτρια, δάσκαλος και δασκάλα δεν έχουν δικαίωμα να σηκώνουν χέρι στα παιδιά, για αυτό ή θα προσλάβουν security ή μπορούν να ιδρύσουν και σχολική αστυνομία, όπως η πανεπιστημιακή αστυνομία!!!!
        Και το μεγάλο πλεονέκτημα είναι πως security, αστυνομικοί, ειδικοί φρουροί, συνοριοφύλακες, κτλ γίνονται συνήθως αυτοί που έκαναν bulling στους συμμαθητές τους στο σχολείο και οι καθηγητές “δεν έβλεπαν, δεν άκουγαν, δεν γνώριζαν”, δηλαδή έχουν προϋπηρεσία 3 ως 6 χρόνια στον εκφοβισμό!

      4. ΟΙ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΕΔΩ.

    26. Που είσαι Παπαδόπουλε να δεις την κατάντια της Ελληνικής παιδείας!!! Αίσχος και μόνο Αίσχος απ’ το 74 και μετά άρχισε το βατερλό σε όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της πατρίδας μας!!!

      1. Μαγκεψαν και οι αλβανοι και κανουν μηνυσεις αρε απελαση τωρα να ξεβρμομισει ο τοπος

    27. Η μάνα του η ξεφτίλα δεν είδε πως πήγε το παιδί της σχολείο? Η νομοθεσία για προσβολή δημοσίας αιδούς δεν υπάρχει? Μέσα η μάνα που αφήνει ανήλικο παιδί να κυκλοφορεί έτσι.

    28. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΓΑΝΕ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΔΙ!!!

    29. Βρηκε και το μπελα της η καθηγητρια για το μπουμπουκι!
      Να το χαιρεται η οικογενεια του!

    Comments are closed.