ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ ΣΤΑ LIDL – ΟΛΟΣ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΨΩΝΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΤΗ ΓΙΑΓΙΑ

    Κοινοποίηση:
    teaser18-2

    Όλος ο πατριωτικός κόσμος, όλοι οι Έλληνες πρέπει να κάνουμε μπουκοτάζ στα Lidl των γερμαναράδων. Στα σούπερ μαρκετ που δεν δίστασαν να διασύρουν μια γιαγιά που αναγκάστηκε να κλέψει για να μπορέσει να ζήσει.

    Η κατακραυγή της πρακτικής τους είναι πανελλήνια, αλλά πρέπει να σταματήσουμε να δίνουμε τα ευρώ μας στους γκεσταπίτες.

    Διαβάστε σήμερα στην εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ για το… κόλπο που θησαυρίζουν τα εν λόγω σούπερ μάρκετ

    exofillo18-2

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    55 Σχόλια

    1. Κάνετε πλάτες τόσο καιρό στη βίζιτα από τη Θεσσαλονίκη (επειδή έτυχε ο νταβάς με τον οποίο δεν τα βρήκανε στην τιμή να είναι από την πλούσια οικογένεια της Coca-Cola), τώρα μας παρουσιάζετε την κλεπτομανή γρια με τα 800€ σύνταξη (που οι περισσότεροι εκεί έξω δουλεύουν 10ωρα και 12ωρα για λιγότερα απ’ αυτά κι έχουν κι οικογένειες να θρέψουν) ως τη «φουκαριάρα που δεν έχει στον ήλιο μοίρα»!
      Ντροπή σας να πουλάτε τέτοιο φτηνό λαϊκισμό στους αναγνώστες σας…

    2. Υπάρχει και κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου, υπάρχει και η εκκλησία που μοιράζει κάθε μήνα, είχε και τα παιδιά της υποτίθεται. Είχε διεξοδο. έκλεψε τέλος.
      Τα σκ@τα του λιντλ είναι άλλο θέμα.

    3. ΔΕΝ ΕΧΩ ΨΩΝΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΝΤΛ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ. ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ!

    4. Δεν επρεπε να της φερθουν ετσι,αλλα και η γιαγια να μην κλεβει.Μπορει να ζητησει βοηθεια αν εχει αναγκη

    5. Δεν αγοράζω από το λιντλ, δεν αγοράζω προϊόντα που διαφημίζει ο ΣΚΑΪ, και το ΜΕΓΑ και τα άλλα βρωμοκάναλα. Και το δηλώνω, για να το καταλάβουν οι χορηγοί, να τους εγκαταλείψουν, μέχρι να βγει ο Ευαγγελάτος, να ζητήσει μετάνοια και να αλλάξει ρότα.

    6. αλοιμονο να πηγαινει ο καθενας να κλεβει σε οτι μαγαζι ναναι ..επειδη μεγαλωσα εξω οι νομοι χρονια τωρα ειναι αυστηροι..η μια καρφιτσα κλεψεις η ενα κοτοπουλο πχ σου βαζουν χειροπεδες κ δικαζεσαι…ασε που υπαρχουν τροφιμα για τους ανθρωπους που αφηνουν εκει…γιατι να κλεψει..μονο αν ειναι κλεπτομανης υπαρχουν κ τετοιοι

    7. Αυτό έπρεπε να είχε γίνει χρόνια τώρα. Οι τιμές στην Ελλάδα είναι 3 φορές πιο πάνω απο ότι στη Γερμανία. Αυτοί μας κλέβουν μπροστά στα μάτια μας και εμείς συνεχίζουμε να πηγαίνουμε

    8. Συμφωνώ σε όλα για τα άθλια Lidl.
      Πώς θα γίνει όμως; Θα μπαίνουμε κάθε μέρα, θα κλέβουμε πράγματα και δεν θα συμβαίνει τίποτα;
      Καλώς φώναξαν την αστυνομία και καλώς δεν έγινε η μήνυση. Στη συνέχεια όμως;

    9. ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΣΑΜΠΑ ΡΕΥΜΑ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Η ΄΄ΓΡΙΑ.. ΗΤΑΝ ΚΛΕΠΤΟΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΓΡΟΥΣΟΥΖΑ.ΔΗΜΟΙ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ”ΦΤΩΧΟΥΣ” ΚΟΨΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ

    10. Τα Lidl δεν έχουν καμία σχέση με τον Χίτλερ οπως ακούω πολλούς να λένε. Με τον Χίτλερ δεν θα πείναγε η γιαγιά. Ο κόσμος να αφήσει τον Χίτλερ κατά μέρους και να κοιτάξει τα χάλια του. Στην κατάσταση που έχουμε φτάσει σήμερα δεν ευθύνεται ο Χίτλερ. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Νίκησαν οι σύμμαχοι και θα ζήσετε με αυτό…!

    11. Και οταν επαιρνε τα δανεια ο Ελληνικος λαος για να αγορασει ενα σπιτι η να σπουδασει τα παιδια του δεν ξερανε οτι ο Παπανδρεου θα τους εβαζε στα μνημονια? Οχι βεβαια. Πληρωνετε τωρα τα δανεια σας συμπατριωτες εσεις που ψηφιζετε τα συνταγματικα τοξα. Αφηστε τον Χιο να ουρλιαζει απο τις αδικιες που γινονται στους Ελληνες. Εχει ακομα λιπος στο βαρελι για να ξυστειτε. Η γυναικα βρεθηκε σε μια απελπιστικη στιγμη. Μπορει ο καθενας να το εκανε σε μια τετοια στιγμη. Βλεπεις τα γραμματια των δανειων ξεπερνουν την πραξη. Βλεπεις ο εκφοβισμος στην Ελλαδα φερνει θανατο απο την υποχρεωση να εμβολιαστεις για να μην χασεις την δουλεια σου. Ειμαστε σ ενα πλοιο που φλεγεται και καπετανιος δεν υπαρχει.

      1. τι σχεση εχει το συνταγματικο τοξο, όταν διοριζόσασταν και τρώγατε τα λεφτα ηταν καλα? και περιμενεις τωρα να σε σωσει ενας παλαβος δικτατορας?

    12. Σε ποια ποδοσφαιρικη ομαδα δουλευε η “γιαγια’ 70 ετων που ζητησε τη βοηθεια αυης της ποδοσφαιρικης ομαδας

    13. θα σταματηστε ομως να αγοραζετε και γερμανικα αμαξια ετσι;
      ΟΤΑΝ ΚΛΕΒΕΙΣ ΣΤΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΝΟΥ
      ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΚΩΛΟΓΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΝΑΒΙΚΟ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ
      ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΛΩΣΤΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΚΛΕΨΕΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ
      ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΡΝΕΙ ΣΤΟ ΚΩΛΟΡΩΜΑΙΚΟ

    14. Δεν πας να κλέψεις στα 70 σου χρόνια. Ας πήγαινε στο Δήμο να της δώσουν. Ούτως η άλλως στα σούπερ μάρκετ έχουν καλάθι που βάζουν οι πολίτες τρόφιμα για αυτούς που δεν έχουν. Ας ζητούσε. Εγώ δε θα έκλεβα. Υποτίθεται διάλεξε κρέας και τυρί. Με 49€ στο lidl παίρνεις κρέας για 1 μήνα. Δε συμφωνώ. Ο καθένας μπορεί να λέει ότι δεν έχει. Θα πρέπει να κλέβει; Αλλά τι να κάνουμε ζούμε στη γενιά της TV και όπως μας τα σερβίρουν τα χαφτουμε. Ας δείξουν τη γριούλα να τη δούμε. Αλλά ντρέπεται. Όταν έβαζε τα πράγματα στην τσάντα δε ντρεποταν.

      1. ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΝΤΛ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΟΙ ΕΠΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ.

      2. ΜΕ ΤΕΤΤΟΙΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΚΕΛΕΙΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΞΥΠΝΙΣΟΥΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΕΚΕΙ ΚΟΛΗΜΑΙΝΟΙ…….

      3. Μακαρόνια και ρύζια δίνουν στους δήμους. Μη μιλάς άμα δεν ξέρεις. Παιδιά λιποθυμούσαν από την πείνα και τώρα συνεχίζεται η πείνα.
        Δε θα ντραπεί η γιαγιά, αλλά εμείς που είμαστε πολίτες μιας τέτοιας χώρας.

    15. να απονεμηθεί γρήγορα δικαιοσύνη στα άμοιρα φτωχά λιντλ που τα κλέψανε, δεν γίνεται να έρχεσαι σε μια χώρα και να πουλάς σαβουρες που απαγορεύεται να πουληθούν ακομα και σε τριτοκοσμικές χώρες, να δίνεις μίζες, να εξάγεις συνάλλαγμα και να κάνεις αποικιοκρατικές συμβάσεις τύπου φράπορτ και να σου κλέβουν και 30 ευρώ κρέας απο πάνω!!!!! να πω ότι είσαι πρόσφυγας εντάξει, λογικο να κλέψεις να σκοτώσεις να βιάσεις με όσα έχεις τραβήξει….κανείς δεν θα σε κατηγορήσει….

    16. ποια μάνα μας ρε φίλε? είναι η 1η φορά που κλέβει ή έτυχε τώρα να πιαστεί?
      Αν είναι, να μπαίνουμε και εμείς μέσα στα μαγαζιά να κλέβουμε και όταν μας πιάνουν να βρίσκουμε δικαιολογίες για να μας αφήσουν.
      τώρα που αθωώθηκε θα μπαίνει ο κάθε γύφτουλας μέσα, θα κλέβει και θα λέει μετά ότι πεινάει. Ας πήγαινε στην εκκλησία να πάρει φαί, να παρακαλέσει να της δώσουν και για τα παιδιά της.
      Ας πάει στα κοινωνικά παντοπωλεία να πάρει τρόφιμα.

      Ήταν υποχρεωμένοι οι υπάλληλοι να φωνάξουν την αστυνομία. Και εκτός αυτού, τα 30 ευρωπουλάκια που έκλεψε, θα τα πλήρωναν οι υπάλληλοι που τροφοδοτούν τα ψυγεία.

      Για φανταστείτε να κλέβουν κάθε ημέρα τρόφιμα. Οι υπάλληλοι δεν πρόκειται να πληρωθούν ποτέ από τα ελλείμματα

      1. Άλλο γύφτος, άλλο κάποιος που πραγματικά πεινάει. Το λάθος της οτι έκλεψε, η κλοπή δεν δικαιολογείται, αλλά πρέπει να αναλύεται πως και γιατί εκεί που πρέπει. Ας ζητούσε βοήθεια πρίν κλεψει. Αυτοί φυσικά μας κλέβουν φανερά.

      2. Και γιατί ρε μάγκα τα λιντλ να μην πληρωνουν ΦΠΑ και να έχουν 2% φορολογία? Εσύ και εγώ μ@λακες είμαστε? Και τα λεφτά τα στέλνουν στην Γερμανία αμέσως την ίδια μέρα. Αντε μια ζωή σκλάβοι και ραγιάδες, μια ζωή θα την πληρώνουμε εμείς για τα σκ@τα που έχετε μέσα στο κεφάλι σας. Μπράβο στον Ρουβικωνα, ας πληρώσουν τώρα κάποιες χιλιάδες ευρώ να μάθουν να σέβονται. Έτσι.

      3. Φαίνεται ο γύφτουλας και είναι διαφορετικός από τον τίμιο και φτωχό που κυριολεκτικά πεινάει. Τα κοινωνικά παντοπωλεία δίνουν μακαρόνια και ρύζια. Έχεις πάει?
        Άμα δεν ξέρετε μη μιλάτε.

    17. Στα τσακιδια λιντλ,αλντι,μεντιαμαρκτ,πρακτικερ και γενικα οτιδηποτε γερμανικο.

      1. ΕΞΕΙ ΣΤΟ ΜΕΚΕΛΕΙΟ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΜΟΥ

    18. όλοι αυτοί σε κάτι τέτοιους ομιλούς απο εστιάση έως κέντρα υγίεας σκοτώνουν και την μάνα τους!!

    19. Ειμαι γειτονας, μενω στην περιοχη αυτη ………. 1) Η γυναικα αυτη ΔΕΝ ειναι γιαγουλα, ειναι μεν κοντα στα 70 ετων αλλα παει γυμναστηριο, κανει cross fit την εχω δει στο γυμναστηριο. …….. 2) Δεν εκλεψε μονο κρεας, αλλα κυριως καλλυντικα (σαμπουαν, κρεμα για ρυτιδες προσωπου και μακιγιαζ).

      1. Να βγουνε να το πουνε τη και πως………………

    20. Τώρα σοβαρά; Σε όλα τα Σούπερ Μάρκετ υπάρχουν security και κάμερες για αυτό το λόγο ακριβώς να μην κλέβουν. Δεν μπορούσαν να κάνουν διαφορετικά οι υπάλληλοι οι οποίοι εάν δεν ακολουθήσουν τους κανόνες θα απολυθούν. Εάν είναι ο καθένας για τον χ λόγο είτε είναι γιαγιά είτε παππούς είτε άνεργος είτε γυφτος είτε λαθρομετανάστης που πεινάει να κλέβουν και να τους λένε και ευχαριστώ τότε όλοι θα πηγαίνουν να κλέψουν και θα απαιτούν και εκείνοι να τους πούνε και ευχαριστώ. Επικοινωνείτε λοιπόν με το περιβάλλον; Και ποια γιαγιά πείναγε; Αυτή με τα 800 ευρώ σύνταξη; Εγω δουλεύω από το πρωί ως το βράδυ security για 700 ευρώ το μήνα. Να πάω λοιπόν και εγώ να κλέβω και να μου λένε και ευχαριστούμε…

      1. Ας γινόσουν γιατρός, δικηγόρος η εκπαιδευτικός να βγάζεις 2000 – 20000€ το μήνα

      2. Άμα τον πιάσεις να κλέβει, του λες φύγε και μην ξαναπατήσεις στο μαγαζί γιατί θα φέρω την αστυνομία. Και δε θα απολυθει ο υπάλληλος. Όπα, σιγά μη φέρουμε και τον Σέρλοκ τώρα για μια γριά που πήρε το σάπιο κρέας του λιντλ.

      3. Αυτή δεν μπορεί να βελτιώσει το εισόδημά της λόγω ηλικίας και κατάστασης υγείας, εσύ μπορείς. Γι αυτό μόκο.

    21. ΑΓΑΠΑΜΕ ΛΙΝΤΛ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ.

    22. τα Lidl είναι απόγονος του καπιταλισμού των τραπεζιτών και των συμμάχων και του αστικού κράτους που δημιουργήθηκε μετά τον πόλεμο, δεν έχει καμμία σχέση με τον Χίτλερ, με Χίτλερ ούτε θα πείναγε η γιαγιά ούτε θα ήταν μόνη της, ο “πατριωτικός κόσμος” να κυττάξει τα χάλια του και να αφήσει τον Χίτλερ, νίκησαν οι σύμμαχοι και θα ζήσετε με αυτό…

      1. Ναι ρε φασιστακο πες μας και οτι ο Χιτλερ που τον μπουκωναν με χρημα ολοι οι μεγαλοκεφαλιοκρατες ηταν αντικαπιταλιστης.

    23. Ωραία.. Αφού δέν έχει βγεί ή σύνταξη μου- διότι ή γιαγιά* δήλωσε ότι παίρνει 800 ευρώ σύνταξη!- τώρα ένα χρόνο, άς πάω νά βουτήξω κι εγώ λίγο κρέας, λίγο τυρί, κάνα κρασί, τέλος πάντων ότι μπορεί ο καθένας!!!😁😁😁
      Έλα μωρέ τώρα.. Έχουν οί Γερμαναραδες!
      Αθάνατα βλαχαδερά!!! Ζήτω τό Έθνος!!!
      *** Ρέ μάγκα..30 ευρώ κρέας!! Τί πήρε ” γιά ένα γεύμα με τά παιδάκια της…”? Όλο τό μοσχάρι??
      Μα άν αυτή με 800 ευρώ πήρε κρέας, άς μπω κι εγώ στην γαμοτραπεζα πού με έκλεβε τόσα χρόνια νά πάρω τά χρεωστουμενα!!!😁
      Σκατό χωρα! Ή περιθαλψη τών..*μεταναστών* τούς μάρανε!! Αεί στό διάολο,σαββουρες!

      1. Με όλη την ευσπλαχνία που δείχνω στον κάθε φτωχό… Έχεις δίκαιο φιλαράκο.

    24. καλά κάνουν τα lidl και τα κάθε lidl.
      η ίδια η ελλάδα και οι ίδιοι οι έλληνες έχουν αφήσει στους δρόμους του όμαιμους, ομόθρησκους και ομόδοξους συμπολίτες τους και έχουν σπιτώσει αλβανούς, πόντιους, κύπριους, γύφτους, βλάχους, τσάμηδες, αρβανίτες, καραγκούνηδες, και ότι άλλο τυγχάνει να περάσει τα σύνορα.
      Ο Αριστοτέλης δήλωσε πως δημοκρατία χωρίς φιλία δεν υπάρχει και φιλία δε μπορεί να υπάρξει σε μία κοινωνία με ανθρώπους διαφορετικής καταγωγής.

      1. Κάτσε καλά!!! Οἱ Πόντιοι, Κύπριοι, Βλάχοι, Ἀρβανίτες καὶ Καραγκούνηδες εἶνε ΕΛΛΗΝΕΣ.
        Κατὰ τὰ ἄλλα, καλὰ τὰ λές.

      2. Πόντιοι,Βλάχοι,Καραγκούνηδες,Κύπριοι, Αρβανίτες δεν είναι Έλληνες; Η μ@\@κ!@ έχει βαρέσει κόκκινο. Εσύ από πού κατάγεσαι ρε άριε; Απο τον Αριστοτέλη ή από τους Ελ ή ήρθες από τον Άλφα του Κενταύρου;

    25. Ουτως η αλλιως ειναι τα supermerket αισχρωτατης ποιοτητος! Εχουνε και κατι υπαλληλους που σε…..σκλαβωνει η ευγενεια τους! Μονο που δε σε στελνουνε στον…εξω απο δω!

      1. και το@ρκοι οπως και στο Αλντι……. το νουμερο ενα τους.

    26. συνχαρτηρια!!!!! για την επικεφαλιδα της εφημεριδος σας. Νομιζω οτι εισθε και λαιτ…. μαλιστα. Κωλογερναναραδες… ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΙΚΟΤΑΖ lidi. Η αντιδραση του ρουβικωνα για αλλη μια φορα επιδερμικη….

    27. καλυτερα ειναι να κοιταχτειτε μεταξυ σας λεω εγω , ενας -δυο μ@λακες δεν ηταν παραδιπλα εκει στην γιαγια να την βοηθησουν? επρεπε η γιαγια να παει στα λιντλ για να κλεψει? και καρφι δεν με καιγεται για τα βρωμολιντλ αλλα κατι δεν παει καλα σε ολη την ιστορια

    28. ο ξεφτίλας ο υπεύθυνος με λύπη λέω πως είναι Έλληνας.

      1. τη δουλεια του κανει, κι εσυ το ιδιο θα εκανες στη θεση του. Κι αν ηταν δικη σου η επιχιερηση τι θα εκανες, θα χαριζες ψωνια στο καθε απορο?

        1. Φίλε με όλη την ευσπλαχνία για τον κάθε φτωχό που έχω, έχεις δίκαιο. Αν έχεις άδικο, να βγούμε κι εμείς να αρχίσουμε να κλέβουμε… Δεν γίνεται έτσι ρε φίλοι.

    29. ασε ρε φιλε, εσυ θα φτιαξεις το κοσμο? πολλοι δεν εχουν αλλα δε κλεβουν

      1. και πολλοι εχουν και κλεβουν και απο τονλαο και ζωντανοτατο παραδειγμα οι πολιτικοι του δημοκρατικου φασισμου οι πολιτες που εχουν τοκανουν γιατι ειναι κλεπτομανεις ενω οι αλλοι για να εξασφαλησουν και τα τρισεγγονα τους εις βαρος του λαου τι τα θελουμε ολοι κλεφτες ειναι σε αυτην την χωρα και πιο πολυ αυτοι που τα εχουν

        1. να μη τους ψηφιζεις και να μη τους στηριζεις συνεπως. Να ψηφιζεις σωστα και οχι για να διοριστεις

    Comments are closed.