ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ, ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΤΖΟΥΝ, Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ;

    Κοινοποίηση:
    erdogan-acun

    Ο κολλητός του Ερντογάν, ο Mr Survivor μπορεί να μας εξηγήσει ο κ. Αλαφούζος τι ρόλο παίζει στο κανάλι του; Μπορεί φαινομενικά να έχει τον ρόλο του επενδυτή, αλλά από ότι φαίνεται δεν είναι μόνο αυτός ο ρόλος του στον ΣΚΑΪ.

    Πέρα από τις παραγωγές και το Survivor που μάς έχει “πλασάρει” τα τελευταία χρόνια, ποια άλλη αρμοδιότητα έχει στο ελληνικό κανάλι, ο “γαμπρός” από την Τουρκία;

    Ο Ατζούν Ιλιτζαλί φαίνεται πως διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής του, αφού μετά από δύο διαζύγια, φαίνεται πως βρήκε ξανά τον έρωτα, ενώ δημοσιεύματα από τη γείτονα τον θέλουν να γίνεται πάλι πατέρας (έχει ήδη 4 κόρες)!

    Δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Sabah ήθελε τον Ατζούν Ιλίτζαλι να γίνεται ξανά πατέρας ενός μικρού αγοριού από την κατά 30 χρόνια μικρότερη σύντροφό του.

    Ωστόσο, δημοσιογράφος της Hurriyet, που έχει καλές σχέσεις με τον Ερντογάν όπως και ο Ιλιτζαλί, επικοινώνησε με τον Τούρκο παραγωγό που φυσικά διέψευσε όσα είδαν το φως της δημοσιότητας. Τι πρεμούρα όμως, είχε ολόκληρη εφημερίδα να ασχολείται με τα γ@μ@σια του Ατζούν; Φαίνεται πως έβαλε τον καλό του φίλο Ερντογάν να “καθαρίσει” για τις φήμες.

     

    Να θυμίσουμε βέβαια, ότι εξαιρετικές σχέσεις με τον Ερντογάν φαίνεται να έχει και ένα ακόμα μέλος του ομίλου Αλαφούζου. Αναφερόμαστε φυσικά στον Μιχάλη Κωστίδη, που όπως γράφουμε στο σημερινό μας εξώφυλλο έχει ιδιαίτερα καλές σχέσεις με την τουρκική ηγεσία.

    exofyllo22-3

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Μη πιστεύετε σε πρακτοριλικια,ποδιτσες αιματορουφηχτρες είναι οι άνθρωποι όπου βλέπουν χρήμα κάνουν τσιμπούσι.Εχουν γδυσει όλον πλανήτη κ εμείς κοιτάζουμε το λεμονοκυπαρισο αγανακτισμένοι πλην όμως ξαπλωμένοι στο καναπέ.

    2. Αλλος ενας Τουρκος ΘΒ 000 ..επενδυτης κονομητης που καποιοι για μασκαρεμα των πραγματικων του δραστηριοτητων επιβαλλανε στον…. καλο συνεργατη τους Αλαφουζο! ….μυριζει θαλεγα κομματι εθνικη προδοσια!

    3. Δύο είναι οι Αλαφούζοι, Γιάννης κ Θεμιστοκλής.
      Φέρουν εις βάρους τους τα ανομήματα του πατέρα τους Αριστείδη, εργολάβου δημοσίων έργων από το 1952 μόλις ο χωριάτης Κωνσταντίνος Καραμανλής ανέλαβε το υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών και συνέστησε με τον αδελφό του Αλέξανδρο επιχείρηση υπεργολαβίας χωματουργικών έργων.

    4. Τον ακριβώς ίδιο ρόλο που παίζει ο ίδιος ο καπτεν-τζόν, στον παναθηναικό!

    5. Ο ατζουν και ο καθε ατζούν σας γλενταει ραγιαδες με λιγα ψιχουλα σας εχει βαλει στο τρυπακι του survivor και σας ψυχολογει ποσα κιλα μ@λακες ειστε νεοελληνες.

    6. Το -σταν μερα με την μερα ολο και πιο πολυ ενώνεται με την μαμα τουρκια…… που περνει το κοριτσακι απο το χερι…. τωρα αρχιζουν τα καλυτερα……

    Comments are closed.