“ΜΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΟΛΑ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΩ. ΜΕ 319 ΕΥΡΩ ΣΥΝΤΑΞΗ ΧΗΡΕΙΑΣ, 150 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ”. ΕΚΛΑΨΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΩΜΕΝΗ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΡΑΔΙΟΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ (ΒΙΝΤΕΟ) 

    Κοινοποίηση:
    emvolia

    Ράγισε καρδιές, η ηλικιωμένη γυναίκα με σοβαρά προβλήματα υγείας, που τηλεφώνησε σήμερα στην εκπομπή Ραδιομακελάρηδες.

    Η γυναίκα θέλησε να πει το… βάσανό της, για τους αλήτες τους πολιτικούς που της επέβαλλαν πρόστιμο επειδή δεν μπορούσε λόγω προβλημάτων υγείας να κάνει τα εμβόλια για τον κορωνοϊό. Και κάθε μέρα το βλέπει να αυξάνεται λόγω των προσαυξήσεων. Με μια σύνταξη 319 ευρώ, τη βάζουν να πληρώσει 150 ευρώ για το εμβόλιο που θα μπορούσε να τη στείλει και στον άλλο κόσμο…

    Απλά ακούστε την αξιοπρεπέστατη κυρία:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. Όλοι στις κάλπες. Ούτε μία αποχή. Μαύρο στα κτήνη.

    2. ΠΟΥΣΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΑΜΙΕΣΑΙ!!!! ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ. ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΝΑ ΕΧΕΤΕ!

    3. ΖΩΓΡΑΦΑΚΗ,ΕΙΣΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ Ν.Δ. Α.Ε. ΤΡΑΒΑ ΡΩΤΑ ΡΕ ΠΡΟΒΑΤΟ ,ΠΟΣΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑΝ ΠΙΚΡΑ, ΛΟΓΩ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ.
      Υ.Γ. ΒΛΕΠΩ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ. ΞΥΠΝΑ ΓΙΔΙ…..

    4. Κι εμενα μου εβαλαν το παρανομο προστιμο. Παιρνω το βοηθημα ανασφαλιστου υπερηλικα, 390,00 . Δεν εχω χρηματα να παω στα ευρωπαικα δικαστηρια,αλλα κι εκει δικοι τους ειναι οι δικαστες,διορισμενοι . Συμφωνουν ΟΛΟΙ σε αυτο το αισχος. ( Νδ,συριζα,κιναλ,κκε,βαρουφακης,βελοπουλος). Αυτο δειχνει καθαρα οτι ειναι ελεγχομενοι ολοι αυτοι. Οποιο κομμα κατεβει και δεν πει οτι ειναι αντιθετο με τα προστιμα αυτα ,ειναι ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ των φαρμακευτικων,δηλαδη της Αυτοκρατοριας Ροκφελλερ. Αυτη ειναι πισω απο ολο αυτο, οι Μπουρλαδες ειναι αχυρανθρωποι της.

    5. Αυτό θέλανε. Να τη στείλουν στον άλλο κόσμο, να γλιτώσουν και από τη σύνταξή της!!!!!! Ντροπή και αίσχος για το πρόστιμο των 150 ευρώ στους ανεμβολίαστους παππούδες και γιαγιάδες!!!!!!

    6. Μαυριστε τον Κουλη και τη συμμορια του στις εκλογες ολοι.
      Να μη βρουνε ουτε την ψηφο τους,να υποστουν οχι απλα ηττα αλλα συντριβη.
      Στο 5% και πολυ τους ειναι !
      Κανεις να μην ψηφισει τους μαφιοζους !

    7. Παράνομο το πρόστιμο που επέβαλε η κυβέρνηση Μητσοτάκη και οι υποχρεωτικότητες για ιατρική πράξη με σκεύασμα άγνωστης ουσίας, κανένας και ποτέ δεν κινδύνεψε από ανεμβολιαστους αλλά ούτε αυτά τα σκευάσματα έσωσαν ποτέ ζωές, το αντίθετο έγινε και πόσω μάλλον όταν πλέον βγαίνουν επίσημα οι παρενέργειες και τα αποτελέσματα τους, αυτό που έκαναν φτάνει να μην ξαναβγούν ποτέ κυβέρνηση και να πάνε στον αγύριστο οι εγκληματίες

    8. Ρε κουφάλες καραβαναδες, ακόμα κοιμάστε τον ύπνο του δικαίου? Κάντε κάτι σωστό μια φορά κι εσείς, τι περιμένετε ακόμα; Αρκετά πήγαμε τελείως στον πάτο. Μετά από αυτό πού ακούγεται από την αξιότιμη κυρία που μπορεί να είναι η μητέρα μας, κουφάλες γαμ. τα παντελόνια σας εάν φοράτε τιμήστε τα έστω μισή φορά, και πάρτε πάνω σας την πατρίδα για την οποία έχετε δώσει όρκο και δεν τον έχετε σεβαστή ούτε μισή φορά!!!

    9. Στέφανε επικοινώνησε με τη γυναίκα και βγάλτε ένα λογαριασμό σε 2’ να τα μαζέψουμε να τα πληρώσει. Μιζοτάκη γ@μιέσαι

    10. ΜΑΥΡΟ! ΜΑΥΡΟ! ΜΑΥΡΟ! ΜΑΥΡΟ!
      ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΓΥΡΙΣΤΟ.
      ΣΑΣ ΠΗΔΑΝΕ, ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ.

    11. ΡΕ ΧΙΟ Βγάλε Ένα Λογαριασμό να το πληρώσουμε το κωλοπροστιμο του Πλευρη

    12. Υποχρέωσαν τους Έλληνες σε συμμετοχή σε κλινική μελέτη των νέων εμβολίων, τα προϊόντα είχαν υπό όρους αδειοδότηση και όχι πλήρη (λείπει η τρίτη φάση).
      Άρα, ο κ. Μητσοτάκης προσέφερε στις φαρμακευτικές δωρεάν πειραματόζωα, τους πολίτες της χώρας που διοικεί.Η υπογραφή μας σήμαινε οικειοθελή συμμετοχή μας στο κλινικό αυτό πείραμα, φρόντισαν όμως να αποκρύψουν τις παρενέργειες.
      Ο κ Μητσοτάκης ψήφισε ώστε να γίνουν γνωστά τα στοιχεία των παρενεργειών μετά από πολλά χρόνια, όταν δηλαδή θα είχαμε φυσιολογικά πεθάνει. Βέβαια, τα Αμερικανικά δικαστήρια υποχρέωσαν τις εταιρείες να προσκομίσουν τα στοιχεία των παρενεργειών. Έτσι, μάθαμε για μεγάλο αριθμό παρενεργειών.
      Όμως καταλάβαμε και κάτι άλλο, η κυβέρνηση μας ωθούσε για να πάρουμε απόφαση η οποία μπορούσε να βλάψει την υγεία μας και μάλιστα με την απειλή προστίμου.
      Ποιο ποινικό δίκαιο μπορεί να υποχρεώσει κάποιον ώστε να πάρει πιθανή βλαπτική απόφαση για τον εαυτό του, ακόμη και για το καλό του κοινωνικού συνόλου ;
      Κανένα πατριώτες, μόνο ο Μητσοτάκης πήρε τέτοια απόφαση και επιπλέον επέβαλε ανήθικα πρόστιμα που προσκρούουν και στην αρχή της αναλογικότητας.
      Η γριούλα με τα 319 € σύνταξη, προφανώς δεν μπορεί να πληρώσει το πρόστιμο, δεν μπορεί να συντηρηθεί.
      Άλλοι, με μεγάλες συντάξεις, δεν θέλουν να υπακούσουν στον Μέγκελε Μητσοτάκη, δεν του αναγνωρίζουν κανένα ηθικό δικαίωμα να το κάνει. Νέα δίκη Νυρεμβέργης πρέπει να στήσουμε στη χώρα, καταπατήθηκαν τα ανθρώπινα δικαιώματα μας.

    13. Πολύ καλά της έκαναν!!! Το ότι είναι γιαγιά δεν την απαλλάσει από τις ευθύνες που έχει απέναντι στα παιδιά της, τα εγγόνια της και την κοινωνία γενικότερα. Ασε που αν είναι ανεμβολίαστη θα μας “χαιρετήσει” πολύ πιο σύντομα από ό,τι αν είχε εμβολιαστεί… Καταλάβατε ντουγάνια μου;

      1. Τρολ με ονοματεπώνυμο;

    14. 270 ευρώ το πρόστιμο με προσαυξήσεις για έναν ηλικιωμένο με πολλά προβλήματα υγείας που έχει φύγει από την ζωή και το έστειλαν στη γυναίκα του…

    15. Βγάλτε πολεμικά άρματα βγάλτε αεροσκάφη Drones των Ενόπλων Δυνάμεων και στην Βουλή κατευθείαν ούτε εκλογές ούτε τίποτα.

    16. Με το ζόρι να κανεις ευθανασία αυτο ειναι το μπουρδελο κρατος ! δηλητήρια έδιναν στο κοσμο φυλακή ολοι !

    17. Ανήκουστη κυβερνητική σκληρότητα, ο κ Πλεύρης φέρεται άσχημα στους γονείς μας. Αυτός το θεωρεί φυσικό, έτσι φέρεται ο ίδιος στον πατέρα του. Εμείς, οι φυσιολογικοί άνθρωποι, σεβόμαστε τους γονείς μας, άρα μαυρίζουμε εκλογικά το τσιράκι του Καρατζαφέρη και τη ΝΔ που τον έβαλε για να τυραννά γέροντες.

      1. Μην ξεχνάς, ΣΥΡΙΖΑ/ΠΑΣΟΚ/ΝΔ τα ίδια λέγανε.

        Μην ξεχνάς τον Γεροτζιάφα (ΣΥΡΙΖΑ) που έλεγε για εκβιαστικό εμβολιασμό από 12 ετών και πάνω.
        Μην ξεχνάς τον Ανδρουλάκη που έλεγε οι ανεμβολίαστοι δεν πρέπει να πηγαίνουν ούτε στο σούπερ μάρκετ.

    18. καθάρματα μιζοτάκη και πλέβρη γ@μιέστε ρε τζερεμέδες του κερατά

    Comments are closed.