«ΜΟΥΝΟΠ@Ν@ ΠΡΟΔΟΤΕΣ…» ΟΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ! ΜΠΛΟΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΑΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ – ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ Λ@ΘΡΟ. ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ ΟΛΗ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    rrtyr

    Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την μεταφορά μεταναστών σε περιοχές της ενδοχώρας.

    Κάτοικοι της Νάουσας στην Ημαθία συγκεντρώθηκαν τα μεσάνυχτα προκειμένου να εμποδίσουν την διέλευση περίπου τριών λεωφορείων με μετανάστες και πρόσφυγες.

    Οι κάτοικοι έστησαν μπλόκο στην είσοδο της πόλης. Περίπου στη 1 τα ξημερώματα ενημερώθηκαν ότι δεν θα έρθουν πρόσφυγες στην περιοχή και αποχώρησαν με τα αυτοκίνητά τους.

    Δείτε τα βίντεο:

    Με κομβόι έκαναν διέλευση από κεντρικούς δρόμους μπροστά από τα ξενοδοχεία που φιλοξενούν λαθρομετανάστες, κάνοντας στάση θέλοντας να στείλουν μήνυμα ότι «πρόσφυγες» δεν είναι ευπρόσδεκτοι στην περιοχή τους.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Αντιδρούν οι βορειοελλαδίτες? Γιατί? Μια ζωή νουδούλα δεν είναι? Τον Κούλη δεν ψήφισαν? Τώρα γιατί διαμαρτύρεστε ρε τραγέλαφοι? Είστε για γέλια πραγματικά! Τώρα θα υποστείτε τις συνέπειες των πράξεών σας (της ψήφου σας)…Θα τους λουστείτε τους λαθραίους φίλους του Ερντογάν, θα φάτε ξύλο από τους μπάτσους και κλαίγοντας θα τους δεχτείτε! Οι φωνές και οι ‘αντιδράσεις’ για καμιά βδομάδα θα είναι, όπως το κόβω (και πολύ είπα)…Ως είθισται με τους ραγιαδοέλληνες…

    2. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΟΥΣ ΒΟΛΕΨΑΚΗΔΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ!!!!!🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷

    3. Αποχωρησαν για να τους φερουν μετα στα μουλοχτα οι προδοτες οι πουτανιτσες των σιωνιστων και του Ερντογαν

    4. Γεμησανε σαν τις ακριδες ολοκληρη την Ελλαδα

    5. ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΚΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΤΡΙΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ.

    6. Στα τσακιδια ολοι οι λαθρο μαζι με τα κρατικοδιαιτα παρακρατικα πρακτορακια και τις μ.κ.ο!!
      ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΔΕΡΦΙΑ!!
      ΧΑΦΙΕΔΟΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΣΚΑΤΑ!!

    7. Μπουρλότο στα λεωφορεία και στα ξενοδοχεία. Είναι προδότες όσοι τους μεταφέρουν και τους φιλοξενούν. Ξεσηκωθείτε Ελληνες…Μια φορά θα γίνει το μπάμ,μετά θα ισιώσουν. Ολοι μαζί μία γροθιά να μην μπορούν να σταθούν πουθενά.

    8. διότι μόλις πριν 4 μήνες ψήφισαν τόξο κατά 97,1% όπου το 60% ήταν ακροαριστερά ενώ το 40% μερκελική φιλελεύθερη ακροαριστερά. Υποθέτω το 60% δεν έχει κανένα πρόβλημα με τους λαθραίους οπότε αυτοί που αντιδρούν πρέπει να είναι το 40% που όμως το Κούλις Χρυσό είχε πει ότι θα κάνει καλύτερα χοτσποτ παντού.

    Comments are closed.