ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ! ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΙΧΝΕΙ Λ@ΘΡΟ ΝΑ ΑΠΟΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ – Η “ΑΛΩΣΗ” ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ

    Κοινοποίηση:
    φδγβνφδβ

    Δεν φτάνει το γεγονός ότι η Ρόδος καταστράφηκε, η “απόβαση” των λ@θραίων στο νησί αλλά και σε όλο το Ανατολικό Αιγαίο προχωράει κανονικά. Αμέτρητοι λ@θραίοι αποβιβάζονται στις παραλίες με τις βάρκες τους και τρέχουν στα βουνά. Είναι αυτοί που σε λίγες μέρες θα σε κλέψουν, θα σε βιάσουν, θα σε σκοτώσουν με τον Κούλη να συνεχίζει κανονικά τις διακοπές του.

    Δείτε το απίστευτο βίντεο που εντόπισε αποκλειστικά το makeleio.gr και έχει τραβηχτεί στην Κάμειρο της Ρόδου. Δείτε τι εξωφρενικά συμβαίνουν και το Μαξίμου κάνει ότι δεν συμβαίνει τίποτα:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. Θα πληρώνουμε για πολλά χρόνια ακόμα, τα ανοιχτά θαλάσσια σύνορα του ανθέλληνα Τσίμπλα. Ευτυχώς ο Κυριάκος βάζει τάξη σιγά-σιγά.

    2. Σήμερα το πρωί στον τηλεοπτικό OPEN,όποιος παρακολούθησε τί έλεγε η ευρωβουλευτής της ΝΔ Ελίζα Βοζεμπεργκ,το λιγότερο βγήκε από τα ρούχα του…!!Τί είπε?Είπε λοιπόν ότι οι καημένοι οι λαθρομετανάστες είναι θύματα εργαλειοποίησης από τον Ερντογάν, είπε ότι δεν θέλουν να μείνουν στην Ελλάδα (αλλά μένουν) και χαρακτήρισε ως ακροδεξιούς τους κατοίκους του Έβρου, που διαδηλώνουν τις τελευταίες ημέρες για τους λαθρομετανάστες που εισέρχονται ΠΑΡΆΝΟΜΑ στην χώρα σωρηδόν..!!!Προφανώς οι κυβερνώντες, νομίζουν ότι δουλεύουν σε καμία ΜΚΟ και όχι ότι τους ψήφισαν οι Έλληνες φορολογούμενοι πολίτες…!!!Επίσης, δεν μας λένε με ποιανού τα λεφτά γίνονται οι διασώσεις, οι μεταφορές,η σίτιση, η ένδυση, η διατροφή κτλ όλων αυτών που παρανόμως εισέρχονται στην Ελλάδα, την ώρα που για τον μακάκα Έλληνα φορολογούμενο πολίτη, δεν υπάρχει ασθενοφόρο να τον πάει στο νοσοκομείο..!!

    3. Βρε παιδιά, τί βλακείες λέτε, άμα γίνει το κακό θα γίνει για όλους μας, όχι μόνο τους Ροδίτες, ή τους νησιώτες.

    4. Παλι τα ιδια θα λεμε; τα παραπονα σας στο 41%

    5. Σαν κομάντος μοιάζουν κ οχι κατατρεγμένοι. Απορώ στα βουνά πως θα ζήσουν τι θα τρώνε. Μεγάλη μπίζνα κ όχι μόνο με την ανοχή κ του κράτους

    6. Δεν ειναι λαθρομετανάστες οταν τους μαζεύουν στις δομές με δωραιάν στεγη,τροφή ολα πληρωμένα απο τον Ελληνα φορολογούμενο,και τους επιδοτούν με 500 ευρώ τον μήνα ανα ατομο,αυτοί δεν λεγονται λαθρομετανάστες.ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ στην κατάλληλη στιγμή θα σκοτωνουν τους Ελληνες διχως λυπηση.κατοπιν εντολών.Ολοι ειναι ανδρες απο18-50.ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΑΚΟΜΑ?

    7. ΝΟΥΔΟΥ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ?
      ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΚΑΣΜΟΣ.
      ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ ‘Η ΕΝΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ.
      ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ.
      ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ.

    8. Οταν ολους αυτους ,που μαζευτηκαν και μαζεψαν ,τους δειτε με το μαχαιρι στο στομα ,να σφαζουν , και με οπλα στα χερια , θα φωναζετε παναγιαμου σωσε μας……αλλα θα ειναι αργα.

    9. ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ”ΛΑΘΡΟΔΙΑΚΙΝΗΤΗΣ”.

    10. 40.5 ΤΑΚΑΤΟ ΕΒΓΑΛΕ Η ΝΕΑ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΊΑ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ….ΚΑΙ 41 ΤΑΚΑΤΟ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ….ΤΩΡΑ ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΥΤΙΛΉΝΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΙΩΤΕΣ…

    11. 47% ΟΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΡΟΔΙΤΕΣ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΗ ΝΟΥΔΟΥΛΑ…ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΡΥΓΓΙΑ ΤΩΡΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ

    12. ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΙΣΩΣ ΤΟΤΕ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΝ. ΚΑΗΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ.

    13. Μα ειναι τουρίστες και για την ακρίβεια επενδυτές άλλωστε ο κουλης τοπε πρέπει να μπολιαστούμε και στο κατω κατω τι κανουν λιαζονται μονο στις πλατείες κυρα Τασια ε;
      Τι οχι;

    14. Και μην διανοηθει καποιος, να το αμφισβητησει, οπως ηδη εχουν κανουν τα υπαλληλακια του Σορος και του Μοσιαλου! Γιατι δυστυχως για δαυτους, υπαρχουν τα πρακτικα της Βουλης, που εχουν καταγραψει την αναφορα της Λιανας Κανελλη, στο “Δογμα Οζαλ”! Γκεγκε;

    15. Τι μετανάστες μωρέ μαλακα.
      ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ είναι!
      ΠΑΡΑΜΟΝΑ μπήκαν στη χώρα , δασκαλεμενοι από ΜΚΟ για το που θα κατευθυνθούν κ το που θα τους αφήσει το φουσκωτό.
      Ξέφραγο αμπέλι ειμαστε με τις ευλογίες των υποτακτικων κυβερνήσεων

    16. ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΗΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ; Γ@ΜΩ ΤΑ ΠΑΣΙΜΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ

    17. Για το κίνημα πετσέτας και την παρέλαση υπερηφάνειας είναι ο Έλληνας μόνον για αυτόν τον λόγο ξεσηκώνετε

    18. Δόγμα Οζάλ: «δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες, αφού αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια από εδώ μεριά και να τελειώνουμε μ’ αυτούς».

      Υ.γ. Και το επομενο βημα τους θα ειναι, το να θεσουν θεμα “Τουρκικης μειονοτητας”! Σημειωτεον δε, οτι για Ροδο και Κω, εχουν συμφωνησει οι διεθνεις Ευρωπεη Εγκληματιες!

    19. Δυστυχως ετσι ειναι, οπου πας παντου ακους ξενα, σε ολες τις συγκοινωνιες στους δρομους Αθηνα , Πειραια Θεσσαλονικη και σε ολες τις μεγαλες πολεις. Δεν υπολογιζουμε τους Αλβανους και λοιπους “συγγενεις” που εχουν παρει την ιθαγενεια. Βαλτε και τους Ελληνες που εφυγαν εξω, δυστυχως η πατριδα χαθηκε. Προχθες εδειχνε ο Αντενα στο κεντρικο δελτιο ειδησεων εναν Αφρικανο που ειχε παρει την ιθαγενεια και εναν “προσφυγα” που σπουδαζει, ενσωματωση. Βρε ηλιθιοι αν η χωρα αυτη χασει την φυλετικη ομοιογενεια, οτι εχει μεινει ακομα, θα διαλυθει, ο Αφρικανος με τον Ρωσο με τον Αλβανο με τον Γεωργιανο ή με τον Ασιατη θα κρατησουν τα συνορα, διαφορετικες φυλες με διαφορετικες νοοτροπιες, ΗΠΑ ειμαστε; Οσο πεφτουν τα επιδοματα, η τζαμπαρια γενικως ολα καλα. Εδω στην Αμερικη και μαυροι με λευκους ή μεταξυ τους αλλες φυλες οπως μεξικανοι και δεν εχουν ενσωματωθει με τετοιο τεχνολογικο υποβαθρο και βιομηχανια. Γιατι οι φυλες δεν ειναι γαλα με καφε.

    20. Αν με τέτοια άνεση εισβάλλουν στην χώρα οι ξυπόλυτοι, εύκολα μπορεί να καταλάβει κάποιος ότι η χώρα είναι γεμάτη από πράκτορες εχθρικών κρατών. Δυστυχώς βαδίζουμε στα χνάρια των Χετταίων, των Ασσυρίων και των άλλων λαών που χάθηκαν.

    21. Το λαθρομεταναστευτικό είναι μίζα και μπίζνα. Σιγά μη νοιαζόντουσαν οι ανθέλληνες που βάζανε πρόστιμα στα αμπόλιαστα γεροντάκια με σύνταξη 400 ευρώ, για τους λαθρομετανάστες. Παίρνουν, όμως, λεφτά από τους δουλέμπορους του Ερντογάν, παίρνουν μίζες από τις Μκο του Σόρος και διευκολύνουν τον Ερντογάν όταν εισβάλλει να έχει χιλιάδες μουσουλμάνους που θα πολεμήσουν τον Ελληνικό στρατό γιατί αυτό θέλουν αφού είναι προδότες! Ή Ηλία ή τέλος η Ελλάδα. Διαλέξτε τι θέλετε για τα παιδιά σας και αντισταθείτε στους βολεμένους μιζαδόρους ανώμαλους ανθέλληνες!

    22. 41 % πήρε η ΝΔ… καί σέ αυτό βοήθησε και η Ροδος…ΣΚΑΣΜΟΣ ΛΟΙΠΟΝ

      1. 41 του 40%, μην αναπαράγουμε την προπαγάνδα των ΜΜΕ αρχιδι@ ποσοστό πηρε

    23. Ξέρουν οι υπουργοί και οι στρατηγοι αφού πάντα τους βραβεύουμε και τι καλά διαχειρίστηκαν το μεταναστευτικό, κάθε φορά αυτό ακούμε αλλά όταν πάμε στην κάλπη και δίνουμε 41% έτσι είναι πρέπει να μάθουμε να ζούμε αυτό γιατί όποιος και να βγει τα ίδια θα κάνει σε αυτήν τη προδομένη χώρα. ΔΕΝ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΆΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΤΕ

    Comments are closed.