ΜΟΝΟ ΣΟΚ!!! Η ΤΡΙΤΗ ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ – “ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ” ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ: ΤΙΝΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΛΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΤΟ… ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΑΠΕΤΥΧΕ…

    Κοινοποίηση:
    Apokalipsi

    Βόμβα μεγατόνων για τα εμβόλια του κορονοϊού. Τρύπησαν όλο τον κόσμο για κάτι που ΤΩΡΑ αποδεικνύεται όχι μόνο ανούσιο αλλά και επικίνδυνο. Οι ΗΠΑ επανεξετάζουν τις τελευταίες ημέρες κατά πόσο είναι αναγκαία μια τρίτη, ενισχυτική δόση του εμβολίου για την Covid-19 στους πολίτες που έχουν ήδη εμβολιαστεί, αλλά θα χρειαστεί να δουν περισσότερα δεδομένα ώστε να γνωρίζουν αν αυτές οι πρόσθετες δόσεις μπορεί να αυξήσουν τον κίνδυνο σοβαρών παρενεργειών, ανέφερε σήμερα ένας υγειονομικός αξιωματούχος.

    Δεν μας απαντάει βέβαια για τις παρενέργειες των δύο πρώτων δόσεων που αποκαλύπτονται καθημερινά και σας ενημερώνουμε μέσω του makeleio.gr.

    Σύμφωνα με αυτόν τον αξιωματούχο, η δεύτερη δόση στα εμβόλια που χρησιμοποιούν αυτό το σχήμα ανοσοποίησης, συσχετίστηκε με υψηλότερα ποσοστά παρενεργειών. Αυτό υποδηλώνει ότι μια ακόμη δόση θα μπορούσε ενδεχομένως να συνοδεύεται από ακόμη μεγαλύτερους κινδύνους.

    «Ενδιαφερόμαστε πολύ να μάθουμε αν μια τρίτη δόση μπορεί να συνδέεται με οποιονδήποτε υψηλότερο κίνδυνο ανεπιθύμητων αντιδράσεων, ιδίως των πιο σοβαρών, αν και σπάνιων, παρενεργειών», είπε ο Τζέι Μπάτλερ, ο αναπληρωτής διευθυντής των Κέντρων Πρόληψης και Ελέγχου Ασθενειών (CDC).

    Για όλα αυτά, ο Κούλης και οι λοιποί “εθνοπατέρες” τι έχουν να πουν;;;

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Έλληνες στις 30 Ιουλιου όλοι μαζί και 6.600 και παραπάνω μέχρι τώρα επαγγελματίες οδηγοι έχουν κάνει συμφωνία μαζί με 4.655.000 μέχρι στιγμης πολίτες ότι οι επαγγελματίες οδηγοι θα κλειδώσουν φορτηγά για μη τροφοδοσιες σε σούπερ μάρκετ και βενζινάδικα και πολλά άλλα…και οι πολίτες σε λογαριασμούς ρεύματος , ΕΝΦΙΑ , ΕΦΚΑ ,ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ αεροπλάνα και καράβια δεν ξαναπατανε μέχρι η “κυβέρνηση”να πάρει ότι υπάρχει στην ζωή μας πίσω και να πει στα ίσα στον κόσμο ότι κορονοιος πλέων δεν υπάρχει και ότι η μετάλλαξη Δ πλέων είναι για όλους μόνο ένα θεού θαύμα το οποίο δεν πειράζει ούτε καν τις ευπαθείς ομάδες και γύρναμε από 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΝΟΝΙΚΌΤΗΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΕΤΑΚΊΝΗΣΗ Η ΤΑΞΊΔΙ…ΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΉΣΗ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΡΆΞΗ ΤΟΤΕ ΑΠΟ 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΑΣ ΑΝΑΛΆΒΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ…ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΠΛΕΩΝ Η ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ Η ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΝ ΔΙΏΧΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΛΗΡΩΣ. ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΌΣ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΗΣΕΙ… ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ Η ΕΠΕΙΧΗΡΗΣΗ ΝΑ ΞΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ Η ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΕΙΧΗΡΗΣΕΙΣ(((NO MPOLI)))ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΥΠΑΛΛΉΛΟΥΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΊΣΚΟΝΤΑΙ ……..ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΤΟΥΜΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΤΡΕΝΑ ΣΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΟΣΟ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΦΟΥΛ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΕΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΕ ΚΑΦΕ ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΌΡΙΟ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑΞΙΔΙ ΠΗΓΑΤΕ….. ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΤΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΣΟΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΣΑΣΤΑΝ…ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΟΛΩΝ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΝΑ ΨΩΦΙΣΕΙ .ΑΝ ΘΕΛΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΑΣ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΕΣ ΟΔΗΓΟΎΣ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΧΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ…ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ…Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ…ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΕΣ!!!!

      Στείλτο ΠΑΝΤΟΥ .

    2. απο δικαστηρια κλπ μην περιμενετε τιποτα, μονο λαικα δικαστηρια με στησιμο συνοπτικα στα 5 μετρα οπως τον τσαουσεσκου

    3. Ο Κουλης τη δουλεια του κανει και καλοπερναει αυτος η οικογενεια του και οι νεροκουβαλητες του.Διαβασαμε στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ οτι καλοπερναει σε καποια βιλλα στην τηνο.Εμεις τι κανουμε που μας τρωει το μαυρο και αραχνο σκοταδι.Μαζευτηκαμε χθες στο συνταγμα μεσα στην ζεστη να φωναξουμε αυτο που πιστευουμε και ο κυριος κουλης εκανε τα μπανια του στη τηνο.Αλλα βλεπεις ειναι καμποσοι αυτοι που τον ψηφισαν γιατι φαινεται οτι καλοπερνανε και αυτοι μαζι με τους τσιπραιους

    4. Την εφαρμογή το υπουργειο επρεπε να την ονομασει: “Covid μεταφέρει Free GR”.
      Δωρεαν εφαρμογη λεει, κατεβαζετε απο playstore καi appstore λεει, μόνο που για να κατεβασετε πρεπει να εχετε λογαριασμο gmail ( το οποιον προϋποθετει οτι εχετε δωσει τα στοιχεια και το τηλεφωνο σας στη google).
      Δεν λειτουργει η επαληθευση λεει, αν δεν εχει ιντερνετ το μαγαζι.
      ( Πόρτα στην εισοδο εμβολιασμενων, αν χαλασει το ιντερνετ; )
      Δεν πειραζει το πηραμε αποφαση, ουτε καφετερειες ουτε θεατρα ( λες και πηγαιναμε), ουτε cinema ( εχουμε ιντερνετ), ουτε εστιατορια ( θα τρώμε σουβλακια delivery και κεφτεδακια απο ταπερ στην παραλια ). Όσο μας πιέζουν τόσο θα σκυλιάζουμε και θα μενουμε ανεμβολιαστοι, για να μαθουν.

    5. κρίμα στον κοσμάκη .τρέχουν να εμβολιαστούν χωρίς να ξέρουν γιατί.
      επί ενάμιση χρόνο τρώμε ό,τι μας σερβίρουν .
      Αλλοπρόσαλλα ανοιγοκλεισιματα και ενώ έχουμε τόσους εμβολιασμενους η πανδημία εξαπλώνεται.καπου χωλαίνει το πράγμα…
      και το πιο λυπηρό απ όλα.φαγωμαρα διχόνοια και διχασμος

    6. Καλύτερα 2000 δόσεις. Οι μίζες επί δύο χιλιάδες. Σιγά μην ασχοληθούν με παρενέργειες με τέτοιες μίζες. Μέχρι αστραζένεκα θα ξαναπροτείνουν. Έτσι δεν είναι ακαταδίωκτοι;

    7. το θεμα ειναι απλο αν δεν πεθανεις με την πρωτη θα κανεις και δευτερη αν δεν πεθανεις και με την δευτερη θα κανεις και τριτη κοκ ξαφνικα νοιαζονται ολοι παγκοσμιως για την υγεια των ανθρωπων μην τρελλαθουμε τελειως σκοπος τους ειναι ΝΤΠ

    8. Ειδικά ο Κούλης από όλους τους άλλους πρωθυπουργούς που περασαν, δεν θα την γλυτώσει. Και δεν θα γλυτώσει γιατί πέρα από την κατάχρηση εξουσίας που απέκτησε με ψέματα και χοντρά λογια, έπαιξε ασχημα παιχνίδια με την υγεία και την ελευθερία του λαου.Θα έρθει μέρα που θα κάτσει στο σκαμνί και θα τιμωρηθει παραδειγματικά για εγκλήματα κατά του λαού του και της χώρας του. Γιατί είναι ένας ανθελληνας νεοταξιτης, μασόνος και πιόνι των ξένων οικονομικών συμφεροντων. Εκτός κι αν εξαφανιστεί από προσώπου γης. Μόνον έτσι θα γλυτώσει. Στην Ελλάδα πάντως δεν θα την γλυτώσει!!!!!

    9. Σταματήστε να τρομοκρατείτε τον κόσμο !!Πηγαίνετε να κάνετε το εμβόλιο ρεεεεεεε !!!! Δεν θα έχει καμία δικαιολογία ο Μητσοτάκης μετά !!

      1. Πες τα ρε άνθρωπε μου πες τα έχουν νοσήσει τόσοι από αυτόν τον ιό και τα έχουν βάλει με το εμβόλιο

        1. Ποιο μακακας πεθαίνεις… δεν υπάρχει κανένας ιός που να ζει σε πάνω από 30 βαθμούς…θυμηθείτε τι έλεγε ο τσιορδας περισυ στις αρχές της πανδημίας…που δεν είναι πανδημία κατι που σε 10000000 πληθυσμό εχει 6 θανάτους και 3000 κρούσματα…αντε πηγενε φαε το σύνολο σου τωρα.

      2. Σκάσε ρε πρόβατο, θα πληρώνουμε τις μίζες του μιζοτάκη για ένα εμβόλιο που δεν λειτουργεί.

      3. Και μετά θα ξυπνήσεις. Ήδη με το 45% πλήρως εμβολιασμένο έπρεπε να έχει ήδη τελειώσει η λεγόμενη πανδημία αν έλεγαν αλήθεια. Αλλά τι γίνεται; Μπαίνουμε όλο και πιο βαθιά μέσα.

    10. Όσο ποιο πολύ σκαι ακούς, τόσα περισσότερα εμβόλια θα κάνεις! Σε κάθε περίπτωση, εάν κάποιος νοιώθει ασφαλής να τρυπιεται συνέχεια, να πά να…. τρυπηθει.

    Comments are closed.