ΜΟΖΑΜΒΙΚΗ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ – ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΩΡΕΕΣ ΤΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝΕ; ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ; – ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΛΙΠΟΘΥΜΙΕΣ ΣΤΑ ΜΜΜ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    bus

    Εδώ και πολλές εβδομάδες επικρατεί το αδιαχώρητο στα ΜΜΜ. Οι πολίτες, αφού περιμένουν στην στάση για περισσότερο από 25 λεπτά, στοιβάζονται ο ένα πάνω στον άλλον, φορώντας μάσκα αλλά θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία τους.

    Χθες μια ηλικιωμένη γυναίκα δεν άντεξε την ταλαιπωρία και κατέρρευσε.

    Η ηλικιωμένη γυναίκα χάνει τις αισθήσεις της στην στάση του λεωφορείου. Περίμενε στην ουρά επί σχεδόν μία ώρα. Άνθρωποι που βρίσκονται και αυτοί στη στάση του λεωφορείου τρέχουν να τη βοηθήσουν. Της ρίχνουν νερό και της σηκώνουν τα πόδια.

    Η κάμερα καταγράφει καρέ-καρέ τις προσπάθειες των πολιτών να την συνεφέρουν. Την ίδια στιγμή, το λεωφορείο που περίμενε πριν καταρρεύσει φτάνει στη στάση.

    «Άφαντα» τα λεωφορεία 

    29, 28, 20 λεπτά. Οι αναμονές των λεωφορείων είναι τεράστιες. Ακόμα και μετά την ανάκληση των αδειών τα δρομολόγια είναι πολύ αραιά, με αποτέλεσμα να δημιουργείται συνωστισμός στις στάσεις αλλά και μέσα στα λεωφορεία.

    Οι πολίτες έχουν συμμορφωθεί και φορούν τις μάσκες τους πριν επιβιβαστούν στα λεωφορεία. Αυτό που λένε όλοι όμως είναι ότι ο συνωστισμός θα υπάρχει όσο τα λεωφορεία αργούν να εμφανιστούν.

     

    Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Όλοι προσπαθούν να πάνε ταυτόχρονα στις παραλίες με το 171 και το Α3. Αυτά έχουν κάποια συγκεκριμένη συχνότητα, δεν έρχονται κάθε δύο λεπτά. Κάνουν μεγάλες αποστάσεις και ακόμα και το χειμώνα είναι σχετικά δύσκολα. Ας πάνε με ταξί όλοι οι αλβανοι τζαμπατζήδες στο κάτω-κάτω…

    2. Καλα μην τα ριχνουμε και ολα σε αυτη την κυβερνηση αυτο ειναι εδω και δεκαετιες οταν δεν υπηρχε το μετρο ηταν χειροτερα για ολα μπορουμε να τους κατηγορησουμε αλλα οχι και για αυτο.

    3. Μελετημένος ο τσιπροκούλης,ξεπαστρεύει τα γερόντια που είναι η πλειοψηφία,
      ξενιτεύει τα νιάτα,
      όσοι νέοι παραμένουν δεν κάνουν οικογένεια λόγω ανεργίας-φτώχειας-φόρων
      και συγχρόνως εποικίζει με ορδές ζουλού τη χώρα.
      Ταλιμπάν αντινατίβα ο μπολιαστής,
      παρέλαβε Ελλάδα με λαθρομειονότητες
      και θα παραδώσει ισλαμαμπάντ κ κογκοσομαλία αν μείνει κανά 2 χρόνια ακόμη

    4. Τραβατε στα χωρια να παρετε αερα γιδοβοσκοι που θελατε και αθηνα..το τραγουδι λαος και κολονακι δεν εχει εφαρμογη εδω…οι κολονακιωτες μεωτους πακιστανους και οι υπολοιποι υπαιθρο….κοντεμα και τα νυχια οι οι βλαχαρες και αρμεγμα τις κατσικες και το βραδυ ο γιδοβισκος να τις το κανει χαρβαλα το νιμου…γιατι θα ειναι απο τυρια η διατροφη… Τι δεν καταταλαβες πρωτευουσιανε…

      1. εσενα σε κοβω διορισμενο απο το σοσιαλιστικο κινημα με κανενα πλαστο πτυχιο να ροκανιζεις την συνταξη σου μετα απο πολλα χρονια τεμπελιας καπου στο Δημοσιο..
        παιζει να εχεις διορισει και τα παιδια σου

    5. φόρα την μάσκα σου, κάνε την φορολογική σου δήλωση και άσε τους μετανάστες να αναλάβουν που έχουν ενέργεια και όρεξη για δουλειά.

    6. Να συσταθούν ομάδες των τριών τράγων και να ραντίζουν με αγιασμό τους ταλαίπωρους,που ως γνωστόν σκοτώνει τον κοροιδιός και σών(ζ)ει…Να κάνουν και κάτι χρήσιμο…Άλλη μια ιδέα για θέσεις απασχόλησης είναι να σε παίρνει τηλέφωνο ο κουλός,και να του παίζεις μια…

    7. Ενταξει,τελειωσες την επανασταση του πληκτρολογιου σου γερολαδα; φορα την μασκα σου τωρα και κατσε καλα μην σε κλειδωσω παλι μεσα για κανα 3μηνο.

    8. Ομάδες τριμελείς απο security σε κάθε λεωφορείο απο ένας σε κάθε πόρτα. Για να κατεβάζουν τους παραπανήσιους. Αυτόματα δημιουργούνται χιλιάδες θέσεις εργασίες για “Επόπτες Υγείας” στα ΜΜΜ, με αρμοδιότητες προσαγωγής στα οικεία Τμήματα Ασφαλείας κλπ..

      1. Αν βάλουν και από έναν στα παράθυρα θα δημιουργηθούν και άλλες θέσεις εργασίας. Από που το έσκασες ;

        1. Εάν μπορείς εσύ μόνος σου να βάλεις τάξη σε 50 επιβάτες πολύ ευχαρίστως να σε βάλουμε σε ένα υπερπλήρες δρομολόγιο να μας κάνεις και οικονομία σε μισθούς άλλων 2 υπαλλήλων. Δεν σε πειράζει να εργαστείς εθελοντικά έτσι?

    9. Η μουσική υπόκρουση σπάει κόκαλα!

      Υγ. Κλασσική γκαντεμιά, μόλις κατέρρευσε η γραία πέρασε το λεωφορείο..

    10. αφου δεν εχετε λεωφορεια τουλαχιστον εχετε ηλεκτρονικους πινακες με τα ωραρια…. τα λευτα εχουν κανει φτερα και εσας σας κανουν αερα με φτερα…… φτουυυυυυυυυυυυ και παλι φτουυυυυυυυυυυυ

    11. Ξαναγύρισαν διπλα στους δωρητές με τη μορφή φορολογικων απαλλαγών.Αλλιως δεν θα έκανε κανείς δωρεές

    12. Διάσπαση της χώρας σε μικρά κρατίδια.. (Πελοποννήσου-Αθήνας-Θεσσαλονίκης) και εγένετο οι… Ηνωμένες πολιτείες της Ελλάδας (Η.Π.Ε). Τελειώσαμε!!!

    Comments are closed.