“ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΑΛΑΚΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΜΕΚΚΑ;” – ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΑΚΗΣ ΤΣΕΛΕΝΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ (ΕΙΚΟΝΑ)

    Κοινοποίηση:
    tselentis-nosok

    Εξοργισμένος εμφανίστηκε ο Άκης Τσελέντης στα social media για το γεγονός ότι έχουν εξαφανιστεί τα εικονίσματα και τα θρησκευτικά σύμβολα από πολλούς δημόσιους χώρους. Όπως και τα νοσοκομεία!

    Ο κ. Τσελέντης βρέθηκε σε νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν η μητέρα του και παρατήρησε το φαινόμενο, το οποίο όπως του είπαν γίνεται για να μην προσβάλουμε τους αλλόθρησκους. Δηλαδή βγάζουμε τις εικόνες για να μην ταράζουμε το “είναι” και την “ψυχική υγεία” των μεταναστών.

    Η ανάρτηση του Άκη Τσελέντη:

    “Αἰδώς Ἀργεῖοι
    «Μήπως πρέπει να μας βάλουν και ένα χαλάκι να προσευχόμαστε κοιτώντας προς τη Μέκκα;»
    Με έκπληξη διαπίστωσα ότι έχουν βγάλει τα εικονίσματα από τα δωμάτια νοσηλείας. Και αυτό δε συνέβαινε στο δωμάτιο της μητέρας μου αλλά σε όλα. Το τσέκαρα και μου είπαν «άνωθεν εντολή» για να μην προσβάλουμε τους αλλόθρησκους. Αυτό είναι ένα μεγάλο αίσχος και πρέπει να απαιτήσουμε να ξανά Μπουν εδώ είναι Ελλάδα και όχι Μωαμεθανιστάν. Εμείς οι χριστιανοί ορθόδοξοι έλληνες θα πολεμήσουμε αν χρειαστεί και και μόνο εμείς.
    Κάπου με ενοχλεί αυτός ο δήθεν πολύ πολιτισμός όπου το ανώμαλο γίνεται ομαλό και τα θρησκευτικά μας σύμβολα καταργούνται.
    Κάποιοι θα μας αποκαλέσουν ρατσιστές μπορεί και να με αποκλείσουν πάλι από το facebook οι γνωστές κλίκες των ΜΚΟ. Δεν έχω τίποτα με τους μετανάστες απλώς δεν δέχομαι να μου καταργούν τα θρησκευτικά σύμβολα οι δήθεν προοδευτικοί”

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    42 Σχόλια

    1. Τόσο μ@λάκας είναι ο άνθρωπος. Οι δε επιλογές του κλάφτα χαράμπαλε.

    2. Εμεις ως Ελληνες τουλαχιστον το εχουμε ζησει στο πετσι μας οταν μας σφαζαν οι μογγολοι για να αλλαξοπιστησουμε αλλα μαλλον εχουμε κοντη μνημη
      Γιαυτο να μην διαβαζω μπαρουφες απο μερικους εδω μεσα.
      Οποιος θελει απολυτη ελευθερια ας παει στους μουσουλμανους να ζησει να δουμε ποσο ελευθερος θα νοιωσει.
      Αυτο μας εφαγε κιολας η πολύ ελευθερια και ο αντιρατσισμος σε ολα οταν οι απεναντι λυσσανε να σε κατασπαραξουν και θα το κανουν μία μερα

    3. Η αλαζονεία της εξουσίας πληρώνεται και με τόκο.
      Όλοι αυτοί έχουν εμπλουτισμένο βιογραφικό.
      Θα λογαριαστούμε σύντομα χωρίς τους νόμους και τους αστυνόμους.
      Θα φορεθεί πολύ το μαύρο.

    4. η ΝΔ ,μαζί με όλο το πολιτικό σύστημα ,
      με επικεφαλης του, την Κ. Σακελλαρόπουλου,
      ζητάει να υλοποιηθεί ο νούμερο ένα κίνδυνος για την Ελλάδα,
      δηλαδή η αντικατάσταση πληθυσμου,
      μια σκοτεινή θεωρία που έχει διατυπωθεί
      από τον Γκουντεχόφεν Καλλέργη πριν από έναν αιώνα ,
      που ζητούσε την αντικατάσταση των Ευρωπαϊκών Λαών,
      από μια εύκολα χειραγωγήσιμη μάζα
      χωρίς αξίες, πίστη και ιδανικά. …..
      Αυτό ονειρεύονται και για την χώρα μας , οι αιώνιοι εφιάλτες ,
      έναν πολυφυλετικό πολτό,
      200 χρόνια μετά την Εθνεγερσία του 1821,…..
      αργά και σταθερά οδηγούν την Ελλάδα του 2040,
      σε μια Ελλάδα δίχως Έλληνες.
      Αυτό θα σταματήσει μόνο εάν ο Ελληνικός Λαός
      διαπιστώσει την σιωπηλή αντικατάσταση
      που διαπράττεται εις βάρος του ,
      και στηρίξει την μόνη ρεαλιστική εθνική λύση,
      το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ!

    5. “Η Ελλάδα το 2040 : Ελλάδα δίχως Έλληνες ”
      ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης σε Οικονομικο φορουμ…20/10/2021….
      Aντί να πάρει η κυβερνηση της ΝΔ οικονομικά μέτρα,
      για να ενθαρρυνει τις οικογένειες να αποκτούν παιδιά,
      βρήκαν τη λύση….Ισλαμο-μεταναστες. ….
      Φεύγει όλο το ποιοτικό δυναμικό της Ελλάδας
      και έρχεται εδώ το τριτοκοσμικό Ισλάμ… φυσικά συμπαραστάτη στους αντεθνικούς της σχεδιασμούς,
      η Ν.Δ του Κούλη ,βρήκε “το κόμμα του λαού” το ΚΚΕ
      και την “προοδευτική” αριστερά γενικότερα…………………το εγχειρημα Κασιδιαρη , με το νεο κομμα ΕΛΛΗΝΕΣ ,
      ειναι η τελευταια ελπιδα πριν τον αφανισμο…..
      αν δεν επιτυχει , ο τελευταιος να κλεισει την πορτα…….
      το Ισλαμ ειναι ante portas (προ των πυλών)

    6. Τι κάνουν ο Ιερώνυμος και οι δεσποτάδες ?!?!?!?!?!?!?!? Εδώ πήραν απόφαση να γίνει Ανάσταση πριν τις δώδεκα καταπατώντας Κανόνες και παραδόσεις αιώνων , το βούλωσαν με την κατάργηση των θρησκευτικών και έγιναν ντίλερς εμβολίων, στην αποκαθήλωση των Εικόνων θα κολλούσαν ?????

    7. Δεν ήξεραν οι ΝουΔούλες ότι ο Μητσοτάκης είναι ένας γαλάζιος Τσίπρας;;; Ας πρόσεχαν και αυτοί. Τώρα φάτε χασαν καζαμπούμπου και λοκντάουν.

    8. Και που τα λες κ.Καθηγητα,ποιος σε ακούει; Δυστυχώς έχουμε μπλέξει με ξεπουλημενους για το χρημα και τα οφικια. Πλέον αν δεν πιστεύεις στην απατρια, στην έκλυση των ηθών, στην αποχριστιανοποιηση, στην εθνική ενδοτικότητα κτλ, δεν έχεις καμία πιθανότητα να ηγηθεις κάποια δημόσια θέση με γνώμονα μόνο και μόνο την αξία σου.

    9. Άνθρωποι και ανθρωπάκια……
      Ο μεν ΤΣΙΟΔΡΑΣ πουλήθηκε στον ΔΙΑΒΟΛΟ για μια χούφτα χαρτονομίσματα……
      Ο μεν ΤΖΕΛΕΝΤΗΣ προσπαθεί να υπερασπιστεί το αυτονόητο…….
      Και ένας λαός ο οποίος δεν ξέρει που πατά και που βρίσκεται…….
      Επειδή λοιπόν η ΕΙΚΟΝΕΣ για τους ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ είναι μέρος της ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΣ μας η οποία καθορίστηκε και καθιερώθηκε από ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ περιμένω να δώ την αντίδραση των ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ καθώς επίσης και την απόφαση τους ότι η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΛΈΟΝ τελεί υπό ΔΙΩΓΜΩ….
      ΠΕΡΙΜΕΝΩ….

    10. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ”ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ”, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    11. Φίλτατε κύριε Τσελέντη, σου απαντώ προσωπικώς, ότι επιβάλλεται να ενημερωθείς επί πλείστων σχετικών θεμάτων. (1) Ο χριστιανισμός, ως θρησκεία, αποκηρύσσει την Ιατρικήν. Περί σχετικών στοιχείων, μπορείς ανά πάσα στιγμή, να αγοράσεις το βιβλίο του ιατρού Ιωάννη Π. Γεωργίου, εκ των εκδόσεων “Παπαζήση”, Αθήνα 1.977/1.978μ.α.χ.χ., εάν το βρεις από τα παλαιοβιβλιοπωλεία, με μίαν έκτασιν 328 σελίδων. Εκεί παραθέτει άφθονα στοιχεία περί της διώξεως της Ιατρικής εκ των μισανθρώπων Εβραιολάγνων. Εάν επιθυμείς, μπορώ να σου παραθέσω σχετικά στοιχεία. (2) Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος μουσουλμάνος, για να μην θέλει τις εικόνες σας. Απλώς αναλογίσου, ότι ο Όρκος του Ιπποκράτους, εδώ καί πλέον των είκοσιν τεσσάρων (24+) αιώνων, επικαλείται τους Έλληνες Θεούς καί τις Ελληνίδες Θεές. Άρα, καθώς αντιλαμβάνεσαι, καί μόνον εξ αυτού, είναι όλως ανήθικον καί υποκριτικόν, ένας αλλόθρησκος, να υπόσχεται τήρησιν όρκου τον οποίον δεν πιστεύει. (3) Περί “ορθοδόξων Ελλήνων”, μην ομιλείς, διότι κατά το δημώδες “δεν σε παίρνει”. Καί αν αμφιβάλλεις, ή αν αμφιβάλλει οποιοσδήποτε, μπορεί απλώς να επισκεφθεί, όποτε θέλει, την Εισαγγελίαν Πρωτοδικών Αθηνών, ειδικότερον δέ το γραφείον 220 του κτίσματος 16, ώστε να ζητήσει αντίγραφα της εκ μέρους μου κατατεθείσης μηνυτηρίου αναφοράς, με στοιχεία καταθέσεως ΕΓ88-2015/243, βάσει των οποίων κατηγορώ σύμπασαν την χριστιανικήν θρησκείαν, ανεξαρτήτως εάν πρόκειται περί της Ανατολικής Ορθοδόξου Εκκλησίας του Χριστού, της Ρωμαϊκής Καθολικής Εκκλησίας, της Διαμαρτυρήσεως μετά των ποικίλων υποδιαιρέσεών της ή καί των καλουμένων προχαλκηδονίων χριστιανικών θρησκευτικών διομολογήσεων ή αν πρόκειται περί των παλαιοημερολογιτών ή καί των όποιων άλλων, περί της διαπράξεως εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητος, γενοκτονιών, καταστροφής πολιτιστικών μνημείων κ.λ.π. Το υλικό μου είναι εκτεταμένον καί ευρύτατον καί το εμπλουτίζω διαρκώς με νέες αποστολές. Άρα, φρόντισε φίλτατε θεματοθέτα, να ενημερωθείς, πρό της εκ μέρους σου υποστηρίξεως τέτοιων θέσεων εκ νέου. Σου εύχομαι καλήν επιλογήν πλέον, καθώς καί ωρίμους καί γονίμους προβληματισμούς. Τα συμπεράσματα δικά σου.-

      1. Ένα μάτσο ψέμματα από ανθρώπους κατεστραμμένους στο μυαλό που τους πονάει ο Ιησούς Χριστός.

    12. Δυστυχως κυριε τσελεντη οι ελληνες με εψιλον μικρο δεν πολεμουν και ουτε θα πολεμησουν ποτε, βλεπουν netflix ψαχνουν να γεμισουν τα κενα με κοινωνικα δικτυα αποστασιοποιησης και παιζουν το π@λι τους με porn hub..

    13. ο μησο-τακης το ειπε θα πολεμισει τον νατιβισμο θα φερει μεσα με αγαπη τον μουλσουμανισμο και θα φτιαξει μουλσουμανικο γκετο παρα τον προθιπουργο ο ιδιος τα εχει πει ψαξτετα μονοι σας

    14. Σωστος ,στη χωρα μας θα μας πουν τι να κανουμε????

    15. Επιστημονας με κεφαλαιο Ε, και Ανθρωπος. Μπορει να εχει εκρηκτικο χαρακτηρα, αλλα τα λεει στα ισα και για την πιστη μας, και για τους σεισμους, και για ολα. Στον τομεα του δε, ειναι κυριαρχος και πισω του απλα το χαος. Το οτι ειναι επιστημονας και ταυτοχρονα ορθοδοξος χριστιανος, τον εξυψωνει ακομα περισσοτερο στα ματια μου. Κλινω γονυ στο μεγιστο Τσελεντη.

    16. “Προσβάλλονται οι αλλόθρησκοι βλέποντας τις εικόνες”. Οι χριστιανοί δεν προσβάλλονται όταν τις κατεβάζουν και δεν τις βλέπουν; ‘Η μήπως υποσχεθήκαμε σε κάποιον απ΄ αυτούς ότι επειδή ήρθαν αυτοί εδώ, εμείς θα αλλάξουμε την πίστη μας;

    17. Μπράβο σου. Έχεις κότσια. Ο πρώην ψάλτης τσιόδρας δεν σχολιάζει τέτοια θέματα γιατί θα τον διώξουν από την επιτροπή, μόνο για το μπόλι λέει. Βγείτε μπροστά οι επιστήμονες ρε. Αφήνετε τα ανθελληνικά λαμόγια να καταστρέφουν τα παιδιά σας και την Ελλάδα. Να έχουν επιδόματα οι λαθρομετανάστες και να πεινάνε τα ελληνόπουλα. Ξεφτιλισμένο προδοταριό.

    18. η Γραικία είναι πια πολυφυλετική και πολυπολιτισμική χώρα, οι παλιοί ντόπιοι κάτοικοι είναι πλήρως εκδυτικοποιημένοι και αποεθνικοποιημένοι, όταν βρεθεί κάποιος να πει “έξω οι λάθρο” τον λέει το σύστημα “ναζί” και τον βάζει φυλακή ενώ οι ραγιάδες πιστεύουν την συστημική προπαγάνδα και γιορτάζουν έξω από το εφετείο πληρώνοντας ταυτόχρονα φόρους στο κράτος για να εισάγει και να στεγάζει και να σιτίζει τους λάθρο…..συμπέρασμα….είναι αργά για δάκρυα Τσελέντη και κάθε Τσελέντη…..αφού δεν σου αρέσουν οι “ναζί” φάε τώρα ισλαμοναζί για να είσαι “κεντρώος”, “πατριώτης με την καλή έννοια” και άλλα τέτοια φαιδρά…..

    19. Συμφωνώ απόλυτα με τον Κύριο Τσελέντη.Αυτή η προσπάθεια κάποιων άνωθεν να καταργηθούν τα ιερά και τα όσια ,μας ξεπερνάει. Στο κάτω κάτω οι πρόσφυγες είναι φιλοξενούμενοι στην χώρα μας….δεν πήγαμε εμείς στις δικές τους!Άρα λοιπόν πρέπει να σέβονται ότι στην Ελλάδα ,ο Χριστιανισμος είναι η επίσημη θρησκεία. Δεν την επιβάλουμε σε κανέναν ,όπως θα έπραταν εκείνοι αντίστοιχα με την δική τους.

    20. Μπραβο του αλλοι φοβονται να το πουν.Τα πολλα λογια ειναι φτωχεια. ΠΡΑΞΕΙΣ.

    21. Ας βγουν μπροστά όσοι έχουν δημόσιο λόγο και ενοχλούνται από όλη αυτή την κατάντια . Μόνο έτσι θα αντιδράσει και ο απλός πολίτης που ταυτίζεται με αυτές τις απόψεις. Αντίδραση από όσους πιστεύουν σε πατρίδα σε θρησκεία σε οικογένεια.

    22. Ρε Τσελεντη δεν εχεις καταλαβει οτι η εντολη της Νεας Ταξης ειναι η αφανιση της θρησκειας; Το Ισλαμ δεν τολμανε να το αγγιξουν γιατι δεν τολμανε μεχρι να βρουν το καταλληλο τροπο να το αφανισουν και συτο. Οι δε ηγετες ολων των κρατων ειναι πλεον υπαλληλοι τους και ενεργουν αναλογα τις εντολες τους.

      1. Υπαλληλοι τους που πληρωνοντε απο τα ελληνικα ψοφιμια και καταχραζοντε ελληνικο χρημα του δημοσιου

    23. Ο ιερωνυμος και οι λοιποί δεσποταδες;
      Κοιμούνται;
      Εάν επικρατουσα θρησκεία ηταν ο κομμουνισμος και βγαζαν τις εικονες του πατερουλη σταλιν , θα γινοταν της πουτ@νας.
      Τελικά, είμαστε μεγάλες κοτες.
      Που ‘σε ρε Καντιωτη…

    24. Απλή λογική είναι όλα ξυπνήστε και δείτε τι κάνουν στην Ελλάδα!

    25. Εντάξει αλλά δεν το είπες σωστά ,λαθρομετανάστες =εισβολείς

    26. εγω ομως και πολλοι ελληνες χριστιανοι και χριστιανοι απο αλλα κρατη οταν πηγαμε Σ Αραβια δεν ειδα να καταργουν τα τζαμια και την προσευχη τους και το κορανι για να μην ενοχληιθουμε εμεις οι αλοθρησκοι απεναντιας πριν φυγουμε απο Ελλαδα υπογραφαμε χαρτι να σεβομαστε την θρησκεια και τα εθιμα τους αυτο που γινεται εδω ειναι απαραδεκτο αν δεν τους αρεσουν οι εικονες να πανε σε κρατη που εχουν ολο μιναρεδες και να ξεκουμπιστουν απο την Ελλαδα μαζι με αυτους που τους κουβαλησαν και αν με πουν και ρατσιστη χεστηκα

    27. μορυ κουλα και οι υπολοιποι 300, τα προσχηματα επεσαν ολοτελα οι μασκες επισης ελλεινοι σκατενιοι πολιτικοι εδω ειναι Ελλαδα ρε κολοπαιδα ολκης αλλα και οι γιατροι που δεχονται οτι τους πουν οπως και με τον κοροδοιο τα ιδια σκατα ολοι τους εμετος και αηδια οσοι υπακουν σε εντολες σαπιες αρρωστες οπως και οι εντολοδοχοι σιχαματα ευχομαι η καταρα του κοσμου να σας πετσοκοψει ολους σας κοπριες

    28. Αχ κύριε Τσελέντη. Αυτά που θέλει να πραγματοποιήσει η παγκοσμιοποίηση δεν πραγματοποιούνται με τις εικόνες και τους σταυρούς στους τοίχους. Η παγκοσμιοποίηση στηρίζεται στους δαίμονες σε όλα τα επίπεδα. Η Ελλάδα είναι στο στόχαστρο και μετά όλη η υπόλοιπη υφήλιος. Η Ελλάδα είναι η χώρα που έχει το Άγιο Όρος. Η Ελλάδα είναι η χώρα με τους περισσότερους μάρτυρες και αγίους. Ο διάβολος δεν μπορεί να “δουλέψει“ άνετα στην χώρα μας γιατί όλα ευωδιάζουν Ιησού Χριστό έστω και αν τα τελευταία χρόνια ψηφίζονται αντίχριστοι νόμοι. Τελούνται Θείες Λειτουργίες που καίνε τον διάβολο. Γι’αυτό οι εντολές που έχει δώσει η παγκοσμιοποίηση στους πολιτικούς μας είναι: Αν θέλετε να εκλέγεστε τελειώστε γρήγορα με οτιδήποτε έχει σχέση με Έθνος και Ορθόδοξη πίστη. Χρήματα σας δίνουμε με το τσουβάλι, δημοσιογράφους έχετε να περνάνε τις εντολές σας, τηλεόραση έχετε για πλύση εγκεφάλου. Η Εκκλησία δεν μιλάει γιατί απειλείται. Επομένως τελειώνετε………………….

    29. Ἡ ἐπίσημη ἐκκλησία τἰ πρεσβεύει ἐπ’ αὐτοῦ;….

      1. Η Εκκλησία και ο ΤΣΥΡΙΖΑ έχουν υπογράψει από το 2016 MOMENDUM για την κατάργηση όλων των χριστιανικών εορτών και παρελάσεων.
        ΨΆΞΤΕ ΤΟ

      2. Δεν προλαβαίνει να ασχοληθεί με το θέμα γιατί βαράει τα νεοταξικά εμβόλια στους πιστούς της.

    30. Πλευρη ξυπνα επιτελους και παραιτησου απο στοιχειωδη ευθιξια ! Εδω ειναι το λικνο της ορθοδοξιας λαμογια αντιχριστοι! Αυτη τη φορα η φωτια δεν θα καψει καμμια Ευβοια και καμμια Αττικη παρα τον κωλο σας! Θερμα συγχαρητηρια κ. Πλευρη που τιματε με αυτες τις αποφασεις του χυδαιοσαυρου γκαντεμοσαυρου μιζοτακη τον πατερα σας και την αποθανουσα μητερα σας! Δεν νομιζω να σας ειχανε δωσει αυτη την ανατροφη!

    31. Μπράβο Άκη. Το ίδιο λέμε όλοι μας οι γνήσιοι Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί.
      Μετέτρεψαν τη χώρα σε Κανταχάρ οι αντίχριστοι. Όταν πατήσει τον 9άρι τότε θα παρακαλάνε Χριστό και Παναγία. Αν προλάβουν.

    Comments are closed.