ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΓΩΣΕΙ Η ΚΟΛΑΣΗ. ΟΙ ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΚΙ ΕΣΧΙΣΑΝ ΤΑ ΚΑΛΣΟΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    papadimoulis

    Γράφει ο Μαυρογιαλούρος του πολιτικού παρασκηνίου

    Θίχτηκαν οι απολογητές του «πολιτικού χαμαιτυπείου» που κυβερνάει τη χώρα και ξεσηκώθηκαν σκίζοντας τα …καλσόν τους. Κι άλλοι με μάσκες ως καρνάβαλοι λόγω των αποκριών κι άλλοι ως καταδότες άρχισαν να χαλάνε τον κόσμο και να διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους. Η υποκρισία και ο φαρισαϊσμός στο απόγειό τους. Διαμαρτύρονται και φωνάζουν αυτοί που θα έπρεπε να έχουν εξαφανιστεί και αν μη τι άλλο να βγάζουν το σκασμό. Η ευθιξία τους είναι τόσο ψεύτικη και κατασκευασμένη που δεν τους παίρνει κανείς στα σοβαρά…

    Έχουν το θράσος…

    Ένα άκρως σατιρικό και σαρκαστικό κείμενο για την πολιτική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Ελλάδα και για τα πρόσωπα που την αντιπροσωπεύουν, τους πόνεσε τόσο πολύ που τελικά τους ανάγκασε να … βγάλουν τις μάσκες και να αποκαλύψουν ποιοι στ’ αλήθεια είναι. Κι είναι ακόμα χειρότεροι από αυτό που εμφανίζονται. Με τις «διαμαρτυρίες» και το μένος τους, ξεμπροστιάστηκαν… Έχουν το θράσος να μιλάνε -στο όνομα της Ελληνίδας, της απλής εργαζόμενης ή και της άνεργης που προσπαθεί να τα φέρει βόλτα διατηρώντας την αξιοπρέπειά της και την πίστη της σε αξίες και ιδανικά- αυτοί που τα διέλυσαν όλα. Αυτοί που εδώ και τέσσερα χρόνια, εκτός από «αποικία» που ήταν από τους προηγούμενους, μετατρέπουν τη χώρα και σε ένα απέραντο «μπ@ρδέλο», πολιτικό και όχι μόνο.

    —-Μιλάνε στο όνομα της γυναίκας, αυτοί που έχουν αναγκάσει τις Ελληνίδες να μην παντρεύονται, να μην κάνουν οικογένειες, να μην γεννούν παιδιά γιατί δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα ούτε για τον εαυτό τους και περιμένουν να ζήσουν από τη σύνταξη των γονιών ή του παππού και τις γιαγιάς.

    ——Μιλάνε για «ισότητα» των γυναικών, αυτοί που έχουν κάνει επιστήμη την ανισότητα.

    —–Μετά την οικογενειοκρατία, η γκομενοκρατία βρίσκεται κι αυτή σε πλήρη άνθηση με τα χρώματα του ΣΥΡΙΖΑ.

    —–Σκίζονται δήθεν για τις ίσες ευκαιρίες αυτοί που για να προωθήσουν τους κολλητούς και τις κολλητές τους έχουν ως μόνο κριτήριο το «ξέσκισμα» …κρεβάτι και στη διακίνηση του χρήματος. Η ισότητα και οι ίσες ευκαιρίες είναι στα λόγια και για τους άλλους. Για τους ίδιους είναι μόνο η πάρτη τους.

    —–Βγαίνουν και κάνουν τους τιμητές αυτοί που επί των ημερών τους και λόγω της οικονομικής εξαθλίωσης η πορνεία σε όλες της τις μορφές έχει πλημμυρίσει πάλι τη χώρα.

    Τα υπόλοιπα το πρωί της Τρίτης 12-3 στο πρωτοσέλιδο του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, της μοναδικής αντιστασιακής εφημερίδος με δόγμα “Αλήθεια είναι ΜΟΝΟΝ η αλήθεια του Λαού”.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ! ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!

    2. Ζήτησα από ρουβικωνες δράση κατά ευρωβουλευτων κ ειδικά του ποντικομουρη…. Άκουσα τα εξ αμαξης

    3. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΑΙΜΕΤΟΣ . ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΒΑΡΒΑΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟ ΚΟΥΜΟΥΝΑΚΙ. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ .ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΑΤΟΥ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ .

    4. αριστεροί προδότες με δεξιές τσέπες από τα κλεμμένα των Ελλήνων.

    5. Παπαδημουλε θα σου την ξουρισουμε την μουστακα μουλε γιατι δεν δεχομαστε ευρωβουλευτη ναχει φερετzε του φουστη.

    Comments are closed.