ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ… ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ Ο ΝΤΟΡΟΓΙΟΣ!!!! ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΖΑΜΠΑ ΓΙΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΑΛΒΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ… CHEERLEADING ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ – ΤΟ ΒΙΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ ΕΡΜΑΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗ

    Κοινοποίηση:
    58800e02-1b82-4a87-a7bd-a8632e216159

    Ο Μπακογιάννης, γράφοντας τους νόμους στα παλιά του παπούτσια, δίνει τα κτήρια για μάθημα Αλβανικών και… cheerleading!

    Ο Δήμος Αθηναίων παραχωρεί σχολεία σε διάφορους φορείς κατά το δοκούν, χωρίς να έχει σχετική άδεια από το Υπουργείο Παιδείας, κατά παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα newsbreak.gr!

    Ο «Καλλικράτης» ορίζει ότι ο δήμος δύναται να παραχωρήσει σχολεία για «άλλες χρήσεις κοινής ωφέλειας ή για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων κοινού ενδιαφέροντος, σε συνεργασία με τη Σχολική Επιτροπή» [παρ. 4 του άρθρου 94 του ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/2010, τεύχος Α’)]. Το δε Yπουργείο Παιδείας έχει εκδώσει σειρά εγκυκλίων για τις διαδικασίες και τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για την παραχώρηση σχολικών κτιρίων (ιδέ επιστολή επιτροπών κατοίκων).

    Ο δε νέος νόμος της Κεραμέως (άρθρο 98 του ν. 4823/2021) ορίζει σαφώς τα εξής:

    Παραχωρούνται για άλλες χρήσεις κοινής ωφέλειας ΜΟΝΟ διδακτήρια που ΔΕΝ χρησιμοποιούνται.
    Όσα χρησιμοποιούνται ως σχολεία παραχωρούνται στη σχολική κοινότητα εκτός ωραρίου ΜΟΝΟ για προγράμματα προς την εκπαιδευτική κοινότητα.
    Ο δήμαρχος μπορεί να το διαθέσει ΜΟΝΟ για ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ και όχι για προγράμματα κοινού ενδιαφέροντος, και μάλιστα οι όροι καθορίζονται από το υπουργείο Παιδείας και το υπουργείο Εσωτερικών, και όχι από κάθε δήμαρχο.

    Ωστόσο, όπως φαίνεται, ο κ. Μπακογιάννης όλα τα παραπάνω τα… ακούει βερεσέ! Για παράδειγμα, έχει παραχωρήσει το 133ο Δημοτικό Σχολείο της Αθήνας στην πρεσβεία της Αλβανίας για μαθήματα σε Αλβανούς που διαμένουν στην Αθήνα. Οχι σε παιδιά αλβανικής καταγωγής του σχολείου, αλλά σε Αλβανούς γενικώς, για να μάθουν αλβανικά σε κτίριο του Ελληνικού Δημοσίου και όχι ελληνικά, με δάσκαλο που δεν έχει πιστοποιηθεί από το ελληνικό κράτος.

    Παραχώρηση προαυλίων σχολείων σε αθλητικούς συλλόγους

    Με άλλες αποφάσεις, το καλοκαίρι του 2021 έδωσε το προαύλιο σχολείων σε αθλητικούς συλλόγους για να προπονούνται αποκλειστικά τα μέλη τους. Οχι για προγράμματα γυμναστικής της σχολικής κοινότητας, αλλά για αθλητικές προπονήσεις μελών των συλλόγων. Π.χ. αθλητικός σύλλογος προπονεί τις αθλήτριές του στο cheerleading, στο cheer hip hop, στο cheer pom pom. Απίθανα πράγματα… Άλλος σύλλογος προπονεί τους αθλητές του στις πολεμικές τέχνες κικ μπόξινγκ και τάε κβον ντο, με όλη τη γειτονιά να παρακολουθεί λαβές και κλοτσιές. Με ποια κριτήρια, άραγε, επελέγησαν οι συγκεκριμένοι σύλλογοι; Και ποιος παρακολουθεί και ελέγχει τι ακριβώς κάνουν;

    Με άλλη απόφαση παραχωρεί για ένα ολόκληρο σχολικό έτος (2019-20) αίθουσες σχολείου στην Ένωση Ρωσοφώνων Γυναικών ΑΜΚΕ SLOVO για «Πολιτιστικές και καλλιτεχνικές δράσεις, μουσική, τραγούδια ρωσικά, εκμάθηση ρωσικής γλώσσας». Και εδώ χωρίς καμιά πιστοποίηση από το Υπουργείο Παιδείας.

    Μάλιστα, οι ευεργεθέντες απαλλάσσονται σκανδαλωδώς από τη συμμετοχή στα λειτουργικά έξοδα των σχολείων, παρά το γεγονός ότι για κάποιες περιπτώσεις η χρήση αφορά εσωτερικούς χώρους για ένα ολόκληρο σχολικό έτος.

    Επιστολές διαμαρτυρίας

    Ολα τα παραπάνω ο κ. δήμαρχος τα δικαιολογεί με επιχειρήματα που παραπέμπουν στη… νέα τάξη στον πλανήτη (!) και την πολυπολυτισμικότητα. Κι όμως! Αυτό ανέφερε το γραφείο του, απαντώντας σε επιστολές διαμαρτυρίας που του έστειλαν επιτροπές κατοίκων από περιοχές όπως η Κυψέλη και η πλατεία Βικτωρίας.

    Στην εύλογη ανησυχία τους για τη χρήση των σχολείων από εξωσχολικούς φορείς και παράγοντες, η δημοτική Αρχή ανέφερε: «Είναι σαφές πως ζούμε σε έναν κόσμο παγκοσμιοποιημένο, όπου οι πεποιθήσεις, οι ιδέες που είχαμε πριν από 20 και 30 χρόνια, έχουν πλέον αλλάξει, και οφείλουμε πλέον να τις εξετάζουμε υπό ένα διαφορετικό πρίσμα. Είμαστε υποχρεωμένοι να λαμβάνουμε υπόψη μας τα νεότερα γεωπολιτικά δεδομένα, τους ευρύτερους οικονομικο-κοινωνικο-πολιτικούς συσχετισμούς, τις διεθνείς συμφωνίες που έχει υπογράψει η χώρα μας και τις διακρατικές συμφωνίες που έχουν υπογραφεί με συγκεκριμένα κράτη. Επίσης, τις οικονομικές, πολιτισμικές, πολιτιστικές σχέσεις και, πάνω από όλα, το εθνικό όραμά μας για το πού θέλουμε να οδηγήσουμε τα πράγματα, ώστε να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο, δημοκρατικό κράτος μέσα στο πλαίσιο μιας σύγχρονης και αλληλέγγυας Ευρώπης».

    Εν ολίγοις, ο κ. Μπακογιάννης υπηρετεί, όπως λέει, ένα… παγκόσμιο όραμα, και για αυτό παραχωρεί δημόσια σχολικά κτίρια κατά το δοκούν. Παγκόσμιου βεληνεκούς ηγέτης, αν μη τι άλλο…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    33 Σχόλια

    1. ΡΕ ΜΠΟΥΛΗ ΒΛΑΚΟΔΗΜΑΡΧΕ ΣΤΕΙΛΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΠΡΗΤΟΚΗΠΟΥΡΟ ΝΑ ΚΑΘΑΡΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΣΜΑΙΝΟ ΔΕΝΤΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΧΙΟΝΙ…………

    2. Το εξώγαμο του μπακογιαννη , τι κάνει? Την μάνα του πάντως την διόρισε.

    3. Μιλάμε η ΝΔ έχει καταντήσει την Αθήνα βιλαέτι της τα 50 τελευταία χρόνια. Άρα είναι το κόμμα που ευθύνεται ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ για την κατάντια και τον ξεπεσμό, τη βρώμα και δυσωδία που έχει βαφτίσει πολυπολιτισμικότητα. Περαστικά σας για τον ντορογιό που ψηφίσατε και τον ετεροθαλή αδερφό που σας γλεντάει Αθηναίοι.

    4. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΚΕΦΑΛΑ!!!!….ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!!!

    5. Ψαξε βρες ποιος σκοτωσε το πατερα σου κι ας τις καρεκλες μασωνογιε!
      Καποια στιγμη θα πρεπει να ξυπνησεις!

    6. Το αντιπαλο δεος ηταν ο καρροτακιας. Ισως ηταν καλυτερος ο bugs bunny

    7. Στέφανε δεν έχεις κατανοήσει ότι πρέπει να βιαστείς.Τα περιθώρια έχουν στενεψει κ ήδη έπρεπε να προετοιμάζετε ο λαός να ψηφίσει τη παράταξη σου .Περιμένουμε εναγωνίως το επίσημο κάλεσμα κ τις τοποθετήσεις σου .Είμαστε σοβαρά άτομα .Μπορεί κάποιες φορές στα σχόλια να ξεφεύγουμε όμως πίστεψέ με όταν θα ρθει η ώρα θα σε στηρίξουμε με επιχειρήματα κ λόγο σωστό στις παρεες μας στις οικογένειες μας ώστε η παρουσία σου στις εκλογές να σου φέρει σίγουρη νίκη κ έδρα .Συγχαρητήρια που αναδεικνύεις θέματα για τα οποία όλοι οι άλλοι σιωπούν .

    8. Γιατι κλαιγεστε τωρα ;
      Εσεις δεν τον ψηφισατε στις δημοτικες ;
      Δεν σας αρεσε ο Κασιδιαρης,ητανε “ναζι” και “φασιστας”.
      Φατε τωρα στη μαπα το αρχιλαμογιο που ψηφισατε και σκασμος.
      Λαμογια και απατεωνες θελατε,ωραια φατε τα τωρα και σκασμος.

    9. Χαχαχαχα, εσείς τρέξτε για μπόλια………..Ζααααααααα

    10. Ο/Η Γιατί δεν τον μηνύουν οι σχολικές επιτροπές και το Υπουργείο Παιδείας; λέει:

      Δηλαδή παραχωρεί σχολεία που αφ’ ενός χρησιμοποιούνται από μαθητές ενώ απαγορεύεται από το νόμο και αφ’ ετέρου για την διενέργεια μαθημάτων, όχι για εκδηλώσεις όπως επιτρέπει ο νόμος;

    11. Ο ελληνισμός με τα καλά του και τα κακά του έσβησε. Ο σώζων εαυτόν σωθήτω…

    12. Αυτός το μούλικο του το μεγαλώνει στα Βόρεια Προάστια πάντως…

    13. Περαστικά σας ζώα που πιστέψατε τους Μητσοτάκηδες ότι θα έδιωχναν τους λάθρο, αυτοί έχουν περισσότερες ΜΚΟ κι απ΄τους ζαίους.

    14. Ο παπάς, έκανε ζημιά σέ μερικά κορίτσια.. Αυτός, επιτίθεται κατά τής ύπαρξης μας ως Έθνος!
      Τό ζήτημα είναι: Πώς νά απαντήσεις σε μία προδοσία;.. ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ, έχει μία συγκεκριμμένη απάντηση..ΜΙΑ ΜΟΝΟΝ.
      Έχει κανένα νόημα νά περιμένω 4 χρόνια “για νά τιμωρήσω” με μία ψήφο??
      Δεν καταλαβαίνω γιατί “τά αποκαλυπτετε”? Νόημα θα είχε “ή Αποκάλυψη” αν τιμωρούνταν άμεσα!! Λέω κάτι λάθος?..

      1. Έχεις τα ΑΡΧΙΔΙΑ να τους γ@μησεις;;Τα έχεις;;;

    15. Ντορογιέ εξελίσσεσαι σε μεγάλο μπουμπούνα.

    16. Τι επιστολές διαμαρτυρίας ρε ραγιάδες του κερατά. Πάρτε τα όπλα και εκτελέστε τους Εβραίους πράκτορες! Σας τελειώνουν μέρα με την μέρα!

    17. Η αραβοκρητική οικογένεια στην οποία ανήκει όλο αυτό το σόι, έχει βάλει στόχο να διαμελίσει την χώρα ώστε να καταστήσει το νησί που υφάρπαξαν οι προγόνοι τους τον 8ο αιώνα μΧ σε ανεξάρτητο τουρκο-αμερικάνικο προτεκτοράτο με τους ίδιους σε αρχηγική θέση. Γι’ αυτό το λόγο γεμίζει όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με λαθρομετανάστες ενώ έχει βάλει σε όλα τα πόστα άραβες της Κρήτης (πχ και ο Μυταράκης είναι αραβοκρητικός στην καταγωγή και όχι Χιώτης, γι’ αυτό και έκανε την Χίο αποικία των μαμελούκων). Στόχος τους μαζί με την Αλβανία, τα Σκόπια, την Τουρκία αλλά και των τουρκόφιλων Πακιστανών να απενεργοποιήσουν εντελώς τον κρατικό μηχανισμό όταν έρθει η ώρα και ταυτόχρονα να εισβάλουν στην χώρα και με μαζικές εκδιώξεις και βιασμούς να εξαφανίσουν τους Έλληνες από την πατρώα γη τους μια και για πάντα! Ξέρει τι κάνει ο σκουρόχρωμος αραβοκούλης, ο συγγενής του άλλου που έβγαλε λεφτά επί Χούντας αλλά που ήθελε την Κρήτη ανεξάρτητο κράτος!

    18. Ωραία χώρα να μεγαλώνεις παιδιά.

    19. “Οι Αλβανοί της Αθήνας είναι τόσο Αθηναίοι όσο εγώ”

      Κώστας Μπακογιάννης 23/6/2021

    20. Βάλτε μπρός Έλληνες , κάντε πολλά παιδιά , θα μας φάνε οι Αλβανοί κι οι λοιποί αλλοδαποί.

    21. Γιατι αναρωτιέται ο αναγνώστης; Αυτούς τους πολιτικούς άρχοντες επέλεξε ο Αθηναϊκός λαός.

    22. Το κακό ξεκίνησε επι δρακουμέλ το 90 και φυσικά συνεχίζεται απο γυιο εγγονο ισως αργότερα κι απο δισέγγονο .
      Το σόι παει βασίλειο…

    23. Τό λέει καθαρά καί ξάστερα ό κρετίνος βλαχοδήμαρχος:Ο θείος μου ό γουρλομάτης καί εγώ συνεχίζουμε τήν αλλαγή πληθυσμού τής Ελλάδας “τοίς ρήμασι τού Σόρος πειθόμενοι”
      Γιάννης Λάκων

    24. ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΠΟΥ ΧΑΡΙΣ ΣΤΟ ΜΑΣΩΝΙΣΜΟ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΒΛΕΨΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΘΝΟΜΙΔΕΝΙΣΤΗΣ. ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΚΟΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΨΗΦΟΘΗΡΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΑΛΒΑΝΑΡΙΑ? ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ. ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ.

    25. Άντε και στους γύφτους – να μάθουν να κλέβουν αυτοκίνητα, να «σπρώχνουν» χασίσια, να πυροβολούν, ε πως όχι, ευαίσθητη κοινότητα είναι κι αυτοί. Μετά στα πάκια, να μάθουν να αυτομαστιγώνονται σωστά. Κατόπιν σε γεωργιανούς, να δουλεύουν σωστά το καλάσνικοφ. Γιατί όχι, σε ανήλικες συμμορίες, να στρώσουν τη χρήση πεταλούδας και σιδερογροθιάς. Δώστε τα σχολεία σε κάθε φρούτο, στα λοάτκια, να μάθουν να περπατάνε σωστά τα ψηλοτάκουνα και να προπονούνται για την παρέλαση γκέι πράιντ. Θα φάτε καλά στις εκλογές, δεν ξεχνάμε.

    26. ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΠΗΘΙΚΟΙ ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ

    27. Ζήτω η χούντα ρε….. Ζήτω η 21 Απριλίου….Βρ@μ@πουστα μπακογιάννη να ψ@φησεις εσύ και όλο το βρ@μοσογο σου… Κατάρα σε όσους σε ψηφίσανε ρε άθλιο υποκείμενο…. Καλά να πάθετε ρε όρθια ζώα κατοικίδια που τον ψηφίσατε…Σας αξίζει ρε Ηλίθιοι μπολιασμενοι ο μεγάλος περίγελος και η αλβανοκουλτούρα…Να πάτε στο διά@λο…. Καλά κάνουν και φεύγουν για εξωτερικό…. Ποιός Έλληνας αντέχει αυτά και δεν αντιδρά;;;Γ@μω τον καναπέ σας…

    28. Κοίτα μαγκιες ρε…Με τα χρήματα των δημοτών.
      Άσε κάτω το δημοτικό χρήμα και κοίτα να κάνεις έργο ουσιαστικό. Αυτή είναι η δουλειά σου

    Comments are closed.