ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ – ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ 31ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ – ΤΙ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ – ΑΡΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΖΗΤΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ

    Κοινοποίηση:
    eksafanish_31xronoy_mesologgi

    Για δύο ώρες μετά την εξαφάνιση του αγνοούμενου Μπάμπη, το κινητό του είχε παραμείνει ανοικτό, όπως αποδεικνύεται μετά από αναλύσεις που έχουν γίνει από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας.

    Συγκεκριμένα, το κινητό εμφανίζεται να κλείνει περίπου στις δώδεκα παρά δέκα (23.50) το βράδυ.

    Έτσι πιθανολογείται κάποιος να πήρε μαζί του το κινητό του εξαφανισθέντα κι ίσως το πέταξε σε ένα άλλο σημείο, χωρίς να μπορεί να αποκλειστεί σε κάθε περίπτωση και το ενδεχόμενο να έκλεισε το κινητό από μπαταρία.

    Τα δεδομένα αυτά προέρχονται από το facebook που ήταν συνδεδεμένο το κινητό του νεαρού εκείνη την ώρα και παρέμεινε ανοιχτό.

    «Πρόκειται ξεκάθαρα για μια εγκληματική ενέργεια μεθοδευμένη και ο δράστης δεν μπορεί να είναι μόνο ένας» δήλωσε o δικηγόρος της οικογένειας του Μπάμπη αναφερόμενος στην εξαφάνιση του 31χρονου στο Μεσολόγγι.

    Επίσης όπως έκανε γνωστό θα ζητηθεί άρση του τραπεζικού απορρήτου προκειμένου να ελεγχθούν οι κινήσεις στους λογαριασμούς του 31χρονου.

    «Το άνοιγμα λογαριασμών είναι μία διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη για να δούμε τις συναλλαγές που είχε και με ποιον» ανέφερε χαρακτηριστικά.

    Η κίνηση της οικογένειας να ορίσει δικηγόρο και να χειριστεί την υπόθεση της εξαφάνισης του Μπάμπη ως εγκληματική ενέργεια, δείχνει ότι πλέον το σενάριο της δολοφονίας του 31χρονου είναι και το πιο πιθανό.

    «Η εξαφάνιση είναι επαγγελματική. Πρόκειται για εγκληματική ενέργεια». δηλώνει και ο πατέρας του Μπάμπη.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Χασάπης που να έχει ανάγκη δανεικών σπάνιο.Χασαπης με πάθη,ναι έχει.Αλλα άνθρωπο με πάθη δεν τον δανείζουν φίλοι.(Τριανταρηςμε φίλο πενηντάρη κολλητό δεν δένει). Άνθρωπο με πάθη δανείζει ο τοκογλύφος.Και ο τοκογλύφος δεν δανείζει μόνο ένα.

    2. ΠΟΥΤΙΝ ΡΙΞΕ ΠΥΡΗΝΙΚΚΑ

    3. Μα ο καημένος δανειολήπτης είναι πάντα ο καλός στην Ελλάδα καί ας μην δίνει μία πίσω κάνοντας την ζωαρα του μας λένε.Και ο δανειστής πού έδωσε τα ωραία λεφτά του ζεστά είναι ο κακος και ας μήν μπορεί να κοιμηθεί.Ετσι δεν λένε οι ξύπνιοι στο ελλαδισταν;

    4. Αυτά έπρεπε να τα είχαν ήδη κάνει.. Χτες. Ακόμα τα κινητά “ψαχνουν”;

    5. Χίο θα μας πεις ποτέ θα ξανά είσαι στο δελτίο η αν τελείωσες την συνεργασία .? Μας λείπεις on air

    Comments are closed.