“ΜΕΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙ” ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΑΛ@ΚΕΣ; YΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ “ΒΟΜΒΕΣ” ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΔΙ! ΟΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΝ, TA KOΡΟΪΔΑ ΘΑ “ΞΑΝΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙ” – ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΟΡΙΑ – ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ; (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    meinete exo

    Άλλα μέτρα για εμάς…αλλά για τους λ@θρο και τις ΜΚΟ;

    Μεταφέρουν συνεχώς λ@θρομετανάστες από τα νησιά σε όλη την Ελλάδα. Όπως ακριβώς έγινε στο Κρανίδι αφού πρόσφατα είχε μεταφερθεί νέα φουρνιά από δαύτους.

    Κυκλοφορούν χωρίς τους περιορισμούς που επιβάλλουν στους Έλληνες πολίτες, όταν όμως αρρωστήσουν οι Έλληνες “ξαναμένουν σπίτι”, όπως ακριβώς έγινε στο Κρανίδι…

    Και μια ερώτηση, ισχύει ότι οι λ@θρο στο ξενοδοχείο που εμφανίστηκαν τα κρούσματα στο Κρανίδι, έτρωγαν στο πάτωμα;

    Δείτε εικόνες από την Μόρια με το μπουλούκι και θα καταλάβετε!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    38 Σχόλια

    1. Στη δυτικη Θεσσαλονικη τα 2/3 ειναι αλλοδαπαροι. Και δεν ειναι υπερβολη ! Οσοι Θεσσαλονικεις ας με διαψευσουν εδω.

    2. Εάν δεν κατέβει 200000 κόσμος στο Σύνταγμα να μπουκάρει στη Βουλή δεν αλλάζει τίποτα . Οποίος και να ψηφιστεί θα τα πάρει και θα κάνει τα ίδια μόνο ο λαός μπορεί ΝΑΤΟ αλαξει με την συνεχή παρουσία 200-3000000 στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη αν όχι ας ετοιμάσουν τις γυναίκες τους και τα παίδια τους να προσκυνήσουν στα 4

    3. ΜΑΓΚΕΣ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΡ@ΤΑΓ@Ν ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΕΜΕΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ ΟΡΚ.

    4. Πριν απο λιγο εμαθα, οτι αδειασαν, αρον – αρον, συνοικιακο Γηροκομειο και εβαλαν, Λαθρομεταναστες.
      – Ομολογω, οτι γελασα, οταν προσεξα, οτι μονον ενας, απο δαυτους, φορουσε μασκα.
      Τι να υποθεσω; Οτι νοσει ή οτι ειναι υγιης; Βλεπετε, με εχει μπερδεψει και ο “Αριστερος Ψαλτης” (Καλοοοοο!!!!!!) οπως τον αποκαλεσε, καποιος!

    5. Το χοντρό πορδοβούλωμα στο τέλος τι κάνει νόημα και όλα Γκουντ , σε ποιους σε μας μωρή καριόλα ή στα αφεντικά σου? Όσο καταπιέζετε την Ελλάδα και τον λαό της τίποτα δεν είναι εντάξει. Όπως και να χει τον εξάψαλμο θα τον φάτε όλοι εσείς
      Στα νησιά δεν ήταν απλά τίποτα αυτά που σας έκαναν τα παιδιά εκεί.
      Μέχρι τον χειμώνα θα χετε πάρει πόδι και πάρτε τα όλα μαζί σας στην γαμω-χώρα σας !!

    6. Χαρδαλια βγες στην τηλεοραση και πες μας τις μπουρδολογιες σου,να σε πιστεψουμε.ουστ ρε

    7. Πουτανάκια των μκο, πόρνες των μουσουλμάνων για μια χούφτα ευρώ.

    8. Λόγια,λόγια,λόγια.Ο Μητσοτάκης μας γράφει
      στ αρχιδια του όλους μας.Τι θα του κάνουμε
      θα του τα κλασουμε.Πιο πολύ φοβάται καμμία
      σφαίρα άμα δε κάνει του δουλειά του ως σωστός υπαλλήλος.Τι νομίζετε ότι δε φοβάται?χεζεται μπροστά στη γκιοσσα και
      στις σαύρες της Μπίλντερμπεργκ.Κι εμείς
      κάνουμε αντίσταση πληκτρολόγιου μέσα από
      τα κλουβιά μας.Παει η Ελλαδιτσα μας μας τη
      πήρανε.Μαυρα χρόνια μας περιμένουν εμάς
      και τα παιδιά μας.

    9. Θα θελα να μπω σε μια μηχανή του χρόνου
      και να ταξιδέψω πίσω στο 80 στο 90.Στα φοιτητικα μου χρόνια στους έρωτες μου
      στα βιβλία μου.Οι πιο πολλοί θα πεθάνουμε
      απ’ το ψυχικό αδιέξοδο και τη κατάθλιψη και όχι από το γ……ο κορωνοϊό.

      1. Μακέτες πόσες φορές το χω σκεφτεί αυτό και το τελευταίο που πες επίσης
        Είμασταν κάποτε έθνος περήφανο
        Τώρα είμαστε, ούτε μπουρδέλο , χωματερή

    10. Στο κόλπο όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι ένστολοι και μη που φέρονται κατά του Έλληνα εργοδότη τους.
      Πρέπει να πλακώσουμε στις μηνύσεις διευθυντές τμημάτων και όποιον κάνει τα στραβά μάτια χωρίς να εφαρμόζει το νόμο.Αυτοί καλά πατάνε το pin και παίρνουν το μηνιάτικο κόβωντας κλήσεις επιλεκτικά πάντα,εσύ κορόιδο κάτσε στην πείνα χωρίς να έχεις μαντήλι να κλάψεις.Από ότι φαίνεται δεν υπάρχουν πατριώτες δικηγόροι,γι αυτό και δεν έχουν πέσει βροχή μηνύσεις

    11. ΚΥΡΙΑΚΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΣ. Η ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΠΕΒΑΛΕΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΟΜΑΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΡΕΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΑΛΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΘΑΡΗ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ Η ΣΚΛΑΒΙΑ ΟΧΙ. ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ. ΣΑΣ ΣΙΧΑΙΝΟΜΕ ΕΙΣΤΕ ΚΟΤΕΣ ΛΥΡΑΤΕΣ. ΘΑΥΜΑΖΩ ΠΛΕΟΝ ΕΝΑΝ ΜΑΦΙΟΖΟ ΜΠΟΡΙΣΟΦ ΕΝΑΝ ΡΑΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΖΑΕΦ ΠΟΥ ΜΟΥ ΒΟΥΤΗΞΕ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΟΥ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΥΡΙΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ.
      ΑΝΑΜΕΝΩ ΜΕ ΑΝΥΠΟΝΗΝΕΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ. ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΛΩΤΣΑΩ. ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

      1. Φίλε με κάλυψες με όσα γράφεις. Σιχάθηκα τους αριστερούς που γέμισαν την Πατρίδα με λαθρομετανάστες αλλά και τους προδότες της ΝΔ

        1. Αριστερά και Δεξιά πάνω κάτω το ίδιο πράγμα ας μην λέμε ψέματα στους ευατούς μας.

          Και να μην συγκρίνουμε την ορολογία “Δεξιά” της Ελλάδας με μία “Δεξιά” της Αμερικής, καμία σχέση το ένα με το άλλο. Είναι δηλαδή η Ν.Δ. δεξιά όπως ο Trump ;

          Κοίταξε και μίλα με κόμματα. Ο ΣΥΡΙΖΑ έβαλε λάθρο μέσα όπως έβαζε και η Ν.Δ. πιο πριν και η Ν.Δ. τους είχε στην ενδοχώρα, ο ΣΥΡΙΖΑ περιορισμένους στα νησιά.

          Η ΝΔ τώρα έχει σκοπό και ξαναβάζει τους νέους λάθρο πάλι στην ενδοχώρα. Καλή τύχη μας με το καλοκαίρι που μας έρχεται.

      2. οχι κλωτσιες παιδια το μονο που τους πρεπει ειναι μια σφαιρα στο κεφαλι

    12. Τώρα άρχισα να αντιλαμβάνομαι το μεγαλειώδες οικονομικό αναπτυξιακό σχέδιο της ΝΔ φέρνει όσους μπορεί περισσότερους “επενδυτές” λ@θρο ΠΕΠ για να δώσει πνοή στην οικονομία μας και για να έχουν δουλειά και τα ξενοδοχεία το καλοκαίρι τώρα το καλοκαίρι που λόγω κορωνοιου δεν θα έρθει κανείς άλλος.
      Γιαυτό μην ξεχάστε να ξαναψηφίστε Κούλη στις επόμενες εκλογές για να ολοκληρώσει το έργο του να φέρει περισσότερους λ@θρο ΠΕΠ οπότε να βγούμε οριστικά από την κρίση και επιτέλους να δούμε και τα πράσινα άλογα.

    13. Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ Η ΧΟΝΤΡΟΚ@ΛΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΡΟΔΕΛΑ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ..ΣΟΥΒΛΙΣΤΟ ΑΡΝΙ ΜΕ ΜΑΥΡΕΣ ΒΕΡΓΕΣ..ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΗ ..ΕΤΣΙ ΚΟΥΛΗ ΦΕΡΝΕ ΚΙΑΛΛΟΥΣ & ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΨΗΦΟ…..

    14. ΤΑ ΠΡΕΖΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ 2 ΣΤΕΝΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΡΟΥΘΟΥΝΙ!!!!

    15. Ακομα στα νησια ανεχονται τους αλητες των ΜΚΟ;;;;;;;; Οι κατοικοι γιατι δεν τους πετουν στην θαλασσα;;;;;;;; Αυτοι ηρθαν να γεμιζουν τις τσεπες τους, εκμεταλευομενοι τους λαθρο, εις βαρος της χωρας μας!!!!!!!!! Κοι της ΝΔ απελαστε τους μαζι με τους λαθρο, οι οποιοι εχουν πλημμυρισει την χωρα!!!!!!!! Να πανε στις πατριδες τους και να παψετε να τους κουβαλατε στην ενδοχωρα, φτανει πια ο εποικισμος!!!!!!!!!!

    16. Γαμω τη βρωμια σας διποδα σιχαματα, ας ειναι καλα τα λαμογια των ΜΚΟ

    17. Με την εκκλησία τα έχουν βάλει οι καραγκιόζηδες. Μια κοπέλα την έσυραν στο τμήμα επειδή ήθελε απλά να ανάψει ένα κεράκι. 20 λαθρομετανάστες και 2 πατσαβούρες από μκο κυκλοφορούν όπου γουστάρουν. Κατοχικη κυβέρνηση που διώξει τους Έλληνες, καθαρά και ξαστερα.

    18. ΡΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ ΡΕ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ;;;;;
      ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΡΕ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΕΣ!
      ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ
      ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟΣ
      ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΌ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΑ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΑΤΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ Η ΠΕΙΝΑ , ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ( ΧΑΡΑΓΜΑ )

    19. Πουστηδες πολιτικοί αν γίνει πόλεμος πρώτα εσάς θα γαμησω και μετά τους Τούρκους

      1. Θα τους βασανισουμε σιγά-σιγά oπως μας βασανίζουν χρόνια τώρα

    20. Ο αριστερός ψάλτης είχε πει πριν καιρό ότι παίζει ρόλο το dna για το πόσο θα σου κάνει ζημιά ο ιός,επίσης το έχω διαβάσει που το ανέφεραν επιστήμονες γιατροί του εξωτερικού…Μήπως στους σκούρους επενδυτές εκδηλώνεται σαν απλός ιός της γρίπης και είναι μόνος φορείς του ιού;Λέω μήπως;

      1. Φίλε μου μου έδωσες την απάντηση που έψαχνα, προφανως οι ανατολικοί αυτοί επικοι της χώρας έχουν αντισώματα κορονοιων αλλιώς δεν εξηγείται πως δεν αρρωστενουν κ να γεμίσουν τις ΜΕΘ.

    21. Kαμαρωστε τα αρχιλαμογια των ΜΚΟ τους νταβατζηδες των αραπαδων, που τους δινουν εντολες και αυτοι εκτελουν…καμαρωστε τα π@*&^%νακια του σορος πως χασκογελουν μπροστα στη καμερα….Και πως να μη γελουν αφου το ονειρο τους εγινε πραγματικοτητα…τους χωνουν μεσα στην ενδοχωρα μετα βαιων και κλαδων…ενω μπουτρουμιασαν εμας….ουτε ο τσιπρας τετοια πουστια ..Στις επομενες εκλογες ξαναψηφιστε την καντεμοσαυρα που ειπε ευθαρσως μεσα στα μουτρα μας οτι θα παταξει τον νατιβισμο !!! Καμαρωστε με ποιους γινεται η αντικατασταση του ελληνικου πληθυσμου….Το σχεδιο μπηκε σε εφαρμογη και απο τους πρωτους πρωτους που βαζει στην ενδοχωρα ειναι σομαλους σωματεμπορους ανθρωποφαγους….

    22. Να φυγουνε τους εχουμε σιχαθει , κανενας ελληνας δεν σας θελει . ξερουμε την αληθεια ……δεν μπορειτε πλεον να μας κοροιδεψετε ….. μακαρι να παραιτηθουνε παναγια μου να μην τους ξαναδουμε ποτε στην ζωη μας …..

      1. ΑΠΛΥΤΑ ΟΥΓΚΑΝΑ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ ΕΝΝΟΕΙΣ…

        1. Άστο σύντροφε… Δικιά μας είναι η χοντροκωλα…

        2. πες μας διεύθυνση από μπουρδελο που μένεις να στους στείλουμε με κούριερ να σου ξανανοίξουν το γκρόβερ, γιατί με την καραντίνα από τον κορονοιο και την στέρηση σου έχει κλείσει και λες μαλακιες

    23. Τι μπουλούκι είναι αυτό;το κατέβασαν για ψώνια και το πάνε πίσω;Εκεί είναι άλλος θεός και ισχύουν άλλα μέτρα;

    24. Ρε άντε γαμιθητε μαλακες πολιτικοί που μένουμε εμείς σπίτι χωρίς μεροκάματο και τα λαθρο κινούνται ελεύθερα με τα επιδόματα από την Ελλάδα. Φωτιές παντού να μην μείνει κανένας λαθρο.

    25. Ας ψοφολογησουν ολοι μαζι… Θα κρασαρουν ολα.. Και ειδικα η τελευταια κακογαμημενη μπουρουχα της μκο που κανει και χειρονομιες στην καμερα, ο ιος εχει πιασει πουρι στην σουφρα της.

    26. που ειν οι ρουφιανοι να φωναξουν τους μπατσους ??? αυτα μονον για οσους παν στους ναους τα κανουν ???

    Comments are closed.