ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ “ΑΝΑΤΙΝΑΖΕΙ” ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ! ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΛΙΓΝΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 2012, ΑΛΛΑ ΞΑΦΝΙΚΑ Η ΕΡΕΥΝΑ «ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ» ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΝΩΘΕΝ(;;) (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    LIGNA

    Ξαφνικά τον Μάιο του 2012.Δύο κυβερνήσεις είχαμε το Μάιο του 2012. Του Λουκά Παπαδήμου και του Παναγιώτη Πικραμμένου. Η έρευνα λοιπόν πρέπει εκεί να εντοπιστεί.

    Τα πρόσωπα που απάρτιζαν το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη εκείνη την περίοδο:

    Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

    Υπουργός Προστασίας του Πολίτη : Χρήστος Παπουτσής
    – αντικαταστάθηκε στις 7 Μαρτίου 2012 από τον Μιχάλης Χρυσοχοΐδη
    Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη : Μανώλης Όθωνας
    Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη : Λευτέρης Οικονόμου (από 7 Μαρτίου 2012)

    Δείτε λοιπόν τι έγινε και θα πρέπει οπωσδήποτε να εντοπιστεί ποιος ενημέρωσε τους εμπλεκόμενους. Διότι μιλάμε όχι μόνο για τον Δημήτρη Λιγνάδη αλλά για μία ολόκληρη συμμορία.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΤΗ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗ ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΕΙ,ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ

    2. Γιατι δεν γραφουν και για πολιτικους τυπου Λιγναδη

    3. ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΚΟΨΑΝΕ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ Η ΣΥΝΤΑΞΕΙΟΥΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΛΗΤΕΡΑ Η ΒΡΩΜΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΒΓΑΛΑΝΕ ΟΛΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΩΛΥΣΟΥΝ ΤΩΝ ΛΑΟ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΠΡΕΠΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΖΗΤΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΛΗΓΔΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝΕ 45 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣΚΛΕΥΤΩΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΦΡΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!!!!!

    4. Τι Ξεφτίλες είναι τελικά ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε..

    5. ΦΑΙΗ ΠΙΠΕΡΙ ΜΗΝ ΛΕΣ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ .
      ΑΡΧΙΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΣΑΤΣΑ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑΡΑ .

    6. Δεν υπάρχει πιο διεφθαρμένη χώρα από αυτό το μπουρδέλο που ονομάζεται Ελλάντα.

      1. Λάθος κάνεις. Στην Ελλάδα οι μαστρωποι των μκο αλλιώς αλληλεγγυοι όπως τους λένε, κάνουνε διαλογή και το καλό πράμα το στέλνουν στην Ευρώπη, εκεί είναι ποιο πολιτισμενοι!! Φοβερά κυκλώματα. Από το πακισταν ακομα κυκλώματα διαλέγουν ανήλικα. Μέσω Τουρκίας περνάνε στα νησιά όπου μκο και μαστρωποι αλληλεγγυοι από διάφορες χώρες περιμένουν την πραμάτεια. Εκεί με βοήθεια πολιτικών μμε και κυβερνητικών γίνεται παιχνίδι μέσω ψυχολογικών επιχειρήσεων. Κακε φασίστα ρατσιστή που δεν λυπάσαι και μισείς τα ανήλικα παιδιά, τα έχετε ακούσει αυτά. Εν συνεχεία τα καθάρματα μαστρωποι αλληλεγγυοι μέσω φώτο βάζουν αγγελίες την πραμάτεια τους. Το καλό πράγμα οι αλληλέγγυοι το στέλνουν στο βορά, έχετε ακούσει πως λένε παράδειγμα οι Γερμανοί, εμείς θέλουμε τόσα ασυνόδευτα. Τραφικινγκ, πολλά παιδιά καταλήγουν στα μπ@υρδελα του βορά, αλλά εξαφανιζονται μυστηριωδως. Αυτά τα έχουν γράψει πολλοί άνθρωποι αλλά αμέσως τα γραπτά αυτά εξαφανιζονται. Αλήθεια ή ψέμματα? Πάντως κάπου κοντά βρίσκεται το τι ακριβώς συμβαίνει. Η προώθηση της ομοφυλοφιλίας δεν γίνεται τυχαία. Σαπίλα, βρωμιά, σηψη παρακμή.

    7. Τόσες μέρες ακούμε τα ρεζιλίκια του, έχουμε ανατριχιασει , έχουμε εκνευριστεί.
      Παρατηρούμε γενικά μια αργοπορία στα αντανακλαστικά της δικαιοσύνης και του κράτους. Αφού του άφησαν τόσες μέρες το περιθώριο να εξαφανίσει τυχόν στοιχεία κ να συμβουλευτεί νομικούς. Ποτε περιμένουν να μπουν στο σπίτι του;

    8. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

      Σαράντος Καργάκος: “Ζούμε Στην Εποχή Της Εκπούστευσης Και Εκπουτάνευσης Του Έθνους Μας. Σπεκουλαδόροι Και Κίναιδοι Διευθύνουν Την Χώρα”

    9. ΤΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΡΗΞΗ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΎΣΑΝ ΤΟΤΕ!! ΧΑΧΑ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.ΠΑΡΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΖΕΙΤΕ ΣΤΗ ΠΙΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ!

    Comments are closed.