ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΥΣΟΥΡΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ! ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΡΑΝΟ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ “ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΟΥ” ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ – ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ… ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΕΝΑΣ ΕΙΧΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΠΑΚΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΙ ΤΟΥ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    66786244_495621271184958_459578435728048128_n

    Χέρι χέρι κάτω από τα έδρανα της Βουλής! Τι παίζει εκει; Κάποτε, είχε φωτογραφηθεί γυμνός σε φουσκωτή πισίνα με ένα παπάκι να σκεπάζει τα αχαμνά του. 67043547_2270579026383210_7597069368710660096_n

    Τώρα τι βλέπουν τα ματάκια μας! Χαϊδεύουν τα χεράκια τους

    Capture

    Ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Αμυράς, έπιανε τρυφερά το χεράκι του Βουλευτή του σκληρού συναδέλφου του από τον ΣΥΡΙΖΑ, του Αλέξανδρου Πασχαλίδη.

    Capture

    Τι έκαναν μετά για ξεκάρφωμα; Υπομονή μέχρι αύριο! Θα το διαβάσετε στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Πέμπτης

    Στην εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Τετάρτης που κυκλοφορεί σήμερα δείτε:

    1.indd

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. Δεν ειναι και τιποτα επιλήψιμο αυτό ρε αλάνια.
      Και οι πακιστανοι πανε χερι χερι.
      Ειναι τα νεα ήθη…

    2. To γυαλιζει το πομολο ο εθνοσωτηρας ?

      Αντε κοριτσια και καλους απογονους

    3. Σιγα ρε αντρες,πολυ φορα δεν πηρατε? αν καποιοι είναι αδελφες δικο τους θεμα, αλλα αν δεν είναι γιατι του κρεματε κουδούνια ρε σεις?

      1. Eπειδή είναι αδελφες και δεν είναι μόνο δικο τους θεμα, Ειναι δημόσια πρόσωπα. Τι δεν καταλαβαίνεις Λάκη;

    4. Κατάντια. Η Ελλάδα κατάντησε να την κυβερνάνε πισωγλέντηδες. Αίσχος!

    5. αλεξανδρος τριανταφυλλιδης, οχι πασχαλιδης

    6. Δεν είναι τυχαίο που η χώρα μας έφτασε σε αυτό το χάλι, συνεχίζουμε να ψηφίζουμε σαν μαλακες. Σε λίγο η μουτζες στα μούτρα μας.

    7. ΑΝΤΕ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ! ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ……ΣΩΣΟΥΝ? ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ

    8. ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ, ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ …….ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΗ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ, ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΤΡΙΑΝΤ@@@ΔΗΣ……………Α, ΡΕ ΓΙΔΙΑ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΣΗ, ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΑΙΔΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ………….

    9. ΓΚΕΥ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ…ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ!

    10. ΜΑ ΠΟΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΨΩΦΟΔΕΞΙΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ?ΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΙΔΗ,ΤΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ,ΤΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΚΞΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΗΦΗΝΕΣ?ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΜΥΑΛΟ Ο ΑΜΥΑΛΟΣ ΛΑΟΣ?ΠΟΤΕ?………………….

    11. ΔΕ ΚΡΑΤΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΕΣ !!! ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΦΥΓΑΝ Κ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ!!! ΧΧΧΧΧΑΧ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΛΥΚΟΥΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΧΧΧΧΑΧΑΧΑ ΒΡΩΜΟΕΛΛΗΝΕΣ!! ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ!!

    12. Η ρωγα της Ερημου ειναι σαν ενα μεγαλο δαμασκηνο. Α, ρε πλειμποι αξεχαστο…

    13. Το έχουμε πει… Πουτανες, αδερφές, κλέφτες, και γλυφτες έχουν πιάσει όλα τα πόστα με αεριτζιδικα λεφτά… Παντού… Οχι μόνο στην πολιτική…

    14. χωσαν και καροτα στις κωλαρες τους σαν τον γαβριηλ σακελαριδη????

    Comments are closed.