ΜΑ ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ;;; ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΟΥ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ – ΑΝΤΡΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΚ@ΜΕΝΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΣΤΡΙΝΓΚ ΕΝΩ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ – Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΣΡ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΩΡΑ

    Κοινοποίηση:
    FF

    Δεν μπορεί να το χωνέψει ανθρώπινος νους αυτό που παρακολουθούμε αυτήν την ώρα στο τουρκοκάναλο του Αλαφούζου. Φυσικά μιλάμε για το χειρότερο τηλεοπτικό σκουπίδι που έχει δει η χώρα αυτή, το Big Brother.

    Αυτή η 18χρονη @δελφή -Θέμης κατά τα άλλα – που είναι βαμμένη χειρότερα και από την Κατερίνα Καινούργιου βγάζει τα φρύδια του και βάφεται και η παραγωγή του ΣΚΑΙ το επιτρέπει να το βλέπουν παιδιά και οικογένειες. Μπορεί να βάζει ό,τι θέλει στον κ@λο του το τυπάκι αυτό αλλά είναι αδιανόητο να επιβάλλεται αυτή η αηδία στους τηλεθεατές.

    li

    Την ίδια ώρα, είδαμε τις trash γκόμενες που έχουν μπει στο σπίτι του Big Brother να ξαπλώνουν στα κρεβάτια με τις μίνι φούστες και να φαίνεται ο πισινός τους. Χωρίς έστω να μπει ένα blur στο μοντάζ. Μάλιστα μια από τις διαγωνιζόμενες άλλαξε μπροστά στην κάμερα με το ολόμαυρο στρινγκ κορδόνι να ξεπροβάλει ολοκάθαρα στην οθόνη.

    ξξξ

    Αυτό που βιώνει το τηλεοπτικό πεδίο της χώρας δεν απαιτεί απλά την παρέμβαση του διακοσμητικού ΕΣΡ αλλά ενός εισαγγελέα που θα βάλει ένα τέλος σε αυτή την εξωφρενική αηδία που προκαλεί το κοινό αίσθημα και επιβάλλει ήθη ξένα προς την κοινωνία.

    vizia

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    77 Σχόλια

    1. Εκεί στο ΣΚΑΙ λέγε λέγε μπορεί να πειστούν και οι ίδιοι ότι το BIG BROTHER έχει απήχηση μόνο όμως στις περιπτώσεις λοβοτομημένης εξηλιθίευσης. Μετά την Τουρκοτηλεθέαση έρχεται και η Κρετινοτηλεθέαση!!!! Εκπομπές ξαναζεσταμένης ΑΛΑΦΟΥΖΙΑΚΗΣ πρωτοπορίας που απευθύνονται σε τηλεθεατές με IQ 10 με IQ 100 της μπανάνας…!!!!

    2. Οι περισσοτεροι εχουν δικιο…. σλλαγη καναλιου οποτε πτωση τηλεθεασης των σκουπιδιων

    3. ΤΗΛΕΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΟ!!ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΕΣ!!

    4. ενω βλεπουν παιδια…. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ [ΠΑΝΩ ΑΠΟ 16
      ΕΚΤΟς ΑΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Η ΒΙΖΙΤΟΜΑΜΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΝΙΣΤΗΡΤΖΗΣ ΜΠΑΜΠΑΣ

    5. Δεν μπορεί να το χωνέψει ανθρώπινος νους αυτό που παρακολουθούμε αυτήν την …

      ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΜΠΑΝΙΣΤΡΤΖΗ ΜΟΥ;

    6. Κι όλοι αυτοί που παρακολουθούν , με το ζόρι κάθισαν στον καναπέ;Γιατί δεν παραδεχόμαστε ότι είμαστε μια κοινωνία όχι νεκρή αλλά σε προχωρημένη σήψη.

      1. αυτοί που παρακολουθούν ειναι απλα καθυστερημενοι , τι δεν καταλαβαίνεις.

    7. έχω ακούσει από έγκυρες πηγές ότι η NASA έχει ανακαλύψει ένα μηχανισμό που το ονόμασε τηλεκοντρόλ..και άκουσον άκουσον το επαναστατικό είναι ότι με μία απλή κίνηση μπορεί κάποιος να αλλάξει πρόγραμμα στην τηλεόραση! και όχι μόνον αυτό, αλλά κατά ισχυρισμούς ειδικών ,αν θέλει κάποιος μπορεί και να κλείσει τελείως την τηλεόραση!!!!
      όλη η επικράτεια αναμένει αγωνιωδώς την επαλήθευση της όντως επαναστατικής εφεύρεσης που αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω την καθημερινότητα του μέσου Έλληνα….

    8. Ακουσα 60 σχολια φασαρια κ μπηκα.
      Τι μπ0υρδελο ειναι αυτο ; ;
      Ολα τα σκηνικα απευθυνοντε σε ηλικιες κατω των 20 και σε ξεκ@λιασμενους χωρις ηλικια.
      Βλεπω τη πολυχρωμη βρωμοπ0υστρα να βαφεται σε καθρεφτη, που αν δεν υπηρχε η χοντρη απεναντι του ,θα μοιαζε με ροζ γουρουνι.
      Η εκπομπη-μαγνητης ναρκισσων ,οιδιπωδων διποδων και ηλεκτρων!
      Να ριξουμε εκει μεσα τον Σειρηνακη και να βαλουμε φωτια ! Και μετα τσεκουρι σε οτι κινειται !
      Και μετα Βοτανικο ξανα φωτια !
      Γμ τη περιεργεια μου καλα ημουν

    9. Φαγωθήκατε να φέρετε τον κούλη,φάτε τη στον πισινό τώρα!!!

    10. Εμ βέβαια και το μουντζο της μανας σου της γυναικας σου και της αδελφής σου να εβγαζαν εσυ θα το εβλεπες .Και οποιος δεν το ηθελε ας αλλαζε καναλι!!!

    11. Το reality ειναι καθαρα παιχνιδι στρατηγικης. Για να ανεβουν τα νουμερα θα δειξουν και τα ξωβιζα και ο,τι αλλο προκλητικο θα χρειαστει (μεχρι 38% εφτασε χτες). Δειτε το Live stream του big brother στο skai.tv και θα καταλαβετε πολλα. Καθολου σκουπιδι δεν ειναι, οπως πολλα που το αντεγραψαν.

    12. μια χαρα ειναι το ριαλιτι οποιος θελει το βλεπει η απλα αλλαζεις καναλι, και βλέπεις τα ριαλιτι τον ειδησεον και την προπαγαντα κατα της Ελλαδας ΖΗΤΩ ΤΟ BIG BROTHER!!!!!!

    13. παντως εγω τον θεμη και την χοντρη χαλαρα τους επαιρνα
      Μεγαλες καυλες

    14. Η κωσιονη λείπει, βαλτε τη πατσαβούρα να έχει λίγο. Action,

    15. Kαλά πρέπει να είσαι και λίγο μ@λακας για να βλέπεις τέτοια σκουπίδια ξαναζεσταμένα μετά από 20 και πλέον χρόνια.

    16. απλά είναι τα πράγματα παιδιά… εγω έχω διαγράψει το Σκαι από τα κανάλια από πέρυσι και έξω ξεχάσει ότι υπάρχει κι αυτό το καναλι

    17. Έκανε χαρά ο γονιός κι άνοιγε ρετσίνες ότι έκανε τον γιο, τον λεβεντη! Ουστ κοπριτες. Μόνο για τις τρύπες σας ζείτε.Μονο γι αυτές. Κανένα ιδανικό, καμιά αξία. Όταν το πάθος σε εξομοιώνει με κατώτερα ζώα, καλύτερα να αλλάξεις είδος. Το ανθρώπινο έχει ρε φίλε και κάποιες αρετές κι αξίες.

    18. Ρε μαλακα αφραγκουζε ρίξε κάνα φράγκο στον βαζελο, που μας έχεις γεμίσει φουμαρα και σκουπίδια. Αντε με το βωθροκαναλο σου και ταπό πουσταρια.

    19. Στρατιωτικό καμουφλάζ. Παγίδα για τους Τούρκους. Θα μπουκάρουν με χαλαρή διάθεση, ότι θα βρουν μόνον τέτοια αγόρια να αντιμετωπίσουν….και μετά θα διαπιστώσουν ότι έμπλεξαν με άντρες. Πατριωτική δουλειά του Σκάι. Εύγε.

    20. Ετοιμοπόλεμοι ολοι τους……..κατι τετοια φτασανε την κοινωνια μας στην αποχαυνωση και στο ξεπεσμο

    21. Θέλουν να παρασύρουν τα παιδιά. Να μην τα αφήσουν να ζήσουν μια φυσιολογική και καθαρή ζωή. Εξευτελισμός του ανθρώπου, κανένας σεβασμός στην ανθρώπινη φύση και υπόσταση… Καμία αντίδραση? Αφήσαμε το διάβολο να μας χορεύει και κοιτάμε. Τι περιμένουμε?

    22. Δεν ξαναβλέπω Sky ούτε καν τις ειδήσεις. Τέλος

    23. Χαλάσαμε τα μάτια μας και πάθαμε πονοκέφαλο.

    24. Που στη δες κ παλικάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια, ,,,,

    25. .Κατα την σαλα και τα επιπλα, κατα τον λαο και οι κυβερνητες του και τα παλιοκαναλα του, τα οποια γρωριζοντας το χαμηλο επιπεδο του, του προβαλουν τηλεοπτικα ξενοφερτα σκουπιδια για να τον αποχαυνοσουν εντελως!!!!!!! Αντε μαζεψτε τις ζαρτιερες και βουρ για το ….μετωπο!!!!!!! Εισαγγελεις δεν υπαρχουν να σταματησουν αυτο το αισχος!!!!!!!!! Σηψη και ξεπεσμος μιας χωρας με πλουσια ιστορια, Δυστυχως!!!!!!!!

    26. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΗΡΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ,ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ Κ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΣΟ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΟΣΟ Κ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΛΙΒΑΝΙΖΟΥΝ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΣΚΑΙ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ Κ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ,ΞΕΚΙΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΤΟΝ Κ.ΟΙΚΟΝΟΜΑΝ Κ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑΝ Κ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΛΤΟΝ Κ ΟΛΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΧΟΝΤΑ ΜΑΝΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΣΥΨΑ ΚΑΘΩΣ Κ ΤΟΥΣ ΓΩΓΟ,ΒΑΤΟΠΟΥΛΟ ΜΑΓΙΟΡΚΙΝΗ ΟΛΟΙ ΕΚΛΕΧΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΙΛΟΓΟ Κ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Κ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΣΚΗΣΕΙ ΔΙΩΞΗ ΑΛΛΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ,ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΩΠΟΣ ΜΑΣ

    27. Μόλις ξαναβγεί ο Τραμπ όλα αυτά θα τελειώσουν !
      Η μόνη Σωτηρία !!!

    28. Τρωω σανο , ειμαι βλακας , βλεπω ΣΚΑΙ , ψηφιζω Ν.Δ.

    29. Ολοι το κοροιδευουμε .αλλα κουφαλες ολοι ριχνουμε ματιες .Για μενα ο μονος τροπος να μην το βλεπουμε θα ηταν να το κοψουν και το ευχομαι αυτο.

    30. αν δεν εχει τηλεθεαση , θα το σταματησουν μονοι τους, για αυτο αλλαξτε καναλι κανενας να μην το παρακολουθει, αλλα και το καναλι σταρ που προβαλει τουρκικες σειρες

    31. Εγώ θαυμάζω τη χοντρούλα. Απορώ πώς καταφέρνει και κουβαλάει όλη μέρα αυτά τα “καρπούζια” χωρίς να κουράζεται!

    32. Απαίσιο τουρκοκάναλο! Πρέπει είτε να δοθεί προς πώληση (σε κάποιον πατριώτη) ή να κλείσει εντελώς!

    33. Εμενα πιο πολυ με ενοχλούν οι ζάρες της « εύσωμης » που μαλιστα ειναι γυμνη εν μέρει , παρά το ότι ή αλλη βγαζει τα φρυδια της και βαφεται . Αυτο απο μονο του δεν ειναι αξιοποινη πραξη ή πραξη προκλητικη . Αρα αν υπαρξει παρεμβαση ,λογικα θα υπαρξει μόνο για τα ξεγυμνώματα αυτα

      1. “Εύσωμης” ή μήπως φάλαινας από τα παγωτά και τις σαντιγές εννοείς;

        1. Ξεκόλλα..ο λιμενικός μου είπε ότι δουλεύει σαν σημαδούρα στη Σαλαμίνα..

    34. Βρίζετε λετε μουρμουρατε, αλλα τα βλέπετε ομως κουφαλιτσες 😉 και πολλοί πιστεύω θα ζηλευουν 😄😄

      1. Έχεις δίκιο ρε μάγκα …. είναι μεγάλες κουφαλίτσες

    35. Όταν τα φωνάζω εγώ ΔΕΝ με ακούτε!!!
      AΠAITEITAI EΩΣ KAI AΦAIPEΣH THΣ AΔEIAΣ EKΠOMΠHΣ THΛEOΠTIKOY ΣHMATOΣ EΘNIKHΣ EMBEΛEIAΣ, ΓIA XAMHΛH ΠOIOTIKH ΣTAΘMH ΠPOΣΦEPOMENOY ΠPOΓPAMMATOΣ!
      Nα σταματήσει ΧΘΕΣ η προβολή ΟΛΩΝ των πατσαβουροεκπομπών!!! Tο ΕΣΡ, τι κάνει;;;;;;;; ΓΙΑΤΙ ΔEN EΦAPMOZEI TOYΣ NONOYΣ;;;;;;; Ειδικά ο ΣΚΑΪ, με παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, τη σύζηγο του ανηψιου του εν ενεργεία Πρωθυπουργού και σύζηγο του νυν Δημάρχου Αθηναίων, το έχει παραξευτιλίσει!!!!!!!!

    36. Οι χοντρές κάνουν τις καλύτερες πίτες….

    37. ΑΝΤΡΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΤΟΥ;ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΕΣ ΕΣΥ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ;ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ ΜΕΣΑ ΠΕΡΠΑΝΤΩΝΤΑΣ.ΜΗ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΗΔΙΑ.ΤΕΛΟΣ.

    38. Δεν απευθυνονται σε εμας. Αλλου εχουν στοχευσει. Σε εβαλλωτες ομαδες ανθρωπων, ιδιαιτεροτητες, χαμηλου πνευματικου επιπεδου, ρηχες προσωπικοτητες. Βγαλτε τοην συχνοτητα του σκαι απο την τηλεοραση. Προστατεψτε τα παιδια.

      1. Σοβαρά τώρα ; Εβάλλωτες ;; Να ξέρεις είναι καλύτερα να μη γράφεις καν σχόλιο από το να βιάζεις την ελληνική γλώσσα

        1. Καλύτερα λίγο ανορθόγραφος και ντόμπρος άντρας, παρά poust1s να στήνεται 4 επί 4! Γκεγκε Λουκρητία;

    39. Που είναι χτισμένο αυτό το μπουρδελο να πάμε με δύο μπουλντόζες να το γκρεμίσουμε.. Άστο διαλο μαγαριζουν τα παιδιά μας οιανωμαλοι

    40. Πέστε μου ειλικρινά, αν δεν υπήρχαν σκουπίδια , να βλέπουν αυτά τα σκουπίδια θα τα έβαζαν;

    41. είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ και ΟΡΘΌΔΟΞΟΙ (με το παλιό εγώ), όχι στην παγκοσμιοποίηση

      1. Με το παλιο εσυ?? Οκ σιγουρα εχεις κλεισει σουιτα για Παραδεισο. Να σαι καλα που μας το ειπες για να τα ματωσουμε πιο πολυ στο ξυσιμο. Ειστε «αρρωστοι» μαγκες ολοι σας. Κοιταξτε την ανωμαλια και τον μισανθρωπισμο που κρυβεται μεσα σας και θα καταλαβετε οτι ειστε ιδιοι μ αυτους στον μεγαλο αδερφο. Μα ιδιοι.

        1. Θελω να σε συγχαρώ για αυτο που εγραψες . Επισης να συγχαρώ και τους συντονιστές -ελεγκτές των σχολίων του μακελειο που σιγά -σιγά αφήνουν όλα τα σχόλια να δημοσιεύονται ώστε να μην υπαρχει πλασματικη εικονα της καταστασης ,αλλά πραγματικη . Οχι στον μισανθρωπισμό και το μπούλιγκ και την υποκρισία .

          1. Για χαβαλε σας αφήνουν ρε σουργελα να εκφράζετε τα βίτσια σας, για να τσιμπάμε , να σας τα χώνουμε και να γίνεται καζούρα και γιουχου. Συνελθε! που θες το στραβό να το δούμε ίσιο.

    42. Κούλη λαθροπρωθυπουργάρα της Σπιναλόγκας Ελλαδιστάν μιας που είσαι ειδικός στις καραντίνες κατά των Ελλήνων και στην διακίνηση της τρομοκρατίας του κορονοιού να σταματήσεις τό Big Brother της νεοταξίτες μαλακίας που είναι μεγάλο σκουπίδι προέκταση της κυβέρνησης σου λαθροπρωθυπουργσρα Κούλη

      1. Σιγά μην ασχοληθεί με το big brother. Εχει προβληματα το παιδί με τους τούρκους τώρα. Δεν θα κοιμάται με τούρκους και κορονοϊούς. Ούτε μπορεί η αηδία αυτή να κοπεί διότι υπάρχει ελευθερία της έκφρασης. Το μόνο σωστό ειναι το μποϊκοτάρισμα της εκπομπής με την μηδενική τηλεθέαση ώστε να την καταποντίσει. Αλλά όπως ανέφερε και κάποιος άλλος εάν δεν υπήρχε το φιλοθεάμον κοινό αυτού του τσίρκου δεν θα υπήρχε και η εκπομπή. Βασίζεται στην απόλυτη decadance των ηθών της κοινωνίας της Ελλάδας.

    43. Αντε και καλα γαμισια!!! Να τους χαιρονται οι γονεις τους αν και πιστευω οτι ειναι χειροτεροι απο αυτους.

    44. Όπως είναι παρόν η μπατσονομία με εντολές του Κούλη απέξω από τα ελληνικά μαγαζιά για να βάζει πρόστιμα τραμπουκισμού στους Έλληνες αν τηρούν τα μέτρα για την απάτη του κορονοιού και αν κλείνουν μισή ώρα πριν τις 12 το βράδυ να πάει η μπατσονομία του Κούλη να σταματήσει το Big Brother στον ΣΚΑΙ που είναι αηδία και εμετός.

    45. Μα αυτα που το βλέπουν ειναι σκουπίδια λαλακιδες και πατσαβούρες, εκεί θα κολλήσουμε; Άσε τους κωλογρεκυλους να κανουν και κατι, ΜΑΛΑΚΕΣ….

    46. τετοια βλέπει ο ερντογαν και κανει παρτυ.ποιος θα πολεμησει αραγε;οι περισσοτεροι ειναι που@@ρες.

    47. ΦΑΕ ΣΚΑΤΑ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΕ ΨΗΦΟΦΟΡΕ….ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ…..ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ….ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΤΟΥ….ΛΕΓΕΤΑΙ ” GAY “….ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΒΛΑΚΑ ΓΙΔΙ ΨΗΦΟΦΟΡΕ…?????

      1. ΣΩΣΤΟΣ…..Πεεεεεσταααααα… Άψογο σχόλιο..Να δίνεται έμφαση στους ψηφοφόρους…….,……………

        1. Tα σχόλια είναι πηγή έμπνευσης!!! Κάποια φορά είχα τραβήξει μία για ένα απ’ αυτά!!
          Πολύ θα ήθελα να το επαναλάβω!!

    48. οι πουστοφυλοφιλοι ειναι πλεον απολυτη εξουσια και στην ελλαδα οποτε δεν ειναι πλεον αστειο το θεμα….
      κανεις δεν τολμα να τα βαλει με το γκευ-κατεστημενο….

    49. Η ωρα της κρίσης έφτασε κ η Δευτέρα παρουσία ειναι κοντα….μετανοητε

    50. Χρόνια λέω ότι η παγκοσμιοποίηση έκανε τον Έλληνα πουστη ,χοντρό, και βλάκα όλα τα δέχεται γι’αυτό φτάσαμε σε αυτά τα τραγικά χάλια σε όλα τα επίπεδα τωρα τι γίνεται…………………. Σας αρέσουν αυτά………………

      1. Αμα δεν τη πεις την κοτσανα δε μπορείς. Ενω ο μπαγκλαντεζος χαρμα οφθαλμων που τρωει σκυλια

    Comments are closed.