ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! ΠΗΡΑΝ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΚΤΟΣ ΕΚΛΟΓΩΝ Ο ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ – ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΕΞΙΟ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΒΑΦΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΙΟ ΝΟΘΕΥΜΕΝΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

    Κοινοποίηση:
    ασψ

    Φαίνεται ότι κάθε τι που δηλώνει δεξιό και πατριωτικό τάσσεται αυτόματα στη μαυρη λίστα αφού μετά τους αποκλεισμούς των κομμάτων του Μπογδάνου – Εμφιετζόγλου, σήμερα εκτός εκλογικής μάχης θέτουν και τους «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» του Νίκου Νικολόπουλου. Είχε προηγηθεί ο αποκλεισμός της «Πλεύσης Ελευθερίας» της Ζωής Κωνσταντοπούλου, αλλά ως γνωστή αριστερή, το ποίημα αλλάζει. Ανέστρεψε τον αποκλεισμό της και εγκρίθηκε από τις ενστάσεις που έκανε η συμμετοχή στις εκλογές της 21ης Μαΐου

    Και δημιουργούνται πλέον ερωτήματα, όχι για την διαδικασία (δεν πιστεύουμε ότι είχαν «στοχοποιηθεί» από τους υπολογιστές του ΥΠΕΣ η οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες μεταξύ συνολικά 48 κομμάτων), αλλά η σοβαρότητα με την οποία, αντιμετωπίζουν τις εκλογές ορισμένα μικρά κόμματα.

    Έτσι οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες δεν χρειάστηκε καν να κριθούν από το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου σε ότι αφορά το αν είναι «κέλυφος» ή όχι του Εθνικού Κόμματος Έλληνες του Η.Κασιδιάρη, όπως υποστήριζαν δημοσιεύματα φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ.

    Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε σχετική του δήλωση ο Ν.Νικολόπουλος:

    «Παρά το γεγονός ότι οι «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» κατήρτισαν ψηφοδέλτια σε όλες τις εκλογικές Περιφέρειες της Ελλάδας, μέσα σε μόλις 4 ημέρες από την υποβολή της αίτησης προς τον Άρειο Πάγο για τη συμμετοχή του κόμματος στις εκλογές, το ηλεκτρονικό σύστημα του ΥΠΕΣ, δεν επέτρεψε την κάθοδο του κόμματος στις εθνικές εκλογές!

    Από το απόγευμα του Σαββάτου, η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΥΠΕΣ, «πέταγε» έξω τα ονόματα των υποψηφίων και ειδικά των γυναικών, ενώ κάθε τόσο απέκλειε την πρόσβαση σε αυτό.

    Ραντεβού με τους «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» στις δεύτερες κάλπες».

    Από την άλλη η Ζωή Κωνσταντοπούλου δήλωσε για την θετική εξέλιξη της ένστασής της:

    File-18-139x300

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    28 Σχόλια

    1. Πρώτα απο ολα πρεπει ν φυγει η ασυλία τν προδοτών ,κ τοτε θ εξαφανιστούν ολοι οι δολοφόνοι

    2. Όσοι λέτε για λογισμικό αλοιοσης εκλογικού αποτελέσματος έχετε απόδειξης δεν υπάρχη αυτό έχετε πάει ποτέ εφορευτική επιτροπή σε εκλογές πόλοι το αρνούνται θα διαγράψουν κ τα βιβλία της επειτροπης εκτός τα ψυφοδελτια όλο βλακείες λένε οι πολίτες για πράγματα που δεν γνωρίζουν

    3. Εγώ πάλι γελάω με εσάς στα σxόλια που τώρα αντιληφθήκατε ότι οι ψήφοι είναι όπως γουστάρει το σύστημα.Το σκηνικό αυτό υπήρxε από πάντα και εσείς το πήρατε xαμπάρι μετά από μισό αιώνα.

    4. Υπάρχει λογισμικό αλλοίωσης των αποτελεσμάτων των εκλογών.
      Πρέπει να γίνει έλεγχος στο κεντρικό σύστημα.

    5. Έλληνες, ΕΑΝ ή Ελληνικη Λύση. Ο Βελοπουλος έδιωξε τα ρουφιανακια που σχεδίαζαν μετά τις εκλογές να πάνε στην ΝΔ. ΝΔ σύριζα πασοκ είναι συγκυβέρνηση.

    6. Βλέπω ότι οι μετακλητοί νούδουλοι “εργάζονται” και σήμερα, πρωτομαγιά, στα κάτεργα της πειραιώς για 0,60 συν τη νόμιμη προσαύξηση! λολ

    7. ξαναπερασετο να γνωριζουν ολοι…
      θα δωσουν εγκριση στο κομμα του ηλια…γιατι τους συμφερει…1ον δν θα ολοκληρωθουν οι εκλογες και ειδικα οι 2ες επαναληπτικες…2ον θελουν τον ηλια στα ψηφοδελτια για να μπορουν να στησουν προβοκατσια οπως εκαναν το 2013 με τον δενδια,μαρινακη,σαμαρα,αντιφα,κκε,συριζα και την ψευτοδολοφονια τυπου χυσσα(ακομα ζει στο εξωτερικο),ψευτοβομβες κλπ…τα προβοκατσια που θα στησουν στο ονομα του ηλια θα προκαλεσουν αποσταθεροποιηση της χωρας στις εκλογες και θα βρουν ευκαρια να μπουν οι τουρκοι στα νησια και κυπρο…φυσικα ειναι συμφωνημενα ετσι να γινουν απλα πρεπει να βρουν μια αιτια για να παρδωσουν τα νησια…αυτη η αιτια θαναι ο ηλιας και οι πατριωτες ελληνες χριστιανοι…δλδ με λιγα λογια ετοιμαζουν νεο αττιλα οπως το 74…που ο καραμανλης(πασοκ-νδ) και οι κουμουνιστες(κκε-συριζα κλπ) πουλησαν ην κυπρο και εριξαν την ευθυνη στον…παπαδοπουλο!κιομως…αυτη ηταν η προπαγανδα τους τοσα χρονια…και αυτο θα ξανακανουν!θα γινουν και αλλα γεγονοτα μεχρι τοτε αλλα δν μας φτανουν 3 σελιδες να τα πουμε.
      υγ.αν οι εκλογες ειναι να ολοκληρωθουν(που δν προκειται ουτε για πλακα) θα απορριψουν την αιτηση του ηλια…αν οι εκλογες ειναι μην ολοκληρωθουν,τοτε θα δωσουν εγκριση στον ηλια!

    8. Eίναι δυνατόν να επιλέγει ο Κούλης ποιά κόμmατα θα κατέβουν στις εκλογές και ποιά όχι ?

    9. Αγαπητά μου γίδια, το πολιτικό πρόβλημα της χώρας θα λυθεί ΜΟΝΟ με επαναφορά θανατικής ποινής και επανενεργοποίηση του στρατοπέδου Γουδή,

    10. Ελληνική λύση ως απάντηση. Εάν κόψουν τον Κασιδιαρη και το ΕΑΝ τότε Ελληνικη Λύση. Αυτό τρέμουν, τα πατριωτικά κόμματα γιατί δεν θέλουν φωνές που θα μιλούν για προδοσίες στα εθνικά θέματα και υποταγή στους ξένους. Αφήστε τα τρολακια του Μαξίμου να βάζουν φυτιλιες και να παριστάνουν τους εθνικιστές που βρίζουν τον Βελοπουλο. Μην τσιμπάτε, Ελληνικη Λύση εάν κόψουν τον Ηλία και το ΕΑΝ.

    11. Γ@μήστε τη συμμορίαΝΔ και τη μαριονέτα που λέγεται μιζοκούλης

    12. ο θηλυκος χανιμπαλ λεκτορ μπαινει στην βουλη με την βοηθεια της μανας της που ειναι ισοβιο μελος του εσρ αχαχαχαχαχαχ

    13. Αυτό έλλειπε νά αφήσουν τήν Πλεύση εκτός ! Δέν θά γλύτωναν απο την Καπετάνισσα.

    14. ΑΝΕΜΟΔΟΥΡΑς Ο ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΥΡΟΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ ΚΑΜΕΝΟΥ

    15. Σας πειράζει κομμούνια μου που θα σας σκίσει πάλι ο Μητσοτάκης; Ξυδάκι…

    16. Ζωή Κωνσταντοπούλου με την ΕΛΣΤΑΤ και Γεωργίου αρνήθηκε να βοηθήσει τότε

    17. παντα το πολιτευμα στη χωρα ηταν προβληματικο, ομως επι Μητσοτακη του παιδεραστη με τα ψυχολογικα και τις εμμονες, γιναμε χειροτερα απο την Τουρκια.
      αν μιλησετε με ψηφοφορους τους ιδια ανθρωπακια ειναι, εμμονικα, χαιρεκακα, αμορφωτα.

    18. Οσο για την Κωνσταντοπουλου; Δε λεει κουβεεεντα, κρατα κρυμμενα μυστικα και ντοκουμεντα! Free Pass!

    19. Μιλάμε για πολύ γέλιο, κόπηκαν όλα τα δεξιά κόμματα για να μαζέψει τις ψήφους τους, και επιτρέπει όλα τα κόμματα από Αριστερά ότι και να πουν ότι και να κάνουν μόνο και μόνο για να κόψουν ποσοστά από ΣΥΡΙΖΑ.

      Τελικό σκορ βλέπω ΝΔ 37%
      Συριζα 29%
      ΠΑΣΟΚ 10-11%

      Και τελικά δεν θα πάμε σε 2ες εκλογές και θα έχουμε κυβέρνηση από την πρώτη. έχουν μείνει κανα 3-4 αποκόμματα ακόμη, βλέπω να τα κόβει σχεδόν όλα εκτός από ένα που θα αφήσει να μαζέψει όσες ψήφους δεν πάνε σε αυτόν και μετά να συνεργαστούν/πάρει τους βουλευτές.

      Γατάκια όλοι, μία χόρτα τους έκανε

    20. Η Βίβιαν Ευθυμιοπούλου, φίλη της συζύγου του Πρωθυπουργού, φέρεται να είναι όπως και η ίδια δηλώνει σύμβουλος επικοινωνίας στην Ν.Δ.
      Σύμβουλος Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας «Μισώ τα Έθνη και τις Πατρίδες»… «Τη σιχαίνομαι αυτή τη χώρα… Θέλω να καταστραφούν τα πάντα…»
      «Τη σιχαίνομαι αυτή τη χώρα..Θέλω να καταστραφούν τα πάντα!»

    21. Όλα γίνονται για τα κουκιά να βγουν τα νούμερα του Κούλη. Στις προηγούμενες εκλογές ο Τσίπρας πήρε 32% όταν ο Κούλης ήταν στα φόρτε του. Τώρα με όσα έχει κάνει σου λέει αν αφήσω κόμματα στα δεξιά μου συν τους απογοητευμένους που τότε με ψήφισαν ένα 5-7% αν χάσω, χάθηκα. Απλά μαθηματικά. Λαδωνω και μου κάνουν τα χατίρια.

    22. οι Έλληνες είναι ένας γελοίος λαός. Ο Κούλης με 30% ενώ έπρεπε μετά τα Τέμπη να ψάχνει που να κρυφτεί…. δεν δικαιούμαστε να μιλάμε με το ποσοστό που τον πιστεύει και τον ψηφίζει. καληνύχτα σας

    23. Τελικα, για να καταλαβω, και γω ο αδαης,
      ερχονται εκλογες, ο λαος ψηφιζει ‘η το Α1 του Αρειου Παγου..;;;
      Αυτο ειναι Δημοκρατια..;; Και..δεν λεω.. Αποχη ισον συνενοχη αλλα στην προκειμενη Τι κανεις..;;;

      1. Ψηφίζεις να φύγει η μαφία και μετά βλέπουμε. Συμφωνία με το διάβολο αν χρειαστεί θα το ξέρουμε σε λίγες μέρες. Υπομονή.

    24. Ο Στέφανος την Παρασκευή είπε ότι διαμεσολαβησε για να γίνει ένα ομοιογενές κόμμα πατριωτικό. Δεν απέδωσε γιατί το εγώ, η μισαλλοδοξία, το προεδριλικι σε αποκόμματα έχουν κάνει 50 χρόνια τώρα να θεωρείται ακατόρθωτο να υπάρχει μεγάλη πατριωτική παράταξη γνήσιων Ελλήνων. Σε άλλες χώρες βλέπουμε και λέμε εδώ γιατί όχι. Έτσι ενώ τώρα θα είχαμε δώσει την δύναμη μας που είναι 20+%σε ένα τέτοιο κόμμα, εντούτοις ο εγωισμός και η διχόνοια όπως έλεγε ο γέρος του Μοριά, δίνουν το δικαίωμα στο σύστημα να στερήσει το δικαίωμα της έκφρασης σε πολλούς και εύκολα πετάει έξω κόμματα. Καλά κρασιά. Μείνετε με τις βρισιές, τη σφραγίδα του αποκομματος, το ινατι που βγάζει μάτι και το βράδυ των εκλογών μην διαμαρτύρεται κανείς σας όταν ο Κούλης θα γλενταει.

    25. Δεν καταλαβαίνω τίποτα. Το ηλεκτρονικό σύστημα τους πετάει έξω; Είναι λογικό αυτό; Με τι κριτήρια;

    26. Και μετα μου λετε, για δε σου γραφω! Ειναι τοσο Ηλιθιοι, που ειναι ωσαν να ομολογουν την επεμβαση τους και πως κανουν ο,τι θελουν με τα Συστηματα τους! Τουλαχιστον εγω, ετσι το εκλαμβανω! Ωρε! Γλεντια!

    Comments are closed.