ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ! ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΕΝΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ “ΜΠΗΞΟΥΝ” ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ! ΝΕΟ ΡΕΚΟΡ ΜΕ 3.316 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΑΙ 50 ΝΕΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ!

    Κοινοποίηση:
    nikos-xardalias-maska-koronoios-31-07-2020

    Σήμερα ανακοινώνουμε 3316 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 24 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 66637, εκ των οποίων το 54.1% άνδρες.

    4587 (6.9%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 17773 (26.7%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

    310 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 65 ετών. 88 (28.4%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 82.9%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 353 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

    Τέλος, έχουμε 50 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 959 θανάτους συνολικά στη χώρα. 387 (40.4%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 80 έτη και το 96.9% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

    Δείτε τον “χάρτη” των νέων κρουσμάτων
    Αναλυτικότερα:
     24 κρούσματα κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας
     3 εισαγόμενα κρούσματα που προσήλθαν αυτοβούλως για έλεγχο
     756 κρούσματα στην Περιφέρεια Αττικής
     828 κρούσματα στην Π.Ε. Θεσσαλονίκης
     18 κρούσματα στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας
     4 κρούσματα στην Π.Ε. Αργολίδας
     4 κρούσματα στην Π.Ε. Αρκαδίας
     6 κρούσματα στην Π.Ε. Άρτας
     31 κρούσματα στην Π.Ε. Αχαϊας
     18 κρούσματα στην Π.Ε. Βοιωτίας
     18 κρούσματα στην Π.Ε. Γρεβενών
     98 κρούσματα από την Π.Ε. Δράμας
     76 κρούσματα στην Π.Ε. Έβρου
     10 κρούσματα στην Π.Ε. Εύβοιας
     15 κρούσματα στην Π.Ε. Ευρυτανίας
     9 κρούσματα στην Π.Ε. Ηλείας
     101 κρούσματα στην Π.Ε. Ημαθίας
     20 κρούσματα στην Π.Ε. Ηρακλείου
     1 κρούσμα στην Π.Ε. Θάσου
     4 κρούσματα στην Π.Ε. Θεσπρωτίας
     4 κρούσματα στην Π.Ε. Θήρας
     23 κρούσματα στην Π.Ε. Ιωαννίνων
     88 κρούσματα στην Π.Ε. Καβάλας
     3 κρούσματα στην Π.Ε. Καλύμνου
     60 κρούσματα στην Π.Ε. Καρδίτσας
     10 κρούσματα στην Π.Ε. Καστοριάς
     20 κρούσματα στην Π.Ε. Κέρκυρας
     39 κρούσματα στην Π.Ε. Κιλκίς
     32 κρούσματα στην Π.Ε. Κοζάνης
     10 κρούσματα στην Π.Ε. Κορινθίας
     2 κρούσματα στην Π.Ε. Λακωνίας
     160 κρούσματα στην Π.Ε. Λάρισας
     5 κρούσματα στην Π.Ε. Λασιθίου
     28 κρούσματα στην Π.Ε. Λέσβου
     2 κρούσματα στην Π.Ε. Λευκάδας
     71 κρούσματα στην Π.Ε. Μαγνησίας
     17 κρούσματα στην Π.Ε. Μεσσηνίας
     1 κρούσμα στην Π.Ε. Μήλου
     1 κρούσμα στην Π.Ε. Μυκόνου
     37 κρούσματα στην Π.Ε. Ξάνθης
     1 κρούσμα στην Π.Ε. Πάρου
     194 κρούσματα στην Π.Ε. Πέλλας
     105 κρούσματα στην Π.Ε. Πιερίας
     1 κρούσμα στην Π.Ε. Πρέβεζας
     3 κρούσματα στην Π.Ε. Ρεθύμνου
     42 κρούσματα στην Π.Ε. Ροδόπης
     9 κρούσματα στην Π.Ε. Ρόδου
     87 κρούσματα στην Π.Ε. Σερρών
     2 κρούσματα στην Π.Ε. Σποράδων
     26 κρούσματα στην Π.Ε. Τρικάλων
     22 κρούσματα στην Π.Ε. Φθιώτιδας
     19 κρούσματα στην Π.Ε. Φλώρινας
     22 κρούσματα στην Π.Ε. Φωκίδας
     68 κρούσματα στην Π.Ε. Χαλκιδικής
     14 κρούσματα στην Π.Ε. Χανίων
     2 κρούσματα στην Π.Ε. Χίου
    42 κρούσματα βρίσκονται υπό διερεύνηση.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    45 Σχόλια

    1. μην ξεχνατε ποιοs εφερε και ψηφισε το μνημονιο η περιστεροχεσμενη κουραδα που δεν διαβασε ειπε το μνημονιο ο βρωμοκαΜΠΙΝΕΣ ΜΑΣΩΝΟΣ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΗΣ Π@ΥΣΤΗΣ!!!! 11/11/2010 ωρα 11 π.μ παπαδημιοs ορκομωσια!

    2. Αφού το είχε προφητεψει η Παγωνη ρε παιδιά ότι θα φτάσουμε τα 3000 κρουσματα. Μεγάλη προφητης!!!

    3. ΟΥΑΟΥ ΔΙΑΜΕΣΗ ΗΛΙΚΙΑ 80 ΕΤΗ ΚΑΙ 97% ΑΥΤΩΝ ΑΝΩ ΤΩΝ 70 ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΝΟΣΗΜΑ.
      Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΘΑΝΕΙ 65 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ 62 ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΜΟΥ 59 ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΝΑΣ ΘΕΙΟΣ ΜΕ ΧΑΠ 72 ΕΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ ΠΙΣΩ.
      ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΑ 80+ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ.

    4. Να φυγουν λες , αλλα δεν μας λες ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ? ΟΙ ΝΕΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ? ΟΙ ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ? …..ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΛΑΙΚΙΖΕΤΕ ,ναι να λετε τα λαθη αλλα οχι και να αβανταρετε τον κοπριτη καταληψια αλιεκση ….αυτο θα ειναι το τελειωτικο χτυπημα στην χωρα

    5. Αν τολμάτε δίνεται κάθε μέρα με ονοματεπώνυμο τα χιλιάδες κρούσματα που βρίσκεται κάθε μέρα να δούμε πόσοι από αυτούς έχουν κάνει τεστ και είναι θετικοί, πόσα κρούσματα είναι οι ίδιοι και πάλι ίδιοι ….και όχι να αμολατε ένα νούμερο κάθε μέρα και να κλείνετε τον ελληνικό λαό στο σπίτι του χωρίς να υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία και η μόνη δικαιολογία που ξέρετε να λέτε είναι ” Πηγαίνετε στα νοσοκομεία να δείτε που είναι ασφυκτικά γεμάτα” και που στην ουσία είναι άδεια.

      1. -ΚΑΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΩΝ ΤΕΣΤ ΟΧΙ ΕΝΑΝ ΑΡΙΘΜΟ ΣΤΟ ΧΑΜΟ.
        ΑΛΛΟ 1000 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΕ 10.000 ΤΕΣΤ , ΑΛΛΟ 2000 ΣΕ 50.000 ΚΙ ΑΛΛΟ 3000 ΣΕ 100.000!

    6. εχω λαβει 4 ειδοποιησης με το ονομα μου χωρις να της ανοιγω στο στο προφιλ μου..περι εμβολιου..λοιπον σημερα το ανοιξα απο περιεργεια..ποσο νοιαζονται ομως για την υγεια μου χαχα,,μου συνιστουν οτι πρεπει να κανω το εμβολιο γριπης ..ταχασα ποτε δεν εχω κανει το εμβολιο,,οποτε δεν γλιτωνουμε …μας βρισκουν κ ξερουν τα παντα λογου φβ..ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ το φβ..το ιδιο θα γινεται με το κοροιοδοεμβολιο..θα μας το επιβαλλουν με το ζορι

      1. Ειδες ποσο ευκολα σε βρισκουν οταν θελουν; οποτε δεν υπαρχει λογος να μας τσιπαρουν ηδη δορυφορικα μας βλεπουν ολους μαγκα μου!

    7. 66.000; Πόσοι απο αυτούς είναι ασυμπτωματικοί; Πόσοι απο αυτούς είναι λαθρομετανάστες; Ποιό το ποσοστα σε 1ο εκατομμύρια πληθυσμό και μερικά εκατομμύρια λάθροτζιχαντιστές, πρόσφυγες κλπ; 0,0000001?

    8. Στο κειμενο οι ιδιοι λενε οτι η μεση ηλικια ηταν 80 ετη! Και διαλυουν την χωρα και καταστρεφουν τις επομενες γενιες οταν η ηλικια αυτων που πεθαναν ηταν τα 80 ετη! Και η αντιπολιτευση νοιαζεται για την πορεια του …πολυτεχνειου. Τοσο τελειωμενοι ειναι οι αριστεροι την ωρα που η …δεξια κυβερνηση τελειωνει την ελλαδα κλεινοντας τους ελληνες στα σπιτια τους την ωρα που τα μαγαζια των αλλοδαπων στην ομονοια και παντου δουλευουν κανονικα! Και παλι φτου σας πολιτικοι που η εγνοια σας ειναι η πορεια του …πολυτεχνειου και το …τζαμι οταν ο ερντογαν κανει τζαμι την Αγια Σοφια. Αλλα ποιος εχασε το φιλοτιμο να το βρει το …δημοκρατικο τοξο που απαγορευσε την παρελαση της 28ης Οκτωβριου και συνελαβε Ελληνες(που θελανε να σηκωσουν την ελληνικη σημαια) οταν ο ηρωας ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΣ πεθανε για να σηκωσει την σημαια στην Βορειο Ηπειρο. Ελληνες, μην ξεχνατε τους ηρωες που πεθαναν για την πατριδα. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΣ. ΑΘΑΝΑΤΟΣ. Αυτος ειναι ηρωας τσιοδρα, οχι εσυ που πληρωνεσαι αδρα για να το παιζεις και ηρωας! ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΤΣΙΦΑ ΘΛΙΒΕΡΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΣ. ΑΘΑΝΑΤΟΣ.

    9. ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΜΙΝΚ-ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΤΑ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑ!!!………….

    10. ΤΟ ΆΛΛΟ ΜΕ ΤΩΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΈΡΕΤΕ ? ΑΥΤΉ ΜΆΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΆΒΟΥΝ ΝΑ ΦΎΓΟΥΝ ΝΎΧΤΑ !

    11. Είδατε πόσο ενημερωμένοι είναι οι servers του χαρδαλιά σε αντίθεση με τους servers του υπουργείου παιδείας;; Ξυπνήστε ζώα.. Ξυπνήστε από το λίθαργο πριν πέσουν οι μάσκες…. Είναι εγκληματικά ανελέητοι ψεύτες και υποκριτές.

    12. Ποιος μ@λακας έκλεισε τα νοσοκομεία λοιμωδων σε Αθηνα και Θεσσαλονίκη? Η απάντηση είναι ο Άδωνις, αυτός ο μ@λακας που τα έκλεινε και έλεγε πως δεν θα του πάρει τη δόξα ο τομσεν. Το θυμάστε? Αυτό το @.

      1. Ο ίδιος μ@λ@κ@ς που τα σκ@τωσε παντού ο βρωμι@ρης και κόστισε το σίχαμα πολλές ζωές ανθρώπων…

    13. Κάθε μέρα στο Ελλαδιστάν πεθαίνουν κατά μέσο όρο 400 άνθρωποι κυρίως 3ης ηλικίας από διάφορες αιτίες. Η θνησιμότητα αυξάνεται κάθε χρόνο από Νοέμβριο έως τα Τέλη Μαρτίου. Ο φυσιολογικός και αναμενόμενος για την εποχή αριθμός των θανάτων απο? με? covid παρουσιάζεται με τέτοιο προπαγανδιστικό τρόπο ώστε να τρομοκρατηθει ό πληθυσμός και να αποδεχτεί την ” παγκόσμια επανεκκίνηση” (= τεχνοδικτατορία των πολυεθνικών και των ΜΚΟ) που επαγγέλεται ο αχυράνθρωπος Κούλης και οι υπόλοιποι ελληνόφωνοι μασόνοι πολιτικοί και αφετερου να δεχτούν οι πολίτες τα αγνώστου ασφαλείας εμβόλια για την ασθένεια “της πλάκας”. Η συνομωσία του COVID-19 διεκπεραιώνεται σε κάθε χώρα από τις μασονικές στοές. Και μια που αναφέραμε τους μασόνους ιδού το μασονικό μνημόσημο από την επισημη ιστοσελίδα της μεγάλης στοάς για τον Κων/νο Μητσοτάκη “αδελφό” της στοάς Ραδάμανθυς και πατέρα? του Κούλη (στηλη 2 σειρα 18).

      https://www.grandlodge.gr/img/c857bd2406662760009a393583c660cb02_2018.pdf

    14. Σκασμοοοος ότι πει η εθνοσωτηρια κυβέρνηση μας θα κάνετε αλλιιως……ξέρετε η Μακρόνησος και η Γυάρος είναι ακόμα εδώ!

    15. Ο κόσμος είναι μεσα και αυτοι αυξάνουν τα κρούσματα , α ρε μπασταρδα η ωρα σας έρχεται.

    16. Ένας γερός σεισμός θα μας σώσει ! Θα κηρύξουν Lock…out !

    17. Και 10.000.000 θετικους να βγάλουνε τι έγινε? Μας μαζεύουν με φαγανες από τους δρόμους, τα άψυχα κορμιά μας…Ρε ουστ κοπροι δεν σας πιστεύει κανείς!!!

    18. Τα εμβόλια,δεν θα είναι μόνο ένα. Και βέβαια κάπως πρέπει να πιστοποιείται ότι έχουμε κάνει το εμβόλιο. Και αυτό δεν θα γίνεται με χαρτί.

      1. Μα ο πρωθυπουργος ειπε οτι δεν θα υποχρεωσει κανεναν να κανει το εμβολιο αν δεν το επιθυμει.
        Οποτε γιατι να σου ζητησουν να αποδειξεις οτι εκανες το εμβολιο για την covid??

        1. Ο Π/Θ επίσης μας έλεγε ότι δεν θα πηγαίναμε σε δεύτερο lockdown. Αν θέλετε να πιστεύετε τους χιλιοδιαψευσμένους δικαίωμα σας.

        2. Νίνα μου, να κάνεις ουσιαστικούς οραματισμούς και θεραπεία αγγέλων, ΧΕΛΛΟΟΥΥΥ, Νόμος 4675/2020 – ΦΕΚ Τεύχος A 54/11.03.2020
          Πρόληψη, προστασία και προαγωγή της υγείας ανάπτυξη των υπηρεσιών δημόσιας υγείας και άλλες διατάξεις.
          Άρθρο 4.
          β) Σε περιπτώσεις εμφάνισης κινδύνου διάδοσης μεταδοτικού νοσήματος, που ενδέχεται να έχει σοβαρές επιπτώσεις στη δημόσια υγεία, μπορεί να επιβάλλεται, με απόφαση του Υπουργού Υγείας, μετά από γνώμη της ΕΕΔΥ, υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού με σκοπό την αποτροπή της διάδοσης της νόσου.

          Με την ανωτέρω απόφαση ορίζονται η ομάδα του πληθυσμού ως προς την οποία καθίσταται υποχρεωτικός ο εμβολιασμός με καθορισμένο εμβόλιο, η τυχόν καθορισμένη περιοχή υπαγωγής στην υποχρεωτικότητα, το χρονικό διάστημα ισχύος της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού, το οποίο πρέπει πάντοτε να αποφασίζεται ως έκτακτο και προσωρινό μέτρο προστασίας της δημόσιας υγείας για συγκεκριμένη ομάδα του πληθυσμού, η ρύθμιση της διαδικασίας του εμβολιασμού και κάθε άλλη σχετική λεπτομέρεια.

      2. Το 2009 έγινε μια πανδημία γρίπης…που πολλοί την ξεχνάνε το εμβόλιο έγινε σε μισό χρόνο λόγο του ότι η γρίπη εκείνη ήταν μετάλλαξη παλιάς (ο ιός H1N1 είχε μεταπηδήσει στον άνθρωπο πολύ πιο πριν) και είχαν ήδη βρει εμβόλιο που έπρεπε απλά να αλλάξει για να λαμβάνει το καινούριο στέλεχος

        Θα γίνει ακριβώς ότι έγινε και τότε (που και τότε πολλοί δεν θέλανε το εμβόλιο)…θα εμβολιαστούν οι γέροι και οι ευπαθείς ομάδες που διατρέχουν κίνδυνο και μετά κατά 80% πιθανότητα θα σταματήσει εκεί ο εμβολιασμός (αν και αρκετοί θα πάνε να το κάνουν μόνοι τους…και αρκετοί δεν θα πάνε).

        Το εμβόλιο θα είναι 1 και μάλλον θα περιέχει τα βασικότερα στελεχη του κορονοιού SARS-CoV-2 … αλλιώς θα είναι χάσιμο χρόνου

        Εάν έχεις αντίθετη άποψη (που δεν περιλαμβάνει το τσιπακι στο εμβόλιο που έτσι κι αλλιώς κανένας δεν έχει παρασκευάσει ακόμα γιατι υπάρχουν καλύτεροι τρόπο να το επιβάλεις) και είσαι μικροβιολόγος ή λοιμοξιολογος (δλδ ένας που μπορεί να δικαιολογήσει επιστημονικά την αντίθετη του γνώμη) τότε μπορείς να την γράψεις αν και θα είναι δύσκολο να την βρω λόγο των πολλών σχολίων
        Εγώ απλά σπουδάζω βοηθός μικροβιολογου και κάνω την πρακτική του σε ένα στρατιωτικό νοσοκομείο της Ελλάδας όποτε μπορεί να έχω γράψει κάτι άστοχο

    19. Α δεν είναι τίποτα. Πριν 2 μέρες μιλούσαν για εμβόλιο, ανέβαιναν τα χρηματιστιρια, όλοι μέσα στην τρελή χαρά. Όλα τα μμε μιλούσαν για τον πρόεδρο μπαιντεν, ποιος κορονοιος? Ξαφνικά κορονοιος, εμπλοκή στο εμβόλιο, ξανά αναφορά στις ΗΠΑ για τον κορονοιο! Γιατί πολύ απλά τα στοιχεία που έρχονται από τις εκλογές στις ΗΠΑ είναι συγκλονιστικα. Μπαίνει το fbi στην υπόθεση. Μια μέρα μέτρησαν ψήφο ψήφο στην πενσιλβανια και έπαθαν σοκ με την νοθεία. Βλέπω τον μπαιντεν πρόεδρο. Πρόεδρο φυλακισθεντων ηπα!!

      1. Συνάδελφε, Μύστης; Μη σου διαφεύγει ότι σε ορισμένες πολιτείες της Αμερικής ισχύει η θανατική ποινή… Κανένα sos θεματάκι μήπως έχεις για να πάρω αυτό το αναθεματισμένο για πιστοποιητικό;

    20. “Κάνε το ψέμα μεγάλο, κάντο απλό, συνέχιζε να το λες και τελικά θα το πιστέψουν” – Αδόλφος Χίτλερ

    21. Χαχαχαχαχαχα Τα πάνε καλύτερα από την πρώτη φορά με το παραμύθι τους.Η κολωνοτρομοκρατία δε θα σταματήσει μέχρι να εμβολιάσουν τους πάντες με τα χημικά τους κοκτέιλ.Και οι ραγιάδες δεν αντιδρούν πουθενά.Οι κωλόγεροι που ψήφιζαν Πασόκ(τώρα Σύριζα) και ΝΔ παρακαλάνε για εμβόλια και μάσκες,αρκεί να τους δίνουν τη σύνταξη πείνας.Κατάντια…

    22. ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΑ ΚΑΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 4000

    23. ΓΙΩΡΓΟΣ λέει:
      12 Νοεμβρίου, 2020 στις 7:30 μμ
      ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ. ΟΠΩΣ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΧΩΡΙΣ SMS ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΜΑΣΚΕΣ.
      ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ, ΑΝΟΜΗ, ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ.
      ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.
      ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΠΙΑΣΜΕΝΟΙ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟ ΑΝΘΡΩΠΟ.
      ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΕΝΟΣ ΑΠΟΒΑΔΡΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ.
      ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΥΗ ΜΑΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΒΑΘΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΠΌΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ .
      ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ.
      ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΝΙΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΣΑΠΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΕΦΡΗΜΕΡΑ ΣΩΜΑΤΑ ΜΑΣ.
      ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΟΧΙ ΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

      1. Μπράβο!!!!!!!!!!!!!!!! πολύ ωραίο!!!!!!!!!!!! Κάποτε όλα αυτά που περιγράφεις ήταν το αυτονόητο, τώρα μοιάζει με ένα φοβερό εφιάλτη η όλη αυτή κατάσταση που ήλθε ξαφνικά(?) για να διαλύσει τα πάντα, όμως δυστυχώς αυτή είναι η νέα πραγματικότητα!!!!!!!

    24. συγχαρητηρια την ανοιξη…μουντζες το φθινοπωρο…
      σιγα μην κρατουσε πολυ η καλη μας τυχη στο ελλαδισταν
      μπουκαρανε οι μπεκρηδες στα αεροδρομια και ολα τα βαλκανια με σχεδον κανενα ελεγχο και το αποτελεσμα ηταν προδιαγεγραμμενο
      Ξεχυθηκαν και οι δικες μας ευφυίες στα νησια χωρις να παιρνουν προφυλαξεις λες και ηταν κλεισμενοι στα κατεργα και επρεπε να στριμωχτουν στα πλοια και μετα στις καφετεριες, εστιατορια και παραλιες και τωρα κλαψε κοσμε ενω ο χειμωνας δεν εχει μπει ακομα
      Στην επιστροφη απο τις διακοπες το αφησαμε χαλαρα κανενα μηνα και να δεσει το γλυκο…
      Τωρα πατε και αγοραστε ραντζα και σκηνες και βολευτειτε στα παρκινγκ των νοσοκομειων γιατι δεν θα υπαρχει κρεβατι μητε δια δειγμα και οι κηδειες σε ατσαλινα φερετρα με λιγα ασπρα κορακια οπως εδειξε το μακελειο προχθες
      τουλαχιστον αμα ειστε κληρονομοι θα τσιμπησετε το κατι τις απο τους ηλικιωμενους συγγενεις σας

      1. Τα κρούσματα οφείλονται κυρίως σε λαθρομετανάστες και πρώην λαθρομετανάστες που το καλοκαίρι πήγαν στις χώρες τους και επέστρεψαν με τον ιό και οι άλλοι μισοί αλώνιζαν στα ΜΜΜ, ενώ τους έφερναν και απο τα νησιά για μπόλιασμα. Ήταν υπερδραστήριοι φορείς.
        Και σαν να μην έφταναν αυτά είχαμε πορείες Πακιστανών για το Κασμίρ και συγκεντρώσεις χιλιάδων που ούρλιαζαν έξω απο το Εφετείο. Τα δε λεφτά δεν έγιναν εντατικές κλίνες αλλά μάσκες σε μέγεθος αλεξίπτωτου.
        Απο την άλλη έχουμε μια αντοπολίτευση της πλάκας που βάζει πλάτες στην κυβέρνηση (σκόπιμα;) και για το μόνο που ενδιαφέρθηκε ήταν η πορεία της ξεθωριασμένης επετείου του Πολυτεχνείου μπας και συσπειρωθούν τα κομμουνιστικά πρόβατα στο ΣΥΡΙΖΑ και οι αριστεροφιλελέδες στη ΝΔ.
        Φαίνεται και ο Μπάιντεν να ειναι μπροστά και δεν κρατιούνται!

    25. Ξεχυθηκαν σε ολη τη χωρα και κάνουν τα αναξιοπιστα κορωνοο-τεστ σε υγιεις πολίτες για να αυξήσουν τα τρομο-κρουσματα και να τα διαλαλούν στα φερεφωνα τους τα ΜΜΕ του τρόμοιυ. Αυξάνοντας τα “κρούσματα” αυξάνουν το φόβο , μειώνουν τις αντοχές των πολιτών και δημιουργουν την κόλαση που θέλουν

    26. ΑΠΛΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΒΑΛΟΝΤΑ ΖΗΛΟ, ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΜΗΝ ΣΑΣ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ 12.000.000! ΙΚΑΝΟΥΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ……

    27. Ειναι πλεον φανερό ότι ο σκοπός του εγκλεισμού μας με πρόσχημα την προστασία μας είναι η διάλυση του κοινωνικού ιστου, η κατάργηση του συντάγματος και η κατάληση της δημοκρατίας. Αυτή τη στιγμή μόνο η διάλυση του κοινωνικού ιστού δεν έχει συντελεστεί αντίθετα η δημοκρατία και η τήρηση του συντάγματος είναι παρελθόν. Δυστυχώς συγκριτικά με την εποχή της δικτατορίας του Παπαδόπουλου υπήρχαν περισσότερες ελευθερίες απ’ ότι σήμερα με το καθεστώς Μητσοτάκη.

    28. Ο/Η Ευθυνόφοβος φλούφλης, ούτε για καψιμιτζής δεν κάνει λέει:

      Ο πιο βλάκας πρωθυπουργός στην πιο ακατάλληλη στιγμή. Νόμισε ο ηλίθιος ότι ξεμπερδέψαμε το καλοκαίρι και έδινε συγχαρητήρια στον εαυτό του και τώρα γίναμε Μπέργκαμο. Που σε λίγο οι άλλες πόλεις θα λένε γίναμε Θεσσαλονίκη.

    29. Δεν υπάρχει σωτηρία, θα πεθάνουμε ολοι. Lockdown και μάσκες παντού μέχρι να σβήσει ο ήλιος.

    30. Το μενού έχει αλλάξει πεντακόσιες φορές μέχρι να σερβιριστεί το φαγητό.
      Τέτοιος τρελός πυρετός μαγειρικής ούτε στο master chef.
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    Comments are closed.