ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ Ή ΟΝΤΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΒΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ;;;; ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΗ ΠΤΗΣΗ BAYRAKTAR ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ – ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΕΛΕΙ ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΘΑ Ή ΑΛΛΙΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑ

    Κοινοποίηση:
    bayraktar

    Bayraktar έφτασε μέχρι την Αθήνα από την Τουρκία ή έχει γίνει λάθος στο ραντάρ καταγραφής των τουρκικών drone;

    Δημοσιεύματα σε τουρκικούς λογαριασμούς στο twitter δείχνουν την πορεία τουρκικού Bayraktar από την Σμύρνη έως την Αθήνα, έχοντας διανύσει όλο το Αιγαίο.

    Ίσως πρόκειται για λάθος του ραντάρ καταγραφής των ιπτάμενων μέσων στην περιοχή, καθώς το Bayraktar φαίνεται να πήγε ανενόχλητο από τη Σμύρνη στην Αθήνα. Μπορεί όμως και όχι. Αν όντως ισχύει αυτό, θα πρέπει να πέσουν πολλά κεφάλια. Αν ιχύει, το ΥΠΕΘΑ οφείλει να βγει και να το διαψεύσει.

    Πάντως οι Τούρκοι πανηγυρίζουν για το γεγονός, κάνοντας τη σχετική πλάκα.

     

    Eίπαμε να πάμε να δούμε τι γίνεται στην Αθήνα, γράφει ο χρήστης cozmaster42.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Οι γάμοι μωρε για τα αγόρια προηγούνται, μετά θα πάνε να πολεμήσουν πολύ σκληρά τον Τουρκο.

    2. Κουλαρα = εγγυηση για την εθνικη ασφαλεια! Τους ταχει δωσει ολα για τη καρεκλα του και τη κονομα! 41 % πως το πηρε ας ειναι καλα τα πακια κι οι πεθαμενοι!

    3. προτεραιότητα εχει η πουστροποιηση της Ελλαδας ολα τα αλλα ειναι δευτερεύοντα

    4. Ε κ τι έγινε μωρέ αφού είμαστε κ εμείς Τούρκοι 400 χρόνια σκλαβιάς ήταν αυτά

    5. Αν έγινε κάτι τέτοιο καλύτερα να κρεμαστούν πριν πιάσουνε οι ζέστες

    6. Φυσικα μας κανουν πλακα. Αφου δεν υπαρχει τιποτε που να δουλευει εστω υποφερτα στο Ελλαδισταν. Θα δουλευουν τα ρανταρ ? Χαλαρωστε στους καναπεδες και δεχτειτε την υποταγη διχως κανεναν ορο. Καλη διασκεδαση.

    7. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ!!!! Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΝΕΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΤΗΘΗΚΑΝ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ…… ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΚΑ….. ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΝΑΡΙΑ ΝΗΣΙΑ ΕΦ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ…… ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΦΙΒΟΛΟ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΕΡΙΣΥ…..

    8. Αν πέρασαν από τόσα ραντάρ της ελληνικής επικρατειας, αεροπορίας, στρατού, ναυτικού, ΥΠΑ, τότε τι να πει κάποιος, καλα ξυπνητούρια.

    9. Τον βλέπω να σηκώνεται μες στα μεσάνυχτα με πασουμι και ρόμπα τον ξεφτίλα.

    10. Για τον Τούρκο προπονητή πάνω από Λεωφόρο πέταγαν να δουν
      Παναθηναϊκός Πρωτάθλημα του ΚΕΜΠΑΠ 2024

    11. Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΚΟΛΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΑΕΡΑ. ΑΡΑΓΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΚΟΨΕΙ?

    Comments are closed.