ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΟΙ ΒΡΩΜΟΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΟΥΗΔΟΙ ΤΗΣ ΙΚΕΑ – ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ – ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

    Κοινοποίηση:
    ikea-third-party-retail-websites-e1513609708935

    Πραγματικά εξοργιστικό.

    Μετά τις άπειρες ανακλήσεις επικίνδυνων επίπλων που πουλάνε τα καταστήματα ΙΚΕΑ, η καταγγελία αναγνωστών που έφτασε στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ πραγματικά εξοργίζει.

    Οι μεγαλοαπατεώνες Σουηδοί της ΙΚΕΑ μετά τους… τούρκικους κεφτέδες και τα επικίνδυνα φωτιστικά, δεν διστάζουν να χρεώνουν τα προιόντα τους ακριβότερα από ότι στα καταστήματα εκτός Ελλάδας. Λες και οι Έλληνες έχουν υψηλότερο βιοτικό επίπεδο απ’ότι οι Ευρωπαίοι.

    Και δεν μιλάμε για μια διαφορά 10 άντε 20 ευρώ αλλά πολύ περισσότερο.

    Και επειδή εμείς στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ πάντα μιλάμε με αποδείξεις, δείτε παρακάτω:

    Δείτε ΕΔΩ πόσο πουλάνε στα ΙΚΕΑ έναν διθέσιο καναπέ.

    Τώρα, δείτε ΕΔΩ πόσο πουλάνε τα ΙΚΕΑ της Ιταλίας το ίδιο ακριβώς προϊόν.

    60 ευρώ λιγότερα. Για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό; Είναι η ίδια εταιρεία που τα πουλάει ή όχι;

    Συνεχίσαμε την έρευνα στο ελληνόφωνο και ιταλόφωνο σάιτ της ΙΚΕΑ και διαπιστώσαμε ότι αυτό το “καπέλο” ισχύει σχεδόν σε όλα τα προϊόντα.

    Δείτε ΕΔΩ πόσο πουλάνε στην Ελλάδα μία ραφιέρα.

    Δείτε τώρα ΕΔΩ πόσο πουλάνε το ίδιο ακριβώς προϊόν στην Ιταλία.

    80 ευρώ φθηνότερα. Ας πάμε και σε ένα τελευταίο παράδειγμα.

    Δείτε ΕΔΩ πόσο πουλάνε ένα κρεβάτι (εκτός του στρώματος).

    Δείτε τώρα ΕΔΩ πόσο πουλάνε το ίδιο ακριβώς κρεβάτι στην Ιταλία τα καταστήματα ΙΚΕΑ.

    Σχεδόν όλα τα προϊόντα της ΙΚΕΑ πουλιόνται ακριβότερα στην Ελλάδα. Αλλά εδώ δυστυχώς δεν έχουμε έναν Σαλβίνι όπως στην Ιταλία που θα έχει το σθένος -αλλά και κάτι άλλο που δεν επιτρέπεται να γράψουμε- για να τραβήξει μερικά αυτιά όσων πολυεθνικών κοροιδεύουν ένα λαό μέσα στα μούτρα του.

    Αμέτρητες φορές τόσο μέσα από το makeleio.gr, όσο και μέσω της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ έχουμε τονίσει: Στηρίξτε ελληνικές επιχειρήσεις. Μόνο μέσα από την στήριξη της εγχώριας παραγωγής, η χώρα θα στήσει από την αρχή μια υγιή οικονομία με δικαιοσύνη και γόνιμο ανταγωνισμό.

    Παρά το γεγονός ότι δεν είμαστε τόσο αισιόδοξοι, περιμένουμε απάντηση από την ΙΚΕΑ που θα εξηγεί για ποιο λόγο πουλάνε με “καπέλο” τα προϊόντα τους στην Ελλάδα και όχι στο εξωτερικό. Αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    24 Σχόλια

    1. Χαα χα χααα ! Τελικα αυτοι που απομυζουν και δουλευουν του ελληνες , ειναι οι ιδιοι οι Ελληνες . Οι τσιμπημενες τιμες οφειλονται στους ατιμους αχορταγους Ελληνες που μεταπωλουν τα Σουηδικα προιοντα πιο ακριβα στους υπολοιπους Ελληνες.

    2. ΔΕΝ ΦΤΕΝΕ ΟΙ ΣΟΥΗΔΟΙ ΑΛΛΑ Ο ΦΟΥΡΛΗΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΦΡΑΝΣΑΙΖ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ L IDLE ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    3. Τα παράπονα στον Fourlis αυτό καθορίζει την τιμολογιακή πολιτική όχι η μαμά εταιρία, στο LIdl τα ιδια οι ιδιοκτήτες στην Ελλάδα είναι από Θεσσαλονίκη!!!!

    4. Η αγορα για τις τιμες θελουν παρα πολυ ψαξιμο ,μεχρι να παρης τιν τελικη αποφαση αγορας.
      Οι πολιτες πλεον πιστευω οτι ψαχνουν ,γιαυτο ειναι και με τα φυλλαδια των μαρκετ στα χερια.
      Αντε και καλλα ψωνια.

    5. Nα σταματήσετε να αγοράζετε από τους ξένους επενδυτές να αγοράζετε τα ελληνικά προϊόντα προσπαθήστε όσο είναι εφικτό να αγοράζετε Ελληνικά προϊόντα.

    6. ΤΟ ΙΚΕΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΗΔΙΚΟ. Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΗΔΟΣ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΙΚΕΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΕ Ο ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΥΡΛΗ. ΑΥΤΟΣ ΒΑΖΕΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ. ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΣΑΓΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΛΑ ΜΕ ΚΑΠΕΛΟ.

    7. Έγινε τηλεφωνική καταγγελία στο μακελειό για τον κύριο που έχει κάνει υποκλοπή του ψευδονυμου μου, πού τρολαρει εμένα ενώ έχω δεχθεί εκβιασμούς από αναρχικούς. Επίσης κατήγγειλα ύπουλη εκβιαστική και άνανδρη μεταχείριση ως σχολιαστής, δεν έχω πάει ποτέ στο Άμστερνταμ για δουλειές, και επίσης τον καταγγείλαμε για ψευδή απειλή σωματικης βλάβης κατά επωνύμου ανθρώπου πράγμα που δεν υσχιει. Ο κύριος δαραβιγκα θα ασκήσει και αυτός με την σειρά του αγωγή κατά αγνώστου ενώ εγώ ήδη εδώ και έξι μέρες έχω αποσυρθεί ως σχολιαστής από το μακελειό. Για ηλεκτρονικό έγκλημα κατά του προσώπου μου στο παρελθόν από αναρχικούς ονόματος Μπίλης και κτλ και επίσης για εκβιασμό της ελευθερίας της άποψης Η καταγγελία έγινε δια μέσω τηλεφώνου στις δέκα και εικοσιπέντε το βράδυ.

      1. ας ευχαριστω….καλη χρονια εγω τελειωσα αποδω μεσα…..

      2. Δε σε φοβαμαι οσο και να τρολαρεις. Και τις φυλακής τα κάγκελα δε με τρομάζουν την αλήθεια δε μπορείς να την φινωσεις.με τρομοκράτης αλλά στο τέλος θα νικήσει Η δημοκρατία.το ψευδώνυμο Δεν είναι κατωχηρωμενο και στα δικαστήρια θα τα πούμε εμείς οι 2.

        1. Θα σου πω εγώ ποιος λέει ψέματα και ποιος λέει αλήθεια..

    8. Το ίδιο υσχίει και για καποιους έξυπνους εμπόρους εισαγωγείς εδώ στην Ελλάδα. Ενεργειακό τζάκι καλοριφέρ αγορά λιανικής με ΦΠΑ απο Βουλγαρία + μεταφορικά εως Αθήνα βγαίνει 150 ευρώ φθηνότερο απο το να πάρεις το ΙΔΙΟ ακριβώς προιόν απο ελληνικό μαγαζί που το εχει εισάγει απο το ΙΔΙΟ εργοστάσιο.
      Καλησπέρα σας

    9. τα ικεα σε χαλασαν
      τα ποδηλατα ιντεαλ που φτιαχνονται στην πατρα γιατι κοστιζουν 50 ευρω φθηνοτερα στην… ολλανδια;
      να σου πω εγω γιατι
      ΓΙΑΤΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΞΑΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΗ ΣΑΠΙΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΞΑΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΞΑΝΑ ΜΑΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ!
      300 ΧΡΟΝΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΥΣ ΤΕΛΜΠΕΧΑΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΝΕ ΚΑΙ ΖΕΧΝΟΥΝ.
      ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΤΑΞΕΙ 20 ΕΥΡΩ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΤΟΥ ΓΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ!

      1. Φίλε Αλόνσο εν μέρη έχεις δίκαιο. Έχω ταξιδέψει πολύ εχω παει Ολλανδία.Για άλλο σκοπό όμως.Στο αγαπητό Άμστερνταμ πήγα για δουλειές διάφορες εκεί .Για διαφορετικά πράγματα που δεν έχω σημασία να τα αναφέρω εδώ.ταξιδεψα σε όλο τοπλανήτη και ειδα πολλά.Αλλά μ ξέρεις αν δεν έρθει η νέα δημοκρατία με το Κυριάκο Μητσοτάκη τότε θα έπειθε το χάος στην ελαδα .Ποιος άλλος θες να βγεο?ο Καρατζαφέρης?Ο χρυσή αυγής?δεν υπάρχει άλλος πιστεψε με.Έχω φίλο απ τη νδ και με έχει ενημέρωση

        1. Στο Άμστερνταμ για δουλειές…Χμ εκεί δεν είναι που πουλιούνται ελεύθερα ναρκωτικές ουσίες;;Εκεί δεν είναι το αντρο των εμπόρων ναρκωτικών;;Μάλιστα!!!

          1. Ναι πωλούνται ελεύθερα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως όλοι όσοι μένουν εκεί είναι ναρκομανείς ή χασίκλες. Και εγώ έχω πάει πολλές φορές ειδικά μέσα Νοεμβρίου που είναι η έκθεση METS, και από την κόκκινη γειτονιά έκανα βόλτα και έξω από τα συγκεκριμένα μαγαζιά στο ποτάμι πέρασα και είδα την καπνίλα αλλά τι να λέει; Τα ναρκωτικά αν θέλανε κάποιοι να τα σταματήσουν, θα τα είχαν ρημάξει προ πολλού. Απλά αποτελούν μέρος του παγκόσμιου βρώμικου εμπορίου και εξυπηρετούν συμφέροντα. Σαν συνταξιούχος αστυνομικός (όπως άλλωστε υπογράφετε) προφανώς γνωρίζετε καλύτερα την αλήθεια.

            1. Φυσικά Ηλία και γνωρίζω πολλά 46 χρόνια εμπειρίας έχω στην δίωξη ναρκωτικών αλλά και στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.Οι ύποπτοι δεν είναι αυτοί που ζουνε εκεί,αλλά αυτοί που ταξιδεύουν εκεί,αυτοί είναι ύποπτοι για εμπορία ναρκωτικών ή για απλή χρήση ναρκωτικών ουσιών.

          2. Μονο χασισι πωλητε και αν σε πιασουν με περισσοτερο απο 3 γραμμαρια σου το παιρνουν και εχεις προστιμο.Πανε δες μονος σου διαφορετικα αν δεν δεις μην μιλας και το παιζεις μπαμπουλας αστυνομικος.
            Οτι αλλο πωλειτε ειναι παρανομο για αυτο εχουν τα Κοφφεσοπ.

        2. την δουλεια που του εστησε ο μπαμπας του το τηλεφωνικο κΠοτε δουλεψε στην ζωη του;;
          εντρο ηταν δωρο απο την Σιεμενς.
          Πως εγινε πολιτικος και μετα ΑΠΟ ΠΟΙΑΝΟΥ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΤΖΑΚΙ ΕΓΙΝΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗ ΚΑΝΑΚΑΡΗ ΤΟΥ.ΠΟΙΟΣ ΕΔΙΩΞΕ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΗΣΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ.ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΛΑΜΕΝΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΤΑ ΛΟΓΩ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΑΦΣΕ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΕΓΙΝΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ.
          ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΨΗΦΗΖΕΤΑΙ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΖΑΚΙΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

      2. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΥΡΙΖΟΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ!

    10. Το ικεα μας δουλεύει .Ο Έλληνας βαριέται να δουλέψει και να παράξει.Όλοι οι Έλληνες σκαρτοι .Μόνο το εξωτερικό μπορεί να μας σώσει και η εισαγωγές ανθρώπων από αλλες που πραγματικά θέλουν να δουμεψουν.Εκτός αν γυρίσει ο τροχός και πάρει τα ποδια του ο Έλληνας.Όσο για το τρολ που με τρολαρουν να πανε από εκεί που ήρθαν αλλιώς θα γίνει χαμός.Αυτός ο δαραβιγκας μου έχει κανει τη ζωή κόλαση και άλλα 2 τρολ.θα τους βρω και θα τους πιω το αίμα με καλαμάκι όπως ο κόμης Δράκουλας.Όσο για τον Κυριάκο Μητσοτάκης που έλεγα να ψηφισω δεν είναι 100% σίγουρο.αλλαείναι μια καλή επιλογή μέσα στο χάος που μας κυβερνά.θα συνεχίσω να αρθρογράφο στο μακελειό και να ενημερώνω και κανένα τρολ Δ με σταματά.απλά δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ διότι διαβάζω πολλά βιβλία αυτο το καιρό

        1. Διαβάζεις πολλά βιβλία ΕΕ!!!!!…εγώ δεν χρειάζεται να διαβάσω είμαι ήδη διαβάσμενος και σου έκανα τηλεφωνική καταγγελία στο μακελειό για υποκλοπή στοιχείων και συκοφαντία επίσης καταγγελία περί συκοφαντίας του κυρίου δαραβιγκα και επίσης δεν έχω πάει ποτέ στο Άμστερνταμ για δουλειές. Η καταγγελία έγινε στις 10 και 25 το βράδυ….

      1. ΤΙ ΠΡΑΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΕΙΣ ΝΕΑΡΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΟΛΑΣΙΜΟ ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ

    Comments are closed.