ΜΑΚ ΧΙ ΣΤΟ ΕΛ ΠΑΣΟ. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ: “ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΕΙ ΩΣ ΤΟΝ ΗΘΙΚΟ ΑΥΤΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤ. ΧΙΟΥ. ΤΑ ΣΤΕΛΝΩ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ…” Ο ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ ΓΙΑ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ. “ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ”

    Κοινοποίηση:
    IM_SKOUMAS

    –ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ : “ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ”

    —-ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΕΝΟΠΛΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ 

    ——ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ ΓΑΔΑ: ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΑΜΕ ΤΟΝ “ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ”

    —–ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ “ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ”

    —ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ, ΕΜΜΙΣΘΕΣ ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΕΣ ΕΝΟΣ ΕΝΤΙΜΟΥ ΑΓΩΝΑ 

    Αυτά τα 5 βασικά σημεία της εν εξελίξει δημοσιογραφικής έρευνας με νομικό παραστάτη τον ποινικολόγο Νίκο Αντωνιάδη, εθίγησαν σε βάθος και με τον γνωστό χειμαρρώδη και ουσιαστικό τρόπο, από τον Στέφανο Χίο και τον γνωστό ποινικολόγο, στην εκπομπή ΜΑΚ ΧΙ.

    Ο δικηγόρος, κατονόμασε τον “γ.γ του πρωθυπουργικού γραφείου Γρηγόρη Δημητριάδη αλλά και τον σύμβουλο του πρωθυπουργού Αθ. Νέζη, ως τα πρόσωπα που μάρτυρας σε βιντεοσκοπημένη συνέντευξη θεωρεί ως εγκέφαλους της ενορχήστρωσης της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά του Στέφανου Χίου”.

    Επίσης τα ονόματα των δύο προσώπων συμπεριλαμβάνονται στη συμπληρωματική κατάθεση του -δια παράστασης πληρεξουσίου δικηγόρου- δημοσιογράφου στο ΥΔΕΖΙ, το οποίο μέχρι και σήμερα αρνείται να στείλει έγγραφες εξηγήσεις για την πορεία της υπόθεσης.

    Ο Στέφανος Χίος ανέφερε πως προσφεύγει στο Τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής: “Θα κατονομάσω τον εφοπλιστή αλλά και τους ένοπλους μπράβους του, οι οποίοι απειλούν συνεχώς με μηνύματα τη ζωή μου, να σταματήσω τη μεγάλη έρευνα της εφημερίδος , όσον αφορά την λαθρεμπορία καυσίμων και τις δολοφονίες που έχουν γεμίσει την Ελλάδα με πτώματα και έχουν κάνει δύσκολη τη ζωή του πολίτη από πλευράς δημόσιας ασφάλειας. Η Μαφία σε συνεργασία με την κυβέρνηση είναι ένα καρκινικό κύτταρο που πρέπει να αντιμετωπιστεί γιατί θα μας καταπιεί όλους σαν κοινωνία. Που είναι οι Έλληνες Φαλκόνε; Τα εγκλήματα που αφορούν την Καμόρα, ας τα χειριστούν οι ίδιοι μεταξύ τους και οι κρατικές αρχές ασφαλείας. Οτιδήποτε όμως στρέφεται κατά του επαγγελματικού μας περιβάλλοντος και του λειτουργήματος του δημοσιογράφου, είναι πια μία υπόθεση που αφορά τη λειτουργία της Δημοκρατίας και εμάς. Την πορεία της διαδρομής μας και το τέλος της θα το επιλέξουμε εμείς κι όχι η Μαφία”, συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος.

    Τέλος ο Νίκος Αντωνιάδης αναφέρθηκε στη “δίκη του αιώνα” όπως τη χαρακτήρισε αλλά και στην προσβολή προσωπικότητας και την κατασυκοφάντησή του από “δημοσιογράφους του συστήματος που τον κατακρεούργησαν σαν μηχανές του κιμά στα τηλεοπτικά παράθυρα για το θέμα του φακέλου του Ευαγγελισμού, του Σωτηρία και πολλών ακόμα περιστατικών, στα οποία εδώ και καιρό προσπαθώ να αποδείξω ότι: το Κράτος και τα νοσοκομεία μεταβλήθηκαν σε Άουσβιτς ζητώντας αίμα από ανθρώπους που τους χαρακτήρισαν κορωνόπληκτους και άδικα τους οδήγησαν στον θάνατο. Κι αυτή η μάχη θα κερδηθεί”, κατέληξε ο κ.Αντωνιάδης.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΥΣ ΖΑΜΠΛΟΥΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΓΝΩΣΤΑ ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ. ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕΤΕ.ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΑΡΚΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΑ ΣΥΣΤΑΙΜΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ

    2. Πέστα Στέφανε …πέστα !
      Μιλάς σε πολίτες ανιστόριτους και Γραικίλους .
      Χώστους πιο βαθειά στον καναπέ .
      Δεν φταίνε πουθενά …..οι τραπεζίτες και οι πολιτικοί φταίνε …που όταν καλίγανε για να πάρουν δάνεια
      και θεσούλα στο δημόσιο ήταν καλοί και οι τραπεζίτες και οι πολιτικοί …
      Συνέχισε …..είναι ανάγκη να κομματιαστεί αυτό το κρατίδιο και όσο πιο γρήγορα γίνει τόσο καλύτερα για τον Ελληνισμό .
      Λίγοι και σπάνιοι !!!!!!
      Συνέχισε είσαι ανάγκη για την διάλυση αυτού του κρατιδίου που έχει την τ΄΄ολμη να λέγετε και Ελλάδα !!!!

    3. Μπήκα στο άρθρο και λέει 1821 views. Τυχαίο; δε νομίζω!

    4. Δε θυμάστε την σαύρα την Μανδρου που έβγαινε στον ΣΚΑΙ και έλεγε οτι έχω πληροφορίες ότι η ΧΑ θα καταδικαστεί;Η τύπισσα ήξερε την ποινή πριν βγει η απόφαση του δικαστηρίου.Μετά φταίμε που λέμε κάποιους δημοσιογράφους ότι ειναι τσάτσοι.

    5. Συγχαρητήρια και στους δυο σας για την χθεσινή εκπομπή.

    6. Στέφανε ή ελληνική δικαιοσύνη είναι υποταγμένη στήν διεφθαρμένη κούλα.Η προιστάμενη τής εισαγγελίας Πρωτοδικών Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου μέ καταγωγή από τήν Λακωνία ανήκει στήν κλίκα ή καλύτερα συμμορία τού δήμαρχου τής Σπάρτης Πέτρου Δούκα τού κολλητού τής κούλας.Αυτό σημαίνει ότι ή κυράτσα εκτελεί διαταγές τής κούλας.Γιά αυτό τήν έκαναν προιστάμενη Πρωτοδικών.
      Γιάννης Λάκων

    7. έχε την πιστόλα μαζί σου γιατί τους έκανες να βράζουν τα βρομόσκυλα. Φυσικά όλα ξεκινάν από το αρχιβρομόσκυλο που είναι στην καρέκλα.

    8. Μητσοτακης, ο μεγαλυτερος μαφιοζος που κυβερνησε και εκανε τον τοπο χαβουζα νομιμοποιημενων εγκληματιων, ανθελλκηνικου μισους, διαστροφης και παρανομιας

      Γουδι να τελειωνουμε

    9. γιατί δεν είσαι πλέον στον elladafm να κάνεις εκπομπές? απορώ?

    10. μονοκουκι στην ΧΙΟ στις επερχομενες εκλογες να τους ξηγηθουμε αλμυρο φυστικι

    11. Κακό ψόφο να έχουν και τα 300 παλιοτόμαρα…καρκίνο να βγάλετε παλιοτόμαρα

    12. ακριβως οπως τα περιεγρψαν ο χιος και ο αντωνιαδης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    13. Συνεχισε Στεφανε , προσευχομαστε ο Θεος να ειναι μαζι σου και να σε φυλαει.Το ιδιο να κανεις και εσυ καθε μερα πριν φυγεις απο το σπιτι σου. Οι καιροι ειναι πονηροι

    14. όταν κάποιος είναι π@ύστης (λέγε τον και ΛΟΑΤΚΙ sic) είναι π@υστης και κομπλεξικός σε όλα!!! Και από τέτοιους (κυριολεκτικά και μεταφορικά) γέμισε η αριστερόφιλη κομμουνιστική κυβέρνηση του πνευματικού παιδιού του Swab! Αίσχος , αυτό το πράγμα ΔΕΝ είναι δεξιό εθνικό κόμμα όπως το ξέραμε όλοι οι πατριώτες δεξιοί! Είναι μαφία και μπίζνα!

    15. Σοβαρά τώρα ! Εμείνα από αυτά που άκουσα .σίγουρα μας είχες προϊδεάσει εδώ κ καιρό απλά με έπιασε το στομάχι μου στον επίλογο σου σκεφτομενη πόση πίεση δέχεσαι καθημερινά λόγω κινδύνου κ μαφιοζικων συμβολαίων σε θέματα σωματικής πνευματικής κ επαγγελματικής ασφαλείας.ωστόσο είσαι τόσο υπερβολικά μάχιμος κ παραγωγικός λες κ δεν τρέχει κάστανο .Είσαι Ηγέτης κ στο τέλος ακόμη κ οι πιο δύσπιστοι θα γίνουν πιστοί ακόλουθοι της δημοσιογραφικής σου έρευνας κ υπεροχής .

    16. Άντε παιδιά να οργανωνόμαστε κι εμείς σιγά σιγά για το τελικό ντου. Όταν δοθεί το σήμα από τον πρώτο αδιάφθορο εισαγγελέα κι αρχίσει να βγαίνει η αλήθεια στο φως ορμάμε. Και τα ζητάμε όλα από την αρχή, για πάρτη του Λαού.

    17. ….μ@μ@στ@!!…εισαγγελεις,πολιτικους και ολη την καμορα!!!

    18. Προσωπικά αυτό που θέλω πραγματικά να μας πεις είναι που τα βρίσκεις τα @δ@ κ συνεχίζεις να ακολουθείς τη γραμμή που ακολουθούσες προ της απόπειρας σου ενώ ήδη υπάρχουν νέες αποκαλύψεις ότι σχεδιάζεται δεύτερη. Δεν φοβάσαι ??? Τι τρέχει στις φλέβες σου ? Ψυκτικό που βάζουν στα ψυγεία ? Δεν τρέμεις στο ενδεχόμενο θανάτου η ενός βαρύ τραυματισμού (? Δεν ξέρεις πως λειτουργεί το σύστημα ? Θέλω να καταλάβω τα πρότυπα σου ,τα δημοσιογραφικά πρότυπα σου .τι γνώμη έχεις ας πούμε για τον Άσανζ κ τις αποκαλύψεις του που στέρησαν στη Χίλαρι την προεδρία .τι ακριβώς θέλεις ? Που το πας ? Τι φιλοδοξίες προσωπικές έχεις ? Λες συχνά πυκνά ότι δεν είσαι επαγγελματίας πολιτικός η ερώτηση μου είναι ότι θέλεις πραγματικά να ηγηθεις του νεοελληνικού λαού ? Θέλεις πραγματικά να ασχοληθείς με τη πολιτική .γιατί ο ελληνικός λαός είναι στα όρια του κ δεν θέλει ένα χομπίστα ηγέτη αλλά ένα ηγέτη .λοιπόν ΗΓΕΤΗ ΧΙΕ που κρεμομαστε στη κυριολεξία από τις αποφάσεις σου θέλω να μας πεις τι σκέφτεσαι κ που το πας πραγματικά .Ευχαριστώ .

      1. Και να σου απαντήσει, δεν θα καταλάβεις!! Απλά είσαι αλλού!

    19. Απο καποια στιγμη και μετα, μου βγηκε η ψυχη, για να μπω στο “Μακελειο”, οπως και στου κου.Αντωνιαδη! Τυχαιο;
      Μου βγαζει συνεχεια, το παρακατω:

      Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο
      Η ιστοσελίδα στη διεύθυνση https://www.makeleio.gr/uncategorized/ΜΑΚ-ΧΙ-ΣΤΙΣ-2330-ΜΥΡΙΖΕΙ-ΚΙΝΔΥΝΟΣ-ΣΤΟ-ΔΡΟΜ/ μπορεί να βρίσκεται προσωρινά εκτός λειτουργίας ή ίσως έχει μεταφερθεί μόνιμα σε νέα διεύθυνση ιστού.
      ERR_SSL_BAD_RECORD_MAC_ALERT

      1. ΦΡΥΝΗ ΠΟΛΥ ΣΕΡΛΟΚ ΧΟΛΜΣ ΒΛΕΠΕΙΣ. ΝΑΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΑΝ ΜΕ DDOS ΑΠΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ.. ΜΩΡΗ ΚΟΥΡΟΥΠΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΛΟ STREAMING!

    Comments are closed.