ΜΑΚΗ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ… ΟΥΔΕΝ ΚΡΤΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ: Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΟΡΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΙΣ, ΣΑΛΤΙΕΛ, ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ – «ΚΟΨΤΟΥΣ», «ΕΓΙΝΕ ΗΔΗ, ΑΡΧΗΓΕ»! ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΩΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ! ΗΡΩΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΑΝΕΡΙΚΟ!

    Κοινοποίηση:
    teaser10-4

    Διαβάστε σήμερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την Εθνική Απελευθέρωση:

    Διάλογοι υποτέλειας και ντροπής -« ΚΟΨΤΟΥΣ» – «ΕΓΙΝΕ ΗΔΗ, ΑΡΧΗΓΕ». Η συνάντηση Βορίδη στο Κολωνάκι με τον πρόεδρο του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου (ΚΙΣ), Δαυίδ Σαλτιέλ. Ηρωική αντίσταση στον φασισμό, από τον αντιπρόεδρο του Α.Π , Χρ. Τζανερίκο. ΩΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΚΑΤΕΛΥΣΑΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ. ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΕΛΛΗΝΕΣ» ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΚΟΜΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

    1.indd

    Διαβάστε ακόμα: Ονόματα και τηλέφωνα βουλευτών που τους περιμένουν βραχιολάκια

    Ιατρική μελέτη – τα κινητά κουρκουτιάζουν τον εγκέφαλο

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. Στις λίστες Lagarde, ειχε κατι ονοματακια που ουτε η Lagarde τολμησε να αναφερει ουτε φυσικα ο Βενιζελος. Lagarde και Βενιζέλος, εμπειροι δικηγοροι!
      Λοιπον αυτα τα ονοματακια της λιστας λύνουν και δενουν στην ελευθερη ανεξαρτητη και δημοκρατικη μας χωρα, της οποιας το χρεος εφτασε τα 400 δις, τα κομματα χρωστανε, οι πολιτικοι χρωστανε, και οι δε πολιτες πληρωνουν και δε φτανουν!

    2. ολη η Ελλας θελει να αποκλειστουν οι σβαστικολαγνοι, οχι μονο το…. κις

    3. Νεαρός συγγενής του ονόματι Σολομών Σαλτιέλ, που κυκλοφορεί και ως Αλφέρντο ,υποψήφιος της ΝΔ τον Σεπτέμβριο του 2015 στην Αθήνα.
      Μαζί με κάποιον Σουστιέλ έχουν συστήσει το φεντεραλιστικό κόμμα, που πρεσβεύει την πλήρη κατάργηση της εθνικής ανεξαρτησίας των ευρωπαϊκών κρατών κ την υποταγή τους στην Ε.Ε ήτοι Εβραϊκή Ένωση των Ρότσιλντ- Λαζάρ και ΣΙΑ.
      Επικεφαλής στις διαδηλώσεις των νεοταξιτών ” μένουμε Ευρώπη”

    4. “Αγγελίκουλα”, σε περιμένει ένας μεγάλος λούτσος, για να τον απολαύσεις με τα κόκκινα εσώρουχα σου, στον ιδιαίτερο χώρο που διατηρείς στο πολιτικό σου γραφείο.

    5. οταν εχει ο ανθρωποs ιδιαιτεροτητεs… … …οσονουπω στιs κινηματογραφικεs αιθουσεs…

    6. Ο εν λόγω είναι πρόεδρος του ΚΙΣ και της τουρκοεβραικής κοινότητος της Θεσσαλονικής, που εξακολουθούν να την θεωρούν εβραϊκή.
      Είχε ακουστεί πολύ το όνομα του, όταν ο Ουγγροεβραίος Νικόλα Σάρκοζυ εξελέγη πρόεδρος της Γαλλίας, επειδή η σύζυγος του Λουκία το γένος Μαλάχ ήταν γ’ εξαδέλφη του.

    7. Προδοταρε εχεις να φας γιαουρτομα και πετρες στο αδειο το κεφαλη σου μπασταρδε

    8. Πολύ πιθανον να ετοιμάζουν πραξικόπημα, πλήρως ελεγχόμενη δικαιοσύνη που θα τους δώσει το χρίσμα. Η φράση θα καταγγείλω αυτό ή θα πάω στον εισαγγελέα να καταθέσω καθισταται πλέον ανέκδοτο. Χθες είχαμε 57 μνημόσυνα σε όλη την χώρα, παντού οι καμπάνες χτυπούσαν πενθιμα. Συγγενείς και φίλοι 40 ημέρες περίμεναν έστω κάτι να γίνει. Δεν έγινε απολύτως τίποτα και το έγκλημα στα Τέμπη ούτε που θυμίζει κάτι σε δικαστές κυβέρνηση και εισαγγελείς. Μαζευουν υπογραφές οι συγγενείς των νεκρών με την ελπίδα να βρουν δικαίωση από κάποιον εισαγγελέα. Μάταιος κόπος δυστυχώς, οι εισαγγελείς είναι πλήρως ελεγχόμενοι και σε διατεταγμένη υπηρεσία από το Μαξίμου. Όσες υπογραφές και να μαζευτούν ποινικές ευθύνες σε πολιτικούς και εργολάβους δεν πρόκειται να αποδοθούν ποτέ. Δικαιοσύνη δεν υπάρχει στην Ελλάδα, ο θεσμός έχει καταργηθεί. Απλά υπάρχει κάτι σαν δικαιοσύνη που απλά θα υπογράψει για να πάρουν το σπίτι από κάποιον φτωχό άνθρωπο άρρωστο που δεν μπορεί να πληρώσει το δάνειο του,να πει ναι στα μνημόνια ναι στις πρεσπες και να δώσει άδεια να κάνουν δουλίτσες οι ολιγαρχες. Αυτή είναι η αλήθεια, δικαιοσύνη δεν υπάρχει και μην ελπίζετε για δικαίωση των νεκρών. Δυστυχώς.

    9. Βορίδη δεν την γλυτώνεις, μόλις πέσετε θα σε γαμήσω δημοσίως σκουπίδι.

    10. Τι φοβούνται οι εβραίοι; μην τους κάνει σαπούνι ο κασιδιάρης; λολ

    11. Όλοι οι μασώνοι έχουν αφεντικά τους εβραίους και αυτοί με τη σειρά τους έχουν αφεντικό το διάολο. Έλληνες ψηλά το κεφάλι, η νίκη θα είναι δική μας.

    12. Μεγάλη Τρίτη που είναι των μωρών Παρθενων, οι μωρές παρθένες της ΝΔ θα εγκληματισουν ξανά κατά του λαου

    13. Αυτά που αφήνουν είναι το “Ουράνιο Τόξο¨ των φιλοσκοπιανών και το “DEB” που εκπροσωπεί τα συμφέροντα των “Τούρκων” της μουσουλμανικής μειονότητας της Δυτικής Θράκης. Κατά την ίδρυσή τους 1994 και 1991 από ποιον πήραν το ΟΚ;

    14. ΒΡΩΜΟΦΑΡΑ
      ΤΕΛΟΥΜΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ.
      Κ ΛΙΓΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ………. ΚΑΠΟΤΕ……..

    15. Σιχαμα βαριοπούλα σκουπιδι του αρχαιοκάπηλου κουλη το σκατο έφθασε στην καλτσα

    16. Μακελειο εγραψες. Μεγαλη Δευτερα εβγαλες την μεγαλυτερη ειδηση. Τελικα το μακελειο θα φερει την Ανασταση. Μπραβο σας. Κρεμαστε ολους στα μανταλακια.

    Comments are closed.