“ΛΥΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝΕΙ” Η ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ ΝΑ “ΚΟΙΤΑΕΙ” – ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 48ΧΡΟΝΟΣ ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΘΗΚΕ ΣΤΑ Κ. ΠΑΤΗΣΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ – ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΛΕΟΝ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΠΙ ΗΜΕΡΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

    Κοινοποίηση:
    ΣΨ

    Ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ Αλβανών βλέπει η Αστυνομία πίσω από την αιματηρή συμπλοκή με τους τρεις νεκρούς και τους δύο τραυματίες αστυνομικούς στην Αθήνα.

    «Πρωταγωνιστής» και πιστολέρο της συμπλοκής είναι ένας 48χρονος αλβανικής καταγωγής, ο οποίος έπεσε νεκρός έπειτα από ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς στους Άγιους Αναργύρους.

    Ο συγκεκριμένος ήταν συνοδηγός της Mercedes και κατώτερο μέλος συμμορίας που εξαρθρώθηκε τον Μάιο, ενώ ο άντρας που υπέκυψε στα τραύματά του σήμερα το πρωί ήταν ο αρχηγός με την Αλβανική Μαφία να λύνει τις διαφορές της στην Ελλάδα σε ώρα αιχμής και σε κατοικημένες περιοχές. Είναι πραγματικά θαύμα πως δεν χτυπήθηκε περαστικός στο χθεσινοβραδυνό μακελειό.

    Όλα ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου, όταν τα μέλη δύο οικογενειών από την Αλβανία έδωσαν ρντεβού στην οδού Κουρτίδου, στα Κάτω Πατήσια, προκειμένου να ξεκαθαριστεί ποιος εύθυνεται για την εξάρθρωση της σπείρας.

    Στο σημείο έφτασε μία Mercedes με οδηγό μία γυναίκα και τον 48χρονο, μία Audi με τρία άτομα, μία μηχανή με ένα και ένα POLO με άλλα τρία άτομα των δύο οικογενειών. Όταν ο πιστολέρο είδε ότι ο αρχηγός της σπείρας δεν ήταν μόνος αλλά συνοδευόταν από άλλα ατομα έβγαλε το πιστόλι και άρχισε να πυροβολεί. Από τους πρώτους πυροβολισμούς τραυματίστηκε σοβαρά ένας νεαρός που οδηγούσε μηχανή.

    Την μοτοσικλέτα ακολουθούσε ο πατέρας του θύματος, με αυτοκίνητο Audi, στο οποίο επέβαιναν ακόμη δύο πρόσωπα.

    Ο πατέρας, πάντα σύμφωνα με τις πηγές της ΕΛΑΣ, πυροβόλησε τον δράστη του τραυματισμού του γιού του και τον τραυμάτισε θανάσιμα.

    Ο συνοδηγός του Audi, που προσπάθησε να τρέξει για να καλυφθεί, χτυπήθηκε και τραυματίστηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο.

    Ταυτόχρονα, ο συνοδηγός της Mercedes που προηγουμένως είχε ανοίξει πυρ εγκατέλειψε το αυτοκίνητο. Αμέσως μετά, σταμάτησε διερχόμενο οδηγό και υπό την απειλή όπλου του πήρε το όχημα. ένα μαύρο Yaris και διέφυγε προς τους Αγίους Αναργύρους.

    Η Άμεση Δράση άρχισε αμέσως έρευνες για τον εντοπισμό του άνδρα που διέφυγε από τα Πατήσια. Τον εντόπισε στη λεωφόρο Δημοκρατίας 124, στους Αγίους Αναργύρους, όπου διέπραξε ληστεία σε μπαρ.

    Ο ύποπτος επιχείρησε να διαφύγει πεζός. Το περιπολικό τον ακολούθησε. Τότε ο άνδρας πυροβόλησε εναντίον των αστυνομικών, με αποτέλεσμα να τραυματίσει τον ένα στο πόδι, ενώ ο δεύτερος δέχθηκε σφαίρα ψηλά στην ωμοπλάτη, η οποία εξοστρακίστηκε από το αλεξίσφαιρο γιλέκο και τον τραυμάτισε στον μηρό. Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τους πυροβολισμούς, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν θανάσιμα τον ένοπλο.

    Στο μεταξύ, συνελήφθη και η γυναίκα οδηγός της Mercedes, η οποία ήταν σεσημασμένη για παράβαση του νόμου περί εκδιδόμενων γυναικών.

    Όλοι οι δράστες ήταν σεσημασμένοι για ναρκωτικά και έχουν συλληφθεί.

    Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, οι αξιωματικοί των οποίων προσπαθούν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα αφού το αίσθημα της ασφάλειας επί ημερών Μητσοτάκη είναι πλέον ανέκδοτο για να περνάει η ώρα και να γελάμε.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    37 Σχόλια

    1. Καλο ψοφο κατσαπλιαδοπουστα παντα τετοια να ακουμε

    2. Η Νέα Δημοκρατία θα είναι 2ο κόμμα στις ερχόμενες εκλογές….

    3. Άχρηστοι και αχάριστοι Έλληνες δεν σας αρεσε η τάξη και η ασφάλεια της επανάστασης της 21ης Απριλίου εεε; δημοκρατια και κομμουνιστας θελατε;;;;

    4. Θρασυτατοι , πεντε πεντε μαζι και με σιδερικο στο χερι
      Μαγκες κι αρχιδια.Οταν ερθει η ωρα ο συντεταγμενος στρατος θα χρειαστει μολις 3 ωρες….
      Οσο χρειαστηκε η ειδικη εκπαιδευμενη ομαδα για να
      στειλει σε φερετρα τους 4 σκληρους αλβανους που ειχαν αποδρασει για οποιον θυμαται….
      Μαγκια κλανια μονο σε μεμονωμενους ,κοριτσακια και ταμειες….
      Και για να μην παρεξηγουμαι αναφερομαι στους δηθεν μαγκιτες αλβανους με τα σιδερικα και τα ναρκωτικα κι οχι τους νοικοκυραιους

    5. τι να περιμενεις οταν την χωρα μας την κυβερνουν οι μητσοτακογλου η /μητσοτακεβιτς !!!!

    6. κανενα αλβανο να βαζει πλακακια υπαρχει ;;; αντε εχω αφησει τη δουλεια στη μεση…το ελληνα που ειχα μου φαγε το γκομενα

      1. Χαχαχα καλοοο…τι τελει κι γω φίλος…

    7. Αφού όλοι οι δράστες ήταν από πριν και για άλλα αδικήματα σεσημασμένοι, γιατί τότε δεν απελάθηκαν οριστικά; Τι ακριβώς περιμένει η πολιτεία να κάνουν και το επόμενο τους έγκλημα; Ποιος θα πληρώσει για την μη απέλασή τους μέχρι τώρα; Κανένας; Γιατί;

    8. Και γιατί ρε κοπρόσκυλα δεν κάνετε απέλαση 100 οικογένειες κάθε φορά που θα απασχολεί Αλβανός τις αρχές αλλά και την δημόσια ασφάλεια μας;;;;

    9. Στην αλβανική μαφία υπάρχει μόνο ένας αρχηγός που στεκετε κορυφή δεν το δίνει κανένας μόνο τα πολλή υψηλά κλιμάκια γνωρίζουν και εκεί και εξωτερικό όλοι η άλλοι είναι αναλώσιμοι κλπ ,,αμέσως τους αντικαθιστά οπότε μην επισιχαζεστε ήταν ο αρχηγός όλοι οι Αλβανοί ακόμα.α και αυτοί που έχουν καθαρό μητρώο και είναι άνω τα 35 και έζησαν Ελλάδα και έφυγαν είναι αν θέλουν να μπουν μέσα στην μαφία αρχιγακια το πρόσωπο του αρχηγού δεν το έχουν δει απλά θελήματος κάνουν που μπενουν ποιο βαθιά και ξεκαθαριζοντε μόνοι τους ,,,φτιάχτηκαν πολλή εδώ και αυτοί που αγόρασαν σπίτι την κοπανησαν με τα παιδιά τους για εξωτερικό σπίτι Αλβανία σπίτι Ελλάδα,,,λοιπόν κοροιδευομαστε τώρα εκεί που βρωμάνε είναι σηνορα πως τα περνάνε με άλογα

    10. Πόσο και το γράφω εδώ από την πρώτη στιγμή έχω επισημάνει για τους αλβανούς πολλά δεν υπάρχει Αλβανός καλός τελοιωσε όπως το είχα επισημάνει σε εσένα το είχα επισημάνει από το 2010 στα σχολεία λοιπόν τη περιμέναμε να φτάσουμε εδώ για να καταλάβουμε ότι οι τύποι ξεπλενουν χρήμα Ελλάδα και κάνουν ότι θέλουν,,,,, εκτός αυτού τους στήριξαν και οι στρατιωτικοί διότι περίμεναν τα παιδιά τους για στρατό στην Ελλάδα, αυτό κάποια στιγμή γινόταν σήμερα όχι φευγουν όταν οι Αλβανοί κουνβαλαγαν από Αλβανία τα ρίχνετε ελληνική μαφία σας είχα γράψει ξεφτησε δεν υπάρχει πλέον το αποτέλεσμα το γνωρίζατε ένα από τους λόγους που μπήκα ήταν η ελευθερία πνεύματος και .μερικες φορές ξεφευγατε σε πολλά το ότι οι αλβανοελληνες μπήκαν Αμερική κόλλησαν πατριαρχεια χειρότερα για Ελλάδα κλπ ξυπνάτε όλοι οποίος δεν έχει πάει Αλβανία δεν έχει η δεν ξέρει τη εστι μαφία

    11. Πόσο και το γράφω εδώ από την πρώτη στιγμή έχω επισημάνει για τους αλβανούς πολλά δεν υπάρχει Αλβανός καλός τελοιωσε όπως το είχα επισημάνει σε εσένα το είχα επισημάνει από το 2010 στα σχολεία λοιπόν τη περιμέναμε να φτάσουμε εδώ για να καταλάβουμε ότι οι τύποι ξεπλενουν χρήμα Ελλάδα και κάνουν ότι θέλουν,,,,,

    12. Αυτοί τα πουλάνε και κάποιοι Μ@ΛΑΚΕΣ δικοί μας τα πίνουν. Μιλάμε για κορόϊδα με περικεφαλαία.

    13. Γ@μημένε Σαμαρά κακό ψόφο να χεις!

    14. Ψηφίζουμε όλοι Ηλία Κασιδιάρη και αλλάζουμε το νόμο για την Ελληνική Ιθαγένεια….

      1. Ηταν τις μανας σου και την εσπρωχναν χαλαρα τα αλμπανα

    15. Ο συνοδηγός του αουντι η οδηγός του Μερσεντές ο συνοδηγός του πόλο ο άλλος με τη μηχανή ο οδηγός του γιαρις πολύ μπέρδεμα.

    16. αυτος ο τηγανοκεφαλος ειναι ο συνεργιατζης? κοψε φατσα , βγαλε συμπερασμα.Γιατι δεν βγαζει ενα νομοθετημα η κουλα να παρουν τον πουλο παραυτα και αμελητι να πανε απο κει πο ηλθαν?Αλλωστε ο ραμα τους , μας αγαπαει!! και να μη παταει κανεις στα μαγαζια τους, να μη προσλαμβανει κανεις στη δουλεια, να ξεκουμπισθουν μονοι τους.Ας οψεται ο σαμαρας που τους μαζεψε.Αλλα αυτος και τα διαφορα κομματοσκυλα τους εχουν αναγκη.Εμεις ομως δεν τους θελουμε.πας σε μαγαζι αλβανος, πας σε παραλια γεματο αλβανους, πας σε νησι τιγκα απο αλβαναριο.και πουλανε και νταηληκι.Οι Ελληνες απ’εξω

    17. οπως παντα, αυτο που αποκλειστικα ενδιαφερει τους χουντικους ειναι η… εθνικοτητα του κακοποιου

      1. Μίλησε και η ανοιχτή λαθροκωλοτρυπίδα τρολ του Μαξίμου….

      2. ΝΑΙ ΡΕ ΜΟΥΝΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ

    18. ενω ο κλασιδιαρης που προδωσε τις ιδεες του,δεν εχει δουλεψει ποτε και στηριζεται οικονομικα απο πολυ σκοτεινα κεντρα,θα σας σωσει!!!α ρε γραικυλοι…

    19. ….ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΛΒΑΝΙΑ???… ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ??…ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΚΙΠΙΤΑΡΙΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΡΑΒΙΛΙΚΙΑ???….. ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ,ΤΗΣ ΚΥΠ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΑΣΤΕΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΛΕΩΦ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ….

    20. Πολυπολιτισμικα μπουμπουκια του Κουλισταν! Αμα μας τη πεσει ο Ταγιπ η ο Βλαδιμηρος θα τη κανουνε σαν τους αρουραιους απο το βαπορι που βουλιαζει οποτε Κουλαρα μ δεν θα λυθει και το δημογραφικο με…..εκλεκτα γονιδια!
      Διαβασε και λιγο ιστορια…..400 χρονια οι Οθωμανοι εδω σπασανε τα μουτρα τους εσυ θα τα….. καταφερεις σε μια τετραετια σιωνιστικο λαμογιο?

    21. Όταν πηγαίνετε μαλακες γίδια ψηφοφόροι και ψηφίζεται ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ ΚΚΕ αυτά θα γίνονται στην Ελλάδα…. Όλα τά λαθροσκουπιδια θα κάνουν ότι θέλουν…. καί αν μιλήσεις μαλακα Έλληνα θα σε πούνε καί ρατσιστή…. Κατάλαβες…ΓΙΔΙ..!!

      1. Λαθροσκουπιδι είσαι εσύ ρε μαλακα λιμενικέ εμης οι Αλβανοί είμαστε περισότερο μαγκες από εσάς τους μαλακες ελληνες

        1. Βούλωστο Άρις σκ@τοαλβανέ μην σου χώσω καμιά σιδερογροθιά στον πισινό απόγονοι του Χότζα καραγκιόζηδες!

        2. Εσύ φτιάξε μια παχιά φασολάδα και έλα να μας τα κλάσεις . Όταν ήμουν σε μυστική αποστολή στα Τίρανα γαμουσα κάτι πουστρακια σαν και σένα.

        3. ΑΛΒΑΝΕ ΚΩΛΟΑΛΒΑΝΕ ΘΑ ΣΕ ΚΑΨΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΚΑΠΟΥ ΜΑΚΡΥΑ ΓΙΑΤΙ ΒΡΩΜΑΣ

    22. Ξύπνα ραγιά! Πάρε την πατρίδα στα χέρια σου!

    23. Η πλάκα είναι στην Μύκονο που είναι Αλβανονησι και πάνε οι πλούσιοι και διάσημοι που δεν ξέρουν και τους τα ψυριζουν οι Αλβανοί και γελάνε.

    Comments are closed.