ΛΑΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΕ, ΜΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ. ΦΩΝΑΞΤΕ ΤΟΝ ΜΠΟΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΥΚΛΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΤΗΝ ΠΑΛΙΟ-ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ. ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ “ΡΕΤΑΡΙΣΜΑ” ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    megalooikonomou1

    «Προσπαθώ με τα τέρατα να τα βγάλω πέρα, είμαι στο λάκκο με τα φίδια. Αισθάνομαι απογοητευμένη… Η ΝΔ έχει στους κόλπους της βουλευτές σεξιστές όπως ο Γιακουμάτος και ο Οικονόμου… Ήταν θράσος της Γεννηματά να ονομάσει τον Τσίπρα «νεοκομμουνιστή». Απορώ πως το δέχθηκε το ΚΚΕ. Ξεφτιλίσατε το ΚΚΕ που πολέμησε στην εθνική αντίσταση ενώ εσείς όλοι οι δεξιοί φοράγατε κουκούλες… δοσίλογοι » είπε μεταξύ άλλων στην Βουλή, χθες το βράδυ η μεταγραφή του ΣΥΡΙΖΑ, βουλευτίνα- ο Θεός να την κάνει-Μεγαλοοικονόμου. Σε τι διαφέρει αυτη η κυράτσα από την κυρία Λουκά;

    “Ντρέπομαι για την Ελληνική Βουλή. Ήμουν η μόνη βουλευτής που έμεινε 6 μήνες ανεξάρτητη και επέλεξα να πάω στους ηττημένους και καθαρούς. Υπέστην τόσο μπούλινγκ… και από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν βγήκε να με υποστηρίξει κανείς.

    «Ντρέπομαι που είμαι βουλευτής… Και με κατηγορούν αυτοί που θέλουν να κληρονομήσουν τις έδρες στα παιδιά τους» επανέλαβε, με ένα σκληρό ρετάρισμα. Λαέ, εγκληματία.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    32 Σχόλια

    1. Ντρέπεσαι που είσαι βουλευτής…Να ντρέπεσαι…Το μόνο σωστό που είπες…Και αφού ντρέπεσαι γιατί δεν παραιτείσαι;;;

    2. Nα επιληφθει η ΑΑΔΕ για τον χρυσο της κυριας.Ειναι πολλα τα λεφτα..

    3. Ποιους στείλαμε στη Βουλή να μας εκπροσωπούν κ να αποφασίζουν για μας?… Αυτά είναι προβληματικά άτομα…Απορώ με όσους την ψηφίσανε….

    4. στα νιατα της πρεπει να ηταν δυνατο κομματι.

    5. Ο Μπόγιας υπάρχει ακόμη η έχει καταργηθεί σαν επάγγελμα;;

    6. ΌΛΑ ΤΑ ΣΧΌΛΙΑ ΔΕΊΧΝΟΥΝ ΥΟ ΕΠΊΠΕΔΟ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΎ ΣΏΜΑΤΟΣ, ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕ ΠΟΥ ΛΈΕΙ ΑΛΉΘΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΙΆΖΕΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ…..

    7. Υπάρχουν και χειρώτεροι από αυτό το επικίνδυνο “ον”, το εκλογικό σώμα. Δηλαδή το κάθε ανθελληνικό σούργελο μόνο του μπήκε στην βουλή;;; Και δυστυχώς έχει και πολύ μεγάλη παρέα εκεί μέσα και κάποιοι είναι υπεύθνοι για αυτήν την κατάντια, το εκλογικό σώμα.

      Προσοχή, κάποιοι άλλοι απ’ έξω -εξ ίσου αισχροί ή πολύ χειρώτεροι (αν είναι δυνατόν)- “σπρώχνονται” για να μπούν στον ναό της προδοσίας και του παραλόγου.

      Και όλα αυτά συμβαίνουν (και θα συμβαίνουν) με την “τιμημένη” και “δημοκρατική” ψήφο σου ΕΛΛΗΝΑ (;) ψηφοφόρε.

      ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΜΟΝΗΣ

    8. Και ολα αυτα επειδη δεν διοριστηκε η κορη της οπως ειχε ζητησει . ….
      Κοιταξτε ποιους επιλεγουν οι ραγιαδομαλακες να βαλουν στην βουλη
      Να ψοφισετε παρταλια ψηφοφοροι!!!!!

    9. ΦΕΡΤΕ ΜΩΡΕ ΤΗ ΚΛΟΥΒΑ ΝΑ ΤΗΝ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟ ……ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ ΣΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΠΗΓΑΝΕ ?

    10. Θαυμάσται μυΐαν ερετί αντιπρωσσόπισσα τού εληνικού κυνοβουλίου καθός ωμιλή περί άλον τιρβάζη, διαχέοντας αγνοστικιστικάς ιδέας, πλήν ώμος μαχητική διαξιφύζη τας νεωτερήζουσας απόψεις της. Έυγε τις!

    11. απο σουργελα αλλο τιποτιs….
      για θυμηθειτε και την αστρατευτη τρυπια κυλοτα το ατσιγαρο μπουγατσα-κυδωνιατη που απεκτησε 19 ακινητα!!!

    12. Αυτο το σουργελο θα πρεπει ναχρεωθει στον γερο ξεκουτι τον Λεβεντη.Πως δεν την καταλαβες λεβεντομαλακα? 1 λεπτο αν μιλησεις θα την καταλαβεις τι βλητο ειναι

    13. Είναι νέα βουλευτής όλο μας λέει και μετά από λίγο λέει ότι την έχει βαφτίσει η Βέμπο!. Χα , χα . Το γιατρόοοο !

    14. ΜΗΝ ΤΗΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ.
      ΤΗΝ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΛΕΕΙ “ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ ΤΩΡΑ” ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΠΑΚΙ ΛΕΕΙ “ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ” ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΛΕΕΙ “ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ” ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΠΑΚΙ ΛΕΙΕ “ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ”.
      Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΡΕΛΛΟΓΙΑΤΡΟ ΕΧΕΙ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΑ.

    15. Τα βυζά της φτάνουν μέχρι την κοιλιά της…χαχα..τι μου θυμίζει..τι μου θυμίζει.?..

    16. Μεγαλοβλακοβυζονόμου έπρεπε να λέγεται αυτό το ελληνοφοβικό σούργελο

    17. ΤΙ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΘΕΕ ΜΟΥ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΞΕΠΕΣΜΟΣ! ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΦΤΥΣΕΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΘΑ ΣΠΑΤΑΛΗΣΕΙ ΑΔΙΚΑ ΤΟ ΣΑΛΙΟ ΤΟΥ.

    18. Γιατι δεν της αιρουν την ασυλια,να την περασουν απο καποια επιτροπη δεοντολογιας;Την ανεχονται επειδη ο ΣΥΡΙΖΑ εχει αναγκη την ψηφο της;Τους ενοχλουν μονον τα λεγομενα των εθνικιστων;

    19. Εχει καβαλήσει άσχημο καλάμι. Το εχει καβαλήσει και όποιον πάρει ο χάρος.

    20. Απίστευτο θράσος, γελοιότητα και ξεπεσμός, και λίγα σας είπε ο Αρκάς με τις γελοιογραφίες του για τσίρκο !!! Κλάψτε για τον Ελληνικό λαό που έπεσε στα χέρια τέτοιων άσχετων, γελοίων, άκρως επικίνδυνων ανθρώπων !!!

    21. Απίστευτο θράσος, γελοιότητα και ξεπεσμός, και λίγα σας είπε ο Αρκάς με τις γελοιογραφίες του για τσίρκο !!!

    22. Δείξε μου το βουλευτή σου να σου πω τι μ@λάκας είσαι. Αυτό το ον, κάποιοι το επέλεξαν ως την καλύτερη επιλογή της περιοχής τους για να τους εκπροσωπεί στη βουλή. Την ώρα που οι μπολσεβίκοι μειοδοτούν στα εθνικά θέματα, εμείς ασχολούμαστε με τον κάθε χάρο-καμμένο, την κάθε μικρό-οικονομου, τα ρυάκια κλπ. Ο Έλληνας δε μπορεί να διαχειριστεί τη δημοκρατία και θέλει ένα Μεταξά, ένα Παπαδόπουλου να τον έχει στον ίσιο δρόμο. Δυστυχώς το επίπεδο αντίληψης στο μεγαλύτερο κομμάτι του πληθυσμού που δηλώνει μορφωμένο μάλιστα, είναι χαμηλότερο από την αντίληψη της αμοιβάδας με αποτέλεσμα να κυβερνάνε τα πολιτικά εκτρώματα που επιλέγουν οι γραικοι με καθαρά προσωπικές βλέψεις. Δε μπορώ να πιστέψω ότι τέτοιες προσωπικότητες στην πολιτική επελέγησαν για να κάνουν καλό στη χώρα. Αλλά είχε στο μυαλό του ο κάθε γελοίος που τους έστειλε στο κυνο-βουλιο.

    23. Κι’ εμείς ντρεπόμαστε που είσαι βουλευτής ……..

    24. O Λαθρο που την ιπευει πρεπει ναχει μεγκαλα μεζεα για να ανταπεξελθει στις σταλινικες ορεξεις της Φοραδας του κυνοβουλειου.

    25. πολιτικο παρταλι .,.,.,.,.,5-6 μηνες ακομη θα σε πληρωνω απο την φορολογια μου πατσαβουρα .,.,.

      Εκτος αν παλι σε στειλε στην πλατεια ο ελληνας μαλακας ψηφοφορος ,.,.,

    26. Κατι τετοια διποδα ειναι η αποδειξη οτι οι επιμιξιες με Τουρκος και αλλες βρωμερες ρατσες κατεστρεψαν αυτο που λεμε Αρχαιους Ελληνες

    27. ΑΥΤΟ είναι το επίπεδο της πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού.
      ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ τους εαυτούς σας στην τηλεόραση

    28. Ρε παλιοσουργελο..μην σε πετυχω στα Κυθηρα,θα σε παω στον καταρακτη στον Μυλοποταμο για κρυο ντους

      1. Καλά θα της κάνετε κ.Γιάννη της χρειάζεται, αλλά ένα κρύο ντούς το χρειάζονται και όσοι συμπατριώτες μας την ψήφισαν ενώ την ήξεραν…

    29. Δεν έχει περάσει πιο τραγελαφικό κοινοβούλιο. Πράγματι η Βουλή αυτή είναι καταραμένη ειδικά μετά τη συμφωνία των Πρεσπών.

    Comments are closed.