ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: 63ΧΡΟΝΗ ΣΤΗΝ ΚΩ ΠΕΘΑΝΕ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΡΟΤΣΑ ΦΟΡΤΗΓΟΥ! ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ! ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ, ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΧΡΕΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ!

    Κοινοποίηση:
    ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

    Με φορτηγό χρειάστηκε να μεταφέρουν οι συγγενείς της, μια 63χρονη γυναίκα με σοβαρό πρόβλημα υγείας, στο Νοσοκομείο της Κω, καθώς το μοναδικό ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που έχει προσωπικό, βρίσκονταν σε άλλο περιστατικό.

    Η γυναίκα δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, παρά το γεγονός ότι γιατρός που βροσκόταν μαζί, προσπάθησε να της κάνει ΚΑΡΠΑ για να την επαναφέρει στην ζωή.

    Η άτυχη γυναίκα χρειάστηκε να μεταφερθεί επειγόντως στο νοσοκομείο και λόγω του ότι το μοναδικό ασθενοφόρο ήταν σε άλλο περιστατικό, χρησιμοποιήθηκε καρότσα φορτηγού. Περιπολικό της αστυνομίας, προπορευόταν ανοίγοντας δρόμο για το νοσοκομείο, όπως γνωστοποίησε οδοντίατρος – ορθοδοντικός, που προσπάθησε να παράσχει πρώτες βοήθειες στην ασθενή μέσα στην καρότσα του οχήματος, χωρίς δυστυχώς αποτέλεσμα. Η 63χρονη κατέληξε.

    “Σήμερα έφυγε μια ψυχή μέσα απ τα χερια μου, πάνω σε μια καρότσα φορτηγουύ. Σε μια καρότσα φορτηγού, με ενα περιπολικό μπροστά να μας ανοίγει τον δρόμο μέχρι το νοσοκομειο. Δεν ξερω αν το ασθενοφορο θα εκανε την διαφορά. Δεν υπήρχε διαθέσιμο μια κι ηταν στο ψαλίδι για αλλο περιστατικο… Ντρέπομαι που στην κω του 2023 η ζωη κι ο θανατος ειναι τοσο φτηνά, πιο φτηνά απ τις κρατήσεις στα ξενοδοχεία…”, σημειώνει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο ορθοδοντικός Γιάννης Μαυρόστομος.

    “Παρά τις συνεχείς παρεμβάσεις και εκκλήσεις μας στη διοίκηση του ΕΚΑΒ εδώ και τρία χρόνια, για την ανάγκη άμεσης πρόσληψης διασωστών, προκειμένου να κινηθούν και τα άλλα δυο ασθενοφόρα σε περίπτωση που παρουσιάζονται ταυτόχρονα δυο και τρία περιστατικά δεν υπήρξε ανταπόκριση”, δήλωσε στην ΕΡΤ Ν. Αιγαίου πριν από 15 μόλις μέρες ο εκπρόσωπος της μονάδας ΕΚΑΒ στη Κω, Κώστας Τσαμπής.

    Να σημειωθεί ότι στο προαύλιο του ΚΥ στο Πλατάνι της Κω παραμένουν ακινητοποιημένα και ανενεργά δύο ασθενοφόρα προσφορά του ΔΟΜ και της Fraport, καθώς δεν υπάρχει το απαιτούμενο πλήρωμα για να κινηθούν.

    “Επτά μόνιμοι διασώστες και τρείς συμβασιούχοι καλύπτουν οριακά τις βάρδιες του ενός ασθενοφόρου και τα καθημερινά περιστατικά, τις διακομιδές στο Αεροδρόμιο και στο λιμάνι Μαστιχαρίου” δήλωσαν στην ΕΡΤ Ν. Αιγαίου οι εργαζόμενοι προειδοποιώντας για “κινδύνους να χαθούν ζωές”.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Τι ψυχή θα παραδόσετε εσείς που ψηφίζεται όλες αυτές τις εγκληματικές οργανώσεις, των δικτατορίσκων που συνεχώς μας κουνούν το δάκτυλο;;;;;;;;

    2. Ειναι ανθρωπινο να στενοχωριεσαι για εναν συνανθρωπο που φευγει αδικα,αλλα πλεον ειναι και αδικο.Ολοι αυτοι αποφασισαν να συνεχιζουν να μην εχουν συστημα υγειας,επιβραβευοντας αυτον που τους το στερησε.Μια μορφη απιεστης αυτοχειριας.Ε!δεν μπαινεις στον κοπο να τους αλλαξεις ιδεα.[οι υπολοιποι που ψηφισαν κατι αλλο,ας πουμε οτι ειναι συνυπευθυνοι που δεν ξεσηκωθηκανοταν επρεπε]

    3. Τουρισμό θέλουμε μόνο.. τουρισμό..τουρισμό και λεφτά…. μπλέ η Κως στις εκλογές… μπλέ.. ότι αξίζει στον κάθε έναν παίρνει τελικά… κλείνοντας.. χίλιες ευχές στον οδοντοτεχνίτη που πρόσφερε και έκανε το αδύνατο δυνατόν να σωθεί η άτυχη γυναίκα..

    4. Άλλο ένα έγκλημα εις βάρος του Ελληνικού λαού.

    5. Κανονικά οι ξενοδόχοι σε όλες τις περιοχές που παίρνουν και τη μερίδα του λέοντος από τις αυξημένες τουριστικές ροές θα επρεπε να υποχρεωθουν σε συνδρομή στις υποδομές οι να αυξηθεί πολύ πχ στα 20, σήμερα είναι κάπου στα 2 ευρω, ευρώ τη μέρα ο τουριστικός φόρος. Δεν γίνεται όταν αυξωμειωνεται τόσο έντονα ο πληθυσμός τα καλοκαίρια ναι έχει τις κατάλληλες υποδομές για όλους και ταυτόχρονα να συντηρούνται κιόλας το χειμώνα.

    6. Για τους λαθρο εχουν λεφτα και υποδομες, οι Ελληνες ειμαστε οι γκιαουρηδες γι’ αυτο το κρατος.

    7. Μόνο Νέα Δημοκρατία ψήφισαν στην Κω και λίγα παθαίνουν στις προηγούμενες εκλογές είχαν ψηφίσει όλοι ΣΥΡΙΖΑ

    8. ασύλληπτα καθάρματα ραγιάδες βολεψάκηδες έδωσαν 40% σε αυτά τα ασύλληπτα καθάρματα δολοφόνους !

    9. Αυτά θα απασχολούν κοτζάμ υπουργό υγείας;Πρώτο μέλημα όλων τους,να φολιάσουν τον κόσμο με τις φόλες του Εβραίου κτηνίατρου για να μειώσουν τον πληθυσμό της γης

    10. Ρε Στέφο, δεν έχεις καταλάβει οτι ο κόσμος είναι ικανοποιημένος με τη ΝΔ, και τους άλλους δύο; Δεν ιδρώνει το αυτί κανενός λέμε…

    Comments are closed.