ΚΩΣΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ: Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΟΥΛΙΚΟΤΗΤΑΣ! ΜΕ ΤΙ ΣΕ ΚΡΑΤΑΝΕ ΡΕ ΚΩΣΤΑΚΗ; ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ; ΠΑΡΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΩΡΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ! ΤΥΦΛΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ! ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ…

    Κοινοποίηση:
    ΥΠΟΤΑΓΗ

    Ο Χατζηδάκης είναι ένας πολιτικός του «θερμοκηπίου». Στην καριέρα του δεν έχει να επιδείξει τίποτα άλλο εκτός από την παρουσία του σε ένα κόμμα. Είναι ένα… γνήσιο παιδί του «κομματικού σωλήνα».

    Μετά την αποκάλυψη των επίσημων στοιχείων της ΑΔΑΕ ότι παρακολουθούνταν επί τουλάχιστον οκτώ μήνες η προσωπική και οικογενειακή του ζωή από την πρωθυπουργική ΕΥΠ, ο Χατζηδάκης είχε δύο επιλογές: ή να παραιτηθεί ή να παραμείνει. Επέλεξε το δεύτερο. Και αυτό τελικά θα είναι το αποτύπωμα του Χατζηδάκη στην πολιτική ζωή του τόπου, η ουσία της διαδρομής του. Είναι τελικά και το μόνο που θα μείνει στη μνήμη όλων: ότι έβαλε πάνω από την αξιοπρέπειά του τη λαιμαργία του για την καρέκλα και τα προνόμια της εξουσίας, αρνούμενος να αποδεχθεί μια αλήθεια που θα τον ξεβόλευε και θα τον έθετε εκτός μικροκλίματος Μαξίμου.

    Χθες ο Κωστής Χατζηδάκης μίλησε στη Βουλή. Επί οκτώ μήνες τού στερήθηκε κάθε στοιχειώδες δικαίωμα στην ιδιωτικότητα, στην ελευθερία και την αξιοπρέπεια. «Ούτε ένας Ελληνας δεν έχει ενοχληθεί περισσότερο από εμένα από τις υποκλοπές» ανακοίνωσε. Κι έπειτα δεν παραιτήθηκε.

    Δεν είπε καν ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη, όπως άλλα θύματα. Ο Χατζηδάκης δήλωσε ότι δεν χρειάζεται, αφού «η Δικαιοσύνη διερευνά ήδη την υπόθεση». Εστω κι αν η Δικαιοσύνη επί τόσους μήνες δεν έχει παρουσιάσει καμία απτή απόδειξη-εύρημα ότι πράγματι διερευνά το σκάνδαλο. Για να καταλήξει ότι «είμαι απολύτως πεπεισμένος πως ο πρωθυπουργός δεν έχει προσωπικά καμία σχέση με αυτή την υπόθεση».

    Με τι σε κρατάνε ρε Κωστάκη; Να σου πούμε εμείς; Πάρτα!

    exofyllo27-1

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Οι γυφτο-Κρητικοί κατέστρεψαν με τις ανώμαλες και διαφθαρμένες αδελφές που εκλέγουν την Ελλάδα. Φαίνεται ότι η βράκα τους είναι βολική για τα πάμπερς και τις σερβιέτες που φοράνε. Φυσικά αυτό δεν αναιρεί ότι και στην υπόλοιπη χώρα έχουμε πάρα πολλούς αντίστοιχους Τουρκόγυφτους πισογλέντηδες και σερβιετάκιδες… Δυστυχώς μόνο ένας παγκόσμιος πόλεμος θα κάνει το πραγματικό RESET από την διαφθορά και τη σαπίλα που ζούμε. Στο δάολο να πάμε όλοι και όλα.

    2. Σε οποιαδηποτε κανονικη -δημοκρατικη χωρα, ο Μητσοτακης θα ειχε παραιτηθει κι απο Πρωθυπουργος κι απο Αρχηγος του κομματος….
      Μονο αυταρχικα καθεστωτα τυπου Ερντογαν ή ΚιμΓιονγκ επιμενουν να υποτιμουν την κοινη λογικη και την παργματικοτητα

    3. Κωστής Πισωγλεντάκης. Ο Κερατούκλης είναι ανωμαλιάρης του κερατά και δεν του φαίνεται. Φανταστείτε, τι θα άκουγε ο Κούλης μέσω τηλεφώνου όταν τον Παρακολουθούσε. Τι ανωμαλιάρικα λόγια! Θα ‘παθε ΣΟΚ ο ΚΟΥΛΗΣ.

    4. Στέφανε, διάβασα ότι αντάλλαξαν φιλοφρονήσεις Γεωργιάδης κσι καρανίκας και ο γεωργιάδης δικαίωσε τον καρανίκα για την φαρμακευτική κάνναβη. Ναι ο γεωργιάδης που παλιά τον ειρωνευόταν και έλεγε για τους μπάφους του συριζα! Στέφανε, ανέβασε το ρεπορτάζ για να δουν όλοι οι Έλληνες που έφτασαν οι πρώην του Καρατζαφέρη! Που από Ελληνισμό και πατρίδα τώρα μιλάνε για φαρμακευτική κάνναβη παρέα με τους ανθέλληνες συριζαίους. Γεωργιάδη, η φαρμακευτική κάνναβη θα φυλάξει τα σύνορα ή πλέον στον διεθνιστή κούλη δεν ασχολείστε με τα σύνορα; Έλεγα να πας με πλεύρη στο τζαμί αλλά πάρτε και τον καρανίκα!

    5. Χατζηδάκις και μιζοτάκης ντροπιάζουν την Κρήτη σε όλο τον πλανήτη, αν δεν τους μαυρίσετε εσείς οι Κρητικοί, θα νομίζει ο κόσμος πως είστε όλοι αδερφές, όπως αυτοί

    6. Ετσι ειναι οι 99 στους 100 Νεο- ελληνες. Στην Εταιρεια, απεναντι στον πελατη ως ανθρωπο, απο τους 30 υπαλληλους, ενας ηταν που ακουγε το δραμα τους κι ετρεχε…
      ΕΓΩ! Οι υπολοιποι ηταν στ’ αρχιδια μας!!
      Ετσι ειναι οι Νεοελληνες.. Αδιαφοροι.
      Δεν το γραφω γι’ αστειο: *Οι Κρητικοι ας πουμε- γιατι τους ξερω καλα- εχουν ως αρχη: Το σπιτι μου,η οικογενεια μου. Οι αλλοι να πανε να γαμηθουν!
      Τελικα ο δικηγορος Ταρτης του Ουρανιου Τοξου,φιλος του Ανδρουλακη, τι εχει ρε φιλε; το κοκκαλακι της νυχτεριδας και δεν γραφετε γι’αυτον? Η καποιο Αφεντικο απο κει,ειναι απο την Φλωρινα?? Για να ρωτησω τον Χατζηγωγο..αυτος ξερει πολυ καλα τον χωρο σας!!
      Ειμαι ενοχλητικος παιδια?…

    Comments are closed.