ΚΥΡΙΑΚΟ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ “ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ” ΣΤΗΝ ΔΕΘ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ! ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥ – OΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ – ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ! (BINTEO)

    Κοινοποίηση:
    20047182

    Μεγάλες “εκπλήξεις” περιμένουν τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

    Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που έχει στην διάθεση του το makeleio.gr , οι Παμμακεδονικές οργανώσεις σε συνεργασία με μάχιμες πατριωτικές ομάδες, όπως είναι οι Πτολεμαίοι Μακεδόνες, οι Μακεδόνες Δραμινοί καθώς και οι Μακεδόνες της Κατερίνης έχουν καταστρώσει σχέδια ώστε να διαμαρτυρηθούν στον νέο πρωθυπουργό ώστε να ακυρωθεί η Συμφωνία των Πρεσπών.

    Αρχικά ορισμένες πατριωτικές οργανώσεις, είχαν σχεδιάσει συλλαλητήριο στην Θεσσαλονίκη στις 7 Σεπτεμβρίου, κάτι το οποίο όμως μάλλον μπαίνει στο συρτάρι καθώς υπήρξε διαφωνία για το κατά πόσο κάτι τέτοιο θα ήταν αποτελεσματικό, υπό την έννοια ότι ένα συλλαλητήριο πρέπει να έχει τον ίδιο αριθμό κόσμου αν όχι και μεγαλύτερο από το προηγούμενο που έγινε επί πρωθυπουργίας Αλέξη Τσίπρα, διαφορετικά υπάρχει ο κίνδυνος να βγει προς τα έξω η εικόνα ότι ο κόσμος άρχισε να αποδέχεται σιγά σιγά την κατάπτυστη Συμφωνία.

    Αυτή την στιγμή λοιπόν, ο προσανατολισμός είναι, να γίνει μια μεγάλη επιστημονική ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου, με ομιλίες αναγνωρισμένων καθηγητών και προσώπων, μάλιστα ένας εξ αυτών λέγεται ότι θα είναι και “γαλάζιος” , ώστε αρχικά μέσα από την ημερίδα να βγει ένα συμπέρασμα για ακύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, το οποίο θα δοθεί και γραπτώς στον Κυριάκο Μητσοτάκη μέσα από μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα ακολουθήσει.

    Ο σχεδιασμός προχωράει πολύ προσεκτικά και λαμβάνεται υπόψιν ότι υπάρχει κόσμος που δίνει αυτή την στιγμή μια πίστωση χρόνου στον πρωθυπουργό για να δει αν και πως θα κινηθεί από μόνος του πάνω στο θέμα αυτό.

    Προεκλογικά πάντως, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είχε δηλώσει ότι η Συμφωνία των Πρεσπών δεν ακυρώνεται, δείτε το βίντεο με τις σχετικές δηλώσεις:

    Το δύσκολο του εγχειρήματος επίσης, είναι να καταφέρουν οι Παμμακεδονικές και οι υπόλοιπες πατριωτικές ομάδες να συντονιστούν ώστε ό,τι γίνει να είναι από κοινού.

    Για τον λόγο αυτό, ορισμένες οργανώσεις έχουν έτοιμα και σχέδια για δικές τους μεμονωμένες δράσεις, οι οποίες όπως μας αναφέρουν, θα έχουν παγκόσμιο αντίκτυπο!

    Περιμένουμε λοιπόν με αγωνία να δούμε τι ακριβώς θα συμβεί τελικά με την άνοδο του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΔΕΘ τον Σεπτέμβρη.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Όλες οι αντιδράσεις για το Μακεδονικό στην Θεσσαλονίκη ξεκινούν από κάτι κατηχητικά (δε λέμε ονόματα). Οι αρχηγοί αυτών είναι ΝΔ μέχρι το μεδούλι!! Δεν πρόκειται να κουνηθεί φύλλο στη ΔΕΘ…ο μακεδονικός αγώνας τελείωσε, ήρθε η ώρα για βόλεμα και κονόμα. Κατακαημένη Ελλάδα…

    2. Κυριάκο (κ.πρωθυπουργέ) κόψε τίς μπούρδες ότι θά κερδίσεις τό παγκόσμιο παιγνίδι τής κοινής
      γνώμης.Οί φίλοι σου στήν ΕΕ ονομάζουν επίσημα Μακεδονία τό γυφτοκράτος τών Σκοπίων.Ζή-
      τησε στό διαδίκτυο τήν πρωτεύουσα τής Μακεδονίας.Απάντηση “Σκόπια”.Τήν Μακεδονία τήν
      πούλησε τό κάθαρμα ο προδότης Τσίπρας σέ στενή συνεργασία μέ τόν μέθυσο πρόεδρο τής ΕΕ
      τόν τρεκλάκια καί φανατικό μισέλληνα Ζάν Κλόντ Γιούνκερ.Τά παραμύθια ότι η άτιμη καί προδοτι-
      κή συμφωνία τών Πρεσπών δέν ακυρώνεται μονομερώς νά τά λές αλλού.Η κ.Μέρκελ σού έστειλε
      φιρμάνι μέ τή διαταγή.”Απαιτώ τόν σεβασμό τής συμφωνίας”.Ετσι μιλάνε τά αφεντικά στούς
      υπαλλήλους. Αν είσαι λεβέντης κρητικός πατριώτης τή σκίζεις τήν συμφωνία καί τήν πετάς στήν
      Πρέσπα.
      Γιάννης Λάκων Στουτγκάρδη

    3. ποιος φυσιολογικός άνθρωπος θα ψήφιζε για πρωθυπουργό μια τέτοια μπουγελόφατσα ;;;;;; ένα αστείο ανθρωπάκι που δεν έχει καμμία επαφή με την πραγματικότητα ως συνήθως για ελλαδιστανό πολιτικό.

    4. Πού ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης το πρωί της πυρκαγιάς στην Εύβοια???? Έπαιζε μπάσκετ?

    5. Για να προβάλλουμε την Ελληνική Μακεδονία λέει στο βίντεο. Χαχαχαχα Γιατί είναι πολλές οι Μακεδονιες?

    6. Καλά, δηλαδή όλοι οι Μακεδονομάχοι της πουτσας θα βγουν στους δρόμους. Σκατα μελάτα.
      Θα αδειάσουν δηλαδή τα μαγαζιά, τα βενζινάδικα, τα καζίνο και τα παζάρια της Γευγελής και γενικά των Σκοπίων για μερικές μέρες.

    7. ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ.ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΑΚΥΡΗ.Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΑΝΕΧΤΗΚΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΕΙ ΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΛΒΑΝΙΑ,ΝΟΤΙΑ ΣΕΡΒΙΑ,ΔΥΤΙΚΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ Η ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.ΠΟΤΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.ΕΑΝ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ…

    8. ΖΗΣΤΕ, ΜΕ ΤΙΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΣΑΣ!

      ΒΟΜΒΑ Κυριάκου Μητσοτάκη μέσα στην Θεσσαλονίκη για το Μακεδονικό! “Δεν είναι πρόβλημα το ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, είμαι Ρεαλιστής” [VIDEO]

      https://aienaristeyein.com/2018/09/16/%ce%b2%ce%bf%ce%bc%ce%b2%ce%b1-%ce%ba%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%ac%ce%ba%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%b7%cf%84%cf%83%ce%bf%cf%84%ce%ac%ce%ba%ce%b7-%ce%bc%ce%ad%cf%83%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b8%ce%b5/?fbclid=IwAR05bTx0Ebg8gJx7QVmINruVSxOImzxUPaXZ8G7N5vgWUNs-5k9sVA-n1QY

      ΔΗΛΑΔΗ, Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ, ΤΖΑΜΠΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΕ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ, ΚΡΥΦΙΩΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΩΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ;;

    9. Α, θα ειναι και γαλαζιος ομιλητης.. γιαυτο θα γινει
      ..επιστημονικη ημεριδα. Ασε καλυτερα….

    10. οι “Παμμακεδονικές και οι υπόλοιπες πατριωτικές ομάδες” ας μην ψήφιζαν τσιπρα. Τώρα να αραξουν στο καναπε

      1. Ενώ με το κουλις ραγιά δε θα τα λέγανε Μακεδονία αλλά Πακιστάν. Τώρα στο ταμείο μπετοβλακα για το μεροκάματο της πείνας.

      2. Και τί να ψήφιζαν χρυσή αυγή να πλεκαμε τώρα την κάλτσα του στρατιώτη; Σε πόλεμο θα μας είχαν βάλει !!!
        Πολύ ορθά έπραξε ο λαός !!!
        Ειδικός φόρος στους Σκοπιανούς τουριστεσ εδώ και τώρα !!!

    Comments are closed.