ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ, ΤΟΥΣ “ΧΑΙΔΕΨΕ” ΤΑ ΑΥΤΙΑ, ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ!

    Κοινοποίηση:
    Καταγραφή

    Πολιτικοί από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, αποθεώνουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη στα social media για την ομιλία του στο Κογκρέσο. Τι κι αν εκείνος είπε αυτά που ήθελαν απλά να ακούσουν, τι κι αν ουσιαστικά δεν κέρδισε τίποτα η Ελλάδα, οι Αμερικάνοι του είπαν και… μπράβο! Λογικό θα μας πείτε..

    Ενδεικτική η ανάρτηση της Αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Καμάλα Χάρις, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, η οποία μεταξύ άλλων επισημαίνει ότι «οι δεσμοί ανάμεσα στις δύο χώρες είναι ισχυροί και μεγαλώνουν ημέρα με την ημέρα».

    Στην ομιλία του Έλληνα πρωθυπουργού στο Κογκρέσο, αλλά και την κατ ιδίαν συνάντηση μαζί του αναφέρεται σε δικές της αναρτήσεις στο Twitter η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Νάνσι Πελόζι. Συγκεκριμένα, η κ. Πελόζι αναφέρεται στο ρόλο της Ελλάδος ως προς την υποδοχή των Ουκρανών προσφύγων, την κοινή μάχη των δύο κρατών στον καιρό της πανδημίας και στην κοινή προσπάθεια για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής. Σημειώνει δε πως Ελλάδα και ΗΠΑ συνεργάζονται πλέον στενά ως δημοκρατικά έθνη.

    Από την πλευρά του ο Δημοκρατικός Βουλευτής και πρόεδρος της Επιτροπής Ενέργειας και Εμπορίου της Βουλής των Αντιπροσώπων, Frank Pallone, τόνισε σε δική του ανάρτηση στο twitter πως ήταν τιμή για τον ίδιο να γνωρίσει τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη μετά την ομιλία του στο Κογκρέσο και συμπλήρωσε πως είναι προσηλωμένος στην περαιτέρω ενίσχυση της εταιρικής σχέσης ΗΠΑ – Ελλάδος όσο και στην προώθηση των κοινών αξιών των δύο εθνών. Τιμή χαρακτηρίζει την ευκαιρία, που είχε ως κόρη Έλληνα μετανάστη, να οδηγήσει τον Έλληνα πρωθυπουργό στην αίθουσα της Ολομέλειας του Κογκρέσου, η Αμερικανίδα βουλευτής των Ρεπουμπλικάνων, Nicole Malliotakis, ενώ ο επίσης βουλευτής των Ρεπουμπλικάνων, John Sarbanes, υπογράμμισε τις δημοκρατικές παραδόσεις που, όπως, έγραψε στο Twitter θα συνδέουν πάντα τα δύο έθνη.

    Πάνω από 25 μέλη του Κογκρέσου επεφύλαξαν στα social media θετικές αναφορές για την παρουσία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στο Κογκρέσο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Ο Ηλίας Κασιδιάρης απάντησε δυναμικά στην ντροπιαστική ομιλία Μητσοτάκη στις ΗΠΑ, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter. Συγκεκριμένα ο Ιδρυτής του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ έγραψε:

      «Ο Μητσοτάκης ταύτισε το ιερό Μεσολόγγι με την Μαριούπολη και τους Έλληνες αγωνιστές του 21 με τους Ουκρανούς.

      Το Μεσολόγγι, ανιστόρητε Μητσοτάκη, δεν παραδόθηκε όπως το Αζόφτσταλ, αλλά θυσιάστηκε με την έξοδο. Οι γυναίκες και τα παιδιά τους σφαγιάστηκαν από τους Τουρκοαιγύπτιους και εσύ δεν ανέφερες καν την λέξη Τουρκία στην ντροπιαστική ομιλία σου».

      Οι γυναίκες και τα παιδιά τους σφαγιάστηκαν από τους Τουρκοαιγύπτιους και εσύ δεν ανέφερες καν την λέξη Τουρκία στην ντροπιαστική ομιλία σου. (2/2)

      — Ηλίας Κασιδιάρης (@IliasKasidiaris) May 17, 2022

      1. Ο Μηξοτάκης απέφυγε να πει τη λέξη Τουρκία, ο Κασιδιάρης όμως γιατί απέφυγε να ονομάσει τους Ουκρανούς ναζί ;

    2. «Αν θες να μάθεις ποιός νοιάζεται για την πατρίδα σου, μη κοιτάζεις ποιόν χειροκροτούν οι φίλοι της αλλά ποιόν μισούν θανάσιμα οι εχθροί της»

    3. Ντροπή σας να βρίζετε τον πρωκτυπουργό όλων των φούστηδων και των κραγμένων . Μπράβο Κούλη συνέχισε άντρα μερακλή

    4. Με μια χωρα υποθηκευμενη για εναν αιωνα απ το συναφι του και τους υπολοιπους μεταπολιτευτες δεν ειχε καμμια εναλλακτικη παρα να χορευει νιναναει καρσιλαμα στις διαταγες του σαψαλου! Αληθεια η υγεια του παππουλη πως παει μετα απ τη συναντηση με τον απογονο του Δρακουμελ?

    5. 100 φορές χειρότερος και από τσίπρα !! φαντάσου

    6. Πόση ταπείνωση ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΑΣ ΜΑΣ από χαμερπη σιχαματα;;;; το σαρακηνομουρικο;;; χαζαροτουρκο ερπετο, έκανε την προδοσία του, πήρε την πλερωμη του σε δις κ. αξιώματα,όχι μόνον δεν θα τον δολοφονησουν ποτε, αλλά θα τον προστατεύουν οι γνωστές δυνάμεις σκότους με πολλές ονομασίες. άρα οι εκλογές είναι στημένες.

    7. Μόνο μία σφαίρα κατακούτελα στήν μούρη τού προδοτη νέου Νενέκου σώζει τήν πατρίδα μας.
      Γιάννης Λάκων

    Comments are closed.